Dodaj do ulubionych

Wasze zalety i wady

• fitfood1664 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 12:58
      Zaleta i wada jednocześnie? Jestem ugodowa. Co oznacza że nie zawsze pierdolnę w stół choćby i należało.
    • enigma81 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 13:12
      Zaleta - punktualna, dużo dystansu do siebie i poczucie humoru, nie marudzę.
      Wady - leniwa, głupio uparta.
    • margerytka73 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 15:11
      Zaleta - jestem dobra
      Wada - uważam się przeważnie za gorszą od innych ludzi
    • edelstein Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 16:06
      Zaleta: za ludźmi, których lubię/kocham pójdę w ogień Wada:jestem mściwa
    • engine8 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 17:32
      Jak tak czytac to sie okazuje ze kobiety maja praktycznie same zalety ktore wszyscy by chcieli aby mialy ale widac trzymaj je tylko i wylacznie dla siebie i w skrytosci smile.
      • fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 17:37
        a ty dalej tutaj, wuju z orlenu, brudna palo? Na stale sie zagniezdziles? Pieknie, kolejny incel na emamie, to forum jest chyba magnesem na niemytych karlowatych fiutkow uncertain
        • magdallenac Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 17:42
          Dosłownie co wątek to jakieś seksistowsko- szowinistyczne wymioty🤬🤬
          • engine8 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:04
            zrobilem zaklad ze wytrzymam tu dluzej niz bywalec przewidywal smile
            • fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:42
              Bywalec tu bedzie wiecznie, smierdzacy fiutku. Bo (podobnie jak ty) nie ma nic lepszego do roboty w swoim zalosnym zyciu, niz wujowe trollowanie. Masz juz rozstrzygniecie zakladu, chujku, nie ma za co.
        • engine8 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:06
          Nie jestem ani z orelnu ani paly nie ma brudnej ani na stale tu nie jestem....
          Podkrece dynamike i sobie pojde..
          A nad Toba musze jeszcze popracowac bo jak widac masz jedynie fiutki w glowie.... a zycie to nie tylko fiutki
          • fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:44
            Popracuj nad swoim brudnym chujem, chujku. Umyj go na przyklad, zanim ci go bywalec bedzie ssal po przegraniu zakladu big_grin
            • fornita111 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:49
              Albo nie myj. Podobno bywalec woli ciumkac brudne. Im bardziej smierdzace capem, tym lepiej.
    • konsta-is-me Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 18:13
      Moje zalety bywają moimi wadami czy też odwrotnie, zależy jak spojrzeć.
      Np.bywam b.serdeczna, oddana, otwarta, szlachetna i dobroduszna, mam świetne poczucie humoru, jestem przenikliwa i inteligentna - w zamian za to jestem zbyt emocjonalna, obrażam się o drobiazgi, nadinterpretowywuje , wpadam w złość a jak mam poczucie że za bardzo się spalam dla otoczenia to mi się odechciewa i robię się ponura i burkliwa.Bywam zbyt zaborcza i "bossy" ale w taki dobroduszny sposób,albo wpadam w apatię.
      Coś jak dwie strony tego samego medalu.

Poza tym bywam b.prawdomowna i uczciwa i jednocześnie potrafię doskonale oszukiwac.- takie dziwactwo i akurat tego sama nie rozumiem.

Nie umiem w ogóle określić czy jestem pracowita czy leniwa- na pewno nie jestem zdyscyplinowana ani punktualna, mimo starań.
      Nie mam w ogóle zmysłu tzw.praktyczno-realistycznego- no nie umiem, zapomnę, nie wydaje mi się to ważne, nie przychodzi mi do głowy "jak albo co",czegoś nie wezmę pod uwagę i ogólnie, nawet jak b.sie staram to wychodzi komedia.

Za to potrafię rozmawiać na absolutnie każdy temat, w dowolnej chwili, mogę przełączać tematy błyskawicznie, jak pstryczki i zawsze mam coś do powiedzenia 🤣 A jak nie mam to się zastanowię i cos wymysle 😉

Lubię udowadniać sobie i innym może mam własną opinię i "nikt mi nie będzie mówił jak mam myśleć" co prowadzi czasem do tego, że bezsensu się wyklocam z większością, tylko po to ,żeby poczuć że "mam własną i niezależna opinie".

• ewcia.1980 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 19:09
      Moja największa wada - jestem niesamowicie pamiętliwa. Wiem o tym ale nie potrafię tego zmienić.
      Dawno temu w relacjach z mężem gdy się obraziłam zaczynałam go ignorować i przestawałam się do niego odzywać.
      Taką firmę obrażania się znam z domu rodzinnego i trochę trwała zanim mąż oduczył mnie tego. Na szczęście był zawzięty i nie " uprawiam" już tego.

Jeśli chodzi o zaletę.... to uważam, że największą jest to, że każdego traktuję z ogromnym szacunkiem.
      Jest to ogromnie przydatne w mojej pracy.
      Wyznaję zasadę "traktuj innych tak jak chciałabyś żeby ciebie traktowano" i uczę tego moje dzieci.
      • arghail Re: Wasze zalety i wady 25.03.21, 12:25
        Juz sie nie obrażasz czy inaczej reagujesz?
    • thea19 Re: Wasze zalety i wady 22.03.21, 20:57
      wada: jestem fhui leniwa i nic mi się nie chce i odkładam wszystko na ostatnią chwilę, tylko dzieci przed czasem urodziłam, zaleta: mimo to potrafię wszystko zrobić na czas i umiem działać pod presją. Umiem mówić długo o niczym lub kompletnie nie na temat.
    • 21mada Re: Wasze zalety i wady 25.03.21, 12:46
      Mam ładne usta, ale za to mój motylek ma jakby urwane skrzydełko. Nie wiem czy się tym przejmować, czy nie. Na forum to temat tabu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka