Dodaj do ulubionych

Celestyna Balwierz

20.09.20, 20:55
No właśnie, w sąsiednim wątku wklejono tę fotkę.
Jak to się ma do popularności niejakiej Celeste Barber, dość tłustej, przeciętnej z urody kobiety, która za punkt honoru wzięła sobie robienie łacha z innych kobiet, ładniejszych, zgrabniejszych ... a może i mądrzejszych? Kto wie?
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że to ma dużo mniej z wytykaniem domniemanej pustoty obiektów, a więcej z leczeniem własnch kompleksów?
Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Celestyna Balwierz 20.09.20, 20:58
      N ie wiem, kto to, ale celesta jest słodka
      Łacha kręci przede wszystkim z samej siebie
      Zresztą - niezlosliwie, z miłością do siebie
      A miliony bajek się z nią utożsamia wink
      • kotejka Re: Celestyna Balwierz 20.09.20, 20:58
        Babek
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 20.09.20, 21:05
        Pod tym względem na to nie patrzyłem. Może masz rację. Poczekajmy na inne opinie. Jeśli się pojawią.
    • ludzikmichelin4245 Re: Celestyna Balwierz 20.09.20, 21:15
      W moim odczuciu Celeste nie nabija się z owych kobiet, tylko z estetyki i całej machiny kreowania nieosiągalnego wizerunku. Jej zdjęcia są zabawne, gdyż dzięki prostemu zabiegowi oderwania od dotychczasowego kontekstu obnażają pewien absurd.
      • caponata75 Re: Celestyna Balwierz 20.09.20, 21:32
        Zgadzam się. Uwielbiam Celeste, a jej hot husband to przykład ciacha idealnego.😉
    • krwawy.lolo No dobrze, 20.09.20, 21:58
      a gdyby ten facio zaczął parodiować Istłuda, czy innego Banderasa, Bratpita, ewentualnie Kalisza (ten też znalazł się swego czasu w tzw. "rankingu")? Hę?
      • alaveda Re: No dobrze, 20.09.20, 22:15
        Masz chuda nóżki, klit.
      • ludzikmichelin4245 Re: No dobrze, 20.09.20, 23:37
        youtu.be/TioGP9mWahA
        • ajaksiowa Re: No dobrze, 21.09.20, 07:30
          Ta Celestyna ma ztego pokazywania jakieś pieniądze?
        • boogiecat Re: No dobrze, 21.09.20, 11:58
          jedna z lepszych reklam ever tongue_out
    • chersona Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 08:00
      nie wiem, czy to ma wytykać pustotę obiektów, czy raczej wskazywać na odwieczną seksualizację kobiet. kobieta w reklamie ma być seksowna i pobudzać męskie fantazje. może Celestę to irytuje? ale co ona tu zmieni, świat się tak kręci od dawna. niby kobiety chcą to zmienić, ale zabierają się do tego dosłownie od dupy strony. bo np. wystrugają z drewna waginę i się z nią obnoszą na jakiejś demonstracji albo kajak waginę. mocno sekunduję kobietom, ale mężczyźni trzymają się mocno, są wobec siebie solidarni, lojalni, jak kobiety nigdy nie były. fajnie to męskie trzymanie sztamy widać w teledysku Angele - Oui ou non.
      a takie żarty to znamy - Jaś Fasola i Matka Whistlera, filmiki Kasi Nosowskiej.

pozdro dla Lola!
      • chersona Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 08:17
        err. Balance ton quoi a nie Oui ou non.
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 09:40
        chersona napisała:

> pozdro dla Lola!

Pozdrowienia dla Czersłonka!
    • ichi51e Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 08:08
      Wygooglalam dla mnie to jakies chamowate
      • ichi51e Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 08:11
        Ale ladnie widac przepasc miedzy przecietna kobieta a kobieta wyjatkowo wyposazona przez nature. Jak inny gatunek.
        Brakuje mi zrozumienia ze owszem te kobiety bozia wyposazyla na starcie a CB i tak do ich poziomu fizycznego nie doskoczy chocby stanela na glowie ale one na ten wyglad ciezko pracuja - to nie jest wylacznie dar od boga.
        • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:37
          Obecnie to często nie natura a chirurg i filtry
    • sumire Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 10:54
      Celeste Barber jest "dość tłusta"? Kolega chyba też przedawkował Instagram.
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 10:58
        Szczupłość wygląda inaczej.
        • sumire Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:05
          No rozumiem, pani nie spełnia twoich wyśrubowanych standardów urodowych.

A potem wielkie zdziwko, że nastolatki się odchudzają...
          • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:09
            Pisałem, że z urody przeciętna i dość tłusta. Masz oczywiście prawo sądzić inaczej, co nie zmieni faktu, że mam rację. smile
            • sumire Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:12
              Nie masz racji, ponieważ pani nie jest dość tłusta. Tzn. pewnie w oczach kogoś z mózgiem przeoranym instafotkami celebrytek z bożej łaski jest. Ale tak wyglądają przeciętne kobiety pod ubraniem. Szok i niedowierzanie.
              • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:15
                Zgadzam się, przeciętne kobiety są często dość tłuste.
                • sumire Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:17
                  Zatem pozostaje ci fapowanie do nieprzeciętnych i wiara, że istotnie wyglądają tak, jak na zdjęciach.
                  • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:19
                    Co mi pozostaje?
                    • sumire Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:59
                      Robienie sobie dobrze.
                    • chococaffe Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:14
                      ematka ci pozostaje
          • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:43
            Celeste nie jest szczupła ale nie jest też otyła przecież, ma przeciętna sylwetkę
          • fuzja-jadrowa Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:32
            Przeciez ta kobieta jest niezdrowo otluszczona w pasie. Nie trzeba miec zadnych wysrubowanych standardow.
        • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:52
          https://www.wienerzeitung.at/_em_daten/_cache/image/1x8BsWCtxo6MuMMtGoGioVQgwDwklYOtOou91tyqupDM2fj20oZWQgJy7HkpKiHYbJjl17ZS4LVhsi6SLQAeFcNXRao3HFmSzcufbgrEREmLM/200108-1443-948-0900-255044-090123la.jpg

tu też "tłusta" ?
          • chersona Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:09
            moim zdaniem też. autor nie napisał gruba, tylko dość tłusta. tę jej tłustość powodują: miękki rozlany brzuch, rozmyty podbródek oraz tłuste ramiona.
            szczupłe łydki a także przedramiona nie zmieniają faktu.
            • sumire Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:14
              Znaczenie słowa "tłusty" według PWN: "pot. gruby, otyły, tęgi".
              • chersona Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:20
                a co Ci mieli w słowniku napisać, nie będą przecież niuansów zawierać.
          • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:22
            Tu mi kogoś przypomina. Ziuciu, ja Ci mogę przysłać kilka swoich zdjęć. na jednych wyglądam, jak młody bóg, na innych, jak wysrane, spuchnięte płucka.
            • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:24
              Przecież wiem jak wyglądasz, eat.
              Mnie się tu kojarzy z Twoją idolką Kejt Łinslet, do której ust zwykłeś wzdychać.
              Czy Kejt też jest "tłusta"?
              • chersona Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:26
                trafne porównanie, ciut jędrniejsza, ale w tym samym typie tłustości.
                • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:32
                  Dla uściślenia: uważam że Kate to piękna kobieta, tylko nie wstawia do netu swoich zdjęć w najgorszych możliwych ujęciach.
                  • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:48
                    O fajnie, doszlismy juz do linsletowej; lubie ja jako aktorke, nie zdziwilo by mnie jakby wrzucala jakies swoje kripi zdjecia, a szukajac trafilam na nisze kocich memow o titaniku
                    • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:50
                      ale czy tłuste są te koty?
                      • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:55
                        Nie badz chamska, co? 😛
                        Nigdy nie zapomne jak pani weterynarz sie delikatnie wypowiadala o moim Kebabie, zeby tylko nie uzyc slowa gruby/przy kosci ani nic z tych rzeczy😀
                      • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 14:15
                        dobra, masz- koty sa tluste i wredne jak Celestyna

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ5F9_CXnx4xrIfYa5NZEMbNMR-WcYvm3kGyw&usqp=CAU
                        • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 14:46
                          big_grin
          • anika772 Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:11
            piataziuta napisała:

> https://www.wienerzeitung.at/_em_daten/_cache/image/1x8BsWCtxo6MuMMtGoGio
> VQgwDwklYOtOou91tyqupDM2fj20oZWQgJy7HkpKiHYbJjl17ZS4LVhsi6SLQAeFcNXRao3HFmSzcuf
> bgrEREmLM/200108-1443-948-0900-255044-090123la.jpg
            >
            > tu też "tłusta" ?

Tu ma doskonała bieliznę korygującą.
            Zgadzam się z krwawym, pani jest dość tłusta (nie otyła, nie bardzo tłusta, po prostu- dość tłusta).
            Świetny Instagram, swoją drogą.
            I mąż, faktycznie hothusbandbig_grin
    • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:52
      A skad wytrzasnales, ze ta kobieta wziela sobie cos "za punkt honoru" ?
      Moze po prostu robi na tym kase, tak samo jak piekne i seksowne babki robia kase na slicznych zdjeciach. Nie martw sie o nie!

Roznorodnosc jest w naturze potrzebna, dla rownowagi. Stad popularnosc. Jakieby nie byly jej motywacje, dobrze ze jest.
      A osobiscie nie rozumiem krytyki zaczynajacej sie od chamskiej oceny gabarytow.
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 11:57
        Naprawdę uważasz, że powiedzenie o kimś "dość tłusty" jest chamską oceną gabarytów? Niezależnie od kontekstu.
        • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:00
          No niestety, dla mnie to czyste chamstwo.
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:00
        Pambuk, to tylko zwrot, który mi przyszedł do głowy. Równie dobrze mógłbym napisać, że odczuwa potrzebę misji, walnęło ją powołanie ...
        To, czy robi na tym pieniądze, jest sprawą trzeciorzędną.
        • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:01
          WSlasnie, ze to nie jest sprawa trzeciorzedna. Jesli np. tylko robi kase, to zapomnij o powolaniu.
          • kanna Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:04
            > Jesli np. tylko robi kase, to zapomnij o powolaniu.

Bzdura. jak najbardziej można robić kasę na tym, co jest twoim powołaniem.
            Jeśli pracujesz tylko dla kasy - to bardzo Ci współczuję.
            • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:17
              Uspokoj sie, nic nie wiem o tej babce i nigdzie nie napisalam, ze nie mozna robic kasy na powolaniu bejbe.
    • kanna Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:02
      Celeste Barber jest absolutnie cudowna smile

A jej przeróbka samej siebie z okładki jakiegoś magazynu - to już piętrowe mistrzostwo.
      I świetnie oddaje jej dystans do samej siebie i całego tego świata blichtru i fotoshopa.
    • kanna Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:06
      >która za punkt honoru wzięła sobie robienie łacha z innych kobiet, ładniejszych, zgrabniejszych ... a może i >mądrzejszych?

Nie łapiesz. Ona nie nabija się z modelek, tylko ze sposobu stylizacji modelek na zdjęciach.
      Modelka - jak taka - nie jest istotna.
    • lilia.z.doliny Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:06
      wara od Celeste!

BTW historia jej pomyslu parodiowego jest odległa od: o, a teraz wysmieje te chuda pi..e i zrobie na tym gruby szmal
      • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:18
        skad wiesz?
        • lilia.z.doliny Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:54
          czytałam o niej duzy artykuł, ale to było sto lat temu, wiec nie pamiętam.w jakiej gazecie
    • veryvery Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:20
      Wygooglałam tę Celeste I takie to sobie, ani zabawne, ani interesujące I wcale nie nowatorskie bo takie parodie profesjonalnlych sesji modowych czy instacelebrytek już były
      • veryvery Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:26
        Tak samo jak 'szokujące' sesje przedstawiające przeciętne lub pociążowe sylwetki kobiet, co chwila coś się pojawia, zaczynając od reklamy Dove sprzed kilkunastu lat

• lumeria Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:27
          A te "normalne" kobiety nadal sa - no wybrane takie, ktore sa troszke grubsze od "modelowych" ale nadal wszystkie z wiekszym biustem, wciecie w talii.

Gdyby ustawili np. moje kolezanki z pracy nie wygladaloby to tak cacy. Gama od bardzo chudej i wysokiej, do mocno otylej, sa kosciste, stare, grubawe, nawet mlode nie pasowalyby do powyzszego zdjecia.

I potem sie mowi, ze "pokazywane są 'normalne' kobiety"....

Tu blizej prawdy:

https://d2zcsajde7b23y.cloudfront.net/m/17c993e91388640a12f82636bf6d2a2bd0490faa.jpg
          • veryvery Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:39
            Pewnie masz rację, najpopularniejsze modelki plus size, te które wyrobiły sobie matkę I uznanie zazwyczaj mają np piękne twarze, przeciętne nie są mimo nadwagi
            • veryvery Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:41
              *markę nie matkę
          • ichi51e Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:50
            Nie no sory przecietna kobieta mimo wszystko wyglada blizej do tej reklamy dobe niz do trgo zdjecia. Pani ledwo co urodzilu albo duzo zrzucily.
            • lumeria Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 14:17
              W reklamie ani na tym zdjęciu nie ma np. jednej b. szczuplej ani starszej, to fakt. Żadnej z głupią opalenizna (np. twarz, dekolt, ramiona i do kolan a reszta przeraźliwie biała), niesymetrycznymi cyckami czy bliznami - i tak dalej.
              • cosmetic.wipes Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 14:28
                lumeria napisała:

> Żadnej z głupią opalenizna

No i przypomniałaś mi dlaczego od miesiąca unikam lustra 😁
      • ajaksiowa Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 12:27
        Zło$liwa baba przedżezniająca inne kobity,nie mój poziom humoru😁
    • kropkacom Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:00
      Ona nie robi z kobiet a trendów. Dwa, nie jest tłusta a po prostu nie ma niedowagi. I tak, pewnie w jakiś sposób jest właśnie przeciętna.
    • krwawy.lolo Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 21.09.20, 13:18
      rozdwojenia jaźni na forum, gdzie panuje powszechny nieomal zwyczaj stadnego rzucania się do gardła komukolwiek okazującemu zdziwienie ubiorem, czy zachowaniem osób trzecich. Na tym samym forum postać medialna, krytykująca to samo, ma status proroka i mesjasza. Osobliwe.
      • chococaffe Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 21.09.20, 13:19
        cóż nie masz wyboru, na takie forum jesteś skazany smile miłego dnia
        • kropkacom Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 21.09.20, 13:22
          Nie jest skazany. To ochotnik big_grin
        • krwawy.lolo Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 21.09.20, 13:23
          Dziękuję, nawzajem. smile
      • sumire Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 21.09.20, 13:25
        Oj, biedaczek.
        Chciałeś się powyzłośliwiać nad tłustą przeciętną babą leczącą kompleksy i nie wyszło.
      • ggrruu Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 19:09
        Kto ma status proroka i mesjasza?
        • krwawy.lolo Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 19:15
          Podmiot (przedmiot?) ... w każdym razie nie miot (bo to byłoby zwierzęco obraźliwe) tego wątku, Celeste Barber.
          • ggrruu Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 19:22
            A wnioskujesz o tym na podstawie...?
            • krwawy.lolo Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 19:27
              Na podstawie lektury forum.
              • ggrruu Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 19:31
                Gdzie napisano że jest prorokiem? Jakieś cytaty dowodzace istnienia kultu?
                • fuzja-jadrowa Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 20:49
                  > Gdzie napisano że jest prorokiem?

Czy ty jestes glupia?
                  • krwawy.lolo Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 21:04
                    Dziękuję. Mnie nie wypadałoby.
                    • boogiecat Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 21:24
                      big_grin
                    • ggrruu Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 21:38
                      Dlaczego? Możesz być chamem osobiście, nie potrzebujesz do tego zastępców?
                  • ggrruu Re: Ze zdziwieniem dostrzegam coś w rodzaju 09.10.20, 21:37
                    Wystarczająco mądra żeby nie snuć z dupy wziętych teorii o prorokach bo panie nie padły z zachwytu nad wypocinami lolo
    • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:22
      Według mnie, to nie jest darcie łacha z celebrytów, a jedynie darcie łacha z instagramowej mody na zdjęcia przepozowane, przedstawiające karykaturalnie wyidealizowane życie.

Taka instagramowa antyteza instagrama.

Czy wzięło się to z kompleksów? Możliwe.

Niemniej, jako posiadaczka kompleksów, nie wystawiłabym swojego ciała w najbardziej niekorzystnych pozach na widok publiczny, bo czytanie o sobie "tłusta ziuta" nie należałoby do przyjemności.
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:39
        Ty Ziuciu nie jesteś tłusta. Tego, czy owego więcej w niektórych okresach to się u Ciebie z niemiecka nazywa Babyspeck.
        • piataziuta Re: Celestyna Balwierz 21.09.20, 13:49
          Biorąc pod uwagę, że dość długo już nie jestem bejbi, to trafny jest jedynie szpek.
    • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:05
      Przecież ona się nie wysmiewa z żadnej pustoty kobiet tylko z pewnych trendów medialnych.i jest ładna
      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:33
        Kwestia gustu. Poza tym jej urodę kwestinowałem niejako w kontekście natrząsania się z innych kobiet. Bo nieprawdą jest, że ona drze łacha jedynie z trendów.
        Gdybym miał większe parcie na uszczęśliwianie świata moją nikczemnością, być może parodiowałbym Celestynę. W naszym mieszkaniu są szafy pełne bielizny mojej żony.
        • sumire Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:38
          krwawy.lolo napisał:

> Kwestia gustu. Poza tym jej urodę kwestinowałem niejako w kontekście natrząsani
          > a się z innych kobiet. Bo nieprawdą jest, że ona drze łacha jedynie z trendów.

Owszem, drze łacha z trendów, które każą kobietom wyglądać jak 20-latki, gdy mają 4 dychy, i pozować do zdjęć w stylu "taka ładna rano się obudziłam". A przede wszystkim drze łacha z takich jak ty, bywalec, rikardo i reszta tutejszych macho.
          • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:48
            Nie będę tutaj drzeć łachów, jak jakiś Rejtan, w obronie mojej tezy. Moim zdaniem oczywisty fakt przymusu bycia piękną można byłoby ośmieszać w bardziej sensowny, nie wzbudzający podejrzeń o babską zawiść, sposób.

A co do wrzucania mnie do jednego worka z tymi nieszczęśnikami, "du mich auch".
            • sumire Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:01
              Na przykład jaki?
              • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:11
                jakby mial koncept, to juzby na tym kase zarabial, jak celestyna :p
            • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:05
              Nie chodzi o przymus bycia piękną nawet. Po prostu to śmieszne jak nagle tysiące panienek na Instagramie wrzuca fotki z jogi o wschodzie słońca i daje uduchowiony opis. Zresztą to tak samo śmieszne jak faceci i ich zdjęcia z cyklu: jestem taki ekstremalny, zaliczyłem skok spadochronowy z instruktorem
              • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:09
                Dopóki nie chodzi o "skok na spadachronie" należy przymykać oko.
          • boogiecat Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:12
            sumire napisała:

> A przede wszystkim drze łacha z takich jak ty, bywalec, rikardo i reszta tutejszych ma
            > cho.

a gdzie tam eatowi do macho
        • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:45
          Ale czy ona się natrzasa z wyglądu innych kobiet?
          • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:53
            Nie dosłownie.
            Pambuk, nie mam siły ani zbytnio ochoty odbijać tego pimpąga w nieskończoność.
            Bez obrazy.
            • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:54
              Posłuchaj lepiej Samanthy. Dziewczyna wymiata.
              • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:58
                Lepiej niż co?
                • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:11
                  ggrruu napisała:

> Lepiej niż co?

Samantha wymiata lepiej, niż wszyscy. W każdym razie w tym kawałku pobiła CCWR na łeb.
      • jolie Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 19:54
        >i jest ładna

Moim zdaniem jest bardzo, bardzo przeciętna. Ale spoko, z forum dowiedziałam się, że A.Czartoryska to w sumie nic specjalnego, taka nudna uroda...
        • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:01
          Czartoryska jest bardzo ładna, a Celeste zwyczajnie ładna. Przeciętna to jestem ja smile
          • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:06
            Wrzuć fotę.
            • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:13
              Bez przesady, jestem w grupie zagrożonej pozwami i deportacją, musze uważać smiledwie forumki mnie widziały i wystarczy
          • jolie Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:20
            Czartoryska jest imo śliczna (blisko pięknej), a ta pani, hmmm, na pewno nie chciałabym tak wyglądać (twarz i włosy Czartoryskiej biorę w ciemno), zwyczajna kobieta.
            • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:22
              Dla mnie zwyczajna ale ładna,.
            • sumire Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:25
              W wyglądaniu zwyczajnie nie ma nic złego. Ogromna większość z nas tak właśnie wygląda...
              • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:34
                Nikt nie pisze że to coś złego
                • sumire Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:39
                  Gaaawd, wiem, że nikt nie pisze, po prostu nie lubię, gdy ktoś rozumuje w stylu "ładna/przeciętna".
                  • ggrruu Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:45
                    Moim zdaniem można być przeciętnie ładnym lub przeciętnie brzydkim smile
                  • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:46
                    sumire napisała:

> Gaaawd (...)

To okrzyk z jakiejś komputerowej strzelanki, czy innego komiksu?
                    • fuzja-jadrowa Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:54
                      To okrzyk rasowej ateistki.
                      • krwawy.lolo Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 21:01
                        Dziękuję za wyjaśnienie. Teraz wiem, po czym rozpoznać rasową ateistkę. Będę weryfikował otoczenie. Czy wystarczy uszczypnąć w dupę? Skądinąd wiemy, że usczczypnięcie w dupę wywołujące "łojłojłoj" definiuje przynależność wschodnią.
                  • jolie Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 22:04
                    Nie widzę nic złego w rozumowaniu ładna/przeciętna albo chciałabym tak wyglądać/nie chciałabym tak wyglądać. W docenianiu czyjejś urody nie ma dla mnie nic złego, słowo 'przeciętna' jest neutralne, nie równoznaczne z 'ładna'.
    • anika772 Re: Celestyna Balwierz 09.10.20, 20:16
      Nie wygląda mi na taką, która ma kompleksy, a "robienie łacha" (swoją drogą, co za paskudne określenie) to raczej ma miejsce w stosunku do całej fotoszopki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka