liliawodna222 Re: Święta bez gości 15.12.21, 20:41 Goście będą, ale nie wszyscy. Niezaszczepieni nie są zaproszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Święta bez gości 16.12.21, 09:18 Przy wyjściu dla pewności skanuj certyfikaty. liliawodna222 napisał(a): > Goście będą, ale nie wszyscy. Niezaszczepieni nie są zaproszeni. > Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Święta bez gości 15.12.21, 21:43 Tłumy. Tzn cała rodzina, z daleka i z bliska. Za to wszyscy u mnie, nigdzie nie będę się szwędać. Przyjmuję gości 2 dni, a drugiego dnia świąt idę na Matriksa do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Święta bez gości 15.12.21, 22:47 Bywa roznie, czasem wspolnie, czasem bez. W ubieglym roku bylismy we czworke i bylo super, w tym roku powtarzamy. Goscie beda, my pojedziemy tez ale to w trakcie 2 tygodniowej przerwy swiatecznej czyli dla mnie od najblizej soboty a dla partnera od Wigilii BN. Wciaz sie liczy, nie musi to byc 25.12. Zaczynamy w sobote, night out ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Święta bez gości 16.12.21, 08:53 Będziemy u mojej mamy, w piątkę, dzieci i mama zięcia. Chciałabym zaprosić kuzyna z rodziną, ale mają dwoje przedszkolaków, więc przy covidzie z moją prawie stuletnią mamą to się nie złoży. A ponieważ rozpaczliwie potrzebuję wypoczynku i świętego spokoju, część potraw już zamówiłam w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Święta bez gości 16.12.21, 09:23 My robimy co roku. Dziadkowie jedni i drudzy nie żyją, mąż jest jedynakiem, ja mam brata daleko w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
prenessa Re: Święta bez gości 16.12.21, 21:49 Ponieważ z całego serca nienawidzę świąt i tylko czekam aż ten parszywy czas minie 😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś