fitfood1664 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 12:58 Zaleta i wada jednocześnie? Jestem ugodowa. Co oznacza że nie zawsze pierdolnę w stół choćby i należało. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 13:12 Zaleta - punktualna, dużo dystansu do siebie i poczucie humoru, nie marudzę. Wady - leniwa, głupio uparta. Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 15:11 Zaleta - jestem dobra Wada - uważam się przeważnie za gorszą od innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 16:06 Zaleta: za ludźmi, których lubię/kocham pójdę w ogień Wada:jestem mściwa Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 17:32 Jak tak czytac to sie okazuje ze kobiety maja praktycznie same zalety ktore wszyscy by chcieli aby mialy ale widac trzymaj je tylko i wylacznie dla siebie i w skrytosci . Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 17:37 a ty dalej tutaj, wuju z orlenu, brudna palo? Na stale sie zagniezdziles? Pieknie, kolejny incel na emamie, to forum jest chyba magnesem na niemytych karlowatych fiutkow Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 17:42 Dosłownie co wątek to jakieś seksistowsko- szowinistyczne wymioty🤬🤬 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:04 zrobilem zaklad ze wytrzymam tu dluzej niz bywalec przewidywal Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:42 Bywalec tu bedzie wiecznie, smierdzacy fiutku. Bo (podobnie jak ty) nie ma nic lepszego do roboty w swoim zalosnym zyciu, niz wujowe trollowanie. Masz juz rozstrzygniecie zakladu, chujku, nie ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:06 Nie jestem ani z orelnu ani paly nie ma brudnej ani na stale tu nie jestem.... Podkrece dynamike i sobie pojde.. A nad Toba musze jeszcze popracowac bo jak widac masz jedynie fiutki w glowie.... a zycie to nie tylko fiutki Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:44 Popracuj nad swoim brudnym chujem, chujku. Umyj go na przyklad, zanim ci go bywalec bedzie ssal po przegraniu zakladu Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:49 Albo nie myj. Podobno bywalec woli ciumkac brudne. Im bardziej smierdzace capem, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 18:13 Moje zalety bywają moimi wadami czy też odwrotnie, zależy jak spojrzeć. Np.bywam b.serdeczna, oddana, otwarta, szlachetna i dobroduszna, mam świetne poczucie humoru, jestem przenikliwa i inteligentna - w zamian za to jestem zbyt emocjonalna, obrażam się o drobiazgi, nadinterpretowywuje , wpadam w złość a jak mam poczucie że za bardzo się spalam dla otoczenia to mi się odechciewa i robię się ponura i burkliwa.Bywam zbyt zaborcza i "bossy" ale w taki dobroduszny sposób,albo wpadam w apatię. Coś jak dwie strony tego samego medalu. Poza tym bywam b.prawdomowna i uczciwa i jednocześnie potrafię doskonale oszukiwac.- takie dziwactwo i akurat tego sama nie rozumiem. Nie umiem w ogóle określić czy jestem pracowita czy leniwa- na pewno nie jestem zdyscyplinowana ani punktualna, mimo starań. Nie mam w ogóle zmysłu tzw.praktyczno-realistycznego- no nie umiem, zapomnę, nie wydaje mi się to ważne, nie przychodzi mi do głowy "jak albo co",czegoś nie wezmę pod uwagę i ogólnie, nawet jak b.sie staram to wychodzi komedia. Za to potrafię rozmawiać na absolutnie każdy temat, w dowolnej chwili, mogę przełączać tematy błyskawicznie, jak pstryczki i zawsze mam coś do powiedzenia 🤣 A jak nie mam to się zastanowię i cos wymysle 😉 Lubię udowadniać sobie i innym może mam własną opinię i "nikt mi nie będzie mówił jak mam myśleć" co prowadzi czasem do tego, że bezsensu się wyklocam z większością, tylko po to ,żeby poczuć że "mam własną i niezależna opinie". Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:09 Moja największa wada - jestem niesamowicie pamiętliwa. Wiem o tym ale nie potrafię tego zmienić. Dawno temu w relacjach z mężem gdy się obraziłam zaczynałam go ignorować i przestawałam się do niego odzywać. Taką firmę obrażania się znam z domu rodzinnego i trochę trwała zanim mąż oduczył mnie tego. Na szczęście był zawzięty i nie " uprawiam" już tego. Jeśli chodzi o zaletę.... to uważam, że największą jest to, że każdego traktuję z ogromnym szacunkiem. Jest to ogromnie przydatne w mojej pracy. Wyznaję zasadę "traktuj innych tak jak chciałabyś żeby ciebie traktowano" i uczę tego moje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
arghail Re: Wasze zalety i wady 25.03.21, 12:25 Juz sie nie obrażasz czy inaczej reagujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 20:57 wada: jestem fhui leniwa i nic mi się nie chce i odkładam wszystko na ostatnią chwilę, tylko dzieci przed czasem urodziłam, zaleta: mimo to potrafię wszystko zrobić na czas i umiem działać pod presją. Umiem mówić długo o niczym lub kompletnie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wasze zalety i wady 25.03.21, 12:46 Mam ładne usta, ale za to mój motylek ma jakby urwane skrzydełko. Nie wiem czy się tym przejmować, czy nie. Na forum to temat tabu. Odpowiedz Link Zgłoś