anita001 28.10.04, 14:51 Prosze o pomoc: mam od dzis malutka , czarna kotke, wzieta ze schroniska. Nie ma imienia. Macie jakies propozycje?? Bo ja nie mam zupelnie koncepcji. Pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiowa_mama Re: Imie dla kotki 28.10.04, 15:31 Po tym linkiem-imion do bólu.Pozdrawiam www.laziblues.com/names.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasiowa_mama Re: Imie dla kotki 28.10.04, 15:34 jasiowa_mama napisała: > Po tym linkiem-imion do bólu.Pozdrawiam > www.laziblues.com/names.html To ja nie wiem jak tu się link wrzuca żeby działał adres jest taki:www.laziblues.com/names.html Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Imie dla kotki 28.10.04, 15:45 ja dałam takie imiona moim suczkom, ale może kotkom też się przyda: Luśka i Ziuta... Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Imie powimmo "szelesciec" 28.10.04, 16:51 Czesc, wiem (ale skad to juz nie pamietam) ze imie kocie powinno miec w sobie zgloski ktore szeleszcza (takie jak: SZ CZ S Z). Na takie imiona koty ponoc lepiej reaguja. A moja propozycja to imie "ESMERALDA" bo troche szelesci i mnie kojazy sie ze smeraniem (kota oczywiscie) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Imie dla kotki 28.10.04, 17:47 moja kocia ma na imię Whisky. Dla następnej planowałam imię z tej samej dziedziny - Tequilla Dziwaczne może, ale mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles curacao :) 28.10.04, 18:04 czyta się KIRASSO to po tej samej linii co whisky i tequilla a jak ładnie szeleści Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Imie dla kotki 28.10.04, 18:59 A może Fiona jak ze Szreka,albo Luna ? Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Imie dla kotki 28.10.04, 19:39 Witam, moja propozycja to MUFKA.Miałam kotkę o takim imieniu;przepiękną,szylkretową.Odeszła mając 15,5 roku-szczęśliwa,bo na rękach u mojej Mamy. Pozdrawiam serdecznie. P.S.Też mam kotkę ze schroniska,łaciatą,kochaną.Ma na imię Penelopa. Odpowiedz Link Zgłoś
anita001 Aisha 28.10.04, 20:07 dzieki za pomoc, kotka ma juz imie, nazywa sie: Aisha Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: Aisha 29.10.04, 08:56 No to witam w gronie posiadaczy czarnych koteczek))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij-drewniak Re: Aisha 29.10.04, 12:43 Aisha - bardzo ładnie Już tylko pro forma dopisuję się. Moja kotka jest czarniutka i też znajdka ( z ulicy) i nazywa się Nikita. Jest bardzo subtelna i dostojna. czasem mówię że jej tylko brakuje kolii i długich rękawiczek Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Imie dla kotki 29.10.04, 16:39 Przez mój dom przewinęło się już trochę kotów i nadal przewija (ostatnio znalazłam w krzakach wyrzucone cztery, mają na szczęście już nowe domy). Może ich imiona Cię zainspirują? Tak więc był: -Sierściuch (kotka ) -Pershing (także kotka ) -Bambosz -Pchełka -Keke zwany też Kacperkiem i aktualnie rezydująca: - Afera Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś