malia Re: Mięso jak ? 14.11.20, 21:36 były juz pulpety, ale ja robię w sosie szczypiorkowym - obgotowuję pulpety, dolewam słodkiej śmietany i sporo szczypiorku na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Mięso jak ? 14.11.20, 21:44 kotlety schabowe z kostka w sosie z cebuli, rany jak ja to lubilam 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Mięso jak ? 14.11.20, 22:26 Ja jestem w szoku, że tyle mięsa jedzą ludzie. A później mamy wirusy i inne problemy Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Mięso jak ? 14.11.20, 23:38 ja akurat od jakiegos czasu nie jem, wyszlo tak samo z siebie, mimochodem, jeden z kuzynow nie jada miesa od bardzo dawna i jakos znudzilo mi sie gotowac dwa obiady 😉 co nie znaczy, ze przepisy z miesem mi z glowy wyparowaly Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Mięso jak ? 14.11.20, 23:58 Wątek jest , tadam , na temat miesa, no to chyba oczywiste, że nikt nie wpisuje tu dań z tofu, szakszuki czy nalesnikow z serem....tylko pulpety, gulasze, itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Mięso jak ? 15.11.20, 10:46 Przecież wątek jest mięsie.. Jak zrobić a nie ile razy w tygodniu jecie mięso i dlaczego tak często. Trochę luzu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Mięso jak ? 14.11.20, 22:28 Bitki schabowe z grzybami, gulasz, naleśniki z mięsem, zapiekanka z mięsem, gołąbki z ryżem i mięsem, albo z cukinia z farszem mięsno ryżowym w sosie pomidorowym, albo kalarepki faszerowane mięsem... Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Mięso jak ? 14.11.20, 22:40 Kalarepki lub papryka faszerowana. Farsz z ryżem, kapusta, marchewka. Sos pomidorowy, koperkowy, selerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Mięso jak ? 15.11.20, 11:14 Mięso lubię w postaci schabowego, mielonych, drobiu na słodko- słono pieczonego w piekarniku. Pieczenie, gulasze nie dla mnie, a skoro ja gotuję to znaczy że rodzina je to co ja zrobię. Ogólnie pociełabym się jakbym miala robić kilka razy w tygodniu mięsne obiady. Odpowiedz Link Zgłoś