konsta-is-me 12.04.22, 21:21 nie jest "żrąca"? Tzn.nie wypali mi języka i dziąseł. Najlepiej wybielająca,ale może być nie. Wszystkie jakie próbuje, są nieznośne . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuclearwinter Re: Jaka pasta do zębów 12.04.22, 21:57 Dla mnie od lat tylko pasty Dabur, zwłaszcza zielona z neem (łagodna) i czerwoną Dabur Red (ta jest mocna, ale nie żrąca). Ale też pytanie, co dla ciebie znaczy żrąca, dla mnie żrące są po prostu pasty z fluorem - mam alergię. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka pasta do zębów 12.04.22, 22:53 Dentavie www.matique.pl/pl/dentavie-pasta-do-wrazliwych-zebow-i-dziasel_5338.html Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Jaka pasta do zębów 13.04.22, 10:04 Ja i dIeci żywamy elmexu, te paste też polecają moi miejscowi dentyści. Czasem dla.odmiany taka cytrynowo.ziolowa colgate chyba herbal.ma w nazwie i cytrynę naryzowana na pudelku Odpowiedz Link Zgłoś
anvalley Re: Jaka pasta do zębów 13.04.22, 11:48 Elmex tylko i wyłącznie - odkąd używam regularnie mój dentysta nie ma co robić Odpowiedz Link Zgłoś
rozaliaolaboga Re: Jaka pasta do zębów 17.04.22, 21:08 Aquafresh senses, jest wersja arbuzowa i pomarańczowa. Ja też nie lubię tych ostrych miętowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Jaka pasta do zębów 17.04.22, 23:22 Himalaya. Jest w Rossmanie, nie wiem czy jeszcze gdzieś jest też bo to nie jest raczej popularna pasta. Polecam do zębów wrażliwych. Odpowiedz Link Zgłoś