Dodaj do ulubionych

prośba o poradę informatyczną

18.01.21, 14:56
Wątpię, czy ktoś miał problem z tą konkretną stroną, ale może ktoś miał w ogóle kiedyś problem tego typu.

Próbuję się zapisać na szkolenie ze zmian w maturze we wrocławskim DODN-ie. Założyłam konto, dostałam potwierdzenie rejestracji, ale nie mogę się zalogować. Każdorazowo po wpisaniu loginu i hasła i wciśnięciu zaloguj strona ładuje się ponownie. Czasem z pustymi miejscami, czasem z moim loginem i hasłem wpisanym, ale nie wyrzuca żadnego komunikatu o błędzie zachowuje się tak, jakbym wcisnęła F5. Zarówno na Chrome, jak i na Mozilli.

Miałyście kiedyś problem tego typu?
Obserwuj wątek
    • droch Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:01
      Miałyście kiedyś problem tego typu?

Owszem, w zupełnie inny serwisie, ale dokładnie takie same symptomy. Nie znajduję dobrej rady jak to rozwiązać, to jest prawdopodobnie problem po stronie dostawcy; u mnie zadziałało obejście, polegające na logowaniu z innej przeglądarki oraz z telefonu komórkowego.
      • asia_i_p Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:13
        Przeglądarki zalecone przez nich wyczerpałam (chcieli Chrome'a albo Mozillę, spróbowałam na obu), ale z telefonu nie próbowałam, to może zadziałać.
        • asia_i_p Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:18
          A jednak nie big_grin, na telefonie to samo. Spróbuję udać, że zapomniałam hasła.
          • asia_i_p Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:21
            Dobra nasza, dostałam informację, że "Na podajny [pisownia oryginalna] e-mail zostało wysłane tymczasowe hasło". Pod spodem znowu mam miejsce na wpisanie e-maila, na który ma być wysłane hasło, nie wiem, po cholerę. Na razie na podajny e-mail nic nie przyszło, ale czekam.
    • backup_lady Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:10
      Spróbuj wyczyścić historię przeglądania, pliki cache, spróbować na innej przeglądarce. W mailu potwierdzającym rejestrację nie było żadnego linku do kliknięcia, żeby zatwierdzić cały proces?
      • asia_i_p Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:13
        Linku nie było, próbowałam z dwóch przeglądarek. Droch ma rację, spróbuję z telefonu.
    • kura17 Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:11
      moze jest za wczesnie? czasem potwierdzenie rejestracji zabiera jakis czas.
      kiedy sie rejestrowalas?
    • katriel Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:19
      > Miałyście kiedyś problem tego typu?

Tak, na zupełnie innej stronie (newinchess.com). Samo się naprawiło po trzech dniach.
    • asia_i_p Re: prośba o poradę informatyczną 18.01.21, 15:32
      Jest! Udałam, że zapomniałam hasła i tymczasowym hasłem od nich udało mi się zalogować i zapisać na szkolenie. Dalej mam silne wrażenie dziwności - czyli prosi o potwierdzenie ustawień, zgadzam się, a to dalej prosi i nigdzie nie informuje, że potwierdziłam, ale pal diabli, grunt, że jestem na tym szkoleniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka