sol_13 Re: Paprotka przemówiła. 07.03.22, 22:29 A w jaki sposób Rosjanki się o tym dowiedzą?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 09:07 Proszę,jak można sie zaprezentować i pokazać swoje poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 09:35 Trochę królowej photoshopem pomogli w tej konkretnej manifestacji poparcia Tak naprawdę zrobiła to duzo dyskretniej www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/swiat/artykuly/8374140,krolowa-elzbieta-ii-subtelnym-znakiem-wyrazila-poparcie-dla-ukrainy.html Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 11:09 O jaką kadencję? Ma ostatnią. Jeśli o coś walczy, to o bycie postrzeganym jako mąż stanu po skończeniu prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 12:51 U mnie w pracy przyszło oficjalne pismo od wojewody z prośbą aby przekazać akcję paprotki wszystkim pracowniczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 15:05 ciekawe czy wojewoda został poproszony czy to jego własne bezgraniczne zaangażowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 16:09 Paprotka nie dość, że nie wypełnia obowiązków pierwszej damy, to jeszcze brak jej piątej klepki. I tak, pierwsza dama ma obowiązki. W takiej sytuacji daje przykład, jeździ z darami, rozdziela zupę z gara, rozmaiwia z ludźmi, przytula dzieciaki, publikuje lub wypowiada się w mediach w duchu empatii . Oczywiście, to gesty symboliczne, ale podnosi to morale i zachęca ludzi do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 19:48 Abstrahując od bzdury którą wysmażyła i wydusiła z siebie paprotka wiecie co jest śmieszne? Otóż ja nie znam jej głosu Poważnie. Słuchając jej miałam wrażenie że to jakaś lektorka z tv mówi.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 19:50 Jak milczy - źle, przemówi - jeszcze gorzej. Nic nie robi - fatalnie, coś robi - żenada. Naprawdę niespotykany brak wyczucia, albo wśród doradców ma same krety. I powiedziałabym, że zionie sztucznością z każdym oddechem, ale chyba mam wątpliwości co do tego oddychania. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 20:04 mamamisi2005 napisała: > Jak milczy - źle, przemówi - jeszcze gorzej. Nic nie robi - fatalnie, coś robi > - żenada. No pecha ma kobiecina po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Paprotka przemówiła. 08.03.22, 20:10 Kto ma pecha, ten ma pecha Ten ma nieszczęść kupę Może trafić na żyletkę Wycierając...nos Odpowiedz Link Zgłoś