sofia_87 26.11.20, 23:27 Po prostu wszystko mi opadlo jak to przeczytałam. businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/kolejne-2-mld-zl-dla-tvp-i-polskiego-radia-rzad-wpisal-te-pieniadze-do-budzetu/eml5h8m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runny.babbit Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 00:42 Bezczelni są i najwyraźniej przekonani, że włosy im z głowy nie spadnie. To jest fenomen, PiS może wszystko, beton i tak będzie ich wyznawał, a reszta będzie dumać czy aby następcy nadjadą na wystarczająco białym koniu. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 00:54 Cudownie! Rzeka pieniędzy płynie właśnie tam, gdzie jest najbardziej potrzebna! ***** ***! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 05:43 sofia_87 napisał(a): > Po prostu wszystko mi opadlo jak to przeczytałam. Ale przecież tak ma być co roku: "W ustawie zapisano, że co roku w latach 2020-2024 publiczni nadawcy mogą liczyć na dodatkowy zastrzyk z budżetu - nie mniejszy niż 1,95 mld zł rocznie. Ma to im rekompensować utracone wpływy z abonamentu rtv." www.money.pl/gospodarka/2-mld-zl-dla-tvp-i-polskiego-radia-w-przyszlym-roku-pis-tez-chce-dac-pieniadze-6579735637109664a.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 05:47 Mi też wszystko opadło, że do ludzi wtedy nie dotrło, że to co roku ma być. Co Wy cztacie? Skąd bierzecie swoje wiadomości? Co jeszcze Was zaskoczy, o czym część z nas od dawna już wie? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:14 Wiesz, to że tak miało być co roku było wiadomo od początku tego roku, ale ponieważ sytuacja w tym czasie się mocno zmienila i stoimy u progu kryzysu, to jakoś oczywiste dla mnie było, że najmniej istotne wydatki będą obcinanie. Pewnie to naiwne Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:25 sofia_87 napisał(a): > Wiesz, to że tak miało być co roku było wiadomo od początku tego roku, ale poni > eważ sytuacja w tym czasie się mocno zmienila i stoimy u progu kryzysu, to jako > ś oczywiste dla mnie było, że najmniej istotne wydatki będą obcinanie. > Pewnie to naiwne Jak można obciąć wydatki zagwarantowane ustawowo? Sorki. Oczywiście pytanie dotyczy państwa praworządnego. U nas wszystko można. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:51 Przypominam, że ostatnio były przekazane na mocy specjalnej ustawy, a teraz zostało to wpisane do budżetu, żeby Adrian nie musiał decydować Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:48 Dokładnie, wszyscy mieli jakieś plany które trzeba było zmienić że względu na sytuację bez precedensu. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 07:49 Dopóki nie będzie się traktowac serio tego co się dzieje to tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:16 Nie znam nikogo kto nie traktuje tego serio, ale co z tego skoro suweren socjalny ma większość? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:24 Ale rząd łatwo zmienic, więc czym się przejmować? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kolejne 2 mld ma TVP 27.11.20, 08:24 A kobiety na ulicach są wulgarne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama