chococaffe 13.01.21, 14:19 Kaja Godek I to jak dba m.in. o swoje dziecko. I w jakim stylu www.facebook.com/MMilcke/photos/a.674755495915637/3808361182555037/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:26 Po pierwsze konfederaci nie wierzą w pandemie, więc akurat ich wyborcy słabo się tym przejmą. A po drugie pani nie jest liderką tylko pionkiem w grze mądrzejszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:28 chococaffe napisała: > Kaja Godek Po pierwsze: to Kaja Godek nie jest liderką Konfederacji... Po drugie: nie kłamać! Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:33 Nie liderka twojradom.pl/static/files/gallery/23/653720_1558284388.jpg bi.im-g.pl/im/cd/ae/17/z24833485Q,Konfederacja-Korwin-Braun-Liroy-Narodowcy.jpg lh3.googleusercontent.com/proxy/7Y99QaWeph06g7pdMpN-1-19ypIixoi3fPDv3IgemJj7LmplzQqejj1i8v28s6ZFgtiPx6RfPBTvqndDJUktn15ZH5Awięcej? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:41 chococaffe napisała: > Nie liderka Tak, tak a Magdalena Ogórek to liderka lewicy: Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:45 Teraz tradycyjnie powinieneś dać wklejkę "dowodu", że głosowałeś na Trzaskowskiego A to, że stoisz na straży czci Konfederacji, czujny jak czekista to widać Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:46 Po pierwsze - nikt tu nie zachwyca się tym duetem Po drugie jednak rola tej pani była inna i nie forsowała oni żadnej legislacji proponującej tortury Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:53 chococaffe napisała: > Po drugie jednak rola tej pani była inna i nie forsowała oni żadnej legislacji > proponującej tortury Ta pani była kandydatką lewicy na najwyższy urząd w państwie. To dużo więcej niż forsowanie jakieś tam legislacji.... forsować legislację to mogę nawet ja, ale mi się nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:59 I co z tego? Czy ja jestem jej fanką czy co? I przypominam, że pani Godek, z poparciem pana Bosaka, doprowadziła do tego o czym wszyscy wiemy. Jeżeli masz taką moc "forsowania" jak ona to gratuluję - może dołącz oficjalnie do kolegów partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:01 Jezus Maria, przecież Godek się pożarła z konfederacją już jakiś czas temu, zdaje się o jakieś listy wyborcze. Tak samo jak Liroy czy Jakubiak. "Liderka konfederacji" lol. W innych tematach też jesteś taka spostrzegawcza, czy to jest absolutny wyjątek? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:07 Tak, podaj szczególy I to nie zmienia faktu, że Bosak promował jej pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:08 dramatika napisał(a): > W innych tematach też jesteś taka spostrzegawcza, czy to jest absolutny wyjątek > ? Ogólny kontakt z rzeczywistością mniej więcej na tym poziomie.... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:10 Tak? Nawet nie wiesz za czym głosuje partia którą z kolegą dramatisiem wielbisz i bronisz? Pogadajcie sobie jak kumple od serca i ideo Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 14:45 A już myślałam, że konfa niżej nie jest w stanie upaść🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:00 Ona chce sie go pozbyć zapewne. Jakby tak go zachorowała na amen to ileż by to problemów jej odjęło w przyszłosci. ***** muminki. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:01 Zazdrościsz jej tych koronkowych majt i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:05 Ten babiszon jest tak głupi, że słów brak. Mam nadzieję, że chociaż sobie wyprała te majtki, zanim je sobie włożyła na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 15:08 Ponieważ ich sympatycy mówią czasami "śmierdzące szmaty" to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:04 Jej dziecko jest narodzone - może mieć jego życie centralnie w d..e. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:39 Kajogodki mają tak, że jak sobie w coś nie wierzą, to tego nie ma, a jak sobie wierzą, to to jest. Nie wierzą w pandemię, wirusa i że im się coś stanie, to pajacują w sądach z gaciami na gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:45 A jaka różnica czy ma twarzy maseczkę z koronki czy maseczkę made in china za 50 gr czy 5 zł? Profesjonalne maski są dla lekarzy. Ja na swojej mogę sobie wyhaftować "que sera, sera". Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:53 Ja w swojej "nieprofesjonalnej" nie jestem w stanie dmuchać baniek czy zdmuchnąć świeczki. Z koronkową by nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:58 Cóż, nie zbliżaj się do Godkowej gdy otwiera paszczę. Musi wystarczyć. Idę przetestować moją maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 18:27 Pisałam w innym wątku - masz adekwatny nick Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 22:09 A ja pisałam w tamym wątku - a co takiego napisałam i co z tego zrozumiałaś, że śmiesz sugerować, że jestem "kanalią"? Jakim prawem? Prawem dziesięciu palców i parudziesięciu klawiszy? Znaczenie słowa znajdziesz w słowniku, a wokół siebie - spokojnie niejednego bardziej godnego tego miana. Nie sympatyzuję z Godek - po prostu rzucanie się na kogoś, kto ma za sobą potężne lobby pod tytułem "matka zła, nie założyła dziecku czapeczki" jest śmieszne, żałosne, szkodliwe (przerzucanie winy/obarczanie winą za sytuację, na którą mamy znikomy wpływ taką jak kontrola nad wirusem), a ani ona pierwsza ani ostatnia, która bojkotuje maseczki, bo i jest co bojkotować - widzę sens noszenia maseczki w pomieszczeniach, w tłumie, ale na świeżym powietrzu zawsze uważałam za bezsens. Wyjałowienie organizmu - czemu niby to ma służyć? Słucham, joa, może skonkretyzuj zarzut, bo obelgami rzucać każdy głupi potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 16:56 Ma w domu dzieciaka w grupie ryzyka. Przynajmniej z jego powodu mogłaby chociaż zadbać o pozory dbania o higienę w zarazie. Chociaż cholera wie, czy ma go w domu. Ciekawe w sumie, kto się dzieciakiem zajmuje, gdy mamuśka całą energię poświęca na robienie kariery politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 17:08 Pozory. Wężykiem. Wątek z gatunku "dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie". Doyebać pod pozorem troski o dziecko. Kobieta straszna, ale nie ośmieszajcie się. Chcecie chronić jej dziecko to noście maski w jej obecności. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 17:19 Ale ja się nie troszczę o jej dziecko, nie czuję się w obowiązku to ona jest jego matką - no, przynajmniej wtedy, gdy musi wrzucić jego zdjęcia do social mediów i trochę się polansować na "muminku", bo tak ogólnie to coś niezbyt chętnie go pokazuje światu. Anyway, pani Godek ma totalnie wywalone na wszystkich poza sobą, toteż i łazi do sądu w koronce na pyzatej buzi, dlatego nie widzę żadnego powodu, dla którego inni mieliby mieć więcej skrupułów wobec niej. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 17:28 Pyzata buzia nie jest ciałopozytywna, na forum gazety to chyba faux pas! A rozumiem, sumire i choco zasiedziały się na sołszalmidiach i musiały poplotkować. Przepraszam, że wtrąciłam się do wątku, który co prawda jest polityczny, tylko tak od dupy strony. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 17:30 O, myślałam, że tam wyżej było EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 18:16 sumire napisała: > Ma w domu dzieciaka w grupie ryzyka. Przynajmniej z jego powodu mogłaby chociaż > zadbać o pozory dbania o higienę w zarazie. Przecież ta maseczka to jawna i celowa demonstracja, że ma w dooopie nakazy i że pie**oli państwo i jego pomysły. Rozumiem i popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 18:28 Przecież wszyscy wiedzą, że popierasz Konfederację eot Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Liderka Konfederacji 13.01.21, 18:35 chococaffe napisała: > Przecież wszyscy wiedzą, że popierasz Konfederację eot Sympatyzuję z konfederacją, a w zasadzie z jej wolnościowym nurtem... Mam wkleić obrazek kogo popieram, bo chyba zapomiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś