Dodaj do ulubionych

Mięso jak ?

• malia Re: Mięso jak ? 14.11.20, 21:36
      były juz pulpety, ale ja robię w sosie szczypiorkowym - obgotowuję pulpety, dolewam słodkiej śmietany i sporo szczypiorku na koniec
    • mysiulek08 Re: Mięso jak ? 14.11.20, 21:44
      kotlety schabowe z kostka w sosie z cebuli, rany jak ja to lubilam 😊
    • arabelax Re: Mięso jak ? 14.11.20, 22:26
      Ja jestem w szoku, że tyle mięsa jedzą ludzie. A później mamy wirusy i inne problemy
      • mysiulek08 Re: Mięso jak ? 14.11.20, 23:38
        ja akurat od jakiegos czasu nie jem, wyszlo tak samo z siebie, mimochodem, jeden z kuzynow nie jada miesa od bardzo dawna i jakos znudzilo mi sie gotowac dwa obiady 😉

co nie znaczy, ze przepisy z miesem mi z glowy wyparowaly
      • solejrolia Re: Mięso jak ? 14.11.20, 23:58
        Wątek jest , tadam , na temat miesa, no to chyba oczywiste, że nikt nie wpisuje tu dań z tofu, szakszuki czy nalesnikow z serem....tylko pulpety, gulasze, itd itd
      • enigma81 Re: Mięso jak ? 15.11.20, 10:46
        Przecież wątek jest mięsie.. Jak zrobić a nie ile razy w tygodniu jecie mięso i dlaczego tak często.
        Trochę luzu nie zaszkodzi.
    • mamtrzykotyidwa Re: Mięso jak ? 14.11.20, 22:28
      Bitki schabowe z grzybami, gulasz, naleśniki z mięsem, zapiekanka z mięsem, gołąbki z ryżem i mięsem, albo z cukinia z farszem mięsno ryżowym w sosie pomidorowym, albo kalarepki faszerowane mięsem...
      • kokosowy15 Re: Mięso jak ? 14.11.20, 22:40
        Kalarepki lub papryka faszerowana. Farsz z ryżem, kapusta, marchewka. Sos pomidorowy, koperkowy, selerowy.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Mięso jak ? 15.11.20, 11:14
      Mięso lubię w postaci schabowego, mielonych, drobiu na słodko- słono pieczonego w piekarniku.
      Pieczenie, gulasze nie dla mnie, a skoro ja gotuję to znaczy że rodzina je to co ja zrobię.
      Ogólnie pociełabym się jakbym miala robić kilka razy w tygodniu mięsne obiady.
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Mięso jak ? 15.11.20, 11:15
        Zrób rybę ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka