kotejka 15.07.20, 09:52 Polećcie proszę Taki do torebki, jestem maniakiem smarowania - taki wiecie - ręce łokcie paznokcie Żeby szybko się w chlania a długo nawilzal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elinborg Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:05 Wydaje mi się, ze dobra jest Nutka, ta z konopiami, choć mam teraz inną i też ok. Z tym, że ona natłuszcza bardziej, ale szybko się wchłania. Skład niezły, choć chyba mikroplastik na ostatnich miejscach. Nawilżające są też Yves Rocher, skład gorszy, ale wchłaniają się dobrze, tym że ja ma suche dłonie i dla mnie to za mało. Z naturalnych lubię bardzo Laverę. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:13 Ja wiem, ze to składowo porażka pewnie, ale dla mnie nie ma lepszego niz nivea soft. Mam go na biurku, w samochodzie i w domu pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:17 Dla mnie garnier czerwony. Sprawdzałam różne ziaje, isany, vianki, neutrogeny (od biedy może być), nivea, bielendy etc. i ten najbardziej mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:18 triss_merigold6 napisała: > Dla mnie garnier czerwony. Sprawdzałam różne ziaje, isany, vianki, neutrogeny ( > od biedy może być), nivea, bielendy etc. i ten najbardziej mi pasuje. Zdecydowanie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:21 Kamil rumiankowy, nie znoszę za to tak polecanego czerwonego Garniera, jest taki jakiś...mokry? Eos też są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:31 Dla mnie najlepszy to Ziaja Gdanskin. Poręczny, dobrze się wchłania, ładnie pachnie. To torebki idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 12:28 to ta seria ze sproszkowanymi muszlami? fajny zapach, ale po jakimś czasie zaczal mnie irytowac Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka_czarnej_kawy Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 17:15 Mój ulubiony krem Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Najlepszy krem do rak 18.07.20, 19:42 Dokladnie, Garnier czerwony - dobrze nawilża i szybko sie wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiam_m Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:36 Tołpa green odżywianie lub nawilżanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:38 Jestem maniakiem kremów do rąk, a ostatnie odkrycie, to Joanna oraz Lirene (biały Lilia). Poza tym zawsze mam Vaseline . Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:40 Zdecydowanie czerwony Garnier. Używam od 5 lat i kocham miłością wielką. Wypróbowałam wiele kremów, droższych, tańszych, ten jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 12:34 Faktycznie najlepszy, ale chyba tylko na noc. W czasach nieustannej dezynfekcji rąk, posmarowałam sobie dłonie tym cudem, a potem wsiadłam za kierownicę... Hmm, cóż, to nie było fajne doświadczenie. Całe szczęście, że córka jechała ze mną i podała mi chusteczki Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:49 Z takich 'do torebki" to różne z Body Shop i Crabcree&Evelyn. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 10:58 zdecydowanie Biolove, kupisz niedrogo w Kontigo. cała marka bardzo fajna zresztą, szkoda, że w plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 12:32 Samodzielnie zrobiony, łącze bazę kremowa z masłem shea, czasem tez morelowym, dodaje olej z róży albo z granatu, witamine E i koenzym Q10. Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 12:32 Garnier czerwony a najlepiej tanszy odpowiednik z Rossmana z mocznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 16:25 Mam od jakiegoś czasu ten www.douglas.pl/Pielęgnacja-Kosmetyki naturalne-Ciało-Madara-Balsamy-Kremy-Infusion-Vert-Regenerujący_productbrand_3000087859.html Rzeczywiście czuć, że jest bogaty w składniki, jednak nie wiem czy poleciłabym go na lato, ponieważ jest taki wg mnie bardziej zimowy. Szybko się wchłania, zostawia delikatny film na skórze. Mam też czerwony Garnier i lubię go ale szybciej po nim moja skóra potrzebuje znów smarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 23:03 Ja właśnie z powodu zapachu nie jestem w stanie go używać choć jako krem jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Najlepszy krem do rak 17.07.20, 22:43 Aż sprawdziłam dziś w pracy (bo wczoraj zapomniałam) - zapachu prawie nie czuć, niemal wsadziłam nos w tubkę. Ja wybieram z grubsza tak: nie pachnie intensywnie (to sprawdzałam w sklepie) ani żadnym z zapachów, których nie lubię - brzoskwinia, wanilia, kokos, potem: nie uczula, potem: właściwości smarowne, a na końcu zapach. Jak uczula, ląduje w koszu. Jak nie uczula, a właściwości smarowne nie do końca odpowiednie, to sobie go wklepię w coś innego niż ręce. W domu za krem do rąk robi mi emulsja do ciała, też neutrogena, codowne jest to, że nie trzeba za kazdym razem tej cholernej tubki odkręcać a potem odstawiać ( a często jeszcze stawiać po przewróceniu), tylko jest pompka! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 17:08 La Roche-Posay Cicaplast Mains. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 17:17 Moja córka gocs szkole używała. Idealny bo błyskawicznie się wchłania i mozna od razu po posmarowaniu np pisać, bo długopis się nie ślizga. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 17:15 zel aloesowy - zakochalam sie. Ulepszasz nim inne mniej udane kremy, mozna wymieszac z olejkiem, na dlonie uzywam raze z mascia z wit. A. Miesza odrobine w dloni i gotowe, nawilza super, wchlania sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 17:56 absolutny super hit: www.ceneo.pl/56933401 nie sądziłam, że takie istnieją zanim nie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 18:01 Firmy Podopharm med, hand and foto - MASK. Bardzo wydajny, dobrze rozprowadza się, najlepiej stosować na noc, nie zostawia tłustego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Najlepszy krem do rak 15.07.20, 18:03 Opakowanie 75 g, zawiera nanosrebro, wiec Szybko goi i polecany jest dla cukrzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Najlepszy krem do rak 16.07.20, 00:12 Odkryłam niedawno kremy le petit marseillais i jestem bardzo zadowolona. Najpierw wypróbowałam nawilżający i był dobry, potem kupiłam regenerujący i jest jeszcze lepszy. W pracy muszę nosić rękawiczki i dezynfekować ręce bardzo często. Strasznie wysuszyło mi to skórę, a te kremy mnie ratują. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Najlepszy krem do rak 16.07.20, 00:59 Pierwszy raz kupilam Vianek. Nie sadzilam, ze jest az tak dobry. U mnie nie sprawdzily sie te wszystkie Garniery czy Neutrogeny,jeszcze lubilam Camill, ale Vianek jest o dwie dlugosci przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Najlepszy krem do rak 16.07.20, 06:16 Dziękuję, juz wiem na jakie zwracać uwagę przy zakupach Wypróbuje Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Najlepszy krem do rak 17.07.20, 22:02 Kupiłam tego garniera Promocja w biedrze na garniery, wzięłam dwa 🐞🐞 potwierdzam moje drogie - cudowny Dzięki za rekomendacje Inne też wypróbuje Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Najlepszy krem do rak 18.07.20, 22:58 Lidlowski Cien Food for skin. Bardzo mi podpasował, malutki, poręczny, tani. Zresztą do twarzy też jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś