podaje_haslo_okon
27.01.22, 21:47
Kilka lat temu, urządzając sypialnie, kupiłam piękną komodę. Stal i surowe drewno. Kształt owalny, wymiar idealny, no zachwycona byłam. Póki nie zaczęłam użytkować. Szuflady bez prowadnic, w
większości niepojemne, a jedyna pojemna ledwo się wysuwa jak jest obciążona, drewno się obsypuje wprost na staniki i rajstopy, a jak kot wskoczy na stalowy blat, to jakby ktoś z całej siły patelnią walnął w blachę. No generalnie nie przepadam za tym meblem i ostatnio stwierdziłam, że można już uznać, że się zamortyzował i wymienić.
I tutaj moja prośba, podrzućcie jakieś fajne inspiracje. Musimy w tym zmieścić bieliznę, pościel i ręczniki, więc musi być pojemne. Przestrzeni mam tak na 1,7m szerokości, 0,5m głębokości. Bielizny mam od groma i przyzwyczaiłam się, że trzymam ją w szufladach, ale jestem otwarta na pomysły. Pomóżcie, bo ja się miotam między IKEA - tanio, prosto, ale też sztampowo i mają straszne braki teraz a super hiper dizajnerskimi szafkami, które pewnie będę przeklinać tak samo jak tę nieszczęsna komodę, bo tylko wyglądają, ale do użytku się nie nadają.