Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Yope

11.12.20, 11:01

Na kanwie wątku o kosmetykach naturalnych- używacie produktów Yope? Lubicie, widzicie pozytywne oddziaływanie na skórę?
Obserwuj wątek
    • araceli Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:11
      Kosmetyków nie próbowałam ale płyn uniwersalny do sprzątania jest super smile
    • piataziuta Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:15
      Używam żeli pod prysznic, płynu do naczyń i płynu do podłogi.
      Żele są fajne bo delikatne, płyn do naczyń jest najlepszy na świecie.
      Podłogi nie pytałam o zdanie. tongue_out

Próbowałam też balsamów, masła, szamponu i odżywki, ale nie są dla mnie.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 15:41
        A gdzie można kupić chemię z tej firmy? Bo widziałam na razie tylko szampony w Rossmannie i myślałam, że robią tylko kosmetyki do włosów.
        • piataziuta Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 16:18
          yope.me/
          wink

Na frisco jest też sporo i to w promocjach (pod warunkiem, że chce ci się czekać dwa miesiące na dostawę zakupów...).
          Stacjonarnie najgorzej.
          Latem mieli sporo w rossmanie (teraz nie wiem, bo rzadko odwiedzam). W kerfie widziałam jakieś ochłapy.
          Raz na rok rzucą coś w Lidlu.
        • doubledoublejoyandtrouble Re: Kosmetyki Yope 20.03.21, 14:36
          mebloscianka_dziadka_franka napisała:

> A gdzie można kupić chemię z tej firmy? Bo widziałam na razie tylko szampony w
          > Rossmannie i myślałam, że robią tylko kosmetyki do włosów.

Chemię do sprzątania ma Superpharm, właściwie wszystko z serii. Pojedyncze widziałam w Carrefourze i Rossmanie wlasnie. Mają też pięknie pachnące kremy do rąk, bardzo mi odpowiadają. I miłe balsamy do ciała, nic luksusowego, ale naturalny skład, dobrze nawilżają i ślicznie pachną.
          • doubledoublejoyandtrouble Re: Kosmetyki Yope 20.03.21, 14:37

Przy tym muszę przyznać, że ich szampony do włosów i odżywka nie podeszły ani mnie (trudne włosy), ani córce (piękne, bujne i niewymagające).
    • koko8 Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:21
      Szampony Yope dla mnie beznadziejne, nie domywają, plączą włosy i podrażaniaja skórę głowy. Mleczka do ciała też bez rewalcji. Mydło za 17 pln, które po prostu myje, to absurd.
      Nie używałam produktów do sprzątania.
      • black_magic_women Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:25
        Dziwci lubia ich butelki zwierzątka, kupilam raz i dopełniam ulubionym mydłem alterra.
        • black_magic_women Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 17:03
          *Dzieci
    • jehanette Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:31
      Tak, bardzo lubię. Używamy żelów pod prysznic dorosłych i dziecięcych, szamponu, mydła do rąk, balsamu do rąk. Żel pod prysznic Kokos i sól morska jest jednym z niewielu który nie wysusza skóry co bardziej wrażliwych domowników. Używam też płynów do sprzątania. Polskie i dostępne nie tylko w necie, polecam.
    • lilia-anna Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:32
      Opinia moja i dzieci: mydła, żele, rzeczy do sprzątania super, balsamy, mleczka, szampony, odżywki slabe.
    • gaskama Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:33
      Ktoś tu kiedyś napisał, że ich składy wcale nie są takie dobre. Ja używam tylko mydła do rąk, bo lubię ich zapachy.
    • primula.alpicola Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:36
      Używam, są świetne i delikatne. Mydła do rąk (również te "kuchenne") nie wysuszają skóry, podobnie żele pod prysznic. Uwielbiam balsamy do rąk, te z pompką (nie chce mi się odkręcać tubek), mają dobry skład.
      Z szamponów próbowałam tylko jeden rodzaj, świeża trawa, świetny zapach skoszonej łąki.\
      Aha, i mają świece sojowe świece zapachowe, też lubię.
    • triismegistos Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 11:41
      Miałam tylko odżywkę proteinową mleko owsiane, bez rewelacji, ale słyszałam o niej duuużo dobrego. Moich włosów chyba nie zachwycają takie proteiny po prostu.
    • paniusiapobuleczki Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 12:04
      Lubię ich mydło kuchenne do rąk (świetne!) , płyny pod prysznic (łagodne i fajnie pachną np werbena i geranium), krem do rąk imbirowy i płyn do podłóg. Reszty nie znam.
    • hungaria Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 12:07
      Srodze się zawiodłam imbirowym kremem do rąk, za tę cenę porażka.
      Żele pod prysznic ok, odżywki do włosów takie se. Generalnie nic nie wywołało u mnie jakiegoś wielkiego zachwytu.
      Ale trzeba przyznać, że zapachy piękne, a opakowania cieszą oko.
    • madami Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 12:26
      Ładne opakowania, żele delikatne - lubię, produkty do sprzątania lubię aczkowiek spraye mają mocne zapachy, do włosów - porażka, kremy do rąk mają małe zakrętki co mnie niemiłosiernie wkurza i takich nie kupuję, miałam balsam ale słabo się wchłaniał, za to masła do ciałą super ( lipowe i różane najbardziej).
    • olkkaa_99 Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 13:39
      Uzywam, ale nie licze na zadne spektakularne dzialanie. Mam kilka zeli pod prysznic (teraz mecze Kadzidlowiec - polecam, dla tylko dla fanek mocno ziolowych zapachow). mydla do rąk tez sa ok - nie wysuszają, ladnie i dosc dlugo pachną.
      Generalnie nie traktuje produktów z tej polki cenowej jako cos, co ma dac powalajace efekty. Jak ładnie pachną i nie robią krzywny, to są ok, wiecej nie wymagam.
    • redwineiswhatilike Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 15:29
      Bardzo lubię smile
    • aniani7 Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 15:33
      Jestem uzależniona od serii lipowej, ten zapach działa na mnie jak kocimiętka na kotybig_grin
    • elinborg Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 16:52
      bardzo lubię balsamy- odżywcze, dobrze natłuszczają. Ale nie wszystkie zapachy mi odpowiadają. Szampon do włosów zielona trawa- bardzo dobry. Zel pod prysznic- nie dam rady zużyć, strasznie mocno pachnie (mam Yunnan)
    • nuclearwinter Re: Kosmetyki Yope 11.12.20, 16:57
      Najbardziej lubię ich opakowania, fajne są te psychodeliczne z lekka zwierzątka 😁 Ale używam w zasadzie tylko mydeł w płynie, bo już żele mnie podrażniają. Ładnie pachną te kosmetyki, ale jednak nie do końca mi pasują.
    • berdebul Re: Kosmetyki Yope 20.03.21, 17:35
      Mam na nie straszną alergię, nad czym boleję, bo pachną obłędnie.
    • szorstkawelna Re: Kosmetyki Yope 20.03.21, 21:17
      Odżywki do włosów są bardzo dobre. Szamponu i żele słabe.
      Szampon micelarny Only Bio jest za to świetny.
    • bergamotka77 Re: Kosmetyki Yope 20.03.21, 23:52
      Żel pod prysznic czy mydło do rąk są super. Reszty nie testowałam. Lubię zapach ich kosmetyków i opakowania oraz podejście eko.
    • magia Re: Kosmetyki Yope 21.03.21, 00:33
      moje nastoletki używają szamponow, zeli i mydel Yope.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka