januszekxxl 27.06.21, 15:20 Czy chodzenie w lipach jest obciachem w dzisiejszych czasach? Oczywiście nie chodzę tylko w slipach, jak Korwin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:21 januszekxxl napisał: lipach Slipach! Odpowiedz Link Zgłoś
modnypan Re: Noszę slipy 23.04.22, 00:54 Gratuluję! Bądź sobą! Kilka osób wymyśliło,że slipy są obciachowe i tadam wszyscy panowie popier****ają w szortach. Jakie to jest smutne! Laski na plaży w stringach i często topless,a facet w szortach - dramat! Panowie co jest z wami? Nie podążajcie za modą, wyznaczajcie ją -) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Noszę slipy 23.04.22, 00:56 Dawaj zdjęcie! Bez zdjęcia się nie liczy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:22 Skąpe payslipy to fatalny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:26 ludzikmichelin4245 napisał(a): > Skąpe payslipy to fatalny wybór. Ja noszę normalne slipy. Nawet nie wiem co to są "Skąpe payslipy". Odpowiedz Link Zgłoś
siwa-faryzeuszka Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:31 januszekxxl napisał: > Nawet nie wiem co to są "Skąpe payslipy". coś co panowie w typie bywalca otrzymują raz w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:33 siwa-faryzeuszka napisał(a): > coś co panowie w typie bywalca otrzymują raz w miesiącu > Raz w miesiącu jest miesiączka. A może źle kombinuję? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Noszę slipy 27.06.21, 16:04 Oczywiście, że źle. Miesiączka jest średnio co 28 dni, więc czasami zdarza się dwa razy w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 16:11 iwles napisała: > > Oczywiście, że źle. Miesiączka jest średnio co 28 dni, więc czasami zdarza się > dwa razy w miesiącu. > Nigdy nie byłem mocny w matematyce, więc się nie będę spierał. No ale jako humanista, zapytam o związek slipów z tym matematycznym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:42 cegehana napisał(a): > W slipach czy nie - bądź szczęśliwy😊 Jestem szczęśliwy. Ale nie wiem, czy moje chodzenie w slipach nie unieszczęśliwia innych. Nie chcę nikogo unieszczęśliwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:52 januszekxxl napisał: > Nie chcę nikogo unieszczęśliwiać. To je codziennie zmieniaj! Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:56 aqua48 napisała: > To je codziennie zmieniaj! Ależ zmieniam! A jak mi się moszna spoci za bardzo na upale, to nawet dwa razy dziennie zmieniam. I nawet umyję się przed zmianą Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:55 Tylko toksyczni ludzie czują się źle przez czyjeś szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 15:59 cegehana napisał(a): > Tylko toksyczni ludzie czują się źle przez czyjeś szczęście. Czyli ty jesteś nietoksyczna? Tak pytam, bo ja ogólnie głupi jestem w takim jakimś lawirowaniu słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 16:48 cegehana napisał(a): > Staram się być. 😉 Ja też. Ale nie zawsze mi się to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Noszę slipy 27.06.21, 16:01 OK . Tylko nie umieszczaj tu swoich zdjęć, ani nie wysyłaj ich nam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 16:07 woman_in_love napisała: > OK . > > Tylko nie umieszczaj tu swoich zdjęć, ani nie wysyłaj ich nam na maila. OK. Obiecuję. Jeszcze nigdy nikomu nic nie wysłałem na maila. Jestem przeciwnikiem prowadzenia życia forumowego poza forum. Mam podejrzenia że jedna forumka tak działała z jedną moderatorką, ale nie mam dowodów, więc nawet nie napiszę o którą forumkę mi chodzi i o którą moderatorkę Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Noszę slipy 27.06.21, 19:51 bovirag napisała: > Cieszę się twoim szczesciem Nie wyobrażasz sobie jak ja się cieszę z tego że ty się cieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty [...] 23.04.22, 01:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Noszę slipy 23.04.22, 08:34 Gdzie jest ten pajac od kiltow, ja się pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Noszę slipy 23.04.22, 13:03 pewnie budzi się z zimowego snu. Jak sobie przewietrzy pewnikiem tu zajrzy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Noszę slipy 23.04.22, 13:09 Zaginał w akcji w trakcie pierwszego lub drugiego szczytu pandemii. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Noszę slipy 23.04.22, 13:17 januszekxxl napisał: > Czy chodzenie w lipach jest obciachem w dzisiejszych czasach? > Oczywiście nie chodzę tylko w slipach, jak Korwin No nie wiem. A o stringach nie myślałeś? Stringi mają wiele zalet. S. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty [...] 23.04.22, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Noszę slipy 23.04.22, 16:18 Slipy są aseksualne. Nie staje mi do faceta w slipach i pewnie masz krzaczory. Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty [...] 23.04.22, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty [...] 23.04.22, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Noszę slipy 23.04.22, 19:37 W jaki sposób cysorz-bez-poczty złamał kilkukrotnie prawo lub regulamin? Na razie mnie to śmieszy. Ale jak mnie wkurzy to zgłoszę idiotyczne moderatorki, wyżej niż administracja zawodowa. Ciekawe czy tam kogoś obchodzi zachowanie moderatorek i administracji zawodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Noszę slipy 24.04.22, 21:07 cysorz-bez-poczty napisał: > W jaki sposób cysorz-bez-poczty złamał kilkukrotnie prawo lub regulamin? > Na razie mnie to śmieszy. Ale jak mnie wkurzy to zgłoszę idiotyczne moderatorki > , wyżej niż administracja zawodowa. > Ciekawe czy tam kogoś obchodzi zachowanie moderatorek i administracji zawodowe > j? A dlaczego kogoś poza Administracją miałoby obchodzić zachowanie moderatorek??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Noszę slipy 24.04.22, 23:16 snajper55 napisał: > A dlaczego kogoś poza Administracją miałoby obchodzić zachowanie moderatorek??? A nie wiem dlaczego, ale różnych ludzi interesują różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś