Dodaj do ulubionych

Sytuacja...

30.10.20, 12:44
Czekam dzisiaj na przesyłkę kurierską. Już od rana, bo godzina doręczenia jak zwykle niepodana.

Dzwonek do drzwi. Kurier wręcza przesyłkę. Z niecierpliwością otwieram pakiet i zamieram.

W środku gadżety erotyczne. Pierwsza myśl, co u diabła zamówił mój mąż. A potem patrzę na odbiorcę. Mój sąsiad z góry.

No nieciekawa sytuacja. Tylko czemu kurier mi dał przesyłkę. Sąsiad był w domu, fakt że akurat wychodził. Minął się z kurierem przy moich drzwiach.

Teraz będę musiała się tłumaczyć czemu paczka otwarta.
Nienawidzę takich sytuacji.
Obserwuj wątek
    • cku Re: Sytuacja... 30.10.20, 12:49
      Nie mozesz zakleic z powrotem i postawic mu na wycieraczce?
      • ichi51e Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:24
        Tez bym tak zrobila. Albo wyslala z paczka meza bedzie mniej klopotliwie
    • snakelilith Re: Sytuacja... 30.10.20, 12:50
      A gdyby w paczce był nawóz do kwiatków, to jak byś postąpiła?
      • izabela1976 Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:02
        Nawóz to nawóz, a nie wibrator
        • snakelilith Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:12
          Rumienisz się na widok wibratora? Sorry, ale to dziś przedmiot jak każdy inny. Ja też takowy posiadam, dostarczony paczką i używam go... uważaj... do masażu mięśni dnia miednicy. Poradziła mi pan ginekolog, bo po dwóch zabiegach ginekologicznych latem miałam bolesne napięcia w podbrzuszu. Wibracje działają na każde mięśnie rozluźniająco. A nawet gdyby ktoś używał wibratora w celu dostarczania sobie tylko i wyłącznie przyjemności, to ty seksu nie uprawiasz?
    • aqua48 Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:04
      Nie musisz się jakoś tłumaczyć, powiedz, że przez pomyłkę dostarczono piętro niżej i myślałaś że do Twojego męża.
    • laura.palmer Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:08
      Ja kiedyś otworzyłam przesyłkę z jakimiś kosmetykami, których nie zamawiałam (a zamawiałam akurat coś innego). Okazało się, że to do zupełnie innej osoby, mieszkającej przy tej samej ulicy, ale pod innym adresem - różnica jednej cyfry. Poszłam to zanieść i dostałam zrypkę, że koperta otwarta. tongue_out

Też nienawidzę takich sytuacji.
    • lellapolella Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:09
      Wszystko jest dla ludzi, dobrze, że to nie kokaina, bo musiałby cię zabićbig_grin Oddaj bez komentarza i luz, na drugi raz zamówi z potwierdzeniem odbioru.
      • jasnoklarowna Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:15
        A może on chwilę wczes iej odebrał od kuriera twoją przesyłkę?
        • snakelilith Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:20
          A w środku zmiast wibratora katolickie książki. wink
          • jasnoklarowna Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:33
            😃😃😃😃
    • nangaparbat3 Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:14
      Robisz z igły widły.
      Przeproś ślicznie sąsiada, , uśmiechnij się, pośmiejcie się razem.
      • aqua48 Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:25
        nangaparbat3 napisała:

> Przeproś ślicznie sąsiada, , uśmiechnij się, pośmiejcie się razem.

Tylko żeby nie przeszli gładko od tego rozbawienia do wypróbowania przedmiotów z paczki smile
        • semihora Re: Sytuacja... 30.10.20, 16:00
          aqua48 napisała:

> nangaparbat3 napisała:
          >
          > > Przeproś ślicznie sąsiada, , uśmiechnij się, pośmiejcie się razem.
          >
          > Tylko żeby nie przeszli gładko od tego rozbawienia do wypróbowania przedmiotów
          > z paczki smile

A co by im szkodziło wypróbować, wszystko jest dla ludzi, testy sąsiedzkie też suspicious
      • anorektycznazdzira Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:31
        nie rozumiem za co ona ma przeprosić sąsiada 0_0
        • katriel Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:48
          Za to, że otworzyła jego paczkę. Oczywiście, zrobiła to przez pomyłkę, ale to nie powód, żeby nie przeprosić. Jak kogoś niechcący popchniesz czy potrącisz, to też przecież przepraszasz, prawda?
          • memphis90 Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:22
            I musi przepraszać "ślicznie"? Może jeszcze rzęskami trzepotusiac, rączki w maldrzyk składac?
          • starzystka_gazety Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:26
            Nie przeprasza się za otworzenie swojej paczki.
            Kurier niech przeprosi.
      • starzystka_gazety Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:27
        Z czego mieliby się pośmiać razem, nanga? Seks to jakiś powód do podśmiechujek?
    • escott Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:26
      Jak moja paczka z inpost wylądowała w ogóle u kogoś innego i ten ktoś zadzwonił, to też się sumitował, że otworzył, ale ja byłam wyłącznie wdzięczna, że w ogóle zadzwonił. A mógł zarąbać i nic nie powiedzieć i inpost by nie doszedł do tego (paczka była może mniej ekscytująca, ale miała dużą wartość). Rozumiem zażenowanie, ale trudno, trzeba oddać z miną, jakby tam były kartofle i tyle. Może być sympatycznie i zabawnie.
      • snakelilith Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:29
        Zawsze można poprosić jeszcze o późniejszą recenzję produktów. Wybranie wibratora wcale nie jest takie łatwe. wink
        • izabela1976 Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:33
          To był taki mini wibrator... Poza tym szereg jakiś nakładek, kółek i nie wiem nawet czego ...
          • snakelilith Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:39
            Interesujące... wink Zapytaj go czy to coś w rodzaju puzzle i co można z tego zbudować, to może zamówisz swojemu dziecku. big_grin
          • pani_tau Re: Sytuacja... 30.10.20, 17:32
            Aż się zaciekawilam...
    • anorektycznazdzira Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:30
      Fajne big_grin
    • izabela1976 Re: Sytuacja... 30.10.20, 13:36
      Wiecie przesyłka adresowana była na sąsiada, a jak przyjdzie jego żona? Wydać przesyłkę czy nie? Żona wie co mąż zamawia? A może to dla kochanki i sprawa się wyda?

U mnie w domu otwieram wszystkie przesyłki jak leci a jak jest u nich to nie wiem.

Ich córce paczki nie wydam, niech przyśle ojca...
      • nangaparbat3 Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:11
        Z żoną będą figlować. Gdyby to było dla kochanki, odebrałby sam, a nie życzył sobie przynosić do domu.

U mnie w domu otwieram wszystkie przesyłki jak leci a jak jest u nich to nie wiem.

W życiu nie otworzyłabym przesyłki adresowanej nie do mnie.
        • starzystka_gazety Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:28
          Jak popsuje Ci się wzrok to nie takie rzeczy otworzysz...
        • izabela1976 Re: Sytuacja... 30.10.20, 15:30
          U mnie wszystko jest zamawiane z konta męża, więc i wszystkie przesyłki adresowane są na niego. Rachunki też na niego przychodzą i też je otwieram, bo docelowo i tak by do mnie trafiły
    • memphis90 Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:24
      W sumie bardzo dziwne, że kurier nie powiedział i nie spisał nazwiska, kto odebrał...
      • semihora Re: Sytuacja... 30.10.20, 16:01
        Nawet bez koronawirusa nie takie rzeczy robią, a co dopiero teraz.
    • mrs.solis Re: Sytuacja... 30.10.20, 14:32
      Poszlabym oddac i poprosilabym sasiada, ze jak juz wyprobuje sprzet i bedzie zadowolony zeby dal mi namiary na sprzedawce tongue_out
      • lumeria Re: Sytuacja... 30.10.20, 16:00
        Adres sprzedawcy zapisać, a potem nasłuchiwać odgłosów od sąsiadów. Jak cisza, to karteczkę wywalić. Jak będzie "entuzjastycznie" to zamówić to co było w paczce big_grin
    • mona-taran Re: Sytuacja... 30.10.20, 15:58
      Ja ostatnio dostałam paczkę do pani mieszkającej pod tym samym adresem ale w mieście obok. Też otworzyłam z rozpędu. Zawiozłam, przeprosiłam, pani się bardzo ucieszyła że nie przepadło. Ale to nie był wibrator tylko butla jakiegoś francuskiego lotionu:p
      • scarlett74 Re: Sytuacja... 30.10.20, 17:44
        😀Ale miła jesteś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka