zuleyka.z.talgaru 11.01.21, 18:33 Czy ematki, które podróżują dalej niż poza UE rejestrują podróż w tym systemie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: system Odyseusz 11.01.21, 18:41 Ja ale już kilka lat temu (nie wiem czy technicznie to ten sam system ale sens ten sam) Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: system Odyseusz 11.01.21, 18:52 Chyba dla własnej satysfakcji na nic innego bym nie liczyla Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: system Odyseusz 11.01.21, 18:54 Ja miałam szczerą nadzieję, że liczyć nie będę musiała - oznaczałoby to jakies tajfuny tsunami czy inne cholery Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: system Odyseusz 11.01.21, 20:30 obawiam się że to dobra postawa niezależnie od okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: system Odyseusz 11.01.21, 23:11 On chyba tylko takim okolicznościom służy. Przecież nie temu, że skradli ci portfel czy pies ugryzł. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: system Odyseusz 12.01.21, 14:36 Rejestrowakam Iran, byłam z 6 i 8 latkiem, więc uznałam, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama