Dodaj do ulubionych

Trzymaj się za paluszek

25.06.21, 20:05
Wszyscy trzymają się za ten paluszek, bo to chyba zaufanie ma wzbudzać w widzu i wyborcy, ale dlaczego robią to WSZYSCY?????? I ci z lewa i ci z prawa. Nie chcą się od siebie odróżniać? Miedwiediew też kroczył machając tylko jednym ramieniem jak Putin, ale to zrozumiałe. A u nas paluszki, paluszki i paluszki. Nie mogę już patrzeć na tą szlachetność paluszkową.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:14
      Najlepsze były wiece wyborcze i kandydaci z pozawijanymi rękawami big_grin
      A teraz modne są paluszki? Jeszcze niedawno wszyscy robili piramidkę i koniecznie gest otwartych rąk wink
      • kokokoko_euro_spoko Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:18
        ga-ti napisała:

> Najlepsze były wiece wyborcze i kandydaci z pozawijanymi rękawami big_grin
        > A teraz modne są paluszki? Jeszcze niedawno wszyscy robili piramidkę i konieczn
        > ie gest otwartych rąk wink

Paluszki są już kilka lat modne I konieczny rozkrok jak w NSDAP. Niektórzy na tych platformach z konferencji prasowych poroStawiani z powodu covida prawie się roJeżdżali na boki.
        • kokokoko_euro_spoko Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:20
          Znaczy się szpagat prawie robili
    • princesswhitewolf Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:22
      Tak dwa razy tesciowe mnie ganialy abym nie zrywala z ich synami
      • kokokoko_euro_spoko Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:28
        princesswhitewolf napisała:

> Tak dwa razy tesciowe mnie ganialy abym nie zrywala z ich synami

Ale, że z paluszkami?
        • princesswhitewolf Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:32
          Cos nie tak. To nie mialo byc w tym watku. Eh telefon...
    • asiairma Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:23
      Masz rację, lepsze naturalne, swojskie pozy. Trochę kłaczków na marynarce, buty trochę zdeptane - lekko nonszalanckie.
      • kokokoko_euro_spoko Re: Trzymaj się za paluszek 25.06.21, 20:27
        asiairma napisała:

> Masz rację, lepsze naturalne, swojskie pozy. Trochę kłaczków na marynarce, buty
        > trochę zdeptane - lekko nonszalanckie.

Nie bój. Akurat Trzask mi się trafił, ale zjednoczona prawica najbardziej się za paluszki trzyma. Zwróć uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka