bombalska Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:30 Wychodzisz z błędnego założenia, ze jemu chodzi o to samo co tobie. Tobie chodzi o zwiazek, a on jak niepodleglosci bedzie bronil tego, zeby sie w zwiazku nie znalezc. Poza tym wyglada na strasznego egoiste. No to czego sie tu po nim spodziewac. Wsparcia to ty w nim miec nie bedziesz, a przeciez to o to chodzi w zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:30 w tym samym mieście mieszkacie a 3 tygodnie się nie widzicie "bo praca" i Ty to łykasz??? OJP, facet musiałby być ostatecznym impotentem bez szans na poprawę, żeby to było normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:30 Jeżu, który to już wątek o tym misiu? Chyba 20. Daj wreszcie chłopu spokój. Mama mu ugotuje, na rowerze sobie pojeździ i ma spokój. gdzieś ty sobie uroiła, że tam jest choć cień związku? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:30 Pracoholik mieszkający z mamusią. Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:44 Zdecydowanie olać,nawet jeśli już się zakochałaś. Gdyby naprawdę mu zależało, stawałby na głowie żeby widywać cię, jak najczęściej. Chyba, że też nie szukasz związku, tylko rozrywki od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:46 dla.zmylki napisał(a): > 1. Mam problem w pracy, ogromny stres, potrzebuję pogadać, wygadać się. > Dzwnie nie odbiera. Oddzwania, pyta co słychać. Zaczynam mówić a on mi z tekst > em "zmęczony jestem, idę spać, jutro pogadamy, pa" > > 2. Chciałam się spotkać, 3 tyg nie widzieliśmy sie z uwagi na jego pracę. Propo > nuję zakres czasowy i pytam kiedy mu pasuje. Raczej za kilka tygodni bo praca. > Ok, rozumiem. Po czym dzwoni po kilku dniach pogadać chwilę i mówi że jedzie n > a plażę a potem a rower. Bo trzeba korzystać z wakacji. > > Dziewczyny, olać? Olać. Jemu nie zależy na czasie spędzanym z Tobą. Nie interesują go Twoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:53 Jeśli pracuje 24h to później ma wolne, co najmniej kolejne 24, jeśli nie 48, więc co robi, że nie ma czasu? Druga praca? Na kolejne 24h? Zaharuje się. A może chce mieszkanie dla Was kupić Facet jest leniwy i wygodny, po robocie sobie śpi, później zje (mamusia ugotuje), piwko wypije i znowu pośpi. Mamusia wypierze, posprząta, pozmywa... Daj sobie spokój, po co Ci on? Co razem robicie? Za czym tęsknisz, gdy go dłużej nie widzisz? Odpuść, gościu się magicznie nie zmieni, a Twego czasu szkoda na próby zmieniania (zresztą te próby to się chyba nigdy nie udają). Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:39 ga-ti napisała: > Jeśli pracuje 24h to później ma wolne, co najmniej kolejne 24, jeśli nie 48, wi > ęc co robi, że nie ma czasu? Druga praca? Na kolejne 24h? Zaharuje się. A może > chce mieszkanie dla Was kupić > Facet jest leniwy i wygodny Właśnie o 22.30 skończyłam pracę, którą zaczęłam o 8.30. Jakby mi ktoś powiedział, że jestem leniwa i wygodna, to chyba bym wzięła tego laptopa i zdzieliła przez łeb Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 14:52 Nie bij! Oszczędź Piszę o gościu lat 40 mieszkającym z mamusią, który przez 3 tygodnie jest zmęczony i nie ma czasu dla 'dziewczyny'. Zakładam (może mylnie), że mamusia mu pierza, sprząta, gotuje itp. a on odpoczywa po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:53 A sie wylamie i to wbrew temu, co pisalam w innych takich samych watkach Droga Aniu, nie dzwon, nie smsuj, nie proponuj wyjsc i ciesz sie, gdy Marek sie odezwie. Tym, ze kiepski w lozku tez sie nie przejmuj. Jedyne, czego potrzebujesz, to dodatkowy pan, ktory bedzie mial dla ciebie czas, ktorego beda obchodzic twoje sprawy i ktory w lozku wynagrodzi ci to, o co Marek nie zadbal. Znajdz takiego i badz szczesliwa z Markiem raz na trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:54 A gdzie się wyłamałaś? Bo radzisz to samo, co reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 18:40 A kto jeszcze jej radzi poszukać innego i zostać z Markiem? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:55 Cudownie przewrotna ta rada. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 21:57 coś tam iskrzy. Tak on o tym wie i również widzę że go do mnie ciągnie. Jesteś pewna, że on o tym wie? 😂 Ja nie widzę, żeby go do ciebie ciągnęło. Zlituj się. Albo ostro randkuje na Tinderze, albo, co bardziej prawdopodobne, bez Tindera, w domu z własną ręką. Poczytaj raz jeszcze ten poprzedni wątek - klon i weź sobie do serca rady w nim zawarte. Nie wierzę, że możesz mieć 40 lat i być tak naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:02 >Ps2: Nie, to nie jest ex jeden z forumek ale >dużo podobieństwo. Skąd wiesz, może jest 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:03 Ja to nie kumam, naprawdę. Mając 40 lat, brak zobowiązań, własny kąt i rozkminiać faceta co mieszka u mamusi? I tak naprawdę nawet nie para, w sensie zwykły znajomy facet i już się angażować? A w co? Na wakacje jedz. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:15 Jesteś. Pan jest żonaty. Tak mi to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:28 Ale, że w dupie jest? A z czym? Ani to związek ani układ seksualny. Żadna to dupa, można żyć dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:49 No że zakochana jakby bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:59 Aaa no to to już nic się nie poradzi. Ona może się zakochać nawet w facecie z komeko, który po śmieci przyjechał o ile otworzy jej drzwi do śmietnika. Desperaci tak mają, bo w czym tu się zakochiwać w przypadku tego gościa to ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dla.zmylki Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:32 Hrabina, ja to wszystko wiem. Ale kurcze do diaska myślę o nim ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:44 To nie myśl. Jedź na wakacje, idź na rower, na dyskotekę, do baru. A najlepiej znajdź klina. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jestem w czarnej d.e? 03.07.21, 14:48 dla.zmylki napisał(a): > Ale kurcze do diaska myślę o nim ciągle Klin klinem. Znajdź innego. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:20 Marek nie jest zainteresowany i nic z tego nie będzie. Nie angażuj się, bo będzie tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 06:05 rozwiane_marzenie napisała: > Marek nie jest zainteresowany i nic z tego nie będzie. Nie angażuj się, bo będz > ie tylko gorzej. E tam ja bym próbował .Chodził wyzywająco.Prawie nago.Na koniec nogę bym mu podłożył .Nie ma bata musiał by zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
rozaliaolaboga Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:23 Po czym poznajesz, że to do ciebie ciągnie? 🤔 Nie widzicie się 3 tygodnie, on proponuje spotkanie za kilka tygodni, po czym oznajmia ci, że miło spędza czas bez ciebie. Szaleństwo namiętności, można powiedzieć 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:36 Dlaczego w czarnej dupie? Byłabyś w niej gdybyś była żoną tego pana, zarabiała najnizsza krajową, mieszkała z nim i mamusią oraz dodatkowo miała dwoje małych dzieci. A tak to wystarczy zerwać z gościem raz a dobrze i to wszystko. Zważywszy na częstotliwość i temperaturę waszych kontaktów to ani ty ani on nie zauważycie różnicy. Najbardziej współczuję niesatysfakcjonujacego seksu. Z samego tego powodu facet by mnie więcej nie zobaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 22:53 Szkoda, ze nie potrafisz otwarcie byc szczera. To wymaga jednak odwagi. Taka forma pisania zniecheca do udzielania odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:36 Marek realizuje się w pracy i związek jest dla niego niżej na liście priorytetów. Nie dogadają się. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:47 Te, a co on robi z tą kasą, którą tak zarabia w pocie czoła, skoro ma cztery dychy i mieszka z mamunią? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:58 Nie wiadomo, co robi - może ma jakiś niskopłatny zawód, w którym trzeba zaiwaniać grubo ponad etat, żeby wyrobić sensowną pensję - typu ratownik medyczny. Albo może ciuła na mieszkanie, żeby w końcu się wyprowadzić od mamuni, a nie chce się kredytować. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Jestem w czarnej d.e? 30.06.21, 23:58 Tego tez nie potrafie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 00:22 Nic, tylko zrobić sobie z tym typem dziecko. A najlepiej od razu bliźnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 03:05 >Niestety ostatnio zadawalał tylko siebie. Sex trwał dosłownie kilka minut. Mam nadzieje,ze chociaz ci dobrze placi. Jezeli nie, to bardzo mi przykro. Czas stanac przed lusterkiem i pomyslec, jak bardzo jego mama sie cieszy, ze zgadzasz sie , zeby jej synek mogl toba sobie ulzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 04:15 Następna z cyklu rozchwiane marzenia. Przytul się do mamusi i ją pokochaj.Jak będziesz się często koło niej kręciła to Mareczek cię zauważy ,a być może będzie zazdrosny.Od razu piszę że moje rady nie są dobre.Ale tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 05:42 Gej, który potrzebuje widocznej dla postronnych relacji z kobietą jako przykrywki. Z entuzjazmu tej znajomości nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 06:08 smillla napisała: > Gej, który potrzebuje widocznej dla postronnych relacji z kobietą jako przykryw > ki. Z entuzjazmu tej znajomości nie ciągnie. Dla ematek gej to dobre rozwiązanie.Kasę da ,a na boku zawsze się jakiś młodszy znajdzie.Przecież ematki są znudzone swoim życiem rodzinnym.Gej to jest to . Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Jestem w czarnej d.e? 01.07.21, 06:49 A ja się wyłamie i napiszę tak. Bądź cierpliwa. Może mamusia kiedyś umrze a Marek uzna, że jednak potrzebuje w domu kogoś kto ugotuje, upierze i posprząta. I wtedy bach! Będziecie razem. Tylko bądź wyrozumiała i cierpliwa. To może jeszcze potrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jestem w czarnej d.e? 02.07.21, 21:11 Nie, nie i nie. Ewidentnie ma psychopatyczne cechy, a mianowicie interesuje sie nia dopiero, kiedy ona z nim konczy. Odpowiedz Link Zgłoś