edyta198999 22.02.21, 19:00 Mój syn w ubiegłym tygodniu,przeszedł zabieg wnętrostwa. Po tym zabiegu jego moszna jest sina..czy to jest normalne. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fil.lo Re: Zabieg wnętrostwa. 22.02.21, 19:25 Skonsultowałabym z pediatrą, albo tam, gdzie był operowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Zabieg wnętrostwa. 22.02.21, 20:32 Dokładnie tak, zadzwoń do lekarza i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Zabieg wnętrostwa. 22.02.21, 21:35 Od razu powiem, że lepiej uderzać od razu do chirurga. Oni mają do tego wszystkiego normalne podejście. Mój synek też miał ten zabieg i później pojawiły się jakieś zaczerwienienia. Pediatra wpadła w przerażenie (które niepotrzebnie nam się udzieliło), na cito kazała jechać do poradni chirurgicznej, a tam... na luzie... proszę Pani, to nic takiego. Chirurżka dała proste dwie rady, po jednym dniu wszystko było już ok. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Zabieg wnętrostwa. 22.02.21, 20:43 Dzwoń i niech was umówią na wizytę. I nie daj się zbywać. Nie znam się i być może to normalna reakcja, ale lepiej potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta198999 Re: Zabieg wnętrostwa. 22.02.21, 23:01 Już wszystko jasne. To zupełnie normalny objaw. Skontaktowałam się z chirurgiem dziecięcym który operował syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama