Dodaj do ulubionych

Święta bez gości

• liliawodna222 Re: Święta bez gości 15.12.21, 20:41
      Goście będą, ale nie wszyscy. Niezaszczepieni nie są zaproszeni.
      • niemaznaczenia Re: Święta bez gości 16.12.21, 09:18
        Przy wyjściu dla pewności skanuj certyfikaty.

liliawodna222 napisał(a):

> Goście będą, ale nie wszyscy. Niezaszczepieni nie są zaproszeni.
        >
    • klementyna156 Re: Święta bez gości 15.12.21, 21:43
      Tłumy. Tzn cała rodzina, z daleka i z bliska. Za to wszyscy u mnie, nigdzie nie będę się szwędać. Przyjmuję gości 2 dni, a drugiego dnia świąt idę na Matriksa do kina.
      • nangaparbat3 Re: Święta bez gości 16.12.21, 08:53
        Fajnie smile
    • ritual2019 Re: Święta bez gości 15.12.21, 22:47
      Bywa roznie, czasem wspolnie, czasem bez. W ubieglym roku bylismy we czworke i bylo super, w tym roku powtarzamy. Goscie beda, my pojedziemy tez ale to w trakcie 2 tygodniowej przerwy swiatecznej czyli dla mnie od najblizej soboty a dla partnera od Wigilii BN. Wciaz sie liczy, nie musi to byc 25.12. Zaczynamy w sobote, night out ze znajomymi.
    • nangaparbat3 Re: Święta bez gości 16.12.21, 08:53
      Będziemy u mojej mamy, w piątkę, dzieci i mama zięcia. Chciałabym zaprosić kuzyna z rodziną, ale mają dwoje przedszkolaków, więc przy covidzie z moją prawie stuletnią mamą to się nie złoży.
      A ponieważ rozpaczliwie potrzebuję wypoczynku i świętego spokoju, część potraw już zamówiłam w restauracji.
    • blaszany_dzwoneczek Re: Święta bez gości 16.12.21, 09:23
      My robimy co roku. Dziadkowie jedni i drudzy nie żyją, mąż jest jedynakiem, ja mam brata daleko w świecie.
    • prenessa Re: Święta bez gości 16.12.21, 21:49
      Ponieważ z całego serca nienawidzę świąt i tylko czekam aż ten parszywy czas minie 😍😍😍

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka