Dodaj do ulubionych

Paprotka przemówiła.

• sol_13 Re: Paprotka przemówiła. 07.03.22, 22:29
      A w jaki sposób Rosjanki się o tym dowiedzą?🤔
      • szare_kolory Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 19:08
        No tylko na MIG-i 😛
    • woman_in_love Re: Paprotka przemówiła. 07.03.22, 22:44

to wariatka
    • babsee Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 09:07
      Proszę,jak można sie zaprezentować i pokazać swoje poparcie.
      • mid.week Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 09:35
        Trochę królowej photoshopem pomogli w tej konkretnej manifestacji poparcia

https://s3.viva.pl/newsy/krolowa-elzbieta-ii-plan-na-wypadek-smierci-610144-GALLERY_600.jpg

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/OzMk9kpTURBXy9kNmQzY2IzODRlYmUyYjczN2Y3YmQ3OTA3ZjE5NTY1NS5qcGeSlQMAzK7NFcDNDDyTBc0DDM0BaIGhMAU

Tak naprawdę zrobiła to duzo dyskretniej
        www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/swiat/artykuly/8374140,krolowa-elzbieta-ii-subtelnym-znakiem-wyrazila-poparcie-dla-ukrainy.html
    • morekac Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 11:09
      O jaką kadencję? Ma ostatnią. Jeśli o coś walczy, to o bycie postrzeganym jako mąż stanu po skończeniu prezydentury.
    • joaz Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 12:51
      U mnie w pracy przyszło oficjalne pismo od wojewody z prośbą aby przekazać akcję paprotki wszystkim pracowniczkom.
      • tt-tka Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 14:13
        I co odpowiedziano wojewodzie ?
      • mid.week Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 15:05
        ciekawe czy wojewoda został poproszony czy to jego własne bezgraniczne zaangażowanie
        • ladymercury Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 16:09
          Paprotka nie dość, że nie wypełnia obowiązków pierwszej damy, to jeszcze brak jej piątej klepki.
          I tak, pierwsza dama ma obowiązki. W takiej sytuacji daje przykład, jeździ z darami, rozdziela zupę z gara, rozmaiwia z ludźmi, przytula dzieciaki, publikuje lub wypowiada się w mediach w duchu empatii .
          Oczywiście, to gesty symboliczne, ale podnosi to morale i zachęca ludzi do działania.
    • aqua48 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 19:48
      Abstrahując od bzdury którą wysmażyła i wydusiła z siebie paprotka wiecie co jest śmieszne? Otóż ja nie znam jej głosu smile Poważnie. Słuchając jej miałam wrażenie że to jakaś lektorka z tv mówi..
    • mamamisi2005 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 19:50
      Jak milczy - źle, przemówi - jeszcze gorzej. Nic nie robi - fatalnie, coś robi - żenada. Naprawdę niespotykany brak wyczucia, albo wśród doradców ma same krety.
      I powiedziałabym, że zionie sztucznością z każdym oddechem, ale chyba mam wątpliwości co do tego oddychania.
      • aqua48 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 20:04
        mamamisi2005 napisała:

> Jak milczy - źle, przemówi - jeszcze gorzej. Nic nie robi - fatalnie, coś robi
        > - żenada.

No pecha ma kobiecina po prostu...
        • daniela34 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 20:10
          Kto ma pecha, ten ma pecha
          Ten ma nieszczęść kupę
          Może trafić na żyletkę
          Wycierając...nos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka