ms.piggy 28.04.21, 19:56 właśnie obejrzałam odcinek wojewódzkiego z w/w ...wygląda super, niesamowita zmiana, ale jest tak durna i irytująca, że niestety zabija to atrakcyjny wygląd...o siostrze nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moze_sprobowac_inaczej Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 28.04.21, 23:42 Mam takie same odczucia! Dawno nie widziałam kogoś, kto az rak epatowal głupota, że aż mi wstyd było to oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 28.04.21, 23:49 A to się akurat często zdarza. Ogląda się kogoś w filmach, słucha płyt, podziwia sesje zdjęciowe, aż w końcu obejrzy się wywiad i czar pryska Bohosiewicz sprawa wrażenie mądrej babki, ale to tylko wrażenie. Choć i tak wszystkich na głowę bije Edyta Górniak. Jej poziom egzaltacji i niedojrzałość są niewiarygodne. Gdybym miała obcować z nią na codzień, skończyłby się to mordem Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:49 To zjawisko tłumaczy idealnie moja sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 28.04.21, 23:49 Programu nie widziałam ale ona jest dla mnie wyjątkowo nieurodziwa, delikatnie mówiąc. I nic tu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:31 ma 45 lat, ale trzeba przyznać, że chirurg mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:36 Jaki chirurg mistrz???? W programie Wojewódzkiego wyglądała na 45 lat. Nie dałabym jej ani jednego roku mniej. Czyli dzięki chirurgowi w wieku 45 lat wygląda na 45 lat a nie ... na 55? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 12:41 noo..chirurg mistrz, z bardzo nieatrakcyjnej twarzy zrobił bardzo ładną, taka "naturalną" bo ta ingerencja nie rzuca sie w oczy, jak np. u dody czy siwiec nie twierdzę, ze wygląda na 20 czy 30, wygląda na ładną 40 latkę z naturalną mimiką Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:07 Ok. Dla mnie Bohosiewicz miała i ma przaśną urodę. Bardzo przaśną. Ale wiadomo, że są gusty i guścika. Zawsze ją też lubiłam. Wydawała mi się taką wyluzowaną, normalną, niegłupią babką. W programie Wojewódzkiego zachowywała się żenująco. Ale może dostosowała się do poziomu programu, którego normalnie nie oglądam. Zrobiłam wyjątek ze względu na Abelarda. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 15:57 Oglądałam program i aż sprawdzałam ile ma lat, bo dla mnie wygląda na ok. 50. Jedynie na plus, że wygląda naturalnie, a nie tak jak niektóre poprawiane panie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:38 Zdjęcie z wiki pl.wikipedia.org/wiki/Sonia_Bohosiewicz#/media/Plikonia_Bohosiewicz_2.jpg jestem od niej o kilka lat starsza i nie mam nawet połowy tych zmarch. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:41 Bo jesteś ematką, więc jakby dziwnym nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:42 > jestem od niej o kilka lat starsza i nie mam nawet połowy tych zmarch. a na tym zdjeciu to nie sa po prostu zmarszczki mimiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 12:19 Nie masz zmarszczek mimicznych w wieku prawie 50 lat? Jaaaasne Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:11 Nie wiedziałam, że te bruzdy poniżej dolnej powieki to zmarszczki mimiczne. Mnie robią się tylko w kącikach oczu, ale nie pod okiem. Ale ja mam wyjątkowo mało zmarszczek. Sama się dziwię, no ale jestem ematką. Nigdy nie paliłam, w zasadzie nie piję alkoholu, nigdy się nie opalam, bo nie znoszę słońca, przez cały rok używam blokerów 50 i od 7 roku życia jestem bardzo aktywna fizycznie. Ostatnio przytyłam przez covid i treningi siłowe. Ale to nie ma wpływu na zmarszczki. I nie, od 25 roku życia nikt mnie nie prosił o dowów. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:45 Zależy od budowy oka. Ja mam "fałdkę" pod okiem i w czasie uśmiechu robią mi się bruzdy - widać je nawet na zdjęciach, na których mam kilka/kilkanaście lat. A, i zgadzam się, ze kolejna celebrytka spod jednej sztancy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:37 Mam takie same. Na zdjęciach w wieku 12(13 lat mam takie wałki pod oczami, z wiekiem się wchłonęły, ale powstają tam zmarszczki Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:44 jakaś pogarda czy co? Zmarch nie masz a ona ma i co, jakaś jej wielka wina w tym, ze czas nie obchodzi się łagodnie jak z tobą, a twoja wielka zasługa? No oprócz palnia, bądź nie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:53 To nie zmarchy stanowią o młodym czy starym wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 18:52 gaskama napisała: > Zdjęcie z wiki > pl.wikipedia.org/wiki/Sonia_Bohosiewicz#/media/Plikonia_Bohosiewicz_2.jpg > > jestem od niej o kilka lat starsza i nie mam nawet połowy tych zmarch. > Taa, oczywiście 🤣🤣🤣🤣🤣. Za Bohosiewicz nie przepadam, ale ematka w podeszłym wieku, twierdząca, że pytają ja o dowód, zawsze bawi mnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 30.04.21, 23:20 Ja tam uwazam, ze to nic bo ja jak ide odebrac siostrzenice z przedszkola to sie mnie zawsze do pobliskiego zlobka zaganiaja, bo mysla, ze sie zgubilam. No tak mlodo wygladam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 20:45 No proszę cię, na ematve to to jakby standard. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:40 fryzura tez duzo lepsza - fajny kolor, blyszczace wlosy - wedlug mnie wygladaja na zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:47 może to jest jakaś nadzieja dla chirurgii plastycznej - trzeba robic te brzydkie, bo one faktycznie pięknieją a tych pięknych z natury nie tykać, bo wychodzą koszmarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 30.04.21, 23:24 Problemem jest to, ze moda na bardzo konretne cechy wygladu kobiet zmienia sie co kilka lat. Pamietacie sprzed 20 lat mode na brwi wyskubane do cienkiej kreseczki i aktualna mode na krzaczory, ktore niektore laski sobie maluja nawet? 200 lat telu wiazano talie, 300 lat temu bielono olowiem, w Chinach wiazano stopy, gdzies w Afryce nakladaja a to zlote obroze i wydluzaja szyje albo co gorsza przeprowadzaja zabieg obrzezania. Kobieta nie moze byc po prostu soba. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 09:24 obręcze na szyi to w Azji Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 12:54 W Afryce chyba jednak 😲 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 13:00 Pacz, byłam pewna, że Afryka... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 20:42 to jest zdjęcie kobiety z Birmy, mieszkanki Tajlandii, ale to uchodźcy birmańscy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 09:44 Któryś reżyser (Kutz?) mawiał: głupi jak aktorka. Może jest w tym ziarno prawdy. Byle umiała zagrać niegłupią w filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:28 A nie mawiał: głupi jak reżyser? Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 10:20 Ja jej kiedyś nie poznałam ale to było, nie pamiętam, może 15 lat temu, po jej pierwszej operacji plastycznej i dużym schudnięciu. Teraz nie oglądam nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 10:38 Oglądałam, ale nie dotrwałam do końca. Fakt, wygląda bardzo dobrze, jako aktorka jest ok, ale słuchać i oglądać jej u Wojewódzkiego nie miałam siły. Ja sobie czasem myślę, że może Wojewódzki tak wpływa na niektórych swoich gości, chcą się pokazać jako wyluzowani, inteligentni, dowcipni, żeby tylko dać radę ripostować prowadzącego i wychodzi to, co wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 10:40 One obie są mało rozgarnięte chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 10:43 Po Waszych wypowiedziach aż sobie chyba włączę, choć Wojewódzkiego z założenia nie oglądam. Sonia zawsze wydawała mi się inteligentną kobietą (a pamiętam ją jeszcze z występów kabaretowych sprzed lat), w przeciwieństwie do siostry. Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 10:50 No właśnie nie. Też myślałam ze ona mądrzejsza. Ale widziałam juz kilka jej wypowiedzi ( nie wystep w filmie czy w kabarecie). Takie szybkie: pytanie odpowiedź...i one idą równo. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:38 Właśnie ja myślałam, ze ta dyskusja dotyczy siostry, o niej wiadomo, ze nie jest zbyt lotna, ich imiona mi się myla. Aż jestem ciekawa tego wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:15 Oj tam, wystarczy troszkę poczytać jej publikację. Kiedyś chciała zamanifestować solidarność z czarnymi ale pomyliła #BlackLivesMatter z #BlackFriday 🤣😂😅 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:46 mid.week napisała: > Oj tam, wystarczy troszkę poczytać jej publikację. Kiedyś chciała zamanifestowa > ć solidarność z czarnymi ale pomyliła #BlackLivesMatter z #BlackFriday 🤣😂😅 Umarłam😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:52 I to nie jest fejk, ani jakiś jej żart. Ona to SERIO zrobiła. Tydzień z tego rżałam 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 22:11 Nie no, nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:23 IMO z autorki charakterystycznej ewoluowała w stronę fizis z taśmy produkcyjnej gabinetów urody. Była jakaś, była inna, ciekawa i nieoczywista. Teraz to kolejna blond laska. Doceniam pracę włożoną w odzyskanie figury, ale nic nie poradzę, wolałam starą Sonie... Bardzo ja lubiłam swego czasu i wrzuciłam w profile obserwowane, co mnie szybko utwierdziło w przekonaniu że pani uzewnetrzniac emocje powinna wyłącznie przez wypowiadanie tekstów pisanych przez kogoś bardziej rozgarnietego... Dubbing np. bym jej poleciła i menadzera do socjali. Siostry nie trawię, zachowuje się jak menelka i taki ma też wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:42 wyraz twarzy młodszej wielu internautów przypisuje FAS. Ja tam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:51 szmytka1 napisała: > wyraz twarzy młodszej wielu internautów przypisuje FAS. Ja tam nie wiem. Mam dokładnie takie same skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 13:55 No właśnie też mi się tak kojarzy, ale już mi wystarczy proces Tymoteusza, nie chce jeszcze pozwu od Bohosiewicz. Jak koń wygląda każdy widzi ale dorabianie mu jednostki chorobowej to już chyba coś na pismo procesowe. Ja się nie znam ale Daniela może nie wyrobić, tyle spraw na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 22:25 Na ematce już ją zdiagnozowali Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:14 to zdjecie z netu z hasłem dziecko z FAS Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 14:39 Wypisz wymaluj. Co ciekawe, ona się ostatnio afiszował z książką o DDA Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 16:52 No niestety...Jeśli chodzi o bardziej znane twarze, to Maja Bohosiewicz jest pierwszą, która przychodzi mi do głowy, kiedy ktoś mówi o FAS. Drugą taką jest "niby popularna" blogerka modowa (czy kto tam, bo tak właściwie to trudno mi określić jej profesję ) Olfaktoria. To jest już dla mnie mocny FAS, ale ukryty pod makijażem i pewnie innymi poprawkami wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 18:21 Ona mi Jonachowską przypomina. Wygoogolałam ją i w pierwszej chwili sobie pomyślałam - co jest? to ona juz nie prowadzi programu o kieckach slubnych tylko jest blogerka modową? Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 21:51 Też pomyślałam o Janachowskiej, to jest taka uroda z zadartym nosem i dużą przestrzenią nad ustami. Syn Janachowskiej ma to samo, a tu już bym chlania w ciąży nie podejrzewała😉 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 22:19 To w końcu wiem, co mnie w jej twarzy zawsze irytowało 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 16:20 Bohosiewiczowie mają rys tatarski, może dlatego tak wyglądają. niekoniecznie jest to fas. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 20:58 simply_z napisała: > Bohosiewiczowie mają rys tatarski, może dlatego tak wyglądają. niekoniecznie je > st to fas. Biorąc pod uwagę pewne plotki krążące wokół tej rodziny, ten FAS nie jest wcale tak nierealny... Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 21:05 łat? dziecko z fas? kogo tutaj po*ebało? Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 21:13 jeśli już o fas... www.fakt.pl/wydarzenia/polska/poznan/poznan-magdalena-kurek-pila-w-ciazy-sad-odebral-jej-mikolajka/fq2cw9n Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 16:41 Ja juz wojewodzkiego od lat nie ogladam, on mnie autentycznie brzydzi. Chyba tak jakos od czasow, kiedy udzielil wywiadu dla playboya, chociaz juz wczesniej stopniowo moja sympatie tracil. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 18:34 Aktorstwo przemilczę. Wojewódzkiego nie oglądałam i nie obejrzę. Ona nigdy mi się nie podobała - ani w młodości, ani po poprawkach. Obiektywnie - po przeróbkach wygląda lepiej, jest subtelniejsza, bo, znowu wracam do mojej teorii, zmieniła swój perkaty nos, a nos robi twarz. Widziałam ją kilka razy na żywo (młodszą siostrę również), jedyna rzecz, której mogę zazdrościć to kolor oczu. Na wygląd na stówę bym się z nią nie zamieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 29.04.21, 21:05 o, spoko, jestem parę lat starsza a nie wyglądam gorzej, jak się umaluję i zrobię fryz ofcors wiem, bez zdjęcia się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 30.04.21, 06:37 A ja wręcz przeciwne wrażenie odniosłam. Dawno mnie żaden odcinek Kuby tak nie bawił. Nie sili się na bycie ą ę, wydaje się być sobą i ma podobne do mojego poczucie humoru. Jedynym momentem lekko żenujacym było, kiedy chyba miała nadzieje, ze pokażą jej scenę rozbierana, a pokazali ta z Wojny polsko-ruskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 30.04.21, 10:34 mam identyczne odczucia nieliczny gość, który dostał czas na wypowiedzi, a jeśli nie dostał, to go sobie sam "wyrwał" nie siliła się, żeby dobrze wypaść - co od razu zauważyła jemakta z kijem w tyłku, i wyszło swojsko, dla niektórych nawet przaśnie o urodzie nie dyskutuję, brzydkie aktorki też mają prawo błąkać się po ekranach a ona raczej gra dobrze, szczególnie gdy trafią dla niej z postacią i jedna z nielicznych, która traktowała drugiego gościa podmiotowo, zwracała się w rozmowie nie tylko do kuby, ale i do aberalda czy jak mu tam(znam go tylko z kuby programu), oglądam ostatnio jakieś archiwalne programy i wczoraj trafiłam na taki, gdzie lichota siedział po swoim wywiadzie i nikt się nim już nie zainteresował(oczywiście to rola gospodarza nie tylko sońki, ale ta umiała się zachować) wytykanie pani pod pięćdziesiątkę zmarszczek jest mocno zabawne, gejostwa nie można wytknąć bo to przecież coś na co wpływu się nie ma, ale ta sama baba będzie pyszczyć o cudzych zmarchach - no, na to wpływ przecież się ma, szczególnie w sońki wieku (szkoda, że się zrobiła, ale wierzę, że po takim schudnięciu jak u niej, możliwe, że nie dało się inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 07:09 To, że jest dla Ciebie irytująca mogę zrozumieć, ale czy możesz rozeinąć myśl dlaczego Twoim zdaniem jest durna? Specjalnie obejrzałam i jak najbardziej normalnie się zachowuje Odpowiedz Link Zgłoś
guiwood Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 21:56 tez uwazam ze fajna, wesola babka Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: sonia bohosiewicz plotkarsko 01.05.21, 20:54 Nie to że ją lubię, bo poza aktorstwem jej nie kojarzę, ale nie nie lubię. Fajna, naturalna babka. Niestey, jakieś 95% gości dostaje u Wojewódzkiego małpiego rozumu, ale Sonia nie wypadła źle. To nie Passent, który rozłożył Kubę na łopatki, ale tragedii nie było. Odpowiedz Link Zgłoś