Dodaj do ulubionych

Lody Ekipa

02.05.21, 10:05
Kupiłyście już bombelkom ;P?
A papierki zbieracie?
Niech ematka wie, że dzieci po wszystkich lokalnych spożywczakach biegają, żeby kupić jakiś chemiczny ulepek wodny.
Ja do przedwczoraj nie wiedziałam o co chodzi ale już się dokształciłam, dlatego daje też szanse i wam 👍😁
Obserwuj wątek
    • wapaha Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:07
      I dlatego masz spóźniony refleks bo taki wątek był kilka dni temu tongue_out
    • daniela34 Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:07
      Moja droga, jesteś strasznie zacofana, nawet mój 80-letni ojciec już wie o zjawisku (nie rozumie, ale jest świadomy występowania)😃😃😃 wątek już był.
      • sofia_87 Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:10
        Ja też nie rozumiem tego zjawiska, a mam 34 lata 😁
        • daniela34 Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:11
          Ja też nie rozumiem. Powiedziałam nawet ojcu, że widocznie oboje jesteśmy za starzy 😃
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:14
        No jak mogłam ominąć! Taki nius 😅.
        Idę szukać!
    • berdebul Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:09
      Na mojej wsi nie ma. sad A dowożenia z Warszawy sobie nie wyobrażam.
    • mag1_k Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:13
      Tak moje biegaly po okolicznych spożywczakach z dwa tygodnie temu, a mi nakazały w dalej zlokalizowanych marketach sprawdzać przy okazji zakupówbig_grin skończylo sie meczenie, jak juz zamrazarke zapelnilam tymi lodami, a młodsze po kilku dniach stwierdziło, że jednak Kaktus lepszywink
      • wapaha Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:19
        mag1_k napisała:

> Tak moje biegaly po okolicznych spożywczakach z dwa tygodnie temu, a mi nakazał
        > y w dalej zlokalizowanych marketach sprawdzać przy okazji zakupówbig_grin skończylo s
        > ie meczenie, jak juz zamrazarke zapelnilam tymi lodami, a młodsze po kilku dnia
        > ch stwierdziło, że jednak Kaktus lepszywink

mój powiedział to samo ! wink ( lody spod lady, po znajomości suspicious )
        ale na drugi dzien podczas zakupów netto zauwazyłam wśród innych ze 2 kartony LE. Wzięłam więc dwa. Dziecię stwierdziło, że dzisiaj smakują już jakoś lepiej i że w sumie mogą być wink
    • marta.graca Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:13
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,171645564,171645564,Lody_ekipa.html
    • saszanasza Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:13
      Ematka już wiedziała o tych lodach, zanim jeszcze trafiły do sieciówek😅
      • kosmos_pierzasty Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:14
        No właśnie niżej napisałam 🙃
    • kosmos_pierzasty Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:14
      Kupiłam zaraz na początku tego obłędu, przypadkiem, bo uznałam że kolorowy papierek się dziecku spodoba 🙂 Jakże mnie zaskoczyła hiperentuzjastyczna reakcja 😁
      • kosmos_pierzasty Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:17
        A potem były wycieczki koleżanek do tego samego sklepu, ale już niestety na próżno.
    • sandy_cheeks Re: Lody Ekipa 02.05.21, 10:24
      Moje bOMbelki nie maja sraczki na zakup lodow ekipy, tym bardziej ze podobno sa niezbyt smaczne.
      Znacznie chetniej wcinaja mini meltsy. Teraz takie wielopaki sa w kregu naszych zainteresowan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka