lalkaika 02.04.21, 16:17 Sky Rojo Dla mnie bomba. Ale to jak z butami grrrr😎 Taka ruska ruletka, Ale I tak polecam. Dawno sie tak dobrze nie bawilam Na ichnich produkcjach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antykaa Re: Netflix, polecam serial 02.04.21, 20:17 A widzialas filmik promujacy serial? Usmialam sie do lez. m.youtube.com/watch?v=S5bWTv9q63M Odpowiedz Link Zgłoś
sagutxiki Re: Netflix, polecam serial 03.04.21, 02:07 No a ja dokładnie odwrotnie. Nie udało mi się dooglądać do końca. Ja za to polecam " Detras de sus ojos" jesli się nie mylę Behind her eyes i Shtisel. Pierwszy mroczny a drugi saga rodzinna. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Netflix, polecam serial 03.04.21, 02:46 sagutxiki napisała: Behind her eyes 👍🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 00:40 Ja właśnie oglądam "Quien mato de Sara". Taki meksykański współczesny Monte Christo. Odpowiedz Link Zgłoś
sagutxiki Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 23:22 Też widziałam ale porównanie do hrabiego sympatyczne ale na wyrost, to momentami taki culebron, zwłaszcza sceny grupowe... Poza tym jak zrobiło się ciekawie to się skończył pierwszy sezon 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Netflix, polecam serial 04.04.21, 23:26 Behind her eyes to troche cringe, ale mnie tez wciagnal Shtisel trzeci sezon klasa. Az kipi emocjami. Powinni na tym zakonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 06:34 Po obejrzeniu Behind her eyes stwierdziłam, że zmarnowałam po prostu czas. Serial zapowiadał się ciekawie, a skończył głupio. Tak głupiego i przekombinowanego zakończenia dawno nie widziałam. Na prawdę szkoda czasu na oglądanie tego gniota mimo, że pierwsze odcinki są fajne. Nie polecam z powodu beznadziejnego zakończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 09:38 Ogladnelam Behind her eyes 2 odcinki i tez stwierdzilam, ze gniot. Zmeczylam sie doslownie juz w trakcie 2go. Nic mi sie na Netflixie nie podoba oprocz dokumentow kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
caponata75 Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 11:55 Ja dałam radę zmęczyć 3 odcinki i również się poddałam. Sky Rojo przetrwałam cały, mimo że dwa ostatnie odcinki to koszmar. Serial w miarę dobrze się zapowiadał, ale po obejrzeniu całości uważam, że ma przyciągać nagością, ładnymi laskami, wychodzi z tego lekka szmira. Temat handlu ludźmi i problemów z tym związanych wpleciony w akcję jako alibi i reklama serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 09:11 Nie serial ale film na Netflixie polecę. Polski "Piąta pora roku". Spokojny, miejscami zabawny. Relaksujący. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 13:12 Zaczęliśmy oglądać i jakoś nie przypadł nam do gustu. Ja za to polecę resident alien www.filmweb.pl/serial/Resident+Alien-2021-831187 Taki trochę do śmiania i trochę do przemyślenia to breeders Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Netflix, polecam serial 05.04.21, 13:17 Na netfliksie nie na obecnie nic ciekawego z nowych seriali, jakieś gnioty z różnych stron świata. Odpowiedz Link Zgłoś