tanebo001 13.01.22, 08:31 MEETING THEIR BABY SISTER! SO SWEET!!! raz obejrzałem a teraz takie filmiki mnie prześladują. Okazuje się że takich filmików jest na kopy. I teraz pytanie: na ile jest to realne? Jak wasze dzieci poznało rodzeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Meet baby 13.01.22, 08:35 Nie oglądam takich filmików. Zastanawiające po co ty to robisz. Wiesz, żeby mieć dziecko trzeba najpierw uprawiać seks. Dasz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Meet baby 13.01.22, 08:37 Tanebo, ale wiesz że na YT masz opcje - "nie polecaj kanału" i "nie interesuje mnie to". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Meet baby 13.01.22, 09:20 Co cię fascynuje w takich filmikach, że je oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Meet baby 13.01.22, 10:27 Zupełne realne zachowania starszych sióstr,u mnie nie było sielanki,starszy o rok brat(mój syn) wrzucał zabawki do łöźeczka siostry(niewaźne gdzie upadnie)oraz sprawdzał czy oczka da się wepchnąć do środka🙂🙂🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Meet baby 13.01.22, 12:02 Normalne zachowanie dzieciaczków, starsze zachwycone, maluch nie. Co w tym wydaje ci się nierealne? Odpowiedz Link Zgłoś