whateverwhat 12.03.22, 20:10 Są tu jakieś? Co myślicie, jak reagują Wasi mężowie? Mój nienawidzi Putina ale on nie jest etnicznym Rosjaninem. I na tym zalety się kończą, jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:17 Gruszki Karoliny spytaj. Jej mąż Wyrypajew jest rosjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:22 Znam go, byliśmy razem na demonstracji za Nawalnego jak go aresztowali, pały nas wyrzuciły stamtąd wtedy ze względu na covid, wal się bywalcu Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:27 dlaczego „wał się”? nie napisałem nic złego Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:39 Gruszkę lubie jako aktorkę - ona chyba nieraz tez w rosji gra. Jak znasz jej męża - to jak on reaguje? Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:55 Bywalec może nie odświeżył wiadomości. Może pamięta jeszcze to www.pudelek.pl/artykul/70535/rosyjski_artysta_oburzony_pokazujecie_putina_w_okularach_jak_jakiegos_potwora/ "Jestem przekonany, że nie będzie wojny. Z moją żoną Karoliną Gruszką obawiamy się jednak, że może nastąpić coś, co nas nagle rozdzieli na długi czas - mówi Wyrypajew. Na przykład: zamkną granice albo wizy przestaną dawać, a my będziemy akurat w innych miejscach, ona z naszą córeczką w Warszawie, ja w Moskwie. Ja do końca nie wiem, co się dzieje na Ukrainie. I dziwię się, gdy ludzie nadmiernie wierzą telewizji czy gazetom. W Rosji media oczywiście piszą z jednej strony, wiadomo jakiej. Ale i w Polsce to jest taka agitacja, przesada, tyle że w drugą stronę. W Niemczech na przykład jest to bardziej stonowane. esteśmy narodem o zupełnie innej duchowości - wyjaśnia zbrodnie wojsk rosyjskich na Ukrainie. I łączy się to z przekonaniem, że świat zagraża tej naszej odrębności. Rosjanie czerpią dumę z przynależności do wielkiego kraju, więc jeśli coś zagraża mojemu krajowi, to zagraża i mnie. I takim zagrożeniem dla Rosji od dawna były Stany Zjednoczone, które tak naprawdę wygrały zimną wojnę, rozwaliły Związek Radziecki. Podwójny standard w traktowaniu Rosji i USA przez zachodnie media budzi niepokój. (...) Dlaczego nie będzie wojny? Bo Putin jest rozsądnym człowiekiem, wie, że zbyt dużo miałby do stracenia. On i jego otoczenie to są przede wszystkim ludzie, którzy mają pieniądze, wielkie pieniądze. Chcą dobrze żyć." Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:04 Dzięki za sensowną odpowiedz. 2 studentów zostało wyjebanych z petersburskiego uniwersytetu za protest w sprawie wojny, moja siostrzenica nic nie mówi bo się boi, wykupują leki, duże kolejki do aptek, jej młodsza siostra ma wyjebane, trudno nie szkoda mi ich Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:13 a co teraz mówi iwan juz po ataku? Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:26 że zabił twojego ptaku i już nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:27 Nie na tym forum, Tutał łowi się zachodnich mężów i zachodnią kasę Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:28 Tutaj kobiety mają swoją kasę i nie muszą nikogo łowić Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:31 dzięki za hint kogo wygasić, ale Twoje i buldoga2 wpisy dają nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:51 Z Buldogiem to mam spór na temat Odessy, poza tym spoko Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:07 co o Odessie? tam jest rodzina mojego kolegi z firmy Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:17 2 maja 2014 zamieszki, pożar, długa historia. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaznaczenia Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:33 Tatatak Poza tym jakby to forum wyglądało, gdyby zamiast ofkorsów, nopów i helpów forumki chwaliły się sie znajomością języków w postaci tak toczno albo pomoszczi Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:50 Доверяй но проверяй czasem używam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:33 g.r.uu napisała: > Tutaj kobiety mają swoją kasę i nie muszą nikogo łowić z ust mnię to wyjłaś gruuu Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:36 Ja nie jestem tu pierwszy raz i znam cię Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:29 Brat koleżanki ma żonę Rosjankę. To pro-putinowska świruska. Właśnie to wyszło. Będzie rozwód chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:35 Niechętnie Ci odpowiadam, bo wiem, że lubisz mącić, ale mój się wyrzekł całej rodziny, nie do uwierzenia co ci ludzie mają w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 20:43 Ja czytam to forum od 20 lat, pamiętam paczki joli kotki i triss pierwsze wesele bez dzieci i aferę bidetową Odpowiedz Link Zgłoś
kicifura Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:06 te 20 lat to chyba ciut za długo Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:12 Ja jestem nieśmiała, ale wybuchło Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:14 Woman, miałaś ever męża z Kaukazu? Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:36 to se wyobraz ze musisz isć do pracy w biurze i zrobić profesjonalny makijaż na siniakach na twarzy, tak kurwa to moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:38 nic nie rozumiem chyba piszesz teraz, że mąż cię bije?!? Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:45 Tak, nawet raz mi połamał żebra. A poza tym non stop siedzi w telefonie i potępia Putina Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:48 O ja też cie znam . Jesteś laikalaika, która znowu się napier... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:16 Nie znam. Ale nie tak dawno była tu ematka, zastanawiająca się nad wyjazdem do Rosji. Odradzano jej to. Nie pamiętam, na czym stanęło. Ciekawe, czy wyjechała i czy jest bezpieczna. A i kiedyś była tu dziewczyna, która mieszkała w Rosji, chyba w Moskwie, później wróciła do Polski, pisała nawet bloga o mieszkaniu w Rosji. Tak sobie myślę, co się dzieje w mieszanych małżeństwa, rosyjsko-ukraińskich. Ech, niech to się już skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:42 Mam nadzieję że nie wyjechała Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 22:16 No ale Rosjanie na zachodzie a ci w Rosji moga miec inny poziom swiadomosci i niekoniecznie popierac Putina. Wiekszosc tu Polek nie kocha Kaczke II, a tego drugiego nazywa Pinokiem, wiec tym bardziej Putin nie ma samych miłośników w swoim narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
trudneslowa Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:27 My w Niemczech, może być? Mój mąż jest Rosjaninem. Moja przyjaciółka jest Rosjanką. Mam mnóstwo znajomych rusaków, jestem rozczarowana ich postawą. Brakiem reakcji. Mało kto otwarcie wyraża sprzeciw. Pokolenie 50-60+, to co dostawało paszport za posiadanie owczarka niemieckiego, była i jest proputinowska. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 21:48 Ludzie. To pijana trolica. Odpowiedz Link Zgłoś
whateverwhat Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 22:10 Nie lily, dlatego nigdy nikogo nie poprosiłam o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Żony Rosjan w Polsce 12.03.22, 22:20 lajtova wife of russian version? Odpowiedz Link Zgłoś