piesekpustyni 21.01.22, 10:17 Nie żyje Jako wczesna nastolatka uwielbiałam teledysk do I would do anything for love Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_scotti Re: Meatloaf :( 21.01.22, 13:23 kropkacom napisała: > Nadal ma jakąś silę ta piosenka. True. Gdy wlaczylam radio o swicie i uslyszalam, to yeah ... there is power ... No a potem sie domyslilam, ze nie puszczaja tego bez powodu tak randomly przed 6:00 rano Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:32 Nie znosiłam go. Ale swoje miejsce w historii muzyki ma. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:39 "Wtedy gdy sie najmniej spodziewasz Nagla wiadomosc pchnie Cie nozem Tepy, znajomy ból Znow stare blizny sie otworza Noca przy malym tranzystorze Mróz mi pokasal mózg i dlonie Spikera chlodny glos Sprawil, ze wiem juz, jak sie tonie... Cienki lod Kruche szklo Janis J., Brian Jones Jimi H., Anna J...." Lista się wydłużyła...Bowie, Lemmy, George Michael, Watts, Malcolm Young... Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:44 piesekpustyni napisała: > teledysk do I would do anything for love > "I would anything for scope But I won't do: that = this." Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:50 And I would do anything for love, I'd run right into hell and back I would do anything for love, I'll never lie to you and that's a fact But I'll never forget the way you feel right now, Oh no, no way. And I would do anything for love, But I won't do that No I won't do that Anything for love Oh I would do anything for love, I would do anything for love But I won't do that No I won't do that Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:45 Ostatnio mu odklepywało ostro, bredził że nie istnieją zmiany klimatu, o Grecie Thunberg też się tak wypowiadał jakby zapomniał że to jakby nie patrzeć dopiero nastolatka i niezaleznie od poglądów nie wszystko wypada... Nawet córka się odcięła. Oczywiście dla środowiska muzycznego strata. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:51 Greta ma juz 20 lat, a wszyscy nadal postrzegaja ja jako dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:54 simply_z napisała: > Greta ma juz 20 lat, a wszyscy nadal postrzegaja ja jako dziecko. Bo wygląda jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:55 nolus napisała: > simply_z napisała: > > > Greta ma juz 20 lat, a wszyscy nadal postrzegaja ja jako dziecko. > > Bo wygląda jak dziecko. > > > A właściwie to jak mix dziecka ze starą kobietą...Wydaje się niemożliwe, a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Meatloaf :( 21.01.22, 10:54 Nie napisałam że jest dzieckiem tylko że jest nastolatką. Ma 19 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Meatloaf :( 21.01.22, 11:02 > Ma 19 lat. Ledwo skonczone 3 stycznia. A o coz on sie jej czepial? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Meatloaf :( 21.01.22, 11:03 O zmiany klimatu. Nie istnieją, a ona ma wyprany mózg. Tak mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Meatloaf :( 21.01.22, 11:10 > ma wyprany mózg. Tak mówił. Szkoda. Jak widac wielcy artysci tez moga upasc na glowke i im zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Meatloaf :( 21.01.22, 11:06 I wish it would not come But it always does Odpowiedz Link Zgłoś