lajtova 26.09.21, 17:25 To która już ma? A kto planuje i znów pograć w jedną z najlepszych gier wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:32 Diablo zabrało kiedyś jakieś 2 miesiące mojego życia. Do tego stopnia, że miewałam regularne sny o zdobyciu butów kolczych +10, rzadkiego łuku amazonki, albo innego unikalnego artefaktu. Kochałam tę grę, ale nie wchodzi się 2 razy do tego samego bajora…Czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:36 Ja zamierzam się zanurzyć z wielką przyjemnością. Ale najpierw muszę skonczyć The Last of Us 2 i Zelda Breath of the Wild. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:42 hmm, zeby w spokoju pogeac w Dablo II brałam specjalnie tydzien urlopu w pracy a gdy nie miałam urlopu to caly czaspo pracy na nie poświęcałam, przez wiele miesięcy Skonczylo sie jak musialam semestr na uczelni poprawiac Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:44 Ja tak miałam z Baldur's Gate, tylko to nie były 2 miesiące, lecz prawie 4. Niedawno wydaną trójką nawet nie jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:49 Ja też kochałam BG, szczególnie, kiedy zaczynało się wyprawę, marszem cała drużyna pod ośnieżona górę. Diablo jednak na zawsze pozostanie dla mnie grą wszech czasów. To były czasy pierwszych domowych PCtow, irca, grup dyskusyjnych na use necie i łączenia się z internetem przez telefon stacjonarny. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:54 Osnieżona góra to nie w Icewind Dale? Ja nigdy nie grałam w Diablo i nie mam kiedy nadrobić. Ale jak tylko dziecko podrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:56 O kurczę rzeczywiście ID, ale BG też mi się dobrze kojarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:12 Bo to świetna gra była, teraz już takich nie robią. Heh, przypomniało mi się rozczarowanie nagrodą za pantalony. Trzeba było nosić te gacie w inwentarzu przez całą jedynkę, żeby o nich nie zapomnieć, a ostatecznie dostawało się za to zbroję golema, w której nie dało się chodzić w wąskich lokacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:53 Jak niedawno wydaną, skoro będzie najwcześniej w 2022? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:55 Głowę bym dała, że już wydali. Widzisz jak bardzo NIE jestem zainteresowana tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
carmela_soprano Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 19:04 Wydali EA tylko na peceta. Jest świetna, nie mogę się doczekać wersji full na konsolę. Ale ja jestem fanką Divinity 1 i 2, a nowego BG3 robi to samo studio. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:29 Dobra, to warto EA nabyć? Pytam w kontekście prezentu dla lubego, on czeka na 2022 i cierpi (a ma peceta). Odpowiedz Link Zgłoś
carmela_soprano Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:04 No ja nie żałuję, ale czy produkt wart prawie 2 stów...? chyba jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:23 Można wejść tylko to już nie będzie to samo bajoro 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:40 magdallenac napisała: > Diablo zabrało kiedyś jakieś 2 miesiące mojego życia. Do tego stopnia, że miewa > łam regularne sny o zdobyciu butów kolczych +10, rzadkiego łuku amazonki, albo > innego unikalnego artefaktu. Kochałam tę grę, ale nie wchodzi się 2 razy do teg > o samego bajora…Czy jakoś tak. Uwielbiałam grać Łuczniczką. Tez dostałam manii, nie mogłam się oderwać. I powiem Ci, że po latach było równie zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:43 Amazonka była moją ukochaną postacią, a przeszłam Diablo 1 i 2 wszystkimi postaciami! Chyba boję się wrócić po latach, aby czar nie prysł. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:44 magdallenac napisała: > Amazonka była moją ukochaną postacią, a przeszłam Diablo 1 i 2 wszystkimi posta > ciami! Chyba boję się wrócić po latach, aby czar nie prysł. Nic mi nie prysło, to była przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:23 Amazonka była moją ukochaną postacią Fryzjer: +200% ataku na Amazonki. Każde skuteczne trafienie obniża Charyzmę o 10% i Urodę o 20% . Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:44 Najważniejsze żeby utrzymać dexterity, reszta się może walić, urodą nie zabiję bossa w Diablo 👹 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:45 magdallenac napisała: > Najważniejsze żeby utrzymać dexterity, reszta się może walić, urodą nie zabiję > bossa w Diablo 👹 I magię, czym ten Magic Bow uniesiesz, celnością? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:47 Geez i magia i stamina, przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:25 Tak mi sie przypomnialo. Moja córka jak ma cos ciekawoego o sobie opowiedziec to zaczyna od: - Drugie imię mam takie samo jak postać z gry Diablo II.. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:35 Lepsze od diablo jest Divinity, Skyrim i Wiedźmin. Już nie mogę się doczekać, aż będzie obrzydliwa, szara, ciemna zimna - będę wtedy grać i grać. Póki co, muszę iść do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:36 Do Skyrima jakoś nie mogę się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:47 Może ma sporo bugów, ale jest super! Chciałabym jej nie przejść, żeby w nią znowu grać... Diablo mi tak nie weszło, żeby przejść do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 19:23 Ja robiłam 2x podejście, ale nigdy nie przeszłam w całości. Za to przez jakiś czas mówiłam do męża, gdy mnie wkurzył: fus ro dah. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:41 Nic nie jest lepsze od Diablo, a na przygodówkach, RPGach, hack and slashach zęby zjadłam. Ty Ziuta jeszcze wtedy w pieluchach goniłas 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:44 dałabym Ci lajka gdyby był ja podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:52 magdallenac napisała: > Nic nie jest lepsze od Diablo, a na przygodówkach, RPGach, hack and slashach zę > by zjadłam. Ty Ziuta jeszcze wtedy w pieluchach goniłas 😉 Nie wiesz co mówisz, Niunia, grałam w Diablo. Nie grałaś w te które wymieniłam, więc nie wiesz o czym mówisz. Wyobraź sobie, że włączasz grę i idziesz sobie nad morze pływać albo zbierać muszelki - wróg się czai gdzieś indziej, ale wcale nie musisz go zabić - gdy byłam w pieluchach nie było takich technologii. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:57 (Ups! Podwójne "nie wiesz co mówisz", zdradziło nadmiar emocji w temacie. ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:58 Wiem, wiem ja też w takich emocjach piszę, że nawet się nie sprawdzam i poszło bez polskich liter 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:06 Divinity II jest najlepsiejsza! I Wiedźmin musi być III - wcześniejsze to xujnia. Pewnie kierują Tobą sentymenty. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:17 No cóż, starość nie radość 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:42 magdallenac napisała: > Wiem, wiem ja też w takich emocjach piszę, że nawet się nie sprawdzam i poszło > bez polskich liter 😀 Bożeee, to będzie TAKIE stylowe, jak się weźmiecie za łby z powodu gier <3 A HoMM III była NAJLEPSZA Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:46 Nigdy HoMM mnie nie wciągnęły, a miałam kilka podejść. Z Ziuta możemy się za kudły wytargać. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:48 magdallenac napisała: > Nigdy HoMM mnie nie wciągnęły, a miałam kilka podejść. Z Ziuta możemy się za ku > dły wytargać. Bo pewnie nie podeszłaś od Trójki! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:49 No, rzeczywiście chyba nawet nie spróbowałam🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:50 Z HoMM tylko III się liczy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:58 magdallenac napisała: > No, rzeczywiście chyba nawet nie spróbowałam🤷♀️ No właśnie, jedynka i dwójka to jeszcze plastelina, o czwórce nie ma co gadać, piątka niby prześliczna, ale dla mnie grywalność zero. Trójeczka foreva! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 09:54 Czwórkę przeszłam całą. Narzekałam tylko na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:09 piataziuta napisała: > Czwórkę przeszłam całą. Narzekałam tylko na początku. Ale czy z przyjemnoscią Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:18 jak już mi się udało pogodzić ze zmianą grafiki, to tak Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:19 piataziuta napisała: > jak już mi się udało pogodzić ze zmianą grafiki, to tak Hmm, może dam im jeszcze jedną szanse. To już tyle lat. Ba, dekad... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:46 annaboleyn napisała: > A HoMM III była NAJLEPSZA Oczywiście, że tak! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:49 borsuczyca.klusek napisała: > annaboleyn napisała: > > > A HoMM III była NAJLEPSZA > > > Oczywiście, że tak! > Noo. To była moja ppierwsza gra na Steamie. I w pgóle mam dwie, Gold i Coplete. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:58 borsuczyca.klusek napisała: > Ulubiony zamek? Wiesz co, chyba... Zamek Czempioni i Krzyżowcy byli nie do zatłuczenia, jeszcze tak z 50 kuszników i można hulać. Za to nie znosiłam Bastionu, Enty doprowadzały mnie do szału, były takie powolne, a Pegazy- słabeusze... i tego z Behemotem też nie lubilam, nie pasił mi estetycznie > Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:07 U mnie zawsze i wszędzie Nekropolis, byłam władczynią truposzy 😁💀 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:11 borsuczyca.klusek napisała: > U mnie zawsze i wszędzie Nekropolis, byłam władczynią truposzy 😁💀 Magicznie były nie do pobicia, stoisz sobie taka sama, chuda i nagle JEBS posyłasz Falę Śmierci i nara, biedaki. > Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:18 magdallenac napisała: > Kuerwa, boję się Was😳 A gdybyś miała tak z setkę kuszników i z dwie dychy czempionów, to byś się niczego nie musiała bać! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:21 Kusza była najgorszą bronią- ciężka nieporęczna. Nie ma to jak jakiś unikalny long bow❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 21:34 magdallenac napisała: > Kusza była najgorszą bronią- ciężka nieporęczna. Nie ma to jak jakiś unikalny l > ong bow❤️ Magic Bow of the Moon and Stars Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 09:52 annaboleyn napisała: > magdallenac napisała: > > > Wiem, wiem ja też w takich emocjach piszę, że nawet się nie sprawdzam i p > oszło > > bez polskich liter 😀 > > Bożeee, to będzie TAKIE stylowe, jak się weźmiecie za łby z powodu gier <3 > A HoMM III była NAJLEPSZA Co to kuśfa za skrótoza? Chyba nie piszesz HEROES OF MIGHT AND MAGIC "HoMM"??? Abominacja! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:10 piataziuta napisała: > Co to kuśfa za skrótoza? > Chyba nie piszesz HEROES OF MIGHT AND MAGIC "HoMM"??? > Abominacja! > Kuśfa, chyba o tym właśnie piszę Ale czułym sercem Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:18 piataziuta napisała: > trochę szacunku! Nie! Jestem jak te młode matki, które oszczędzają morze czasu pisząc "pkole" zamiast "przedszkole" i nikt mi tych sekund nie odbierze!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:35 piataziuta napisała: > weś! > skrótoza to choroba Trzeba się było szczepić! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:57 Grałam w pierwsze Divinity i Wiedźmina, owszem fajne, ale bez tej magii i wzruszeń, które mi zapewniło Diablo😉 Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:43 nie ma co porównywać, te gry nie maja rzutu izometrycznego Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 19:24 Jak można porównywać Diablo do Wiedźmina 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:05 Normalnie. Co ci jest? Leków nie wzięłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 10:16 To tak jakby pisać, że książki Michalak są lepsze od Mickiewicza. Diablo 2 to klasyka. Każdy nawet mało rozgarnięty gracz wie, że od 2000 roku powstał pierdyliard innych gier, z których część jest lepsza lub gorsza od Diablo. Ale nie ma co porównywać z grą, która jak na tamte czasy była rewolucją i wyznaczyła kierunek tworzenia gier online. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 10:37 Myślę, że po pierwsze, nie wiesz o czym piszesz. Po drugie, że tę kompulsywną potrzebę popierdolenia sobie, mogłabyś popuścić dużo bardziej udanie, w jakimś innym wątku. Po trzecie, każdy kto gra (nie musi być w ogóle rozgarnięty) wie, że rewolucja Diablo w okolicy 2000 nie była nawet w połowie tak spektakularna, jak rewolucja Wiedźmina parę lat później. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:30 Myślę, że po pierwsze jesteś zwykłą chamką, po drugie twoja wypowiedź jest podszyta mizogonizmem. Taka typowa wypowiedź pickmeup girl, której się wydaje, że granie w gry to jest typowo męska czynność, więc sama jest wyjątkowa, a inne kobiety powinny się zamknąć, bo z pewnością się nie znają. No tak, we wszystkie części Diablo z pewnością nie mogłam grać, w wymienione przez ciebie gry również nie. Na pewno nie wiem co to Wiedzmin, nie grałam w żadne z 3 jego części i dodatki do trzeciej. W dupie byłam, gówno wiedziałam, tylko zajmowałam się klepaniem modlitw i przygotowywaniem obiadu mężowi. Nie to co taka zajebista osoba jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 12:37 "po drugie twoja wypowiedź jest podszyta mizogonizmem. Taka typowa wypowiedź pickmeup girl, której się wydaje, że granie w gry to jest typowo męska czynność, więc sama jest wyjątkowa, a inne kobiety powinny się zamknąć, bo z pewnością się nie znają. " Teraz to ci ostro peron odjechał. Chyba już się nawet nie wypada śmiać, tylko trzeba pochylić głowę ze współczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:54 Co? Oczywiście, że nie grają. <puka się w czoło> Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:22 Kobiety nie grają w gry i nie robią kupy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:25 I słabo prowadzą samochody. I nie potrafią logicznie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 19:19 Statystycznie częściej od mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:27 Rok 2000 dzwonił, chcą cię z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 20:47 tanebo001 napisał: > A to kobiety grają w gry? > Godzinka na Steamie i masz bana z Klubu Kobiet na miesiąc. Za konto na GOG goli się głowy. Więc czasem grają, ale tylko te, które stać na konsekwencje. Mają zajebiście silną psychę, krótko mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Diablo II: Resurrected 27.09.21, 10:44 Nie, skąd, tylko wycierają kurz z PlayStation. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 17:56 Dzisiaj mąż patrzył na stronie empiku, bo ma punkty do wydania, ale nie było na razie Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 18:05 Kochałam Diablo. Mieszkałam kiedyś w mieszkaniu studenckim, w którym łoiliśmy w Diablo w szóstkę całymi nocami. A teraz jestem już tak w temacie, że po zobaczeniu reklamy "Diablo II" byłam tylko zdziwiona, że jak to? Przecież sto lat temu była już trójka... Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 [...] 26.09.21, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Diablo II: Resurrected 26.09.21, 22:36 Nie mam co robić tylko wydawać prawie dwie stówy na odgrzewanego kotleta sprzed ćwierć wieku... Odpowiedz Link Zgłoś