swiezynka77 09.11.20, 16:35 czy wam też wyświetla się taka reklama na ematce? takiego małego domowego klęcznika? chyba reklamodawcy nieuważnie czytają forum DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: módl się więcej 09.11.20, 16:45 Wyświetliły mi się aktywne kleje żelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: módl się więcej 09.11.20, 16:46 nie, alu tu byla niedawno beka ze zamiast respiratorow i łóżek w szpitalach wstawią klęczniki, wiec może to dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: módl się więcej 09.11.20, 16:48 Tak, wyświetlił mi się pare dni yemu ten klecznik. Ale od powrotu z Chorwacji w sierpniu nadal wiekszosc reklam mam po chorwacku. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: módl się więcej 09.11.20, 16:50 A nie jest tak że jakie strony przeglądasz takie widzisz reklamy? Ja tu mam etutor angielski w reklamie i słuchawki gamingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: módl się więcej 09.11.20, 16:51 to zrozumiałe, mi wyświetla się żwir dla kota, ale klęczników na pewno nie szukałam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: módl się więcej 09.11.20, 16:52 Tak właśnie, mnie zarzucają butami, rajstopami i bielizną. To czego wyszukiwałam 🙂. Klęcznik? No daje do myślenia, czego Ty w internecie szukasz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: módl się więcej 09.11.20, 16:50 A ile razy napisalas " wyp...aj" na forum? Fajnie ze cos robia zeby was nawrocic do dobrych manier, i klecznik tu dobry Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: módl się więcej 09.11.20, 16:52 O ,A mi się wyswietla reklama przypinek z tęczą. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: módl się więcej 09.11.20, 16:55 Mi się wyświetla x-lander wózek biegowy. Trochę reklama nietrafiona: lubię biegać, ale dzieci już dawno nie planuję (wiek już nie ten)😏😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: módl się więcej 09.11.20, 16:58 Mnie reklama pyta, kto się we mnie skrycie podkochuje Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: módl się więcej 09.11.20, 17:03 nie, kleczniki nie ale z absurdalnych to wyswietlaja mi sie jakies elektroniczne papierosy i samochody - nic takiego w necie nie ogladalam. Przyznaje sie do butow, kosmetykow i ksiazek i te reklamy mnie nie dziwia. Aczkolwiek mogliby juz przestac mnie bombardowac butami, ktore kupilam tydzien temu dla dziecka. Przeciez drugich nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: módl się więcej 09.11.20, 17:10 O te reklamy rzeczy które już są kupione. Buty dzieciaka rok mnie ścigały w reklamach tu i ówdzie. Serio wolałabym klęcznik Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: módl się więcej 09.11.20, 21:35 a jeszcze gorzej jak scigaja rzeczy, ktore sie samemu przedaje Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: módl się więcej 09.11.20, 17:06 Nie. Wyświetlają mi się reklamy tego, czego szukam w internecie, nie content znikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: módl się więcej 09.11.20, 17:11 A mi ewidentnie content znikad. Jak swego czasu lampka do roweru w ksztalcie meskich jajek 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
tyggrysio Re: módl się więcej 09.11.20, 22:21 Moze nie wyrazilas zgody na przechowywanie informacji o sobie i teraz dostajesz losowe reklamy, bo nie maja Ci ich po czym dopasowac? Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: módl się więcej 09.11.20, 22:25 Niewykluczone. Moze dlatego czesto mam reklamy w obcych językach - po hebrajsku, albo np. szwedzku. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: módl się więcej 09.11.20, 17:17 mi się wyświetla to, co ktoś na forum wpisał - opowieści podręcznej, meble itd, nic z tego czego szukałam np na allegro czy ceneo Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: módl się więcej 10.11.20, 00:17 Mi też , choć czasem również to o czym mówiłam (tak dosłownie, w sensie rozmawiałam z kimś). Szczęśliwie jeszcze w myślach Google nie czyta (chyba?)😅 Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: módl się więcej 09.11.20, 18:15 Mnie się wyświetla jakże trafnie spersonalizowana reklama mydła "Jeleń". Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: módl się więcej 09.11.20, 18:18 Nie. Majonez kielecki, klej sikaflex i czas na audyt energetyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: módl się więcej 09.11.20, 20:31 U mnie Sotheby's Modern British Art Week i sklep internetowy z jakimiś dziwnymi ubraniami typu błazen ze średniowiecza. Reklamy nie mają nic wspólnego z moimi wyszukiwaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: módl się więcej 09.11.20, 22:40 cku napisała: > A teraz mam Gelaby Arabskie z Maroko... A mnie od ponad tygodnia wyświetlają się jakieś przedziwne łapcie zszywane łykiem, normalnie buty z średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 00:53 Jak sklepy pozostaną zamknięte, to trzeba będzie sobie robic takie łapcie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: módl się więcej 10.11.20, 13:44 morekac napisała: > Jak sklepy pozostaną zamknięte, to trzeba będzie sobie robic takie łapcie. > Ja bym prędzej bez butów chodziła niż była w stanie cokolwiek uszyć Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 15:52 Jak będziesz musiała, to i szyć się nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: módl się więcej 09.11.20, 21:55 Ja mam chwilowo mini koparki i czytniki ebooków.😛 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: módl się więcej 09.11.20, 22:48 Mnie się wyświetla wzornik (???) do strzyżenia brody, wzornik do rysowania brwi, dziwne sklepy z ciuchami. Nic z tego nie szukalam, nie kupowałam, nie oglądałam. Hitem był kiedyś hamak na biust, wyświetlało mi się to ze dwa miesiące, chyba ktoś na forum wspomniał o czymś takim w podobnym wątku, weszłam obejrzeć co to i potem dzień po dniu hamak na biust Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: módl się więcej 09.11.20, 23:34 malia napisała: -Hitem był kiedyś hamak na biust, wyświetlało mi się to ze dwa miesiące, chy > ba ktoś na forum wspomniał o czymś takim w podobnym wątku, weszłam obejrzeć co > to i potem dzień po dniu hamak na biust No, w szoku jestem. Musiałam sobie wygooglowac.... Człowiek się uczy całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: módl się więcej 11.11.20, 09:59 Wzornik do brody to pikuś. Bardziej odlotowy jest wzornik do innego zarostu. A zaczął mi wyskakiwać po przeczytaniu wątku o biżuterii naklejanie na ciało... Ktoś pytał o "zawieszkę" na dekolt bez sznurka i zaczęłam tego szukać. Zresztą nie tylko ja bo ktoś też się skarżył na zaskakując przyrządy fryzjerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: módl się więcej 09.11.20, 23:04 Tak niewinnie się zaczęło, a to jest wątek roku! Czytam i wyglądam jak totalny dekiel, bo śmieję się do ekranu Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: módl się więcej 09.11.20, 23:53 Ciekawość walczy z obawą, że potem przez długi czas będę miała hamak w reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: módl się więcej 09.11.20, 23:26 U mnie petit bateau (i u nich akurat sporo kupuje i zagladam na ich strony) oraz jakies wypasione kursy/programy edukacyjne, wszystkie zwiazane z ekonomia i finansami (MBA, cos o inwestycjach) - to juz chyba bym klecznik wolala Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: módl się więcej 10.11.20, 13:25 O, to nasze reklamy sie zazebiaja, bo ja te edukacyjne tez mam. Mnie oprocz ekonomii i finansow namawiaja jeszcze na pedagogike i sluzbe zdrowia, a dzis spuscili z tonu i pojechali ogolna, ze sama moge sobie wybrac kurs jaki mi jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: módl się więcej 09.11.20, 23:46 Wpadłaś w jakiś podstępny algorytm. Ten sam, który Gądeckiemu pokazuje na Netfliksie homoseksualistów i rozwiązłość. Przyznaj się, co usiłowałaś kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: módl się więcej 10.11.20, 11:27 no właśnie nijak mi się nie komponuje z moimi zakupami Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 11:52 A ja wczoraj obejrzałam różne klęczniki. Wiecie, że można kupić pudełko na różaniec w kształcie B16?😁 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 16:05 Jest i puzderko na rózaniec w formie JP2 (rzekomo, niepodobny). Oraz magnesy z Jezusem, Maryją i innymi świętymi. Chyba na lodówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: módl się więcej 10.11.20, 11:58 U mnie jesienne promocje kawowe i lokalny gabinet kosmetyczny. Może ematki oglądają za dużo stron z akcesoriami religijnymi? Bunt buntem i deklarowany antyklerykalizm jest tu na forum popularny, ale komunie i bierzmowania się zbliżają Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: módl się więcej 11.11.20, 09:31 Ja nie jestem nawet ochrzczona... Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: módl się więcej 10.11.20, 00:25 Ja mam godziny dla seniora w Rossmanie... Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: módl się więcej 10.11.20, 00:32 U mnie po brzydkich butach zaczela sie pokazywac: ultradelikatna sucha para Laurastar zabija wirusy i bakterie juz przy pierwszym kontakcie. Zupelnie jakby to Trump wymyslil w miejsce dozylnego wlewu domestosa, za ktory go caly swiat wysmial. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: módl się więcej 10.11.20, 11:28 też dzisiaj mam te godziny dla seniora a do tego zniżki na dzień singla. fakt, pisałam że z mężem nie za dobrze mi się układało jakiś czas temu, ale żeby od razu dzień singla... Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: módl się więcej 10.11.20, 11:39 Ja mam odwrotnie: Made from Love. Okazalo sie wygodnymi kanapami z Bolia.com Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: módl się więcej 10.11.20, 02:06 Nie, żadne reklamy mi się nie wyświetlają. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 13:25 Mnie się wyświetla k7a ceed elektryczna, jakieś szkoły policealne, księgarnie internetowe i żarcie dla kotków. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: módl się więcej 10.11.20, 13:30 Nie wiem, co oglądałaś, mnie nad tym wątkiem Canal+ zachęca do rozważenia swej oferty świątecznej, żadnych klęczników niet 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: módl się więcej 11.11.20, 10:37 Hłe hłe, przeczytałam Twój wpis i już mam na samej górze reklamę dekoderów wspomnianej firmy, wcześniej tej reklamy nie było. Poza tym sprzęt elektro-AGD z różnych źródeł i mieszkania w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: módl się więcej 11.11.20, 11:21 Hehe, teraz mi się pokazuje dla odmiany hybrydowe Volvo i... serwis i wypożyczanie toitoi... Za jakie grzechy, pytam ja się, skoro inni mają wyświetlane księgarnie i hamaki na biust?! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: módl się więcej 11.11.20, 13:56 Aktualnie kremy z retinolem...bo szukałam The Ordinary. Z dziwnych rzeczy (totalnie nie powiązanych z tym czego szukam)- rurka do sikania na stojąco dla kobiet Z dziwnych rzeczy (ale wynikających z temtu e-matki) trumny w kosmicznych kształtach Odpowiedz Link Zgłoś