Dodaj do ulubionych

Netflix, polecam serial

02.04.21, 16:17
Sky Rojo
Dla mnie bomba.
Ale to jak z butami grrrr😎
Taka ruska ruletka, Ale I tak polecam. Dawno sie tak dobrze nie bawilam Na ichnich produkcjach
Obserwuj wątek
    • antykaa Re: Netflix, polecam serial 02.04.21, 20:17
      A widzialas filmik promujacy serial? Usmialam sie do lez. m.youtube.com/watch?v=S5bWTv9q63M
    • sagutxiki Re: Netflix, polecam serial 03.04.21, 02:07
      No a ja dokładnie odwrotnie. Nie udało mi się dooglądać do końca. Ja za to polecam " Detras de sus ojos" jesli się nie mylę Behind her eyes i Shtisel. Pierwszy mroczny a drugi saga rodzinna.
      • majenkir Re: Netflix, polecam serial 03.04.21, 02:46
        sagutxiki napisała:
        Behind her eyes

👍🏻
      • annajustyna Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 00:40
        Ja właśnie oglądam "Quien mato de Sara". Taki meksykański współczesny Monte Christo.
        • sagutxiki Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 23:22
          Też widziałam ale porównanie do hrabiego sympatyczne ale na wyrost, to momentami taki culebron, zwłaszcza sceny grupowe... Poza tym jak zrobiło się ciekawie to się skończył pierwszy sezon 🤣
          • annajustyna Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 23:44
            Kolejny już w maju.
      • biala_ladecka Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 23:26
        Behind her eyes to troche cringe, ale mnie tez wciagnal tongue_out Shtisel trzeci sezon klasa. Az kipi emocjami. Powinni na tym zakonczyc.
        • zwyczajnamatka Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 06:34
          Po obejrzeniu Behind her eyes stwierdziłam, że zmarnowałam po prostu czas. Serial zapowiadał się ciekawie, a skończył głupio. Tak głupiego i przekombinowanego zakończenia dawno nie widziałam. Na prawdę szkoda czasu na oglądanie tego gniota mimo, że pierwsze odcinki są fajne. Nie polecam z powodu beznadziejnego zakończenia.
          • 1maja1 Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 09:38
            Ogladnelam Behind her eyes 2 odcinki i tez stwierdzilam, ze gniot. Zmeczylam sie doslownie juz w trakcie 2go. Nic mi sie na Netflixie nie podoba oprocz dokumentow kryminalnych.
            • caponata75 Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 11:55
              Ja dałam radę zmęczyć 3 odcinki i również się poddałam.
              Sky Rojo przetrwałam cały, mimo że dwa ostatnie odcinki to koszmar.
              Serial w miarę dobrze się zapowiadał, ale po obejrzeniu całości uważam, że ma przyciągać nagością, ładnymi laskami, wychodzi z tego lekka szmira. Temat handlu ludźmi i problemów z tym związanych wpleciony w akcję jako alibi i reklama serialu.
    • feniks_z_popiolu Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 09:11
      Nie serial ale film na Netflixie polecę. Polski "Piąta pora roku". Spokojny, miejscami zabawny. Relaksujący.
    • princy-mincy Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 13:12
      Zaczęliśmy oglądać i jakoś nie przypadł nam do gustu.

Ja za to polecę resident alien
      www.filmweb.pl/serial/Resident+Alien-2021-831187

Taki trochę do śmiania i trochę do przemyślenia to breeders
      • melikles Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 13:17
        Na netfliksie nie na obecnie nic ciekawego z nowych seriali, jakieś gnioty z różnych stron świata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka