princesswhitewolf Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:02 Ze starym borsukiem bo jestem pod wielkim wrazeniem jego Instagrama 😐 Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:12 Z Januszkiem XXL pod warunkiem, że on by płacił, a że jest bezrobotny to nici z randki😊 a tak serio to z Daniela ale do niej na kolację i ciasto😊 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:15 Możesz nawet dziś. Ciasto się właśnie robi. Chłopa wyślę po złote runo czy co tam mi przyjdzie do głowy 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:36 Wino białe czy czerwone mam kupić? 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:36 > Ponieważ jutro Walentynki, proponuję małą psychozabawę. Tylko tyle doczytalam w skupieniu a dalej nic Wiec tak, w zwiazku z walentynkami ktos gdzies (nie doslyszalam) otworzyl biznes i zarabia ponoc krocie za zlamanych sercach. Otoz mozna karaluchowi uroczyscie nadac imie swojego exa i za mala oplata przyjrzec sie jak inne zwierze go zjada. Tego exa znaczy. Mnie to przemowilo do wyobrazni, temat nadzwyczaj walentynkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:38 Eeee to ja zrobiłam coś takiego po taniości, nazwałam imieniem exa kociego kabanosa i Gucio go zjadł😊 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:44 > Eeee to ja zrobiłam coś takiego po taniości, .. faktycznie duzo lepszy pomysl, ale jest ale. Otoz kot jadlby pewnie ze smakiem i kot jest piekne zwierze. Moze jakies zlamane serce wymaga czegos obrzydliwszego, tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Randka z ematką 14.02.22, 19:23 Mam bliską znajomą która rozwiodła się w walentynki. Od tej pory świętuje tę okoliczność z wielkim entuzjazmem. Okoliczność rocznic kolejnych rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Randka z ematką 14.02.22, 18:58 Z picahartes, primulą, thank you, ziuta, gru - cieleśnie-chemicznie dla mnie, każda na inny dzien tygodnia, w weekend odpoczynek daniela i kura -orgazmy intelektualne w dodatku daniela jeszcze jakieś żarło dobre zrobi ( na zmianę z ziutą ) mspiggy mascaron -będą zwabiać nam facetów na pożarcie - mspiggy włosem i okiem, masharcon krągłościami leanne_paul_piper - złapie ich w sieci swoją bajerą < Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Randka z ematką 14.02.22, 19:10 primula.alpicola napisała: > Zboczeństwa hurtowe! > no i z tego względu nie zaprosiłam borsuczycy chociaż te jej pazury mnie pociągają ale ciągle by nam marudziła < słyszę to ":zboczeństwo ! zboczeństwo ! > Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Randka z ematką 14.02.22, 20:01 gama2003 napisała: > A to nie jest zboczeństwo ? > 🙄 No pacz! Następna ! Z tym kbenlowaniem to nie jest głupi pomysł, powiedziałabym nawet że całkiem dobry Bierzemy dwie-bo widze że zboczeństwo zaraźliwe- obie zakneblujemy, podzielimy się widzisz primula, ja dobrze czułam, że się przydasz w teamie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:27 gama2003 napisała: > A to nie jest zboczeństwo ? > 🙄 No jest, nie będę zaprzeczać🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Randka z ematką 14.02.22, 19:08 Ja cie troche rozumiem, bo jest tu duzo dziewczyn interesujacych pod bardzo roznymi wzgledami Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Randka z ematką 14.02.22, 19:10 fornita111 napisała: > Ja cie troche rozumiem, bo jest tu duzo dziewczyn interesujacych pod bardzo roz > nymi wzgledami Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Randka z ematką 14.02.22, 20:01 No i szczerość w związku najważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:32 primula.alpicola napisała: > 😅 > Serio?! Co za debil🤦♀️ Albo typ, który nie lubi się wysilać, więc woli, żeby to baba zerwała pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:13 żadnych randek nie będzie!! czuje się się traktowana przedmiotowo, żeby to jeszcze choć o modzie chciałyście ze mną pogadać.... Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:22 Możemy pogadać o wszystkim... potem. Przy czym chciałam przypomnieć wszystkim pozostałym forumkom, że ja Cię zaklepałam pierwsza. No dobra, podzielę się z Wapaha. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:27 spadajcie! obrażam się!! to już wolałabym iść na frytki - płacone po połowie - z największą męska ofermą tego forum i pogadalibyśmy se o filmach, książkach czy o dżeksonie majkelu Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:30 leanne_paul_piper napisała: > ....., że ja Cię zaklepa > łam pierwsza. > No dobra, podzielę się z Wapaha. > TY TY TY podła alfonsyno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:46 Nie mam dziś czasu na pisanie- idę na randkę /sabat z wszystkimi z tego wątku, a z Tobą będę gadać o modzie do rana i kupię Ci te frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Randka z ematką 14.02.22, 21:47 Pierwszy raz w życiu wylądowałam w kategorii cieleśnie a nie orgazm intelektualny 😂 Odpowiedz Link Zgłoś