Dodaj do ulubionych

Trudne decyzje

08.12.20, 21:23
Ech.brak mi pomysłu na prezent dla męża. Jesteśmy z sobą już wiele lat i sporo pomysłów wykorzystałam . Nie wiem co mu podarować. Nie chcę dać mu: wesołych gadżetów,koszulek kubków ,alkoholu, talonów na wszystko . Więc może wy mi podsunięcie pomysł na prezent dla studenta i dla męża. Koperta również odpada.
Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:27
      no a co on robi? co lubi?
      moim to zawsze cos do sportu sie przyda
      fajna elektronika
      ksiązka, najczesciej nowosci jakies
      dobry kosmetyk
      • tereso Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:30
        Był taki wątek kosmosu w zeszłym tygodniu, zobacz może się zainspirujesz.
    • ga-ti Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:31
      Mało romantycznie, ale mój m zażyczył sobie termos. Miał kilka i każdy okazał się niewypałem, mam nadzieję, że mój będzie trafiony.
      Książki dostaną też i świąteczne gadżety, bo lubię takie kupować wink
      Synowi dorzucam się do bluzy. W tym roku zainwestowaliśmy sporo kasy w remont jego pokoju, więc pod choinką będzie skromnie (młody poszedł na taki układ). Na prośbę młodszego rodzeństwa, dostanie jeszcze Baby Yodę smile

Był niedawno wątek, co kupić mężowi, dużo padło sensownych propozycji oraz wskazówki,czym się kierować, żeby dobrze trafić w gust.
      • mashcaron Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:38
        Mój też mało romantycznie dostanie golarkę:p nie zażyczył sobie wprost, bo on nigdy niczego sobie nie życzy, ale mówił o niej kilka razy :p
        A Baby Yodę sama bym chciała ❤️
        • ga-ti Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:42
          Golarkę w zeszłym roku kupiliśmy synowi, też gadał i gadał, ucieszył się.
          A Baby Yoda jest słodki smile
      • qwirkle Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:54
        ga-ti napisała:

> Mało romantycznie, ale mój m zażyczył sobie termos. Miał kilka i każdy okazał s
        > ię niewypałem, mam nadzieję, że mój będzie trafiony.

Nie wiem, czy już zakupilas i co wybrałaś: koleżanka chwali sobie termis marki thermos, o taki: maleomi.pl/thermos-king-termos-obiadowy-047l-z-lyzka-i-kubkiem-stal-nierdzewna
    • alina460 Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:37
      Wyjątkowo nietrafiony temat wątku. Żeby w życiu były tylko takie trudne decyzje...
      • majenkir Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:41
        Też pomyślałam, że Autorka się przynajmniej rozwodzi 😉
        • ga-ti Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:43
          Jak prezent będzie nietrafiony to kto wie,obyś nie wykrakała wink
      • igge Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:11
        No więc nietypowo w tym roku oszczędziłam sobie tych tytułowych " trudnych decyzji"wink i poszłam po najmniejszej linii oporu bo mąż fajny i nie będzie miał mi za złe braku wielkich moich starań urodzinowo/ mikołajkowo/imieninowo/ choinkowych. Ten rok i tak jest mega wyjątkowy. Dostanie coś za symboliczną kasę, pysznego i ulubionego ( to samo plus coś innego na każdą z okazji), kalorycznego, czego na co dzień sobie ascetycznie odmawia. Szlag mnie tylko trafi jak będzie sobie dozował i limitował coś tam miesiącami. Jest do tego niestety zdolny, ma silną wolę.
        Ponieważ część moich prezentów została zdekonspirowana, a części nie umiem/ nie umiałam dotrzymać schowanych do właściwych dat mężowskich okazji grudniowych ( i dałam mu wcześniej)- dokupuję nowe itemy.
        Znam go wiele lat i świetnie wiem, co lubi i czego sobie odmawia.
        • igge Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:20
          Aha, jak będę miała natchnienie i babcia nie zasypie nas nieprzewidywalną toną pyszności - ugotuję mężowi i tylko dla niego grzybową ukochaną z nieprzyzwoitą ilością tegorocznych grzybów suszonych od przyjaciółki. W ramach rozszerzonwgo prezentuwink
      • taki-sobie-nick Re: Trudne decyzje 09.12.20, 00:22
        Zdecydowanie się zgadzam!
    • krwawy.lolo Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:55
      Najlepiej niech sobie sam kupi. Ja nabyłem dla mojego homika elegancki, bezprzewodowy komplecik klawiatury z myszą (przyjdzie jutro) oraz małą drukarkę laserową (tę kupiłem dzisiaj w sklepie, targując 10% bo ostatnia, z wystawy).
      • krwawy.lolo Re: Trudne decyzje 08.12.20, 21:58
        Poprawka - 16% stargowałem, taki ze mnie bizmesmen.
    • fyshka_hop Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:00
      Scyzoryk Victorinox - hit wszechczasów mojego męża
    • feliz_madre Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:04
      OneBlade, nowa książkę Zusaka, wkrętarkę Boscha, karnet na strzelnicę, latarkę taktyczną, perfumy Dior Homme, plakat zdrapkę - są przeróżne (filmy, gry, książki, sery, piwa), pasek skórzany, coś do samochodu - rejestrator jazdy, porządny alkomat, zapach w śmiesznym kształcie...
      • homohominilupus Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:17
        Fajna bluza typu Superdry, Billabong.
        Tytuł wątku faktycznie mocny
    • ivaz Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:17
      Mam ten sam problem a pomysłów brak, bo to co on potrzebuje idzie sobie i kupuje. Mój m interesuje sie fotografią, ale ma wszystko, od miliona aparatów, statywów, lamp, książek w tym temacie, że nawet bym nie wiedziała czego potrzebuje, alkoholu nie pije, ksiązki czyta na czytniku, do samochodu wszystko ma co mu potrzeba. Lubi gadżety elektroniczne, ale też wszystko ma od ifonów po smartwatcha, tabletów to chyba ma z 5. Jeżdzi na rowerze, ale też wszystko ma od spodeni po specjalne buty. Perfum ma kilka flaszek, ciuchy nie sprawią mu radości, kupuje je jak musi. Porządna golarkę ma, portfel dopiero co kupił, pasków i krwatów ma dużo. Scyzorki i latarki też ma porządne, bo nie lubi badziewia zazwyczaj jak coś kupuje to przejrzy milon opinii. Trudny typ, kiedyś kupiłam mu elektryczna kawiarkę i to był udany prezent do tej pory używa jej w pracy.
      • igge Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:28
        No widzisz, a ja mogłabym obdarowywać perfumami bez końca bo niby ma ze 2 flaszki chyba jeszcze ale raczej lubimy oboje perfumy i od zeszłego roku uwielbiam na nim zapach Armaniego zimowy STRONGER WITH YOU. Intense. A dostał najmniejszą pojemność bo w ciemno online kupowałam i bałam się ryzyka.
        • igge Re: Trudne decyzje 08.12.20, 22:30
          Mój mąż z nowego laptopa też by się ucieszył.
    • rosapulchra-0 Re: Trudne decyzje 08.12.20, 23:39
      Ula pedantula dała kilka pomysłów. Znajdziesz na YT.
      • rosapulchra-0 O, tutaj: 08.12.20, 23:46
        www.youtube.com/watch?v=bTMYOSEqcD0&t=50s
    • bi_scotti Re: Trudne decyzje 08.12.20, 23:47
      Nie wiem czy to pomoze Twojemu mezowi, wyborowi dla Twojego meza wink ale moj dostanie salmon z Taku w roznych "odslonach"/opcjach/formach, bo wiem, ze lubi i bedzie uber happy smile Ja nie jadam, dzieci tez nie - all for the MAN big_grin Nie jest to jakos wyszukany prezent ani bardzo oryginalny ale przynajmniej mam pewnosc, ze ucieszy, nie zmarnuje sie i ogolnie bede Krolowa Wieczoru wink Good luck z tymi "trudnymi decyzjami" smile Cheers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka