Dodaj do ulubionych

Prezent dla miłujących maskaradę

01.08.20, 15:29
https://neos.com.pl/wp-content/uploads/2020/07/Ulotka_antymaseczkowa.pdf

No i nieśmiertelny klasyk: Szumowina o tym, że maski nie pomagają, na miesiąc przed szwindlem z ich zakupem od kumpla - narciarza: youtu.be/e2EH2KucTUw?t=334

W obliczu ww przesłanek, ciekaw jestem argumentacji obrońców maskarady.
Bez żadnych złośliwości, po prostu ciekaw jestem, czy chodzi np o szacunek dla władz, chęć podążania z większością, skłonność do lęku, może czy jakieś inne powody

I żeby uniknąć powtórki z kilku poprzednich wątków: rozumiem jak fascynujące dla niektórych pań, są zakamarki mojej jaźni jak i moja predylekcja do bycia incelem, naziolem, przegrywem i faszolem, ale doceniłbym wypowiedzi odnoszące się do meritum wątka.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:30
      Ulotka antymaseczkowa
    • mary_lu Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:32
      Bo te wirusy to tak samopas latają w powietrzu, jak piłeczki.

Jaki ty jesteś mądry, no prosta gieniusz.
      • araceli Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:56
        mary_lu napisała:
        > Bo te wirusy to tak samopas latają w powietrzu, jak piłeczki.
        > Jaki ty jesteś mądry, no prosta gieniusz.

Nie no skrzydełka mają! A ci głupi chirurdzy maseczki noszą bo jak pisze Triss "płacą im za to" big_grin
    • mysiulek08 Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:35
      bede robic szarlotke, na kruchym ciescie orzechowym, z kruszonka bedzie 😉
      • 3-mamuska Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:39
        mysiulek08 napisała:

> bede robic szarlotke, na kruchym ciescie orzechowym, z kruszonka bedzie 😉
        >

Weź cieknie mi ślinka. możesz dać przepis ?
    • mysiulek08 Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:38
      a i w link nie klikajcie! nie wiadomo co sie z tym pdf sciagnie🤣🤣
      • chococaffe Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:49
        wirus! wink
    • lellapolella Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:42
      gyubal_wahazar napisał:

> Bez żadnych złośliwości, po prostu ciekaw jestem, czy chodzi np o szacunek dla
      > władz, chęć podążania z większością, skłonność do lęku,

Rzeczywiście, bez żadnej złośliwościbig_grin Nosisz maseczkę: jesteś podnóżkiem rządzących, baranem idącym za stadem lub trzęsidupą.
      Jakoś mnie nie zachęciłeś do dyskusji. Kopanie się z koniem to nie jest atrakcyjne zajęcie na sobotnie popołudnie.
      • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:51
        Ciężko pracowałem nad maksymalnie neutralnym brzmieniem możliwych przyczyn, ale nie podejmuję się walczyć z twymi urojeniami. Zaproponuj jeśli chcesz lepsze ich brzmienie, chętnie je uwzględnię
        • lellapolella Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:58
          Jeśli to jest maksymalnie neutralny efekt twojej umysłowej harówki, to tym bardziej zniechęcawink Koń, jaki jest, każdy widzi.
    • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:47
      Celem ukojenia lęku pani Mysiulek przed pdf'em - to samo w .png
      Jeśli i .png mogłoby zmasakrować czyjś komputer, chętnie dorzucę bitmapę, tiffa a może nawet ascii art
      • chococaffe Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:50
        big_grin
        • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 15:52
          wink
      • mysiulek08 Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 17:48
        wiesz, mojego kompa nic nie zmasakruje, ale nie lubie jak cos mi sie z automatu laduje

ojojo, ales ty mundry, tyle slow obcych znasz tongue_out
    • mary_lu Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 16:07
      W latach 90-tych księża i katechetki rozdawali bardzo podobne ulotki, które udowadniały niezbicie, że prezerwatywa nie chroni przed chorobami przenoszonymi droga płciową, bo mają „mikropory” przez które wirusy latają jak chcą.

Teraz daj coś o płaskiej Ziemi.
    • anahera Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 16:14
      Jakby Ci to wytlumaczyc...maseczka to jest basic PPE. Ale rozumiem ze to dla niektorych za trudne pojecie. Nie przejmuj sie. Dla takich jak Ty tez jest miejsce w spoleczenstwie, to juz nie te czasy zebysmy uposledzonych chowali za piecem. Bedzie dobrze.
      • ajaksiowa Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 17:04
        W maseczce jestem ładniejsza niż.bezwink
    • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 17:28
      Jedna jedyna pani Ajaksiowa, zdobyła się na merytoryczny argument (duże dzięki smile)
      Pozostałe panie wyzwanie najwyraźniej przerosło.
      • mary_lu Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 17:38
        poszedłbyś na lekcję mikrobiologii na poziomie podstawówki, to byś się dowiedział, ile pola do merytorycznej dyskusji dają twoje kalki ze stron dla antyszczepów.
        • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 18:29
          Poszłabyś na lekcję logiki dla średniaków, to byś się dowiedziała, ile pola do merytorycznej dyskusji jest z kimś kto nie odróżnia asa od pika
          • mary_lu Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 18:41
            Przecież wykładów z logiki też nigdzie nie miałeś, wszystko co prezentujesz to „wiedza” powielana przez oszołomów, co chwila wklejasz coś, co od dawna jest memem o antyszczepach.

Brak wykształcenia daje ci tę głupkowatą pewność siebie i wiarę we wszystko, co wyczytasz u innych oszołomów.
            • gyubal_wahazar Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 18:54
              Najgrzeczniej jak umiałem prosiłem we wstępniaku o merytoryczną dyskusję.
              Przerosła cię ona, więc zniżyłaś się do magla - czyli najwyraźniej twego naturalnego środowiska.
              Bredź więc sobie dalej. Mnie to twoje gdakanie rusza tyle, co zeszłoroczny śnieg.
              Pozdrawiam
              • mary_lu Re: Prezent dla miłujących maskaradę 01.08.20, 19:10
                Merytoryczną dyskusję na temat czego? Na temat obrazka ze strony antyszczepow? Z wirusem - kuleczką przelatującym przez dziurki w maseczce? To twój trop z maglem jest bardzo słuszny, idź, panie ci maseczkę wykrochmalą, krochmal zaklei dziurki.
    • jakis_wolny Re: Prezent dla miłujących maskaradę 02.08.20, 23:32
      Mogę ci splunąć w twarz:
      A/ mając założoną maseczkę
      B/ nie mając założonej maseczki

Jestem pewna, ze poczujesz różnicę .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka