Dodaj do ulubionych

Modowo prosze o poradę

28.04.21, 22:32
Granatowa sukienka i szare rajstopy coś w ten deseń - ale sukienka inny krój i rajstopy nie w prążki. Generalnie szare do granatowego plus czarne dodatki (buty itp).
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • lumeria Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 22:37
      Zależy - czy na szczupłą (tak) czy przysadzistą (nie) sylwetkę. Do pracy (tak) czy na okazje (może nie).

Opisz sukienkę/figurę/okazję.

• mama-ola Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 22:39
      Nosiłam takie zestawy kolorów, uważam, że ładnie to wyglądało.
      Nie bardzo wiem, o co pytasz.
    • malia Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 22:42
      Rajstopy na zdjęciu nie są u mnie szare.
      I nie da się chyba tak z góry określić , że każdy granatowy pasuje do każdego szarego. I krój jest ważny, bo granatowa sukienka do połowy łydki, szare rajstopy i czarne buty mogą wyglądać strasznie smutno. Na tym zdjęciu odcienie są idealnie dobrane, ale główną robotę i tak robi figura pani
    • klaramara33 Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 22:46
      Nie podoba mi się, takie niewyraźne, niekonkretne, przydałby się jakiś dodatek pasek czy coś co ożywi.
    • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 22:52
      Sukienka taka (proszę o powstrzymanie się od komentarzy nad moim gustem). Figura szczupła - plus duży brzuszek (niestety).
      • biala_ladecka Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 22:57
        To jest lekka sukienka, szare ciezkie rajty mi sie nie widza.
        • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:00
          Chciałam coś inaczej niż cieliste, a szare nie znaczy grube i ciężkie - widziałam w sklepach. Stąd pytanie.
          • taki-sobie-nick Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:06
            Ja bym czymś rozjaśniła taki zestaw. Ta sukienka nie podkreśli ci wad figury?
            • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:21
              No właśnie sama byłam zdziwiona.. nogi mam ładne, resztę też i to eksponuje,a brzuch jakoś zakrywa..
          • biala_ladecka Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:12
            Nie kupuj cielistych tylko transparentne i moze buty nude albo fuksja jakas?
          • mid.week Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 07:20
            mandziola napisała:

> Chciałam coś inaczej niż cieliste, a szare nie znaczy grube i ciężkie - widział
            > am w sklepach. Stąd pytanie.

w szarych i nie grubych twoje nogi bedą miały kolor trupa...
        • malia Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:02
          to typowe szare kryjące rajstopy też mi do tego nie pasują, z czarnymi butami będzie wyglądać ciężko
      • magdallenac Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:07
        Swietna sukienka, ale gole nogi do niej. Ja w ogole mowie rajtom NIE.
        • malia Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:10
          No właśnie, sukienka bez rękawów, lekka, zwiewna, a na dole szare rajstopy i czarne buty
          • lumeria Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:27
            Pończochy- tak, rajstopy-nie. smile
      • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:24
        Dlaczego Polki tak kochaja kolor granatowy w sukienkach na wesele i strojach kapielowych? To najgorszy kolor na te okazje. uncertain
        • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:57
          Weź się odstosunkuj.. akurat mi w granacie ładnie bo mam zielone oczy...
        • mikams75 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 00:51
          akurat sukienki i stroju kapielowego w granacie nie mam ale mam cale mnostwo ciuchow w tym kolorze i uwazam ze jest super i bardzo i pasuje.
          • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 08:54
            Ja też mam kilka ubrań w granacie, ale na weselu to akurat można poszaleć z kolorem, tym bardziej na plaży w kostiumie. Granat to często wybór ludzi którzy na okrągło chodzą w czarnym, a na wesele nie wypada. Ale ja w ogóle ciemnym kolorom mówię NIE i nie rozumiem powodów żeby je nosić. Czy to dlatego że są "praktyczne"? 😉
            • daniela34 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 09:38
              21mada napisała:

> Ja też mam kilka ubrań w granacie

Ale ja w ogóle ciemnym kolor
              > om mówię NIE i nie rozumiem powodów żeby je nosić. Czy to dlatego że są "prakty
              > czne"? 😉

Przecież sama możesz odpowiedzieć na to pytanie, jakie są powody, dla których "masz kilka ubrań w granacie "?
              • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:10
                Bo podobała mi się sukienka granatowa w białe grochy a innych kolorów nie było. Gdyby były, wybrałabym inny kolor. Kilka ubrań to jednak nie jest mnóstwo. Pytam osób które noszą tylko ciemne kolory/czarny.
              • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:11
                Bo podobała mi się sukienka granatowa w białe grochy a innych kolorów nie było. Gdyby były, wybrałabym inny kolor. Kilka ubrań to jednak nie jest mnóstwo. Pytam osób które noszą tylko ciemne kolory/czarny. ...
              • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:12
                ... Bo podobała mi się sukienka granatowa w białe grochy a innych kolorów nie było. Gdyby były, wybrałabym inny kolor. Kilka ubrań to jednak nie jest mnóstwo. Pytam osób które noszą tylko ciemne kolory/czarny.
                • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:14
                  Jeżu jakie to forum jest głupie. Błąd post powtórzony wystąpił błąd a za chwile trzy razy to samo wystąpił błąd strona nie została wczytana.
                • daniela34 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:18
                  21mada napisała:

> Pytam osób które noszą tylko ciemne kolory/czarny.

No nie, napisałaś, że ciemnym kolorom mówisz "NIE" (jak się okazało ciut wyżej jednak nie mówisz, bo masz kilka ubrań), bo nie rozumiesz powodów, żeby je nosisz (po czym się okazało, że jednak sama te powody masz- na przykład takie, że występują w modelach w grochy) i nigdzie nie zawęziłaś tego do osób, które noszą WYŁĄCZNIE ciemne kolory.
            • mikams75 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 12:30
              jest prosty powod - niektorzy wygladaja dobrze w ciemnych kolorach. Ja nie widze powodow, zeby nosic pastelowe kolory.
            • iuscogens Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:55
              Bo pewnie masz taki typ urody (kolorystycznie), że kiepsko wyglądasz w ciemnych kolorach. Inne wyglądają lepiej.
        • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 07:04
          Najgorszy to jest czarny.
          • primula.alpicola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 07:23
            annajustyna napisała:

> Najgorszy to jest czarny.

Powiedz to Włoszkom i Francuzkom.
            • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:04
              Mowie z mojej perspektywy. Dla mnie to nie kolor.
              • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:17
                I dziwi mnie zawsze, że dla tyłu babek to kolor pierwszego wyboru. Dla mnie to opcja ostateczna i tylko pod warunkiem przełamania dodatkami w innych kolorach.
                • lumeria Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:42
                  >Dla mnie to opcja ostateczna i tylko pod warunkiem przełamania dodatkami w innych kolorach.

W pończochach?

Widze to jedynie jeśli ubierasz się wylacznie w jasne kolory ...
                  • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 06:58
                    Cieliste pasują do zdecydowanie więcej rzeczy.
            • magdallenac Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 13:19
              primula.alpicola napisała:

> annajustyna napisała:
              >
              > > Najgorszy to jest czarny.

O nie na mnie, nie na mnie- musiałabyś zobaczyć mnie w czarnym. Nie ma chyba koloru w którym wyglądam lepiej. Wiem zaraz przyleci mada i powie, że to dlatego, że jestem taka praktyczna big_grin
              • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 06:58
                Pewnie jesteś jasną blondynką.
                • lumeria Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 11:26
                  Jasna blondynka dobrze wyglądająca w czerni?
                  • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 11:30
                    Przecież nie ciemna brunetka o oliwkowej cerze 🤣🤣🤣
      • majenkir Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 00:12
        Sukienka ok, ale nie zakładałabym do niwj kolorowych rajstop.
      • minniemouse Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 06:29
        mandziola napisała:
        Sukienka taka (proszę o powstrzymanie się od komentarzy nad moim gustem). Figura szczupła - plus duży brzuszek (niestety).
        IMO tego typu rajstopy albo ponczochy

takie szare ale bardzo jasne

moze nawet takie jasne
        takie jasne wpadające w bieli do tego jasne ale ciemniejsze buty.

moze nawet Taki kolor butów i takie dodatki - torebka, szal, biżuteria byłyby niezłymi dodatkami.

Minnie
        • malia Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 10:40
          nieeeee, granatowa kiecka i jasno szare, prawie białe rajstopy, jak na wesele do remizy
          • minniemouse Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 07:21
            ale z bezowymi butami i dodatkami.
            modelka tez ma buty w brazach, zauwaz i dlateo to dobrze wyglada.

Minnie
            • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 07:03
              Cieliste rajstopy i buty nude. To moja opcja.
      • primula.alpicola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 07:18
        Świetna kiecka, ale szare kryjące rajstopy do tego, nie. W ogóle żadne nie.
        Ewentualnie transparentne 8 DEN.
        • daniela34 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 08:21
          Popieram. Te jasne z postu minnie też nie. Dadzą efekt nieboszczyka
      • po-trafie Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 08:24
        To jest bardzo ladna sukienka! Czy ona jest moze luzna w talii? Szukam ciazowo.
      • ga-ti Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 11:46
        O, rozważam tę sukienkę na wesele we wrześniu. Mam nadzieję, że ukryje brzuch, biodra i tyłek wink
        Mandziola, jak długa jest na Tobie? Na modelce powyżej kolana, ale nie za bardzo, więc myślę, że będzie ok.
        Ja rozważam cieliste rajstopy (jeśli już, bo najchętniej byłabym bez) i srebrne dodatki (mam kopertówkę, kolczyki, dokupię buty, no chyba że buty w granacie, ale "lekkie", z jakiś paseczków). Przydałoby się coś na ramiona i tu znowu zonk, a może ciepło będzie wink

Szare mogę być ok, a mogą być "trupie". Może jakieś srebrne? Jak masz szczupłe nogi to można poszaleć smile tylko znowu trudno dobrać dobry odcień.
        • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:28
          Ja jestem z metra cięta.. 1,65 wpisano mi w dowodzie.. No właśnie kupiłam ją bez Wow,, a okazało się, że świetnie ukrywa to co powinna ukryć.. Na mnie jest przed kolano.. rozmiar 42. U mnie jest na kolanie - i taka długość mi odpowiada.
          • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:30
            Na kolanie jest.. było, że u modelki jest przed kolano.. a wyszła hybryda jak Czarnkowi..
            • ga-ti Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:56
              Dziękuję, więc długość powinna być ok, ja mam 166 smile
          • 35wcieniu Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:52
            "z metra cięta" -165??
            • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 07:04
              Pewnie ma znacznie mniej, a do dowodu pidala wymarzony wzrost na 18. urodziny.
      • bywalczyni.hosteli Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 07:39
        Cienkie czarne rajstopy do tego. Sukienka bardzo ładna
        • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 07:56
          Największy z możliwych grzechów modowych - czarne rajstopy do granatowej sukienki 😬😬😬
          • bywalczyni.hosteli Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 08:11
            Nie, wręcz przeciwnie. Wyglądać będzie to bardzo dobrze
            • 35wcieniu Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 08:21
              Ojojoj... Taki grzech, olaboga...

https://zapodaj.net/images/9bb0f05aa7021.jpg
              • nuclearwinter Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 08:26
                Dobrze to wygląda. I lepsze czarne rajstopy plus czarne buty, niż szare rajstopy plus czarne buty.

Choć pewnie dałoby się znaleźć zdjęcie, na którym i szare wyglądają całkiem ok wink
                • minniemouse Re: Modowo prosze o poradę 01.05.21, 03:26
                  kolorami super strój na komunie w maju, no jasne. taaaa.

rajtki i dodatki powinny być jasne i tyle. o czym tu wogle gadać.
                  bo gdyby była to jesień, to co innego. ale wiosna, komunia... noszszszsz ludzie.

Minnie
                  • bywalczyni.hosteli Re: Modowo prosze o poradę 01.05.21, 09:58
                    Wogle tenteges xuja się znasz.
                    Minnie tobie już podziękujemy za xujowa opinię. Pozdrawiam cieplutko
                    • minniemouse Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 00:21
                      ależ nie ma za co 😄
                      jak powiadają, można konia przyprowadzić do źródła, ale nie zmusić żeby sie napił...
                      skoro uparłyście się popełniać błędy, to popełniajcie na zdrowie!
                      Pozdrawiam gorąco i słonecznie,

Minnie
                      • nuclearwinter Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 11:34
                        Ale jaki to błąd, założenie czarnych rajstop do granatowej sukienki? big_grin Nie jest to moje ulubione zestawienie, wolę inne, ale może wyglądać całkiem dobrze, jak widać na wklejonych zdjęciach.
                        • minniemouse Re: Modowo prosze o poradę 03.05.21, 00:31
                          nuclearwinter napisała:
                          Ale jaki to błąd, założenie czarnych rajstop do granatowej sukienki? big_grin

samo w sobie, jako takie, jeszcze nie jest ( ja tez lubie takie zestawy) ale wypada wziąć pod uwagę charakter uroczystości oraz -tak! - pore roku w tym przypadku. jest to komunia, nie pogrzeb. wiosną.

vice versa, na pogrzeb nie wypada ubrac sie na kolorowo. (z wyjątkiem może pogrzebu typu s.p. Kory, ale to wyjątkowo wyjątkowa osobistość i okazja 🕯)
                          .
                          Minnie
                  • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 11:32
                    Właśnie. My nie o grubej sukience i kozakach.
              • annajustyna Re: Modowo prosze o poradę 02.05.21, 11:31
                Właśnie potwierdzasz.
    • madame_edith Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:04
      Wg mnie szary z granatem spoko, ale już czarne buty do tego zupełnie nie.
    • barbibarbi Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:10
      Generalnie szare z granatem jest OK, ale przygnębiająco. Ja preferuję jednak rajstopy cieliste albo ewentualnie czarne. Zależy też oczywiście jaki granat i jaki odcień szarości, aczkolwiek obecnie chyba moda idzie w stronę jasnych kolorów.
    • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:21
      Nie pomoge niestety. Zestaw granatowa sukienka plus szare rajstopy kojarzy mi sie z jakas pensja dla dziewczat z ubieglego wieku. Rajstopy najlepiej cieliste.
      • magdallenac Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:32
        Mada, Ty i przasne rajstopy cieliste?? Moze mialas na mysli ponczochy?
        • primula.alpicola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 07:26
          magdallenac napisała:

> Mada, Ty i przasne rajstopy cieliste?? Moze mialas na mysli ponczochy?

Jako niechętna użytkowniczka i rajstop i pończoch (samonośnych, do pasa chyba nigdy nie dorosnę), pytam- co za różnica?
          Rajstopy 6 czy 8 DEN są praktycznie niewidoczne, bywa że te nieprzaśne pończochy widać bardziej.
          Najchętniej chodzę z gołymi nogami, no ale w tym klimacie jednak nie zawsze się da.
          • nuta15 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 08:43
            Do tej sukienki cieniutkie cieliste, niewidoczne rajstopy 6 DEN, gatta ma bardzo fajne modele, są prawie niewidoczne.
          • hanusinamama Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 11:59
            BO Mada zawsze kipi seksem smile
          • magdallenac Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 13:21
            primula.alpicola napisała:

> magdallenac napisała:
            >
            > > Mada, Ty i przasne rajstopy cieliste?? Moze mialas na mysli ponczochy?
            >
            >
            > Jako niechętna użytkowniczka i rajstop i pończoch (samonośnych, do pasa chyba n
            > igdy nie dorosnę), pytam- co za różnica?

Pytasz co za różnica? Dla demona seksu musi być kolosalna- seksowne pończochy a przaśne rajtuzy. Nie potrafię sobie wyobrazić mady w rajtkach.
            • magdallenac Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 13:24
              Ja pończochy założyłam RAZ jakoś na początku XXI wieku- koszmar, nigdy więcej.
            • primula.alpicola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 13:27
              21mada jest zawsze demonem seksu, zawsze. Żadne rajstopy tego nie ukryją.
              • magdallenac Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 14:24
                😄😄
        • 21mada Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 08:48
          Pończochy na wesele? I przy każdym obrocie w tańcu będzie je pokazywać? Nie mówiąc o tym, ze mogą się zsunąć. Jednak rajstopy bezpieczniejsze.
          A ja owszem chodzę w cielistych (transparentnych) rajstopach przez większość roku. Co innego założyć do ołówkowej spódnicy i szpilek? Pończochy noszę wiosną jak już na rajstopy za ciepło. Ale nie do tańca, na Boga!
          • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:44
            Jeju co Ty gadasz.. chyba nigdy nie nosiłaś samonosiek.. nie zliczę ile wesel w takich przetańczyłam..
    • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:24
      Dobra - podsumowanie - buty mam czarne.. i tak mi się wydaje że prędzej wymienię rajtki niż buty.
      Ale kocham Was miłością wielką od 16 lat. Jesteście niezawodne. Buziak.
    • mrs.solis Re: Modowo prosze o poradę 28.04.21, 23:33
      Szare rajstopy na nogach wygladaja jak u trupa, ktory troche lezal w wodzie.
    • majenkir Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 00:08
      Ta pani Agata ma fajne buty 😍
    • mikams75 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 00:52
      analizuje proporcje ciala te modelki, chyba grafik przesadzil.

a do sukienki nie beda pasowac szare rajstopy
      • ajaksiowa Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 06:50
        Nogi muszą być jasne bo ramiona odkryte,gdybym mogła wybierać buty to raczej w odcieniu rajstop
      • primula.alpicola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 07:27
        To domena producentów rajstop. Pokaż mi reklamę/opakowanie, na którym modelka ma niewydłużone nogi.
        • mikams75 Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 13:08
          nie pamietam kiedy ostatni raz widzilam reklame/opakowanie rajstop - pewnie bylo to przed istnieniem fotoszopa wink
    • li_lah Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 11:17
      Czy dobrze doczytalam, że chcesz taką stylizację na wesele? Jeśli tak, to nie zakładaj szarych rajstop, ani czarnych ani nic, co odbiega kolorem od ciała, bo będzie to wyglądało tandetnie.
      Sukienka nie ma rękawów, więc aby dobrze to wyglądało nogi powinny być albo gołe, albo rajstopa cielista, polecam matowe, a nie błyszczące (błyszczące pogrubi nogę, a matowe wygląda jakoś szlachetniej).
      Jeśli już muszą być czarne buty - wybierz model o delikatnym kroju. Jesli masz szansę wybrać coś innego niż czarne, to cieliste, szare, ewentualnie jasno brązowe będą też ok - dadzą efekt wydłuzenia nogi.

Rajstopy w szarym odcieniu plus czarny but i granatowa sukienka.. na nie. efekt tanio wyglądający, w złym guście. Pani na zdjęciu wygląda niezbyt dobrze zresztą..
      • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:40
        No niestety to nie wesele.. To komunia. A u Pani na zdjęciu chodziło mi o pokazanie kolorów.
    • malia Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:35
      Po namyśle napiszę tak, Mandziola, załóż te szare rajstopy, sukienke, włóż czarne buty i ZRÓB ZDJĘCIE, a potem go tu wrzuć, wtedy się coś doradzi
      • mandziola Re: Modowo prosze o poradę 29.04.21, 22:41
        Ee tam.. to będzie po fakcie..smile))
        • ajaksiowa Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 07:10
          Nawet jak zakryjesz ramiona to szare rajstopy i czarne buty będą wygląda£y dosyć smętnie a to jest przecież dzień radosny
    • nuclearwinter Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 07:35
      Mam taką granatową zwiewną spódnicę i bardzo lubię ją w połączeniu ze złotymi, cielistymi albo czerwonymi butami. Czarne buty to tak trochę smutno mi się wydaje. Ja rajstop do swojej nie zakładam, ale może jakieś "ciałowe" (nienawidzę tego słowa big_grin) i byłyby ok, bo szare też tak nieciekawie.
      • taki-sobie-nick Re: Modowo prosze o poradę 03.05.21, 00:37
        Bo prawidłowo mówi się "cieliste". tongue_out tongue_out
        • taki-sobie-nick Re: Modowo prosze o poradę 03.05.21, 00:39
          O, widzę, że tego słowa też użyłaś. Stosuj je zatem konsekwentnie, jeśli NIE ZNOSISZ słowa "ciałowe". tongue_out tongue_out
          • nuclearwinter Re: Modowo prosze o poradę 03.05.21, 08:30
            Taki-sobie-nicku, wyobraź sobie, że wiem, że się tak nie mówi i specjalnie użyłam tego słowa, dlatego też je dałam w cudzysłów. Jest tak samo fascynujące jak "nastarany" tongue_out

Twoja obsesja pouczania wszystkich jak leci, bez patrzenia na kontekst, jest za to irytująca. Dajże sobie czasem spokój.
            • taki-sobie-nick Re: Modowo prosze o poradę 03.05.21, 22:59
              Kobieto, gdybym uznała, że to wynika z kontekstu, tobym się nie czepiała.

Przypominam, że wzajemna komunikacja w necie jest TRUDNIEJSZA od tej w realu - słowa to tylko 30% przekazu.
              • mid.week Re: Modowo prosze o poradę 03.05.21, 23:14
                Łazisz i się przyp....sz bo nic nie rozumiesz
    • ichi51e Re: Modowo prosze o poradę 30.04.21, 07:38
      wow grafik zaszalal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka