Dodaj do ulubionych

Śniegowce dla dziecka z Biedronki

09.10.21, 22:29
Czy kupiłybyście? Badziewie ? Jak sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 09.10.21, 22:46
      Nie mam dziecka z Biedronki, więc trudno mi się wypowiadać
    • kokokoko_euro_spoko Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 09.10.21, 22:54
      Nie wiem, ale mam takie ciaputy domowe z biedry. Kocham.
    • kocynder Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 09.10.21, 23:21
      Nie kupiłabym dziecka w Biedronce. W innym dyskoncie również nie. Zdecydowanie preferuję metody bardziej tradycyjne...
      • acola Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 07:31
        😂
      • aqua48 Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 20:35
        kocynder napisała:

> Nie kupiłabym dziecka w Biedronce. W innym dyskoncie również nie. Zdecydowanie
        > preferuję metody bardziej tradycyjne...

A ja bym kupiła, preferuję kupno od ręki niż te tradycyjne z czekaniem 9 miesięcy. Z tym, że wolałabym z Lidla.
      • hrabina_niczyja Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 21:05
        Ja bym kupiła. O ile jest już kumatym przedszkolakiem to bardzo chętnie. Tylko pod warunkiem, że przyjmują zwroty i dają gwarancję, że się nie popsuje i nie zacznie wyć.
    • hannah_weaver Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 09.10.21, 23:28
      Kupiłam w zeszłym roku. Cena adekwatna do jakości. Co roku młodszym dzieciom kupuję też emu, więc eksploatacja się rozkłada na dwie pary, ale te biedrońskie w przedszkolu/szkole dają radę. Sezon przetrzymają (a moje dzieci eksploatują mocno obuwie)
    • nikita1908 Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 08:02
      nigdy nie kupuję butów ani ubrań w dyskontach - mam wrażenie, że są słabej jakości i nie przekonuje mnie stylistyka, najczęściej dość tandetna.
    • szmytka1 Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 08:44
      Nie, lubię buty lekkie, z elastyczną podeszwą, skórzane najlepiej. Jako, że psychicznie nie stać mnie, zeby kupić kilkulatkowi buty za powiedzmy 350 zł, to kupuję po sezonie i tego roku mam 3 pary po 110-120 zł porządnych butów z goretexem. Jedne nawet odsprzedam, bo stykną 2 pary.
    • m_incubo Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 20:37
      Ja nie kupowałam dziecka w Biedronce.
    • nena20 Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 21:13
      Nigdy w życiu nie kupuje dzieciom butów z tego typu sklepów. Zawsze patrzę na podeszwę, musi być elastyczna, wierzch butów skórzany. W środku odpowiednia membrana. Ostatnio kupuje w tkmax np. Ecco są po 160 zł, primigi 100 zł.
    • kasiaabing Re: Śniegowce dla dziecka z Biedronki 10.10.21, 21:37
      Ja bym kupila. Zazwyczaj kupuję w Lidlu.
      W tamtym roku nie kupiłam i sobie plułam w brodę bo nas zima zaskoczyła. Zamówiłam porządne w necie ale był taki młyn z zamówieniami że przyszły po tygodniu. W międzyczasie musiałam kupić stacjonarnie bo śniegu dowaliło.
      2 lata temu kupiłam w Lidlu i córka założyła je raz bo zimy nie było więc nie było żal wydać 40 zł na jeden raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka