Dodaj do ulubionych

Facet I jego byla

04.11.21, 19:13
Poznalam mezczyzne na portalu, oboje jestesmy po 30 lekko, ja po rozwodzie on po rozstaniu. Oboje plus minus 2 ata po.
Jestesmy razem 4 miesiace, chcemy razem zamieszkac, wszystko uklada sie bardzo dobrze. On zapewnia mniebi milosci I wspiera.
Dowiedzialam sie jednak, ze dalej rozmawia z dziewczyna , z ktora spotykal sie chwile przede mna. Ja wiedzialam o niej of poczatku, on zawsze twierdzil, z nia pstanowil sie przyjaznic ze wzgledu na brak chemii, iskry, niedopasowanie.
Wyznal , ze dalej rozmawiaja czasem, ze to nie ma wplywu na nas, ze z nia to tylko kolezenstwo, ze ceni ja Mimo wszystko jako czlowieka.
Nawet moze kiedys die spotkaja, on now widzi przeciwskazan, kocha mnie I chce byc ze mna.
Czy to heat powod do niepokoju?
Obserwuj wątek
    • hiacynta.bukiet123 Re: Facet I jego byla 04.11.21, 19:17
      Ten post jest tak niechlujny, że nie chce mi się czytać do końca.
    • afera.fryzjera Re: Facet I jego byla 04.11.21, 19:21
      Zasadnicze pytanie, w jaki sposób dowiedziałaś się o tym, że piszą.
    • juzjesien Re: Facet I jego byla 04.11.21, 19:21
      Powiedz po prostu ze kolezanki jakiekolwiek ci przeszkadzają i tyle. Jeśli jest zaangazowany to ograniczy kontakt albo zupełnie sie odetnie od niej. Mnie przeszkadzają ogólnie kolezanki nie ważne czy była czy nie. Wiec nie ma kolezanek poza jedna para z którą się przyjaznimy oboje ale to małżeństwo.
      • grazellabol Re: Facet I jego byla 04.11.21, 21:17
        Nie chce Tak bardzo ingerowac.
        To normalne I zdrowe, miec kolezanki.
        Nie rozumiem czemu akurat ja.
        • mama-ola Re: Facet I jego byla 04.11.21, 21:25
          Głośno, wyraźnie, jednoznacznie komunikuj, czego chcesz. Na przykład:
          Nie chcę, żebyś prowadził korespondencję czy spotykał się z innymi kobietami.

Głośno, wyraźnie, jednoznacznie.
          Teraz.
          Nie gdy już z nim zamieszkasz albo zajdziesz w ciążę.
          • antonina.n Re: Facet I jego byla 04.11.21, 21:38
            A jeśli ktoś chce, żeby partner siedział w domu i w ogóle nie spotykał się z nikim, to tez ma głośno i wyraźnie komunikować, czy jednak lepiej, żeby zweryfikował własne oczekiwania?

Dziwnie radzicie, dziewczyny. Przecież wszystko zależy od okoliczności. Jeśli koleś nie ukrywa znajomosci, jeśli jest w stanie np zaprosić i przedstawić znajomą, to powiedzcie mi co w tym dziwnego.

Mnie osobiście dziwne wydaje się wymaganie, żeby partner nie posiadał żadnych znajomych płci przeciwnej.
            • waleria_s Re: Facet I jego byla 04.11.21, 23:14
              To jest chore, żeby wymagać od partnera, że ma nie mieć koleżanek. Do pracy też zabronisz chodzić, bo zakoleguje się z kobietami?
    • ludzikmichelin4245 Re: Facet I jego byla 04.11.21, 22:26
      Przepraszam, że pojadę cynizmem, ale jak ktoś chce zamieszkać razem po 4 miesiącach znajomości, to być może ma po prostu jakieś problemy lokalowe.
      • trampki_w_kwiatki Re: Facet I jego byla 04.11.21, 23:48
        😂
    • podaje_haslo_okon Re: Facet I jego byla 04.11.21, 22:48
      Jak się jest po 30tce, to zawsze będą jakieś byłe i niedoszłe. No prawie zawsze. Nie każdy zrywa kontakt po rozstaniu. Trzeba się z tym pogodzić i żyć dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka