Dodaj do ulubionych

Ślub u Beckhamow

10.04.22, 12:45
www.pudelek.pl/nicola-peltz-i-brooklyn-beckham-juz-po-slubie-sa-pierwsze-zdjecia-z-wesela-foto-6756655658166880a
Podoba mi się ta kiecka Victorii. Nie podoba mi się żona ojca Davida.

Czytałam o przygotowaniach. Impreza dekady.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 12:53
      shellyanna napisała:

>
      >
      > Czytałam o przygotowaniach. Impreza dekady.

A za kilka lat rozwód stulecia tongue_out Nie ma się czym ekscytować.
      • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 12:54
        Wg mnie większy powód do ekscytacji, niż Wieniawa czy Antek.
        • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:02
          Wg mnie żaden powód do ekscytacji. Identycznie jak w przypadku Antka i Wieniawy.
          • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:03
            I weszłas w wątek, żeby…?
            • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:04
              Żeby wyrazić swoje zdanie. To, że mnie dany temat nie ekscytuje to nie oznacza, że nie mam zdania tongue_out
        • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:11
          No weeeeż, Beckhamowie tylko biora ślub a Antoni wykonał kilka grubych, tłustych akcji pijarowych i kilkanaście razy sprawił, że kwiczałam ze śmiechu. Antek górą!
          • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:23
            Antek się abortował z mediów społecznościowych, bo chce zadbać o zdrowie.
            • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:28
              Czytałam. Teraz tylko przemyka w kapturze między mieszkaniem żony i kochanki. U jednej potrzyma dzidziusia, drugiej psa wyprowadzi, bardzo uczynny chłopiec.
              • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:40
                A gdzie trzyma narząd, który go kontroluje?
                • milva24 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:26
                  big_grin
                • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 17:00
                  Miejmy nadzieję, że między drzwiami.
                  • ursydia Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 23:31
                    Zamkniętymi.
        • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 17:01
          Ale Antek jest nasz polski, narodowy 🙄
      • krypteia Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:34
        heca7 napisała:

> shellyanna napisała:
        >
        > >
        > >
        > > Czytałam o przygotowaniach. Impreza dekady.
        >
        > A za kilka lat rozwód stulecia tongue_out Nie ma się czym ekscytować.

Chłopaczyna się w żenił w rodzinę miliarderów Jak będzie rozsądny i grzeczny a rodzice będą go prostować gdy zajdzie potrzeba to liczę że minimum 10 lat Wytrzymają.
        • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:40
          Jego rodzice też biedni nie są.
    • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 12:59
      Ale czekaj, ten dzieciak się ożenił?! Rany bossskieee, co ten czas!
    • liliawodna222 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:02
      Kurczę, dosc mlodo jak na dzisiejsze czasy.
      • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:03
        Ok, jak na pierwszą żonęsmile
      • annaboleyn Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:26
        Ummm big_grin "To tam zaprezentowali pierwszy taniec. Państwo Beckham zatańczyli do "Only Fools Rush In" Elvisa Presleya" - postanowili uprzedzić aluzje? big_grin
        • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:27
          Hehbig_grin
        • kamin Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:41
          Tytuł jest inny
      • furiatka_wariatka Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 09:47
        No też mnie to uderzyło, że ma 23 lata 😱 nie wiem po co im ten ślub, ciężko powiedzieć, że dla pieniędzy, bo przecież jego rodzice też są bardzo bogaci. Panna młoda nieco starsza, gdzieś czytałam, że 27 lat, ale i tak oboje bardzo mlodzi
        • ritual2019 Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 11:49
          Mlodzi ludzie zazwyczaj biora slub. Im sa starsi i sa to kolejne zwiazki dla nich tym mniej istotne sa sluby. Jesli chodzi o celebrytow to sluby sa idealna okazja do pobycia na pierwszych stronach magazynow itp.
          A co do wieku to 23 i 27 lat jest chyba zupelnie odpowiednim wiekiem na bycie q stalym zwiazku, ze slubem czy bez.
    • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:05
      "Nie podoba mi się żona ojca Davida. "
      I żona ojca Davida, i jego matka, to takie swojskie Grażynki, które można by zobaczyć i na polskim weseluwink
      A gdybym miała wybierać, to jednak wolę tę hippiskę, bo sztywny blond hełm matki Davida jest straszny.
      • la_felicja Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:51
        Gdzie ty tu wiszisz hippiskę? Macocha Davida na tym zdjęciu wygląda jak przeciętna Angielka z working class na wakacjach w Benidormie. Tylko papierosa brakuje i kieliszka z ginem.
        A matka Davida - skojarzyła mi się z gospodynią barbecue party na tyłach domu - wychyla się z werandy i pyta, czy jeszcze donieść lemoniady. Hełm rzeczywiście straszny.
        • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:52
          Widzę hippiskę w długisch włosach, długiej, wzorzystej kiecce i dziwacznej włochatej torebce🙃
          Ale może być i ta Angielka z Twojego barwnego opisu.
    • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:13
      i tylko tyle fotek????
      a gdzie 17 kiecek ślubnych panny młodej, 6 tortów, 7638746782 druhen? Jestem rozczarowana sad
      • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:24
        Nie doczytałaś. Tylko Vogue ma prawo do publikacji pierwszych oficjalnych fotek.
        Poczekamysmile
        • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:29
          No przyznaję, nie czytałam wcale sad Weszlam zobaczyć fotki, kiecki, wnętrza, torty i limuzyny. No trudno, poczekamy na Vogue
        • marzeka11 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:44
          primula.alpicola napisała:

> Nie doczytałaś. Tylko Vogue ma prawo do publikacji pierwszych oficjalnych fotek
          > .
          > Poczekamysmile

Jak to? Pani Rusin do zdjęć robienia i wrzucania na Insta nie zaprosili?
          • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:45
            Pewnie, że nie, jeszcze by przyćmiła pannę młodą!
    • szmytka1 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:49
      A mnie sukienka Victorii za bardzo przypomina kosUle nocna. Potem któraś babka peltz, z gromada dzieci na zdjęciu, granatowa suknia bez ramion, no wygląda jakby zaraz miało się z chce zsunąć, za nisko te ramiona opuszczoną jęk dla mnie, że patrze i myślę czy zaraz cyc będzie na wierzchu, czy nie. Ta sukienka żony ojca też minsie nie podoba na te okoliczność, taka pstrokacizna.
      • novembre Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 20:34
        Mam to samo, takie cieniutkie sukienki na ramiączkach nieodmiennie kojarzą mi się z koszulką nocną. Ale najgorsza póki co stylizacji żony ojca Davida. Ja jednak nie jestem ciałopozytywna, bo takiej sukienki z odsłoniętymi helenkami u ramion bym nie założyła, brak stanika = biust do pasa, po ziemniaki bym w tym może skoczyła do sklepu, ale na ślub? Tylko wtedy, gdybym chciała komuś zrobić afront.
        Swoją drogą, faceci mają wygodnie: garnitur i z głowy smile
    • la_mujer75 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:54
      Jakbym była matką Panny Mlodej, to bym nie była zachwycona takim zięcięm. Ani z urody nie powala, ani za wykształcony.
      Ja wiem, że oni nie muszą się martwić o kase, ale i tak bym nie była zachwycona.
      • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 13:59
        Wydaje mi się, że jego główną wartością jest fakt iż jest synem TEGO Beckhama wink I nic więcej. Podejrzewam, że gdyby ten chłopina urodził się w rodzinie nauczyciela, kierownika sklepu, managera w banku czy dentysty panna Nicola nawet nie splunęłaby w jego kierunku...
        • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:36
          A nie jest tak, ze większość ludzi wiąże się z osobami ze swoich środowisk? Bo mają ze sobą więcej wspólnego, bywają w tych samych miejscach, maja podobny styl życia i wartości?
          • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:06
            On jest w tym środowisku z racji urodzenia. Sam prawdopodobnie by się do niego nie dostał...
            • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:25
              No ale tak to już jest w większości. Poza przypadkami pojedynczymi, wyjątkowymi.
              Ani to jego wina, ani zasługa.
              Życie.
              Tez bym wolała urodzić się jako dziecko zamożnych ludzi. Byłoby łatwiej. Z drugiej strony - trudniej jest wtedy znaleźć bezinteresowna miłość.
              • vivi86 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 16:57
                Niekoniecznie jak pobierasz się z kimś również zamożnym.
              • znowu.to.samo Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 18:39
                shellyanna napisała:

> No ale tak to już jest w większości. Poza przypadkami pojedynczymi, wyjątkowymi
                > .
                > Ani to jego wina, ani zasługa.
                > Życie.
                > Tez bym wolała urodzić się jako dziecko zamożnych ludzi. Byłoby łatwiej. Z drug
                > iej strony - trudniej jest wtedy znaleźć bezinteresowna miłość.

Raz udało się polskiej opiekunce dzieci Barbarze Piaseckiej uwieść właściciela fortuny J&J ale to raczej ewenement
            • vivi86 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 16:56
              To pewnie tak samo jak ona.
            • ritual2019 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 19:53
              heca7 napisała:

> On jest w tym środowisku z racji urodzenia. Sam prawdopodobnie by się do niego
              > nie dostał...
              >

A ona z jakiego powodu tam jest. Jest aktorka, nie jakas oszlamiajaca, niczego specjalnego nie osiagnela.
              • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 19:59
                Tym bardziej więc nie widzę powodów do ekscytacji jaką odczuwa autorka wątku wink Skoro ślub biorą po prostu dzieci znane z tego, że urodziły je znane osoby wink
                • ritual2019 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 20:28
                  heca7 napisała:

> Tym bardziej więc nie widzę powodów do ekscytacji jaką odczuwa autorka wątku wink

Ale nie musisz widziec. Nikt nie oczekuje tego od ciebie. Ja tez sie takimi rzeczami nie ekscytuje ale nie mam problemu z tym ze sa osoby ktore maja inaczej.
            • furiatka_wariatka Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 09:50
              To samo można powiedzieć o pannie młodej, gdyby była córka nauczyciela czy hydraulika, również nie brałaby ślubu z synem Beckhama. Również jest w tym środowisku z racji urodzenia.
          • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 18:10
            shellyanna napisała:

> A nie jest tak, ze większość ludzi wiąże się z osobami ze swoich środowisk? Bo
            > mają ze sobą więcej wspólnego, bywają w tych samych miejscach, maja podobny sty
            > l życia i wartości?

Się zdarza. Nazywamy to mezaliansemwink
            • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 18:29
              Mezalians w dzisiejszych czasach to raczej albo u arystokracji, albo u wannabe, ale mówię o szansach na spikniecie się z kimś z nie swojego poziomu.
              • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 18:45
                Na jedno wychodzi- mezaliansem nazywa się spiknięcie z kimś z nie swojego poziomu (poziom finansowy i/lub pochodzeniowy).
            • ichi51e Re: Ślub u Beckhamow 12.04.22, 22:38
              jak mówił profesor Kieniewicz "w polsce każde małżeństwo jest mezaliansem. z obu stron"
        • veryvery Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 21:50
          heca7 napisała:

> Wydaje mi się, że jego główną wartością jest fakt iż jest synem TEGO Beckhama ;
          > ) I nic więcej. Podejrzewam, że gdyby ten chłopina urodził się w rodzinie naucz
          > yciela, kierownika sklepu, managera w banku czy dentysty panna Nicola nawet nie
          > splunęłaby w jego kierunku...
          >

Beckhamy przy Peltzach to wycirusy. Beckhamy są milionerami, a Peltze milarderami, taka różnica. Nicola akurat nie musi leciec na kasę lub nazwisko.
          • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 21:55
            A jednak między synem Beckhama a synem kierownika sklepu jest przepaść. Widocznie wystarczająca aby panna Peltz zainteresowała się synem piłkarza.
            • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 09:01
              Odpowiedz sobie na jedno pytanie. Jakbyś się czuła jako rodzic miliarder, gdyby ci córka oznajmiła, ze wychodzi za sprzedawcę z Żabki. Albo syn, ze żeni się z nie wiem… sprzątaczka.
              I w druga stronę - gdybys pochodziła z ubogiej, przeciętnej (nie ze zubożałej inteligencji z tradycjami), by nie rzec pospolitej rodziny i czekałby Was ślub dziecka z dzieckiem jakiejś rodziny z pierwszych stron gazet i pierwszej 10tki listy najbogatszych.
              Takie rzeczy to tylko w komediach romantycznych maja szanse się szczęśliwie zakończyć.
              • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 09:07
                Nie wierzę w komedie romantyczne a'la Kopciuszek tongue_out Prędzej czy później wyjdą różnice i animozje. W ten ślub i jego dozgonną trwałość też nie wierzę...
                • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:31
                  A w co wierzysz?
                  I czy sama wiesz o co Ci chodzi?
                  • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:59
                    Tak. Po prostu uważam, że nie ma co przeżywać ślubu, który i tak najprawdopodobniej skończy się rozwodem. Do tego ślubu kogoś kto w życiu sam nic nie osiągnął poza byciem dzieckiem piłkarza.
                    • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 12:14
                      Ślub jak ślub. Tu o ciuchy chodzi. W tym wątku smile
                    • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 12:41
                      Ależ nikt tu nie przeżywa, chcemy tylko kiecki obgadać 🙄
            • krypteia Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:30
              heca7 napisała:

> A jednak między synem Beckhama a synem kierownika sklepu jest przepaść. Widoczn
              > ie wystarczająca aby panna Peltz zainteresowała się synem piłkarza.
              >

Dla rodziny żydowskich miliarderów to wciąż syn byłego piłkarza i Spice'tki. Można zostać sławnym i bogatym, ale wystarczy spojrzeć ja rodzinę Beckhama która przyjechała na ślub wnuka.
        • leosia-wspaniala Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:27
          >Podejrzewam, że gdyby ten chłopina urodził się w rodzinie nauczyciela, kierownika sklepu, managera w banku czy dentysty panna Nicola nawet nie splunęłaby w jego kierunku...

Podejrzewam, że działa to w dwie strony wink Gdyby ona była córką nauczyciela czy kierownika sklepu, to on by na nią nie spojrzał. Pomijam fakt, że pewnie w ogóle by się nie poznali.
          • heca7 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:57
            Nie mieliby szans się spotkać bo obracali by się w innym towarzystwie. Nawet gdyby on ją mijał na korytarzu jako sprzątaczkę hotelową przecudnej urody to prawdopodobnie nie wpadłby na pomysł aby się z nią związać na stałe wink
            • fornita111 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 12:01
              A Cristiano Ronaldo sie czasem nie zwiazal ze "zwykla dziewczyna"? Bywa i tak przeciez, choc rzadko. No chyba, ze ci uprzywilejowani z urodzenia tak nie robia, nie orientuje sie wink No bo jednak CR sie wybil sam i nie obracal sie od dziecka w " wyzszych sferach".
      • sophia.87 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 20:45
        Ona też pewnie nie jest. Właśnie po to jest intercyza, pewnie mają nadzieję na rozwód przed 30 dziewczyny i kolejnego zięcia z innej półki ☺
        • massinga Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 12:16
          Gdzies widzialam, ze ona ma 27 lat, wiec musi sie spieszyc z tym rozwodem.
          • marta.graca Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 09:56
            A to jest jakiś limit wiekowy co do rozwodów?
      • g.r.uu Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 22:25
        A to zięć powalający urodą stanowi jakaś szczególną wartość? Ja bym mój zachwyt bądź brak zachwytu uzależniała (hipotetycznie, bo córki mam jeszcze małe) od relacji między młodymi
        • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 00:12
          Skojarzyło mi się z hodowlą psów 😒
        • la_mujer75 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:41
          Gdyby był chociaż do ojca podobny, to bym sie mniej dziwiła smile
          Wykształcenia nie ma, kasę ma od starych (ona też), to niechby chociaż wygląd miał wink
          Przecież ta dziewczyna obraca się w bogatym świecie. Jestem pewna, że wśród bogatych synków znajomych rodziców, są na pewno przystojniejsi.
          Córek nie mam, więc może nie wiem, jak się patrzy na kandydatow do ręki.

P.S. wymagań co do przyszłych ewentualnych partnerek synów, odnośnie urody, nie ma smile
          • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:48
            No nie wiem może się nie znam, ale zawsze mi się wydawało, że żyje się z człowiekiem a nie jego przystojnym ryjcem czy zgrabnym tyłkiem.
            Mąż piękny jak z obrazka nie jest wcale gwarantem szczęścia.
            • la_mujer75 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:01
              Może ma dobry charakter?
              Dla mnie faceci z takim typem twarzy, jaki ma akurat ten młody, są aseksualni. Totalnie. Stąd moje zdziwienie.
              • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:13
                Można domniemywać, że z przydziału go nie dostała. Więc coś jednak ich połączyło.
              • ritual2019 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:17
                la_mujer75 napisała:

> Dla mnie faceci z takim typem twarzy, jaki ma akurat ten młody, są aseksualni.

Przeciez to nie ty wyszlas za niego za maz. 🤣
                • ritual2019 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:19
                  On ma pociagac seksualnie kobiete z ktora sie ozenil a nie jej matke, babke, kuzynke czy kogolwiek.
          • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:54
            Nie wygląda, nie ma kasy ani wykształcenia - to musi być miłość
            • ritual2019 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:56
              Akurat zdanie ematek nie ma znaczenia dla nich ani dla ich rodzin.
              🤣🤣
            • la_mujer75 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:57
              Kasę to ma smile Ale ona pewno większą, więc jednak miłość smile
          • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:35
            Czyli, ze się w sobie za ko chaaaaliiii?
            Co za głupi powód do pobierania się 😁
        • rosapulchra-0 Re: Ślub u Beckhamow 12.04.22, 05:52
          g.r.uu napisała:

> A to zięć powalający urodą stanowi jakaś szczególną wartość? Ja bym mój zachwyt
          > bądź brak zachwytu uzależniała
          (hipotetycznie, bo córki mam jeszcze małe) od r
          > elacji między młodymi

Gdybym mierzyła szczęście w miłości moich córek urodą moich zięciów i "zięciowej" to musiałabym zgłupieć do reszty.
      • ajr27 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:37
        O, a niedawno jak pisałam to samo o tym chłopaczku, to wiadro pomyj się nanie wylało, jak śmiem być tak podła
    • arthwen Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:42
      Kiecka Victorii to trochę wygląda jak moja jedwabna koszula nocna... Nawet kolor ten sam.
      • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:47
        Slip dress - modne od kilku sezonów. Jednej zdarza mi się używać i do spania i do chodzenia jako sukienka.
      • kandyzowana3x Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:58
        I fryzura wydaje sie pasowac smile. Czy to bylo garden party? Goscie wydaja sie ubrani na dwie rozne imprezy.
        • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 14:59
          Tam były chyba 3 imprezy - kolacja próbna, wesele i lunch następnego dnia
          • kandyzowana3x Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:18
            to by wiele tlumaczylo smile
    • jednoraz0w0 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:06
      > Czytałam o przygotowaniach. Impreza dekady

Dzie, w Palm Beach? Przecież tam co chwilę jakuś celebryta czy inny arystokrata się żeni
      • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 17:38
        Nie wiem, nie znam się, nie bywam.
        • jednoraz0w0 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 00:09
          Tam się Trump z Melanią żenił 😎
    • lot_w_kosmos Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 15:15
      Matko, to już?
      Cudze dzieci szybko rosną.
      Choć on ch6ba młody jak na dzisiejsze standardy żeniaczki....
    • rosapulchra-0 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 18:01
      Dlaczego te psy mają buty?
      https://v.wpimg.pl/MjAyMjA0YgsgGztZbktvHmNDbwMoEmFINFt3SG4Gf145VisDLVU_DzEWYw0zRT0LNgljGi0fLBooVjtbblQkGTEVLBNuVSAIJB1iDnQBe110Gn9HcFJ8X2xNKQ4lHSxbJExgWngEdQgkTyhdIFQsSDw
      • thank_you Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 20:48
        Stylówki A.D. 2004.
      • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 21:19
        O my, psy w butach, ale przynajmniej te buty są bez podestów.
      • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 16:23
        Może ze względu na rozgrzany asfalt
        • jednoraz0w0 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 17:24
          nie no, kwiecień jest, również w USA. W lecie to by miało sens.
          • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 17:35
            A panny ubrane jakby było 30*C
            • jednoraz0w0 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 17:47
              aż z ciekawości sprawdziłam na past weather - między 17 an 25 stopni (25 w samo południe)
              • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 17:53
                No to faktycznie ten asfalt średnio nagrzany. I za zimno na takie rozgogolenie, brrrrr
                • jednoraz0w0 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 17:58
                  one jeszcze kamizelki mają, więc to pewnie w ramach ochronnego ubrania roboczego. www.palmbeachpost.com/picture-gallery/entertainment/2022/04/10/nicola-peltz-brooklyn-beckham-wedding-pictures-celebrity-guests-family-palm-beach-florida/9534011002/
                  • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 18:31
                    Pieski wyszły najładniej
    • znowu.to.samo Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 18:07
      Ładna para, pasują do siebie. Dziewczyna ma.fajną urode, taką świeżo-dziewczęcą, nie poprzerabianą na wszystkie strony
      • thank_you Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 20:47
        No, wcale. smile

https://theskincareedit.com/.image/c_fit%2Ccs_srgb%2Cfl_progressive%2Cq_auto:good%2Cw_620/MTU2ODk4NDE3NjIyNzIyMTYw/nicola-peltz-before-and-afterjpg.jpg

• heca7 Re: Ślub u Beckhamow 10.04.22, 21:26
          Tam nawet ze szczęką coś się zadziało...
        • alpepe Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:09
          Jak dwie różne osoby. Dobrze, że dzieci będą miały na operacjie.
        • mid.week Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 16:22
          Ojej chyba wciągnęła podbródek do drugiego zdjęcia 🙈
        • aagnes Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 11:02
          to jest ta sama osoba?????
          • znowu.to.samo Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 20:19
            A jeśli przerobiona nawet to.dobrze zrobiona.Chociaż rzeczywiście jak dwie różne osoby
    • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:18
      Więcej zdjęć, teraz tak po trochu będą skapywać 🙄

www.pudelek.pl/brooklyn-beckham-pokazal-pierwsze-zdjecia-ze-slubu-z-nicola-peltz-on-z-diamentami-od-tesciow-ona-w-pieknej-sukni-valentino-zdjecia-6756987540392544a
      • shellyanna Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 10:33
        🤩 suknia ślubna idealna
    • fornita111 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:00
      A Eva Longoria wciaz piekna, milo sie na nia patrzy smile Czytylam, ze William i Kate olali slub Bechama juniora, no doprawdy, jak mogli big_grin
    • leosia-wspaniala Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:29
      Niby na bogato, a jakoś tak przaśnie to wygląda, jakby chcieli dorównać royal weddingsom, a nie pykło (a tak naprawdę to #zazdroszczę). Swoją drogą ciekawa lista gości - wygląda raczej na imprezę rodziców, bo jakoś wątpię, żeby młodzi się przyjaźnili z Evą Longorią czy Gordonem Ramsayem.
      • la_mujer75 Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 11:53
        Starzy sponsorują, to starzy mają decydujący głos w sprawie listy gości. Pewno swoich też zaprosili.
    • geez_louise Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 12:23
      Ten świat zdurniał już całkiem. Żeby tak pompować zainteresowanie zupełnie nieciekawymi dziećmi celebrytów.

Do niedawna jeszcze vogue trzymał poziom, całe lata Victoria nie mogła się doczekać okładki, a teraz jej synek o aparycji niedomytego niedoszłego absolwenta budowlanki i takimiż talentami, będzie mieć tam relację z wesela. Dno.
      • kropkacom Re: Ślub u Beckhamow 11.04.22, 12:43
        Victoria ma swoją firmę odzieżową i projektuje ubrania. Nie jest tylko ex piosenkarką i celebrytka. O czasopismo, które wspominasz zawsze ma relacje z takich ślubów.
    • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 12.04.22, 22:38
      Nagonka na buty panny młodej 🙄

www.plotek.pl/plotek/7,154063,28328637,nicola-peltz-buty.html
      • babsee Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 10:46
        A ja dopiero wygoglalam tego Broklyna...matulu...toż on wyglada jak młodociany przestepca. Na twarzy zero inteligencji-nic, null. A ponieważ ona również urodą nie grzeszy to może w sumie sie dobrali.
        ps. buty dramat.
        • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 10:54
          Buty same w sobie fajne tylko do reszty średnio pasują.
      • primula.alpicola Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 12:10
        Straszne te buty.
        • borsuczyca.klusek Re: Ślub u Beckhamow 13.04.22, 12:13
          Nie znacie się 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka