14.04.22, 10:42
Zrobiło mi się na ustach, nie pamiętam kiedy, na pewno przed pandemią. Jak było można - poszłam do kosmetyczki. Popatrzyła, popatrzyła - wiesz co, Anno, idź do dermatologa. Dobra, dermatolog, haha, prędzej dekarz.Umówiłam się na telewizytę. Wykonałam JESZCZE DOKŁADNIEJSZE zdjęcia. Popatrzył, zażądał czatu video. Czułam się, jakbym to robiła za pieniądze, wykonując glonojada do kamery. On na stówę nie robił tego za darmo. Popatrzył - wie pani, to jest dla kosmetyczki, to kaszak jest. " - Ale... - Dla kosmetyczki! Dziękuję, do widzenia." Wiem, pewnie mu się nie spodobałam, teraz bo nie dzwoni, nie pisze. To dranstwo wylazi nawet spod szminki, co dokumentuję, wybaczcie niestaranny makijaż, nie próbuję Was uwieść, tylko pokazać, co mam.
I teraz tak. Co to jest? Czy ja musze z tym żyć? Czy ktoś może mi polecić w Waw fachowca, który się tym zajmie, a nie odeśle mnie, nie wiem, do kowala? Może być prywatnie, nie musi być LM, choc tam mam abo. Tak, wiem, że moja skóra ma większe problemy niż ten pypeć, wezcie jednak pod uwagę, że mam bliżej 50, niż 40 i nie odmłodnieję, ale może mogę pozbyć się pypcia chociaż? To nie wygląda na jakiś mega problem raczej, dlaczego nikt mi z tym nie może pomóc, ha?
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: Problemik 14.04.22, 10:49
      dr Barbara Borkowska (Warszawa - kilka miejsc do wyboru)
      • chococaffe Re: Problemik 14.04.22, 10:50
        jedyna osoba, której pozwoliłam igłą w powiece grzebać")
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 10:55
          Zapisuję, dzięki smile)
          • interstate95 Re: Problemik 14.04.22, 11:59
            Umiejętności drr brr Barbary Borkowskiej własną dolną linią rzęs oka lewego i ostrą schizą na punkcie igieł potwierdzam.

Oraz. Starenia, że przycybulskuję. I skojarzeniem po zdjęciach pojadę już tak na marginesie.
            Jeżeli wy kiedyś, boleyn, pisaliście bloga, którego zarzuciłaś jakoś mniej więcej po pojawieniu się na świecie dziedziców, wiedz, że byłam anonimową, za to skrajnie obłąkaną fanką twojego stylu i frazy.
            Obłąkaną w podziwie do stopnia niesłychanego ; )

• annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:02
              Nie wiem, boję się obłąkania, dużo go dziś tu było, ale możemy uzgodnić na priv wink
              • interstate95 Re: Problemik 14.04.22, 12:35
                Nie, nie chcę cię osaczać ówczesnym zajadłym ( acz bezszelestnym i anonimowym, niech to mi będzie policzone!wink) fanowaniem - zdaje się - twojego pióra, ale gdy bloguś się ( wtem) skończył, miałam coś na kształt zespołu odstawienia w rodzaju "nożeżwtfvogule, co ja tera czytać będę, Colette nie żyje, Nabokov nie żyje, a blog został porzucon"

Jeżeli prowadziłaś bloga - kładę nieustający zachwyt. Jeden z lepszych w blogosferze imho.
                Nie zdążyłam napisać tam, napiszę po latach tu big_grin

A Borkowska naprawdę niezła. Chococaffe dobrze pisze.
                Uratowała mi też fragmencik ust, tuż nad łukiem Kupidyna, fachowo oceniają i diagnozując zrobione przeze mnie szkody ( z poprawianiem, &^%$ ) i przywracając stan skóry do ustawień fabrycznych ; )

• daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 11:19
          chococaffe napisała:

> jedyna osoba, której pozwoliłam igłą w powiece grzebać")
          >

Ojezusienazareński! Znaczy, ja rozumiem, że była taka konieczność i zdaję sobie sprawę, że to jest cenna rekomendacja, ale teraz będzie mi się śniło!
          • chococaffe Re: Problemik 14.04.22, 11:23
            big_grin

Zwykły prosak, ale niestety w takim miejscu. A dermatolożka z powołania (ją naprawdę rajcuja takie rzeczy), mistrz diagnostyki i niewyobrażalna precyzja. A potem wszystko się goi jak na psie, krócej niż przewidują podręczniki
    • metro_mh Re: Problemik 14.04.22, 10:50
      Kaszak, dobra kosmetyczka sobie z tym poradzi bez problemu ale będzie boleć.
      Ważne, dobra kosmetyczka!
      • metro_mh Re: Problemik 14.04.22, 10:52
        Aha, będzie rosło coraz większe więc pośpiech wskazany
        Ewentualnie możesz zaszaleć z chirurgiem,, np w luxmed czy innej tego typu przychodni. To prosty zabieg do wykonania w gabinecie
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 10:53
          Ale ja to mam ze dwa lata, nie zmienilo sie. Jak pisalam - mam abo w LM. Czyli luxmed. To wlasnie dermo z luxmedu odeslal mnie do kosmetyczki. Mam do mojej pelne zaufanie, ale skoro czegos sie nie podejmuje, to jednak juz bede szukac lekarza, a nie innnej kosmetyczki...
          • metro_mh Re: Problemik 14.04.22, 11:03
            Bo kaszak rośnie również w głąb, to jest maź w takiej torebce i tak sobie rośnie, zwykle nie boli chyba że dojdzie do infekcji.
            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:06
              Omg. Słabo miiiii. I będzie bolało? Dobra, trudno sad
              • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 11:45
                Wpisz sobie w YouTube "atheroma" 😉
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:46
                  Nie chcę filmu! Boję się! Na pewno będzie jakaś rzeźnia big_grin
          • mava1 Re: Problemik 14.04.22, 14:36
            >Jak pisalam - mam abo w LM.

dermo z LM, w Warszawie a jak wnioskuje to tu ich odwiedzałaś, są do niczego. A odwiedzałam ich jakies 2 albo i 3 lata, różnych.
            Wykluczające się diagnozy i przy kazdym leczeniu zero poprawy. W sumie chyba 5 przerobiłam, szukając opinii w sieci o każdym - wybierałam tych niby lepszych.
            Szkoda czasu. Zarówno na jeżdżenie po całym miescie do placówek jak i czasu na niby leczenie.
            W sumie najbardziej pomógł mi stomatolog, który wysłał mnie na badanie poziomu wit. D - żadna pani dermo na to nie wpadła. Z tym że ja miałam inny problem niż ty.
            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:41
              Słyszałam o dermo stamtąd, który nie rozpoznał poparzenia barszczem sosnowskiego. i kazal smarowac fenistilem.
    • neospasmina Re: Problemik 14.04.22, 10:52
      w Wwie polecam Ci
      dermea.pl/
      pełna profeska, ale tanio nie będzie

myślę, że możesz zadzwonić i umówić się na przesłanie fotki poglądowej, wtedy Ci przydzielą specjalistę
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 10:52
        As in czterocyfrowo? Trudno. Co spojrzę w lustro, to mnie trafia.
        • neospasmina Re: Problemik 14.04.22, 11:40
          nie wiem, kochana, zadzwoń i niech wycenią
          najwyżej poszukasz tańszej opcji
          porównaj oferty i terminy

ale na pewno sama nic nie rób przy tej wardze
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:42
            To bezwzględnie, nawet bym nie próbowała smile Będzie cięte, trudno, że za miliony monet.
      • ajr27 Re: Problemik 14.04.22, 12:35
        Mnie się tam za bardzo nie podoba. Tzn ta dr Ivana jest spoko, ale to ten typ lekarza, co by całą twarz poorał na dzień dobry laserami za kilkanaście tysięcy.
        • neospasmina Re: Problemik 14.04.22, 13:20
          może i tak
          można się wszak nie zgadzać i optować li tylko za usunięciem białej kropki smile
          polecam klinikę z tego względu, że tylko tam udaje się rozwiązać skomplikowane dermoproblemy mojego męża (on dojrzale ignoruje inne propozycje upiększające)
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:21
            Jak to faceci, iście po męsku! big_grin
    • ms.piggy Re: Problemik 14.04.22, 10:52
      to moga być plamki fordyce’a

100 złoty sie nalezy

następny!
        Ej, to pasuje!
        • ms.piggy Re: Problemik 14.04.22, 10:58
          no pewnie smile skonsultowane z lekarzem medycznym niestomatologicznymi nieczesko-słowackim tylko katowickim tongue_out
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:00
            Strasznie mi daleko do Katowic, więc tym bardziej doceniam smile
            • chococaffe Re: Problemik 14.04.22, 11:06
              Zerknęłam z ciekawosci co to jest i przeczytałam, że jedną z metod jest terapia fotodynamiczna. Takową oferuje szpital na Szaserów (nie wiem czy "na życzenie"). Gdyby takowa była wskazana , niestety nie jest o nia łatwo , nawet prywatnie.
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:07
                A, to może wyjasniac, dlaczego dermo mnie olał sad
    • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 10:54
      No coz, to duzo wyjasnia. 🤣🤣🤣
        Dziś mam dobry humor i nie chce mi się nad Tobą pastwić. Ale mogę zmienić zdanie, uważaj wink
        • ritual2019 [...] 14.04.22, 11:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:06
            Mówisz o tym uroczym incydencie, podczas którego pół forum wyjaśniło mi, kim jesteś, dlaczego 90% twoich komentarzy leci w kosmos i jaką masz tu reputację? Oh, dear wink
            Najma, kocie, weź się do jakiejś roboty. Popracuj nad związkiem, ten facet, który nie chce Cię zabrać do znajomych nie rokuje. Przejdź sie do ludzi sama, spróbuj wypracować jakieś zachowania, które nie będą skutkowały ostracyzmem wobec ciebie. Załóż sitko na te wulgarne, knajackie, kompromitujące cię, okraszone spazmatycznymi seriami emotikonek teksty. Zmień nicka i odetnij się od starej siebie, nie będzie czego żałować, zapewniam wink
            • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:15
          • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:13
            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:15
              Najma, nie chodziło mi o to, żebyś zmieniała nicka TERAZ i udawała kogoś innego wink Najpierw resocjalizacja wink
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:19
                Oook, widzę, że dziewczynie odjechał peron. Zajrzałam do tego wiekowego wątku, to jest zdjęcie, które tam wstawiłam. Przecież widać, że to ta sama osoba, z tym samym pypciem big_grin
                • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:22
              • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:19
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:22
                  Oszalałaś, ritual. Poszukaj pomocy, serio. EOT.
                  • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:27
                    • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:33
                      jezu wy serio powaznie traktujecie to forum :0 ja nawet nie pamietam co która pisze... smile))))
                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:36
                        Weź, to imo ritual, która oszalała. Raz pisze, że mam zdjęcie z pypciem na ustach, a za chwilę, że je ukradłam i to nie ja. Już ją zablokowałam, ale przyznam, że jest grubo.
                        • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:41
                        • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 11:45
                          🤣🤣🤣🤣 widocznie ktos wie o cos o tobie. Ale to nie ja jestem cytrynka.
                          🤣🤣🤣🤣
                          • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:48
                            • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:52
                              • daniela34 [...] 14.04.22, 12:02
                                • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:20
                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:22
                                    Wlasnie udowodniłam, że to moje zdjecia. Przeproś.
                                    • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:34
                                  • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 12:30

Zaburzona i to bardzo. A reszta postu to niestety twoje kłamstwa. Nie będę się z tobą wdawać w polemikę, bo to tylko cię nakręca. Szukaj pomocy i to szybko. Posty to wywalenia a ty do zbanowania. Dla twojego własnego dobra
                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:49
                            Mhm. Tylko że ja jestem w stanie udowodnić, że to moje zdjęcia. Plus taka ciekawa zbieżność stylu pisania - Twojego i tej zablokowanej.
                            • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 11:54
                              🤣🤣🤣 Zbieznosc powiadasz...
                              Zapytaj administracje, oni powiedza ci ze ja nie jestem cytrynka.
                              Ja wiem ze pisalas pod innym nickiem, ale nie jestes dla mnie interesujaca zebym dociekala pod jakim. Ty za to atakujesz mnie w kazdym mozliwym poscie. Ja 90% twoich komentarzy nawet nie czytam.
                              🤣🤣🤣
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:57
                                Właśnie widzę, jak nie czytasz. Przyszłaś do tego wątku zupełnie przypadkiem, przechodziłaś z tragarzami wink Albo nie zwróciłaś uwagi na autorkę i tak wyszło.
                                Cmon.
                            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 11:56
                              A mnie się wydaję, że to wcale nie ritual tylko inna przyczajona forumka poczuła krew.
                              Szkoda, że nie ma na tyle odwagi cywilnej by pod własnym nickiem pisać.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:58
                                W ogóle oburzyła mnie sugestia, że to nie moje zdjęcia, pff. Mogę sobie na moim szlachetnym nosie dzisiejszą datę napisać, albo narysować serduszko. Właśnie mi kurier przyniósł nowy eyeliner wink
                              • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 12:00
                                borsuczyca.klusek napisała:

> Szkoda, że nie ma na tyle odwagi cywilnej by pod własnym nickiem pisać.
                                >

Autorka tego watku tez nie ma. Pamietam gdy pierwszy raz mnie zaatakowala, nie mialam pojecia o co chodzi. Ukrywa sie pod zmienionym nickiem. Mi tam obojetne, nie czytam wiekszosci jej tworczosci. Jednak komus sie narazila.
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:02
                                  NIe ukrywam się. Napisałam, kiedy zmienialam nicka i napisałam dlaczego zmieniam. Wszyscy tu wiedzą i wiedzieli. A Ty mnie z kimś mylisz i robisz duży błąd.
                                  • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:05
                                  • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 12:05
                                    annaboleyn napisała:

> NIe ukrywam się. Napisałam, kiedy zmienialam nicka i napisałam dlaczego zmieni
                                    > am. Wszyscy tu wiedzą i wiedzieli. A Ty mnie z kimś mylisz i robisz duży błąd.

Ja nie sledze twoich wpisow ani zreszta innych zeby pamietac kto, kiedy i z jakich powodow zmienil nick. Ja cie wtedy zapytalam, nie odpowiedzialas.
                                    To moze teraz napisz pod jakim nickiem pisalas wczesniej skoro to nie tajemnica.
                                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:09
                                      Doubledoublejoyandtrouble. Szalenie długie i niewygodne. Więc zmieniłam.
                                      • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 12:27
                                        annaboleyn napisała:

> Doubledoublejoyandtrouble. Szalenie długie i niewygodne. Więc zmieniłam.

Zupelnie nie kojarze tego nicka, ale ok. Zmiana nicka nie jest zabroniona. Nie mam pojecia kim jest cytrynka, nie interesuje mnie to zreszta. Moze ty wiesz albo sie domyslasz, dla mnie to nie ma znaczenia.
                                • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:11
                                  Anna akurat zmieniła nicka oficjalnie. Nawet wątek o tym popełniła. Tak wiem nie ma obowiązku śledzić forum 24h, ale też bez przesady, że się jakoś szczególnie ukrywała.

A tutaj ktoś się naprawdę brzydko bawi. Uderzając jeszcze dodatkowo w osobę trzecią, która może nawet nie jest swiadomo co się opierdziela.
                                  • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 13:11

>Tak wiem nie ma obowiązku śledzić forum 24h, ale też bez przesady, że się jakoś szczególnie ukrywała.

Tak jak napisalam, gdy mnie zaatakowala pod tym nickiem a byl wtedy zupelnie nowy dla mnie to ja zapytalam, nie odpowiedziala. I, nie, nie trzeba sledzic wszystkich watkow ani pamietac kto tam zmienil nick.

> A tutaj ktoś się naprawdę brzydko bawi.

Ale to juz sprawa moderacji, z tym ze ta jaka jest to tez widac. Nie lubie podwojnych standardow a takie stosuje moderacja. Z tym ze mi to wisi.
                                    Forum nie traktuje powaznie. Owszem napisze czasem kasliwy post ale glownie w odpowiedzi na atak.
                            • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:58
                        • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 12:02
                          Co tu się dzieje, kto to w ogóle jest? Będzie ban na pewno, ale Anno wyglada na to, ze masz prawdziwa hejterke i to irl. Trzymaj się dziewczyno i nie przejmuj kretynami.
                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:03
                            No, mam. Najbardziej mnie irytuje sugestia, jakobym kradła zdjęcia, to ja tu przełamuję opory i wstawiam swój nochal oraz usta starszej pani, a mnie się mówi, że to nie moje. Mogę coś narysować i cyknąć wink
                            • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 12:06
                              Ale ze ktoś Twoje córki w to wciąga i jeszcze je ordynarnie obraza, to mi się w głowie nie mieści. Takiego poziomu chamstwa jeszcze tu na forum nie widziałam.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:07
                                Ale ja nie mam córek, a zwłaszcza wielu smile
                                • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 12:10
                                  A, to wszystko jasne smile Nie no to świetnie, kompletna świruska, tego jeszcze nam było trzeba smile
                                • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:10
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:14
                                  Nie macie pojęcia jak trudno napisać sobie na policzku CYT200, w lustrze wink nie wstawiam cudzych zdjęć. Nie mam na imię Kasia. Jakas chora akcja.
                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:14
                                    O.
                                    • memphis90 Re: Problemik 14.04.22, 16:01
                                      O matko, co Ci tam z ucha wystaje???

A ściany w brzoskwinkę to już dawno niemodne! Będzie zapamiętane!
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 16:06
                                        No słuchawka przeciez?
                                        Nic mi nie mów o tych scianach. Moge Ci opowiedziec ich historię, ale na priv wink
                                        • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 16:16
                                          A historii tych ścian i tak nie zrozumiesz wink
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 16:18
                                            Centralnie chciałam to napisac big_grin
                                        • memphis90 Re: Problemik 14.04.22, 20:15
                                          Na telefonie wyglądało jak cigareta big_grin
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:59
                                            Cygareta w uchu, słodkiJezu, memphisie!
                                            Wzywam borsuczycę, zboczeństwa alert!!
                                            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 21:33
                                              Przecież widać, że to super fancy słuchawka bezprzewodowa 🙄
                                  • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:33
                              • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:13
                            • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 13:34
                              Nie musisz rysować i cykać. Mam nadzieję, że wybaczysz mi niedyskrecję w tym wątku. Znam Annę prywatnie i zaświadczam, że zdjęcia, które wkleja, to zdjęcia jej własnych części ciała.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:38
                                Dziękuję, dear, już Cię nie chciałąm przyzywać, jak demona, bo myslalam, ze spisz albo co!
                                • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 13:47
                                  No spałam, spałam u mnie dopiero przed 7. Wstałam, a tu cytroburza na ematce.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
                              • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 14:42
                                magdallenac napisała:

> Nie musisz rysować i cykać. Mam nadzieję, że wybaczysz mi niedyskrecję w tym wą
                                > tku. Znam Annę prywatnie i zaświadczam, że zdjęcia, które wkleja, to zdjęcia je
                                > j własnych części ciała.

Łooooot???
                                Co to za kumoterstwo!?
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:44
                                  No co, ja nie papież, można mnie znać prywatnie przeesz! To mały swiat jest smile
                                  • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 14:50
                                    No właśnie, ja też nie papież, ani Elżbieta Windsor😂
                                    • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 15:01
                                      Potwierdzam, Magdalena nie jest ani papieżem ani Elżbieta Windsor. I dobrze dla Magdaleny 😃
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:16
                                        Poszło smile DŁUUGIEEE
                                        • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 15:46
                                          annaboleyn napisała:

> Poszło smile DŁUUGIEEE

Faktycznie! Przeleciałam na szybko, będę się zagłębiać wieczorem, bo muszę tę kuchnię skończyć skoro już zaczęłam. Zaczynam się zastanawiać, po co mi w sumie kuchnia. Czy to nie można się żywić na mieście? 😁
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:47
                                            A kto Ci na mieście tak ładnie jajo ozdobi, hej!
                                            • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 16:02
                                              annaboleyn napisała:

> A kto Ci na mieście tak ładnie jajo ozdobi, hej!

No właśnie nikt mi nie ozdobi. Królików ogoniastych też mi nikt nie zrobi
                                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 16:06
                                                Co za piękne zwierzęta smile)) Z ogonkami, rozczuliłam się :smile Czy ogonki to M&Ms?
                                                • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 16:17
                                                  Prawie. Skittles 😁
                                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 17:28
                                                    Jeszcze pomyślałam, że może Lentilki, ach, nostalgio smile
                                                  • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 17:38
                                                    Kochałam je smile
                                          • tt-tka Re: Problemik 14.04.22, 18:35
                                            daniela34 napisała:

bo muszę tę
                                            > kuchnię skończyć skoro już zaczęłam. Zaczynam się zastanawiać, po co mi w sumie
                                            > kuchnia. Czy to nie można się żywić na mieście? 😁

probowalam sad
                                            uznalam, ze jednak warto miec wlasna kuchnie, gdy zglodnialam kiedys kole polnocy, a pogoda byla gorzej niz pod psem
                          • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:08
                            • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 12:14
                              Haha, ja tez mam niechcący sporo informacji na temat jednej z forumek, łącznie z takimi, których bym miec nie chciała. Wiem jak wyglada, jak się nazywa, gdzie mieszka(la), sprawy rodzinne, charakterologiczne, a nawet niestety intymne. Konsekwencje rozmów i zwierzeń z jej byłym partnerem sprzed 100 lat. Musiało by mi odbić kompletnie, żeby tu wyskoczyć z tekstami pokroju twojego.
                            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:18
                              Jak jesteś taka mądra i dzielna to napisz to wszystko pod własnym nickiem.
                    • girasole01 Re: Problemik 14.04.22, 12:11
                      brawo, nie ma jak pojechać komus po wyglądzie dzieci. Dno
                      • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:14
                        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:19
                          Ok, odblokowałam. Gdzie po Tobie jezdzilam? Jesteś nowym nickiem. Czyli jednak ritual?
                          • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:24
                            • gralam.w.familiadzie Re: Problemik 14.04.22, 12:35
                              Cytrynki, Kochanie, z racji tego, że bardzo łatwo znaleźć Twoje IP, to w tej chwili zgłosiłam Cię do moderacji, a także zamierzam atak na dzieci i zdradzanie danych osobowych zgłosić na policję. Baw się dalej.
                              • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:49
                                • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 13:37
                                  Opanuj się cytryno, bo szkalujesz babkę, która nawet nie jest świadoma, że wywleka się tutaj jej prywatność i w przeciwieństwie do Boleynowej, nie ma nawet szans się tutaj we własnym imieniu wypowiedzieć.
                          • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:30
                            Ritual jest jaka jest, ale jakby miała komuś pojechać po kapciach to zrobiłaby to osobiście.
                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:31
                              No ok, przyjmuję. Zwlaszcza, ze po namysle - przegięłam z tym zestawieniem stylów, zaledwie jedno zdanie było podobne. Sorry, Ritual.
                            • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 13:38
                              Ja też nie wierzę, że to Ritual.
                          • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 12:31
                            annaboleyn napisała:

> Ok, odblokowałam. Gdzie po Tobie jezdzilam? Jesteś nowym nickiem. Czyli jednak
                            > ritual?

Juz ci napisalam, zapytaj administracje a bedziesz wiedziala ze to nie ja. Ja nie ma pojecia kim jestes, zreszta nie mam takich informacji o zadnej innej osobie z tego forum, nie jest mi to do niczego potrzebne i mnie nie interesuje.
                            Komus jednak nadepnelas na odcisk.
                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:33
                              No najwyrazniej nie ja, z kims mnie myli. Chore.
                              • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:37
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:38
                                  A brałaś pod uwagę, że jednak mylisz osoby? Skąd wzięłabym CUDZE zdjęcie z narysowanym eyelinerem TWOIM nickiem? Cmon. Jak to wytłumaczysz wink
                                  Co za absurd.
                                  • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:44
                                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:45
                                      Mam prywatne IG. Moze wytlumaczysz, skąd na ukradzionym zdjęciu wziął się Twój nick? I gdzie Cię hejtowałam? Kiedy?
                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:49
                              Ja to napisałam do tamtej. Ale już ją wycięli. Jak widzisz - to nie ja jej nadepnęłam. Nie brnij.
                        • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:24
                          Ujawnij się kim jesteś i pokaż cytaty jak po tobie jeździła.
                • chrum_chrum_chrum Re: Problemik 14.04.22, 11:56
                  Trochę przeginasz. Nawet jeżeli ma się wrażenie, że przesiaduje całe dnie na forum.
                  • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:02
                    • chrum_chrum_chrum Re: Problemik 14.04.22, 12:12
                      Rozumiem cię, ale co ci to daje. Niech sobie siedzi i hejtuje. Współczuć należy najbliższym. To jest TYLKO forum.
                    • piataziuta [...] 14.04.22, 12:15
                      • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:27
                        Kto by pomyślał, że wątek o Ikarze będzie miał taki ciąg dalszy 🙄
                        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:30
                          No otóż. Nie mam problemu z pokazaniem siebie, przynajmniej części mnie wink I konsekwentnie są to te same zdjęcia, trochę mnie zaskakują komplementy polączone z oszalałym atakiem, ale raczej nie sądzę, żebym mogła "ukraść z sieci" zdjecia z koslawo wypisanym CYT200 big_grin
                          • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:33
                            Najgorzej, że ten syf rykoszetem uderza w Bogu ducha winną kobietę i jej dzieci.
                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:34
                              Spoko, chyba nikt tego bredzenia nie wezmie serio. Moderacja śpi smile
                          • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:40
                        • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 12:33

> Kto by pomyślał, że wątek o Ikarze będzie miał taki ciąg dalszy 🙄
                          >

Ja nawet nie wiem jaki to watek.
                        • swinki_trzy [...] 14.04.22, 12:39
                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:40
                            Sama mam ochotę przywalić Gru za urodę wink Ale w Bergę mi ciężko uwierzyć. Wyjaśnilysmy sobie parę rzeczy i od tego czasu zero spięć.
                            • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 12:42
                              Marisol25/alessa28.
                              Tej tępoty nie sposob pomylic z nikim.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:44
                                z ŻADNĄ w życiu slowa nie zamienilam, marisol nawet nie kojarzę...
                              • suki-z-godzin [...] 14.04.22, 12:44
                            • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:46
                            • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 21:22
                              Berga jak po kimś jeździ to pod własnym nickiem smile Ale whaaat? Gdzie Ty mnie widziałaś? Czy jakaś moja buka lata po forum a ja nic nie wiem?
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:22
                                Ja? Zdjecie wlosów chyba tylko z tyłu i ramion?
                                • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 21:27
                                  A to się zgadza, z tyłu można mi urody zazdrościćbig_grin
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:23
                                g.r.uu napisała:

> Berga jak po kimś jeździ to pod własnym nickiem smile Ale whaaat? Gdzie Ty mnie wi
                                > działaś? Czy jakaś moja buka lata po forum a ja nic nie wiem?

A, to chyba nie do mnie, sorry! Drzewko to złoo smile
                              • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 21:34
                                g.r.uu napisała:

> Berga jak po kimś jeździ to pod własnym nickiem smile Ale whaaat? Gdzie Ty mnie wi
                                > działaś? Czy jakaś moja buka lata po forum a ja nic nie wiem?

Zgadza się. Zawsze gram fair smile Co tu się odjaniepawla?
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:36
                                  Pamiętasz, jak Ci ktoś na priv nagadał głupot, że jestem kimś innym? Sheeee's baaaack. Tak w skrócie.
                                  • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 21:39
                                    annaboleyn napisała:

> Pamiętasz, jak Ci ktoś na priv nagadał głupot, że jestem kimś innym? Sheeee's b
                                    > aaaack. Tak w skrócie.

Potwierdzam. O kurla...Ale to napiszę raz jeszcze: anna to nie Kasia. Zostawmy obie w spokoju. Peace.
                                    • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 21:54
                                      bergamotka77 napisała:

> annaboleyn napisała:
                                      >
                                      > > Pamiętasz, jak Ci ktoś na priv nagadał głupot, że jestem kimś innym? Shee
                                      > ee's b
                                      > > aaaack. Tak w skrócie.
                                      >
                                      > Potwierdzam. O kurla...Ale to napiszę raz jeszcze: anna to nie Kasia. Zostawmy
                                      > obie w spokoju. Peace.
                                      >
                                      >
                                      przepraszam wszystkich zainteresowanych bo sprawa faktycznie wygląda niefajnie, ale z drugiej strony usiłuję nie płakać ze śmiechu, bo właśnie poczułam się jak w dowcipie który kończy się i wtedy wchodzę ja, cały na biało, i to Berga jest ten, co wchodzi.
                                      taki rozumiecie, nerwowy śmieszek w kościele przy otwartej trumnie big_grin
                                      • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 21:56
                                        suki-z-godzin napisała:

> przepraszam wszystkich zainteresowanych bo sprawa faktycznie wygląda niefajnie,
                                        > ale z drugiej strony usiłuję nie płakać ze śmiechu, bo właśnie poczułam się ja
                                        > k w dowcipie który kończy się i wtedy wchodzę ja, cały na biało, i to Be
                                        > rga jest ten, co wchodzi.
                                        > taki rozumiecie, nerwowy śmieszek w kościele przy otwartej trumnie big_grin
                                        >
                                        >
                                        Skojarzenie jest dość oczywiste 😉
                                        • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 22:07
                                          Ta a nie ten. Tu same kobiety zaangażowane!
                                        • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 22:07

> Skojarzenie jest dość oczywiste 😉

pani nadal nie zawodzi, nie jest dla niej ważne, że kiedy przywieje szambem, to jej perfumy pierwsze przychodzą na myśl, ważne żeby się dowiedzieć o co chodzi.
                                          żal.
                                      • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 22:05
                                        Baleronikiem forumowym jestem ja. Wypraszam sobie big_grin Ktos kiedyś zapowiadal, ze wejdę cała na bialo to weszlam big_grin
                                        • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 22:09
                                          bergamotka77 napisała:

> Baleronikiem forumowym jestem ja. Wypraszam sobie big_grin Ktos kiedyś zapowiadal, ze
                                          > wejdę cała na bialo to weszlam big_grin
                                          >
                                          i serio teraz grzeje cię, że idziesz w konkury z kimś niestabilnym psychicznie?
                                          że pierwsze co ludziom przychodzi do głowy na widok wybitego szamba to twój nick?
                                        • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 22:09
                                          Japierdziele, ale zenada.
                                          No ale czego oczekiwac po kims, kto cieszyl sie jak dziecko z nominacji na watek roku...
                                          • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 22:11
                                            suki-z-godzin napisała:

> Japierdziele, ale zenada.
                                            > No ale czego oczekiwac po kims, kto cieszyl sie jak dziecko z nominacji na wate
                                            > k roku...
                                            >

swoją drogą, szkoda że ominęło ją doświadczenie czytania tego wątku. może by załapała, czym jest prawdziwy stalking i hejt :F
                                          • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 22:20
                                            Oby jedna! Wiele moich wątków zdobylo nominacje big_grin
                          • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 12:44
                            Ale chyba nicka nie zmieniała z tego co kojarzę? Tu mamy jakiś wyższy poziom gnidostwa i tchórzostwa.
                      • chatgris01 Re: Problemik 14.04.22, 12:28
                        O, widze, ze nie tylko mnie sie skojarzylo.
                        • suki-z-godzin [...] 14.04.22, 12:52
                        • suki-z-godzin [...] 14.04.22, 13:01
                          • swinki_trzy [...] 14.04.22, 13:05
                            • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 13:08
                              swinki_trzy napisała:

>
                              > Znaczy się Berga na bank 😂

e tam na bank. może ktoś jej robi koło dupy na przykład. im dalej w las, tym bardziej to brzmi jak ona plus zmiany wywołane guzem mózgu.
                              • swinki_trzy [...] 14.04.22, 13:11
                                • annaboleyn [...] 14.04.22, 13:14
                                  • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 13:19
                                    Z gruu było kilka lat temu, ale pod własnym nickiem.

Zastanawiają mnie też puste wątki z wczorajszej nocy (są na oślej). Wygląda to tak jakby ktoś robił "próbę mikrofonu".
                                • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 13:56
                                  Mimo wszystko to nie jest ten sam poziom szamba i nie to słownictwo. Faktycznie, ten twór zwany alessa to może być dobry trop.
                            • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 13:42
                              Nie wierzę, że to Berga. Może Inkubo tu wpadnie, ona rozpoznaje ludzi po stylu. Może zdarzy coś przeczytać zanim wytną.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:45
                                Też nie wierzę. A mialsmy z Bergą naprawdę sporo pola do wkładania sobie.
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:46
                                  A teraz do rzeczy. Musze sobie zrobić policzki. Kobido, kaniula z hialuronem czy cięcie? wink
                              • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 14:06
                                magdallenac napisała:

> Nie wierzę, że to Berga. Może Inkubo tu wpadnie, ona rozpoznaje ludzi po stylu.
                                > Może zdarzy coś przeczytać zanim wytną.

Fakt, że styl od bergowego się ciut jakby różni: brzmi jak wściekła Berga jadąca po bandzie, ale jeszcze trzeźwa i przytomniej sklejająca zdania. Brakuje też bergowego, pokracznego kokietowania.

Jednak Berga jako pierwsza tu pisała, że Anna to Kasia N. i jechała po Annie (i wzajemnie), z zaciętością godną personalnej znajomości zawodowej.
                                W najmocniejszych jatkach związanych z Bergą i dziennikarstwem brały udział jeszcze gru i gama - ale chyba jednak razem z Anną przeciw Berdze.

Dobrze kojarzę forumowe emocje, ale chyba powinnam założyć pamiętniczek, bo niki mi wprost wyfruwają z głowy.

Dobrym śledczym jest też Bugikot - ale ona chyba teraz z raz na tydzień tu zagląda.
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:09
                                  Nie wyprę się, szarpałyśmy się za kudły, aż pierze szło. Uważam, że mogłam sobie darować, ale mi loncik nie pozwolił. Ale podkreślam, od zawieszenia broni nie miałam z B. ani pół spięcia.
                                • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:09
                                  Berdze szybko puszczają nerwy i zaczyna się zapluwać gęsta pianą. Nie wiem czy tu tak było, bo nie zdążyłam, ale jeśli nie, to nie ona :p
                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:11
                                    Mnie też szybko puszczają, więc rozumiem. Gdybym miała się bawić w analizy, to bym pewnie założyła, że denerwowało mnie to, jak się dziewczyna podkładała, chociaż chciała bardzo nie. Więc leciałam z misją naprawczą, ona się odwijała dwa razy mocniej, czego przecież nie mogłam zostawić bez reakcji wink (Mogłam.)
                                    • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 14:17
                                      annaboleyn napisała:

> Mnie też szybko puszczają, więc rozumiem. Gdybym miała się bawić w analizy, to
                                      > bym pewnie założyła, że denerwowało mnie to, jak się dziewczyna podkładała, cho
                                      > ciaż chciała bardzo nie. Więc leciałam z misją naprawczą, ona się odwijała dwa
                                      > razy mocniej, czego przecież nie mogłam zostawić bez reakcji wink (Mogłam.)

Eeee... 🙊
                                      Trochę inaczej to pamiętam. tongue_out
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:36
                                        Nie no, wiadomo, że pewnie mogłam z zewnątrz wyglądać gorzej i biorę to na klatę. Mówiłam, że mogłam odpuscic!
                                  • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 14:31
                                    Nie, właśnie nie, tutaj cytrynka od razu weszła w brudnych gumiakach prosto z obory, nie było neutralnego wstępu i szybkiego przejścia do jatki, tu był po prostu personalny atak.
                                    • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:33
                                      No to nie Berga, ona lubi zaczynać niby-milo, ale z wężem za plecami.
                                      • manon.lescaut4 Re: Problemik 14.04.22, 14:45
                                        Tak właśnie. Berga musi poczuć się sprowokowana.
                                • ursydia Re: Problemik 14.04.22, 15:19
                                  Jezu o czym wy tu? Przez te lekcje holenderskiego tyle mnie omija!!! Dlaczego wszystko jest wycięte!!! Skandal! Policja! Telewizja!
                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:22
                                    Dostałam ZARZUTY, że kradnę zdjecia, bo w realu jestem kims innym i to znacznie brzydszym. Zarzuty były okraszone takim ściekiem, że zapomnij. Udowodniłam, że zdjecia są moje, nie uwierzysz, NIE POMOGŁO wink
                                    • geez_louise Re: Problemik 14.04.22, 15:50
                                      Ale to całkiem fajnie dostać pod własnymi zdjęciami opinię, że tak naprawdę to pewnie jest się brzydszym. O mnie Berga po prostu napisała, że nic ciekawego sad
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:53
                                        Niby prawda, to był w jakiś sposób przewrotny komplement, ale w takim sosie, że nie zdzierżyłam. Chore po prostu, po całości.
                                        Co do tego co u Ciebie - nooo, to chyba mogło być ZNACZNIE gorzej? wink
                              • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 14:17
                                O matko napisałam zdążyć przez "rz" 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
                                • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:34
                                  Rzyć ci w głowie, a titi zboczeństwo:p
                              • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 14:35
                                magdallenac napisała:

> Nie wierzę, że to Berga. Może Inkubo tu wpadnie, ona rozpoznaje ludzi po stylu.
                                > Może zdarzy coś przeczytać zanim wytną.

Kurcze, można napisać "nie wierzę, że to Berga" ale wpisy zastanawiające się czy to ona zostały wycięte. W takim razie też nie wierzę, że Berga mógła napisać tyle postów bez błędów interpunkcyjnych.
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:49
                                  Ja to dokladnie napisalam i poleciało. Ze nie wierzę.
                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:49
                                    Aha, bo ja chyba cytowałam... dobra.
                              • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 16:23
                                Oczywiście spóźniona...
                                Przyznaję, że pomyślałam o berdze, bo czytałam ten poprzedni wątek o zdjęciach nosa, który później poleciał, ale naprawdę nie sądzę, żeby berdze do tego stopnia odebao, żeby wyczyniać takie rzeczy, jakby nie było, jest na forum znana z pełnych danych osobowych i fizys.
                                • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 16:33
                                  Eee, czyli już zapomniałaś o wakacjach w Izraelu, policji na forum i mecenasie p.iranii.
                                  • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 16:39
                                    Ale to było w jej własnym wątku, który eskalował pod jej własnym nickiem. Tu mamy zajadły atak z partyzanta i zupełnie z dupy.
                                  • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 16:47
                                    Pamiętam, ale to nie to.
                                    Skojarzyło mi się z bergittą, bo to ona sugerowała wtedy, że jakaś forumka (Anna?) jest tą właśnie Kasią, ale oczywiście zrobiła to po bergowemu, czyli w amoku próbowała nieudolnie odciąć się za własne "zdemaskowanie".
                                    Tutaj to wygląda tak, jakby raptem ktoś nowy/mało bywający na forum trafił na ten stary wątek i mu coś zaklikalo.
                                    • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 16:53
                                      No i gdyby to rzeczywiście była Berga to już by tu od dawna warowała zapewniając, że to nie ona. Wygląda więc, że nie ma jej w ogóle dzisiaj na forum. Może okna myje dla Jezusa? 🤔
                                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 16:57
                                      Tak, ale nie wiem czy pamiętasz, M_Incubo, że ona wtedy napisała wprost - mam na priv info, że jestes Kasią. Od kogos, komu podpadłaś. Potem przeprosiła, powiedziala, ze widzi, ze to nie ja, że ją ktoś podpuścił.
                                      • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 17:06
                                        Mam mieszane uczucia, mimo wszystko jednak uważam, że to nie berga.
                                        Pamiętam to, wtedy myślałam, że jej rura zmiękła po prostu, ale może rzeczywiście ktoś ją podpuścił?
                                        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 17:11
                                          Ależ ja w to absolutnie wierzę. Uważam, że podpuscila ją ta sama osoba, która tu dzis pisała. Dlatego napisala, ze moje dane latają na privach aż furczy. To na pewno nie Berga.
                                          • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 17:28
                                            To może być tani.
                                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 17:30
                                              Tani wydaje mi się klinicznie niezdolny do zmiany sposobu pisania i to jedyna osoba, którą rozpoznawałam tu bez pudła...
                                              • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 18:09
                                                Oj, nie wiem...
                                            • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 18:22
                                              m_incubo napisała:

> To może być tani.
                                              >

Jako naczelna forumowa detektywka, na którą wszyscy czekają, rozczarowujesz.
                                              Tani to ameba o IQ 44.
                                              Nawet jakby chciał, to by nie umiał.
                                              Podobnie bywalec - tylko ten ma trochę wyższe IQ.
                                              48.
                                              • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 18:27
                                                Pardą? big_grin
                                                • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 18:30
                                                  m_incubo napisała:

> Pardą? big_grin
                                                  >

No wszyscy czekają, aż przyjdziesz i powiesz kto to, a ty "to może być tani".
                                                  🤦

Szejm.
                                                  • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 18:37
                                                    Podtrzymuję to!!
                                                    wink
                                      • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 18:53
                                        annaboleyn napisała:

> Tak, ale nie wiem czy pamiętasz, M_Incubo, że ona wtedy napisała wprost - mam
                                        > na priv info, że jestes Kasią. Od kogos, komu podpadłaś. Potem przeprosiła, pow
                                        > iedziala, ze widzi, ze to nie ja, że ją ktoś podpuścił.

Hej, faktycznie, pamiętam to.
                                        Ale to może ten kto ją podpuścił kogoś właśnie stalkuje w ten sposób? Bo zdrowo to ta cytrynka nie brzmiała.
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 16:43
                                  m_incubo napisała:

> Oczywiście spóźniona...

Oj, bo Ty wiecznie z tym życiem i dziećmi!
                                  • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 16:56
                                    To wszystko dlatego, że ten tydzień, który miały być u ojca, są u mnie, wszystkie moje ambitne plany na leżenie do góry doopą wzięły w łeb wink
                                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 17:32
                                      A moje bombeleczki cały tydzień spędzą z dziadkami, będę leżała do gory wszystkim i nie ugotuję ani pół obiadu, wheeeeeeee!
                          • suki-z-godzin [...] 14.04.22, 13:36
                            • chatgris01 Re: Problemik 14.04.22, 13:46
                              Dlatego napisalam, ze sie skojarzylo, a nie, ze na pewno ona.
                              Bo mozliwe tez, ze mialo sie kojarzyc.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:50
                                A, faktycznie. Nie pomyślałam o tym. Że to nie tylko ma uderzać w kogoś innego, ale i autor/ka próbuje kogoś udawać.
                    • princesswhitewolf [...] 14.04.22, 12:21
                      • cytrynka200 [...] 14.04.22, 12:26
                        • princesswhitewolf [...] 14.04.22, 12:46
                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:50
                            Idź się wypłakać gdzie indziej, Princess, to moja impreza wink
                            • princesswhitewolf Re: Problemik 14.04.22, 13:03
                              >Idź się wypłakać gdzie indziej, Princess, to moja impreza wink

tak, zywisz sie awanturami.
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:05
                                Princes, powiem Ci serio, bo mam naprawdę dobry humor. Za każdym razem, kiedy ktoś się z Tobą nie zgodzi choćby w najbardziej lajtowy sposób - nie ja, bo ja się nie zgadzam nielajtowo - piszesz, że Cię mobbują i że wszyscy są tu zaburzeni. Przemyśl to może sobie, nie wiem.
                                • princesswhitewolf [...] 14.04.22, 13:09
                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:15
                                    Taniarada jest stalkerem i prześladowcą.
                                    Jeżeli uważasz, że ofiary powinny cierpieć w milczeniu to istotnie, nie mam więcej pytań.
                                    Nie mów mi jaki mam humor wink
                                    • princesswhitewolf Re: Problemik 14.04.22, 13:16
                                      sprawa taniejrady to decyzje moderacji, Normalne jednak nie jest poszukiwanie go co wieczor gdzie sie kryje i pod jakim nickiem. Lowczyni.

• annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:17
                                        On się nie kryje, to po prostu on. Wraca pod kolejnymi nickami. Zwróć się do niego z żalami o niszczenie forum. Albo zaapeluj do wszystkich oprócz mnie forumek, żeby udawały, że go nie widzą. To jest hipokryzja, co uprawiasz. Jeżeli tak go cenisz, to go namów, żeby sie leczył.
                                        • princesswhitewolf Re: Problemik 14.04.22, 13:22
                                          >eżeli tak go cenisz, to go namów, żeby sie leczył.#

ciebie tez namawiam. Popraw sie i nie linczuj. Pozdrawiam serdecznie i zycze wesolych swiat
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:24
                                            Już Ci wytłumaczono, że to nie lincz. To mówienie o poprawie to hejt z Twojej strony i psucie forum!!
                                            Widzisz, jak to łatwo wink
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:27
                                            Błąd logiczny. Nie możesz mnie "też" namawiać, skoro jego NIE namawiasz. Poza tym nie zachodzi tu warunek konieczny - "skoro Ci zależy".
                                            Tak, wiem, hejtuję!
                                  • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:17
                                    Tani sam się wszędzie pcha, zwłaszcza tam, gdzie go nie chcą. Nie trzeba go specjalnie szukać.
                                    • princesswhitewolf Re: Problemik 14.04.22, 13:22
                                      ale one szukaja, co wieczor widze to
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:24
                                        Masz obsesję, sorry.
                                  • leosia-wspaniala Re: Problemik 14.04.22, 13:18
                                    >Bardzo czesto sie nie zgadzam z berga czy najma ale nigdy nie uwazam by mnie mobbowaly. Mobberki to ty czy nasturcja.

Bierdolisz o mobbingu w każdym poście, więc może w końcu przyjmij do wiadomości, że mobbing z definicji dotyczy stosunków służbowych i jest nękaniem pracownika przez przełożonego - no chyba, że jesteś tu w pracy, a dziewczyny są twoimi przełożonymi, to zwracam honor. Z kolei słowo "linczować" oznacza wymierzać karę bez uprawnienia - z definicji nie da się dokonać linczu na forum. Tak ładnie apelowałaś o używanie języka polskiego, zacznijże od siebie.
                                    • princesswhitewolf Re: Problemik 14.04.22, 13:21
                                      >mobbing z definicji dotyczy stosunków służbowych i jest nękaniem pracownika przez przełożonego -

malo wiesz zatem o temacie.

Nie wiem gdzie apelowalam o uzywanie jezyka polskiego. pamietaj w przeciwienstwie do ciebie mam jeden nick.
                                      • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:24
                                        A kim jest Szymon Szymczyk i dlaczego jest autorytetem w zakresie posługiwania się językiem polskim?
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:25
                                        Kolejne osoby Ci mówią, żebyś zluzowała. Popraw się wink
                                        • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:29
                                          Z okazji świąt? 😁
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:02
                                            Właśnie! Ja na przykład poszłam na siłownię, to jest ogromna poprawa smile
                                      • leosia-wspaniala Re: Problemik 14.04.22, 13:31
                                        >Nie wiem gdzie apelowalam o uzywanie jezyka polskiego

Cały wątek założyłaś, ma tytuł "Mówcie po polsku".

> pamietaj w przeciwienstwie do ciebie mam jeden nick.

Ja też mam jeden. Odpisałam ci, bo mnie wkurza używanie słów niezgodnie z ich znaczeniem.

Błagam, nie linkuj mi artykułów, w których ktoś (kto?) tak samo nieprawidłowo jak ty używa słowa "lincz", bo to, że ktoś tak samo źle go używa, to nie jest argument.

Słownik Języka Polskiego PWN: lincz, lynch [wym. lincz] «rodzaj samosądu, polegający na zabiciu przez tłum osoby posądzonej o przestępstwo». Z mojej strony EOT, bo wiem, że się będziesz pultać do upadłego.
                                        • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:40
                                          Princess to sueellen? 🤔
                                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:43
                                            JA ZWARIUJĘĘĘĘĘĘĘ!
                                            • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:52
                                              A weź nic nie mów . Robiłam dziś ręczne pranie w wannie, jak jakiś kloszard, kiedy to wszystko się tu rozgrywało, przyszłam na wycięte i błądzę jak dziecko we mgle. A tu jeszcze princess okazuje się nie być sobą. To za wiele.
                                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:53
                                                Tak, do mnie dobiło.
                                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:54
                                                Dlaczego pierzesz ręcznie?? Co się wydarzyło? Jak pomóc?
                                                • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:57
                                                  Niic, remont, wiesz... Przerabiają mi to i tamto i pralka jest offline :p a dziecko moje jest brudasem i niestety po jednym dniu wszystko idzie do prania, czyli dwa komplety ubrań:p
                                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:01
                                                    Wiedziałam, że jesteś z tych szalonych czyscioszków, dziecko brudne to szczęśliwe!!11
                                                    Współczuję z całego serca, unplugged pralka i zmywarka to moj koszmar, choc juz wolę zmywać, niż prać sad Kiedy koniec?
                                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:02
                                                    Danielo, a tak z całkiem innej beczki, zerknij na maila, pls smile
                                                  • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 14:05
                                                    annaboleyn napisała:

> Danielo, a tak z całkiem innej beczki, zerknij na maila, pls smile

Zaraz lecę. Akurat mam przerwę w szorowaniu kuchni smile
                                                  • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:03
                                                    Końca nie widać, końca nie widać....
                                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:04
                                                    ej, a pralnie publiczne? Po tym, jak mi zabrali pralkę na pięć dni - namierzyłam w okolicy taka 24h i jak coś, to jestem gotowa wiezc tam toboły
                                                  • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:13
                                                    Mamy tu takie pralki na żetony przy stacji paliw ale one mnie obrzydliwie wręcz brzydzą, widząc kto tam w nich pierze....
                                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 16:02
                                                    No, wiem. Ale jak trwoga, to do publicznej. A wypierzesz jeansy w łapach, albo pościel?
                                                  • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:05
                                                    A i ja się brudzić dziecku pozwalam, ale na drugi dzień przecież brudnego nie dam do ubrania 🙄a nie ma aż tylu ciuchów, żeby się brudzić do woli cały tydzień, bo w sobotę z gola dupą zostanie :p i tak to się toczy..
                                                  • gama2003 Re: Problemik 14.04.22, 14:30
                                                    Depcz to pranie w wannie, od razu ponabijasz kroków.
                                                    Weszłam w wątek i tylko Twój wpis o praniu wydał się zrozumiały.
                                                    Co tu się tak na marginesie dzieje ?
                                                    Bolejnowej pryszcz kogoś zwariował ?
                                                  • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 14:38
                                                    Ten ktoś już wczoraj na dwóch nickach popierdywał - cytryna i lidek. Ale dopiero dzisiaj rozkręcił się na pełnej i walił na oślep.
                                                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:39
                                                    wczoraj poszlam wczesnie spac. Ale widzialam damę w toczku... i tak sobie myślę...
                                                  • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 14:42
                                                    Dama to raczej we mnie by waliła, bo ją ostro tępię.
                                          • leosia-wspaniala Re: Problemik 14.04.22, 14:39
                                            Osz, pomyliły mi się, faktycznie. Princess, oficjalnie zwracam honor, możesz dalej wypowiadać się w pongliszu smile
                                            • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:40
                                              Uff, jeden problem z głowy!
                                            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 14:42
                                              Ponglisz dla wszystkich 📢
                                      • ritual2019 Re: Problemik 14.04.22, 17:36
                                        princesswhitewolf napisała:

> >mobbing z definicji dotyczy stosunków służbowych i jest nękaniem pracownik
                                        > a przez przełożonego -
                                        >
                                        > malo wiesz zatem o
                                        > temacie.

>
                                        > Nie wiem gdzie apelowalam o uzywanie jezyka polskiego. pamietaj w przeciwienstw
                                        > ie do ciebie mam jeden nick.

Princesswhitewolf, mozna to zmienic na bullying skoro im tak bardzo zalezy,wychodzi na to samo. My nie raz mialysmy i pewnie miec bedziemy ostrzejsza wymiane pogladow ale ja ciebie za hejterke nie uwazam, ani za histeryczke uwazajaca sie za ofiare bullying tez nie. Ja tez nigdy czegos takiego nie pisalam o sobie. Jest na forum kilka takich ktore atakuja kazdy moj wpis, bez sesnu, jak kula w plot ale musza bo sie udusza. To takie towarzystwo wzajemnej adoracji. Nickow nie bede wymieniac bo to ogolnie wiadomo. Odpowiem kasliwie a potem poprostu przestaje czytac. Do tego podwojne standardy moderacji... To forum nie jest dla mnie istotne, nie traktuje go powaznie ani jego uczestnikow. Malo ambitna uzalezniajaca (niestety) rozrywka. Ale dla niektorych to centrum zycia, innego nie maja.
                                        Ja sie dziwie ze nasza bohaterka 'a' jeszcze pisze i to tak intynsywnie. Wlasciwie to sie nie dziwie. A reszta kolka wzajemnej adoracji oczywiscie tez.
                                        No coz, pogoda jest, jutro rano wyjazd na pierwszy w tym roku camping. Udanego dlugiego weekendu. 😊😊😊
                                        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 17:38
                                          No ale Ty przecież tez piszesz, prawda? Całkiem intensywnie. Mimo, że działy się tu różne rzeczy, również z Tobą w roli głównej. Nie wiem, co Cię dziwi. To retoryczne było, nie musisz odpowiadać. Może po prostu potrzebujesz własnego kółka, nie wiem. Powodzenia.
                                        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 17:41
                                          Oraz, Ritual, mnóstwo, naprawdę mnóstwo razy widziałam, jak jechałas po zupełnie niewinnych dziewczynach, w związku z zupełnie niewinnymi postami. Po dziewczynach, które Cię nie zaatakowały, nawet nie miały z Tobą interakcji. Dziwię Ci się, że po czymś takim intesywnue piszesz na forum.
    • 1matka-polka Re: Problemik 14.04.22, 11:04
      Przebij to igłą i wyciśnij.
    • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 11:08
      Chciałam tylko powiedzieć, że jeśli masz 45 lat, to według reguł Kryłowa-Bradisa, bliżej ci do 40stki, niż do 50tki.

tongue_out
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:13
        Mam więcej sad Ale jak miałam 45 to tak sobie mówiłam! Teraz jestem na etapie godzenia się wink
        • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 11:26
          annaboleyn napisała:

> Mam więcej sad Ale jak miałam 45 to tak sobie mówiłam! Teraz jestem na etapie go
          > dzenia się wink

ile? suspicious
          • rainbow_dash Re: Problemik 14.04.22, 14:48
            46
            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 14:52
              Rainbow ty też jesteś anna 😱😱😱

Ludzie co tu się dzisiaj... 🙄
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:52
                Co??
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:53
                  Aaa. NIE. JA TO JA. NIE RAINBOW.
              • memphis90 Re: Problemik 14.04.22, 16:11
                No Rainbow to Anna, a Anna to nie Anna, tylko jakaś brzydula z instagrama. Wszystko jasne i logiczne. Wietrzę kolejne Suki...
                • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 16:16
                  memphis90 napisała:

> No Rainbow to Anna, a Anna to nie Anna, tylko jakaś brzydula z instagrama. Wszy
                  > stko jasne i logiczne. Wietrzę kolejne Suki...
                  >

A brzydula z instagrama nie jest brzydulą, tylko normalną, zupełnie atrakcyją kobietą.
                  • memphis90 Re: Problemik 14.04.22, 20:20
                    To nieistotne, etykietka się liczy!
            • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 15:57
              rainbow_dash napisała:

> 46

Też myślę, że ona ma 46. tongue_out
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 18:19
                Ja się czuję, jakbym miała 146 ostatnio. No, po siłce - 140 smile
    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:14
      No przecież jesteście niezawodne smile Nie dość, że mam diagnozę, to jeszcze namiary smile Dziękuję bardzo smile
    • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:17
      2 lata z tych chodzisz? chyba by mnie szlag trafil smile
      odkaz igłę, przebij i posmaruj maścią ichtiolową.
      pojdziesz do lekarza to ci to natnie i bedzie sie goiło tygodniami.
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:20
        Nie, serio, boję się, mam dwie lewe ręce. Wolę zapłacić. Ale dziewczyny tu podają, że tego się nie nacina, tylko jakaś terapia.
        • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:21
          ściśnij palcami i delikatnie wbij powoli ostra igłę...nawet nie poczujesz. Albo kogoś poproś.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:31
            Ty mnie chcesz zabić, przyznaj, to zlecenie big_grin
            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 11:58
              Kurcze przypomniałam sobie, że Staremu Borsukowi kiedyś jakieś syfy z pyska wyciskałam 😒
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:59
                PRZESTAAAAŃ!!
          • magia Re: Problemik 14.04.22, 22:08
            tez bym tak zrobiła, juz pierwszego dnia po pojawieniu sie, nie wytrzymałabym smile
      • metro_mh Re: Problemik 14.04.22, 11:25
        Nakucie igła absolutnie nic nie da, samo nie wyjdzie bo to jest klulka ( lub kaszka) jw takiej torebce. Trzeba wycisnąć. Gratuluję temu kto jest w stanie sam sobie coś wycisnąć z czerwieni wargowej 😁
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:25
          Nawet mi nie mów, bo mi słabo.
          • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:30
            • gralam.w.familiadzie Re: Problemik 14.04.22, 12:38
              Cytrynki, zgłaszam Cię Kochanie.
      • aguar Re: Problemik 14.04.22, 14:40
        Też bym się sama "zoperowała". Mam utrudnione łażenie do różnych usługodawców przez niepełnosprawność, więc rządzi metoda DIY. Naciąć lub nakłuć, wycisnąć, odkazić, ew. przy tym popłakać lub poprzeklinać. I tyle.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Problemik 14.04.22, 11:17
      Podziwiam, że sama sobie tego jeszcze nie "dziabnęłaś" igłą.
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:19
        Boję się sad A jak się rozpaskudzi?
        • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:20
          przeciez robisz tylko małą dziurkę. W aptece masz masę masci bez recepty łacznie z antybiotykowymi.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:21
            Nie no, to jest dla mnie nie do przeskoczenia psychicznie. Rozumiem, że ktoś może i szanuję ale ja nie dam rady.
            • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:22
              a drzazgi jak wyciagasz ( o ile miewasz) smile na SORZE? smile
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:24
                Strzykawką smile Bez igły, oczywiście smile
                • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:28
                  a co to za metoda? ja zawsze grzebie igłą wink
                  • poligamia Re: Problemik 14.04.22, 11:29
                    przeciez one zazwyczaj utykają pod katem i całe pod skórą
                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:32
                      A spróbuj kiedyś smile Choć jak Ci igła nie robi, to w sumie nie masz powodu smile
                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:30
                    "Jedna z popularnych metod usuwania drzazg to wyciąganie drzazgi strzykawką – taką, która dołączana jest do wielu syropów dla dzieci i służy do dozowania odpowiedniej ilości płynu. Strzykawkę należy przyłożyć otworem do miejsca, w którym znalazła się drzazga, docisnąć i pociągnąć tłok. W ten sposób drzazga zostanie zassana i wychyli się ponad poziom skóry, dzięki czemu będzie możliwe usunięcie jej za pomocą pęsety."
                    • cytrynka200 [...] 14.04.22, 11:37
                      • gralam.w.familiadzie Re: Problemik 14.04.22, 12:39
                        Cytrynko, daj to IG.
                        I swoje przy okazji również.
                    • memphis90 Re: Problemik 14.04.22, 16:15
                      Robiłam tak kiedyś z kleszczem. Przyłożyłam (to była taka specjalna strzykawa), zassałam, zaparłam się i nagle puściło... Ocknelam się kwadrans pozniwj w przeciwległym kącie... Klescz był tak rozbawiony, że wylazł, żeby popatrzeć i się ze mnie ponabijać...
                • primula.alpicola Re: Problemik 14.04.22, 13:54
                  Nie słuchaj tych psychopatek, nic nie rób sama!😱
                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:56
                    Ja bym nie zrobiła sama nawet gdyby Religa zmartwychwstał i mi to zalecił, prędzej umrę niż się zbliżę z igłą do własnego oka, ust czy innej rzeczy, która moją jest. Ja sobie nawet skórek nie wycinam, tylko odsuwam, a u dentysty najgorzej znoszę znieczulenie...
        • kryzys_wieku_sredniego Re: Problemik 14.04.22, 11:32
          To jak masz takiego stracha to idziesz do lekarza na wycięcie.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 11:38
            No przecież o to mi chodzi właśnie smile
    • karanissa Re: Problemik 14.04.22, 11:59
      Zrobilo mi sie dokladnie cos takiego na policzku - ani wycisnac, ani nic. Kosmetyczka wypalila mi to laserem, brzmi strasznie, ale to sie robi punktowo, zzzt zzzt i juz. Zostal strupek, ktory po paru dniach odpadl. Na wardze to nie wiem, ale kosmetyczka powinna to obejrzec i zaradzic smile
    • ninanos Re: Problemik 14.04.22, 12:54
      To kaszak, naciągnąć, przebić i wycisnąć. Cały zabieg trwa 2 min., pozostaje mały strupek. Nic Ci nie będzie.
    • alexis1121 Re: Problemik 14.04.22, 12:57
      O kurde, dobra jatka 😂 Dobrze, że na forum weszłam, chociaż większość pokasowane. Można się tu doigrać…😵‍💫
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 12:58
        Trochę słaba, bo zdaje się, że cierpi jakaś postronna osoba. Ale co kto lubi.
        • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:02
          Nie martw się, ja też tu kiedyś zostałam przez kogoś okrzyknięta Justysią że Świnoujścia :p co prawda, o czym nie raz pisałam, pochodzę faktycznie ze Świnoujścia ale Justysią nie jestem i nigdy nie byłam :p
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:04
            O Justysi to tani pisał. Przysięgam, żeby nie interpunkcja. to bym pomyslala, ze to tani. Ja się nie martwię, tylko już serio wolę, jak Princes płacze, że ją mobbują i hejtują (w czym biorę udział, co mozna latwo znalezc, no nabijam sie z niej, nie poradzę), niz zeby ktos mnie posądzał, ze mój nos jest cudzy! Plus ktoś inny obrywa za mnie, trochę słabe.
            • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:07
              W sumie to nie wiadomo czy ktoś faktycznie obrywa, czy to tylko takie pierdolenie żeby syfu narobić 🤷
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:09
                Syf to mi się zrobił, na ustach, to mój własny syf i się go pozbędę, ale nie osobiście big_grin
              • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:09
                mashcaron napisała:

> W sumie to nie wiadomo czy ktoś faktycznie obrywa, czy to tylko takie pierdolen
                > ie żeby syfu narobić 🤷

Maszkaron, obrywa. To dotyczyło realnej osoby.
              • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 13:21
                Kobieta o której mowa w postach cytryny istnieje naprawdę.
            • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:08
              O to, to, to. Ja się o Ciebie, Anno kochana, nie martwię, dasz sobie radę (I nie będzie ona tania 😃), ale tam było nagromadzenie bardzo złych emocji i złej woli w stosunku do tej kobiety. I to może być niebezpieczne, bo takie problemy eskalują.
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:09
                No otóż, dziękuję. Muuu <3
      • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:06
        Nie, jatka nie jest dobra. Jest chamskim atakiem kogoś kto ma duże problemy ze sobą najwyraźniej i komu najwyraźniej ktoś wmówił lub uroiło się, że anna to ktoś inny i nawet dowody na zdjęciach nie pomogą. O tej postronnej osobie poleciały teksty wstrętne, dotyczące męża, dzieci, fizyczności. Ironia losu, że ktoś kto oskarżał i groził "paragrafami" za rzekoma kradzież zdjęć, sam parę paragrafów naruszył. Wiec nie, jatka nie była fajna głównie dla tej postronnej osoby (w dodatku identyfikowalnej, przynajmniej dla mnie, a sądzę, że nie tylko dla mnie, od czasu wątku o Ikarze).
        • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:08
          Kurde, ja nie czytałam tego, co już wycięte.. czyli postronna osoba jest realna? To dopiero gnój 🤮
          • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:12
            Tak, jest realna i ten temat pojawia się już co najmniej drugi raz na na forum. I po tamtym wątku jak wiem, o kogo chodzi, choć jak mi mój garbaty nos miły, środowisko tej osoby jest mi komplet nieznane (inna branża, inne miasto, inny krąg zainteresowań). Ale padło dużo informacji, dało się zidentyfikować.
            • spinka1090 [...] 14.04.22, 17:23
              • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 17:29
                Oho, wróciłoś. Idź po pomoc. Pilnie.
                • spinka1090 [...] 14.04.22, 17:40
          • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:13
            Ok, się wczytałam i już kapuję. Ciężko z tym u mnie ostatnio :p
        • alexis1121 Re: Problemik 14.04.22, 13:13
          Mi się podoba. A Anna bywa rzeczywiście chamska. Chociaż oczywiście język cytrynki pozostawia wiele do życzenia.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:13
            Pokaż mi to chamstwo, proszę wink
            • alexis1121 Re: Problemik 14.04.22, 13:22
              A no miga mi czasem przed oczami. Jak przy okazji znajdę, to ci na maila wyślę wink
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:40
                No koniecznie, koniecznie. Tylko oszczędźmy sobie obie przykładów, gdzie wytknęłam komuś brak logiki, znajomosci prawa, znajomosci mojej branży zawodowej, czy fakt, że stosuje , następującą interpunkcję . i Wiadomo kim jest .Czyste przykłady hejtu, proszę.
                • spinka1090 [...] 14.04.22, 17:25
          • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:18
            Fantastycznie, że ci podoba bezzasadne oskarżanie kogoś, że posługuje się cudzymi zdjęciami (masz wykazane już w wątku, że to nieprawda).
            Czyli mogę na forum napisać, na przykład, że alexis1121 ukradła ten różowy komplecik w kwiatki i też napiszesz, że ci się podoba?
            • alexis1121 Re: Problemik 14.04.22, 13:20
              Pisz sobie co chcesz. Ja nie żyję na tym forum. Niektórym wchodzi po prostu za bardzo i wpływa na psyche.
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:21
                Widzę i wspólczuję, ale to Twój problem. Jak na kogoś, kto nie żyje, to masz wiele do powiedzenia o tym, co się tu dzieje. Plus radość z jatki. Ewidentnie wpływa na psychę.
              • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 13:28

alexis1121 napisał(a):

> Pisz sobie co chcesz. Ja nie żyję na tym forum. Niektórym wchodzi po prostu za
                > bardzo i wpływa na psyche.

Ach, czyli jak pojawia się próba merytorycznej rozmowy z tobą to pojawia się argument "to tylko forum" a w ogóle to "X jest chamski, znaczy nie wie gdzie napisał i co chamskiego, ale przemknęło mi na forum, wyślę ją zobaczę, hihihi."
                To spróbuję inaczej, nie poddam się, może zechcesz udzielić odpowiedzi: Czy wolno publicznie oskarżać kogoś o bezprawne, być może nawet karalne zachowania?

• alexis1121 Re: Problemik 14.04.22, 13:38
                  Daniela, wybacz ale mało kto ma tyle czasu (ja na pewno nie), żeby wyszukiwać teraz chamskich cytatów Anny. Rzuciły mi się jednak w oczy. I chyba nie tylko mi.
                  Trochę żałuję, że cokolwiek napisałam w tym wątku, bo teraz będziesz przeciągać go w nieskończoność. Może ktoś jeszcze coś napisze i się tam podczepisz, czego ci życzę 😉
                  • leosia-wspaniala Re: Problemik 14.04.22, 13:40
                    Ale nie masz nawet tyle czasu, żeby odpowiedzieć Danieli na pytanie: Czy wolno publicznie oskarżać kogoś o bezprawne, być może nawet karalne zachowania?
                    • alexis1121 Re: Problemik 14.04.22, 13:49
                      Nie wiem.
                      • daniela34 Re: Problemik 14.04.22, 14:08
                        alexis1121 napisał(a):

> Nie wiem.

"Ach, nie wiem, ale się wypowiem, nie mam czasu na nic, zalatana jestem. Mam jedynie czas wyemitować zarzut, ale już na argumentację czasu brak." Współczuję, musisz być strasznie zajęta w życiu, że nie możesz nawet uargumentowac swoich twierdzeń. To w sumie smutne.
                      • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 14:21
                        alexis1121 napisał(a):

> Nie wiem.

Masz dostęp do sieci, możesz to wygooglać jak dresiki smile
                        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:37
                          Jakie dresiki??
                          • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 14:41
                            annaboleyn napisała:

> Jakie dresiki??

Różowe!
                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:40
                              Ou...
                      • leosia-wspaniala Re: Problemik 14.04.22, 14:41
                        >Nie wiem.

Ojej. Czyli można ci zarzucić kradzież?
          • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 13:23
            Chamskie i wulgarne jechanie po wyglądzie cudzych dzieci to "język, który pozostawia wiele do życzenia"?
      • latarnia_umarlych Re: Problemik 14.04.22, 21:35
        alexis1121 napisał(a):

> O kurde, dobra jatka 😂 Dobrze, że na forum weszłam, chociaż większość pokasowa
        > ne. Można się tu doigrać…😵‍💫

Serio, bawią cię takie rzeczy?
        Trochę słabo. Załapałam się na tylko kilka postów tej szajbuski i autentycznie "bede rzigoł". To jest dno, a nie dobra jatka.
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:37
          latarnia_umarlych napisał(a):

> alexis1121 napisał(a):
          >
          > > O kurde, dobra jatka 😂 Dobrze, że na forum weszłam, chociaż większość po
          > kasowa
          > > ne. Można się tu doigrać…😵‍💫
          >
          >
          > Serio, bawią cię takie rzeczy?
          > Trochę słabo. Załapałam się na tylko kilka postów tej szajbuski i autentycznie
          > "bede rzigoł". To jest dno, a nie dobra jatka.

DOKŁADNIE to miałam na myśli, dziękuję.
    • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 13:00
      Ja miałam takie coś pod okiem i sobie sama wydlubalam zdezynfekowaną igła:p śladu nie ma.
      Ale nie doradzam, żeby nie było:p
      • znana.jako.ggigus Re: Problemik 14.04.22, 21:39
        ja też wydłubałam. Nie polecam tym bardziej że miałam kilka prób i nagle szast prast niczym jakieś medium poprowadziło mi rękę i igłę i po sprawie. Nawet nie bolało
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:48
          Czekaj jak to kilka prób? Skłułaś się tą igłą??
          Jezu, dziewczyny, macie jaja ze stali. Serio.
    • primula.alpicola Re: Problemik 14.04.22, 13:51
      Co się tu odstawia??😱
      Czy ten wątek to odpowiednik cipki dla Jezusa?
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 13:53
        Ja wiem, że może nie jestem najpiękniejsza, ale czy Ty tak określiłaś moje zdjęcia?? crying
        • primula.alpicola Re: Problemik 14.04.22, 14:05
          No skąd! Twoja twarz, nawet z pypciem, jest ładniejsza od każdej cipki!
          A słuchaj, boli Cię to coś? Mozesz się całować itp?
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:07
            Mogę i, przepraszam za intymne wyznanie, całuję jak zła wink Nie boli. Nie czuję tego w ogóle. Dlatego też długo zwlekałam, pandemia, ja zmieniłam dawki leków na tarczycę, myslalam, ze to efekt tego i że zniknie. No ale jest i zobacz jak wyłazi spod szminki, dobrze, że szminka rzadko..
            Dziękuję <3
            • primula.alpicola Re: Problemik 14.04.22, 14:14
              Leć do tych polecanych i pozbadź siędrania.
              Co do cytryny, nie zdążyłam przeczytać a...ni jednego posta, niestety. Alessę rozpoznaję po pierwszym rynsztokowym bluzgu.
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:36
                juz sie umawiam. Dobrze, że nie na nosie wink I zobacz, alessie nikt chamstwa nie zarzucił wink
                • primula.alpicola Re: Problemik 14.04.22, 14:41
                  No wiesz, to tak, jakby wiatrowi zarzucić, że wieje🤷‍♀️
              • ritual2019 [...] 14.04.22, 19:03
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 19:18
                  Ty się podobno pożegnałas, bo masz lepsze zajęcia. A tymczasem wróciłaś być wulgarna i knajacka. Jakby Ci mało było tego, co tak wdzięcznie określiłas -tylko że od całego forum, nie od jednej wariatki. I tyle zostało z Twoich deklaracji, że jesteś ponad to.
      • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 14:08
        Niestety nie 😒
        Zero cipek tylko jedna pi**a 🙄
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:37
          Zboczeństwo <3 🙄
          • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 14:43
            Jak xuj 🙄
    • geez_louise Re: Problemik 14.04.22, 14:37
      Łój zebrał Ci się w miejscu z którego nie ma ujścia i przez tygodnie/miesiące uformował się w twardą kulkę. Sam nie wyjdzie, chyba że po następnych miesiącach już tak będzie naciskać, że przerwie błony.

Idź do apteki, kup gaziki jałowe, octenisept i igłę iniekcyjną 18G, potraktuj jej koniec jak miniaturowe ostrze, zdezynfekowane miejsce natnij sięgając aż do środka kulki łojowej (nakłucie to za mało, nacięcie musi być trochę szersze) i wyciśnij kulkę. Miejsce zabiegu uciskaj gazikiem z odrobiną octeniseptu aż przestanie krwawić. I włala.

Jak jesteś straszliwie bojąca, to idź do kosmetyczki lub do gabinetu lekarskiego. Nie daj się namówić na laser, elektrokoagulację czy plasmę, bo to z armatą na komara i bezsensowne oparzenie tkanki.
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:39
        Pójdę do lekarza, jestem tchórzem. Łój. Jak to strasznie brzmi sad Ja wierzę, że można samemu, naprawdę. Ale nie dam rady. Mam maślane ręce, zrobię sobie krzywdę, serio.
        • primula.alpicola Re: Problemik 14.04.22, 14:41
          Siostro.
        • geez_louise Re: Problemik 14.04.22, 14:46
          Ja może 10 osobom ufam, że umieją w aseptykę i antyseptykę poza salą operacyjną, gdzie wszystko mają przygotowane i straszna instrumentariuszka patrzy złym okiem i krzyczy za głupotę. W prywatnych gabinetach niektórzy babrzą po wszystkim założonym rękawiczkami a na koniec lezą do pacjenta. A u kosmetyczek widywałam wózki z materiałami do zabiegów igłowych pokryte kurzem po pedicure 🤮 dlatego uważam, że z taką drobnostką to w domu czasem sensowniej.
        • 35wcieniu Re: Problemik 14.04.22, 14:49
          Ja takie rzeczy też sama robię ale jak chodzisz z tym długo i Ci nie robi różnicy trochę czasu to się zapisz do pierwszego lepszego dermatologa na NFZ, usuwają od ręki.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:50
            Jak Wy to robicie...?
            • 35wcieniu Re: Problemik 14.04.22, 14:52
              Normalnie, nie jestem czuła na własnym punkcie to mi łatwo. No i lata praktyki za młodu- osobiste przekłuwanie uszu i takie tam.
            • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 14:53
              No normalnie. Naciągasz skórę między palcami, nakłuwasz igła i wyciskasz gada. To jak taki pryszcz z błonka, która mu nie daje wyleźć.
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 14:56
                Ja nigdy w zyciu wyprysków nie mialam, może stąd moj opor. Nie mam praktyki.
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:02
                  Słuchajcie, ja sie zgadzam, ze to pewnie banalne i kazdy powinien. Ale ja nie umiem grzebać sobie igła w ustach. Możecie się śmiac, rozumiem to. Natomiast chętnie skorzystam z polecanych lekarzy smile Ja uważam, że jak ktoś czegos nie umie, to jednak idzie do fachowca. Ja nie umiem smile
                  • 35wcieniu Re: Problemik 14.04.22, 15:05
                    No ale nikt Cię nie przekonuje przecież. Dlatego polecam dermatologa na NFZ bo to jest prosta sprawa (mnie by było szkoda kasy na prywatną wizytę z czymś takim) a i tak już z tym długo chodzisz więc podejrzewam że czas oczekiwania na wizytę nie będzie dla Ciebie utrapieniem.
                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:07
                      Tak, rozumiem, tylko tak sie trochę nafutrzyłam, chyba dlatego, ze czuję się jak ofiara, jak tu sie wszyscy kłują bezstresowo, a ja wpadam w histerię na samą mysl wink Na wizyte poczekam spokojnie, ten pypec juz ze dwa lata na mnie mieszka. Dziękuję smile
    • jackowo.thinktank Re: Problemik 14.04.22, 15:37
      "wezcie jednak pod uwagę, że mam bliżej 50, niż 40 i nie odmłodnieję"

Wyglądasz młodosmile
    • miruka Re: Problemik 14.04.22, 15:58
      Miałam kiedyś coś takiego, chyba rok, samo przeszło
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 15:59
        U mnie już drugi..
    • mid.week Re: Problemik 14.04.22, 19:44
      Miałam takie coś na powiece, pod linia rzęs, od strony oka, zrobiło mi się toto na początku pandemii. Myślałam, że jęczmień i samo przejdzie ale ze przez ponad rok nie przeszło, to całkiem niedawno zmobilizowała się i poszłam do dermatologa. Nawet nie na NFZ, a w ramach luxmed. Przyjęła mnie pani doktor, na oko lat 134, uważnie obejrzała zmianę z odległości 2metrow - dla zachowania bezpieczeństwa covidowego, jak stwierdziła. Zdiagnozowała włókniaka, którego należy wymrozić lub wylaserowac no ale nie u niej, bo ona nie umie, nie widzi, nie zna się. U kogo zatem? A to ja nie wiem, może u chirurga, a może u okulisty a może u dermatologa.. Zauważyłam na głos, że właśnie ona jest dermatologiem, więc czemu nie tutaj, gdzie jestem. Nie, nie, tu nie no to taka okolica niebezpieczna! Więc czemu mnie pani odsyła do innego dematologa? A bo ja nie wiem kto to pani zrobi. To takie OT na temat jakości sieciowych usług medycznych. Jak jest na NFZ to ja nawet nie chce wiedzieć.
      Poszłam już całkiem prywatnie do poradni okulistycznej, gdzie za jedyne 200zl okazało się, że to nie włókniak a kaszak, którego można zabiegiem naciecia się pozbyć. Pani mi dogłębnie wytłumaczyła czym to jest, ot rodzaj "wągra", zapraszam za tydzień, koszt 450zl. Nawet się umówiłam ale combo słów "wągier" i "450zl" sprawiły że już wieczorem to sobie osobiscie, całkowicie bez jakichkolwiek standardów higienicznych, brudnymi łapami, wycisnelam. Moja wewnętrzna sknera świętowała przez tydzień 😁
      • metro_mh Re: Problemik 14.04.22, 19:52
        Mam nadzieję że usunęłaś całkowicie torebkę bo jak nie to niestety jest b. duża szansa że odrośnie
        • mid.week Re: Problemik 14.04.22, 20:40
          Pożyjemy zobaczymy
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:41
        Sroga rzeźnia. Chyba bym panią z lm rozszarpała...
    • cruella_demon Re: Problemik 14.04.22, 19:50
      Ojp.
      Wątek jadka na 400 postów big_grin
      Ani jednego nie chce mi się czytać.
      Większość by wzięła sterylną igłę i przebiła. Ja na pewno.
      Pewnie 300 z tych 400 krytykuje kolor albo kształt ust i brak szczotki w bidecie🤣🤣
      • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 20:01
        Czytaj, spodoba ci się.
        • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:03
          Sugerujesz, że cruella ma zryty beret? wink
          • solinasola [...] 14.04.22, 20:06
            • solinasola [...] 14.04.22, 20:09
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:12
                Skoro nicka mamy ustalonego, to jeszcze wygląd - wydaje się być super ważny dla Ciebie. Wyobrażam sobie Ciebie jako szczupłą, delikatną blondynkę smile
            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:10
              Słuchaj, to słodkie, że jesteś mamą taniejrafy. Proponuję nicka MamaTaniego. W skrócie MT. Ładne inicjały, prawda?
              • solinasola [...] 14.04.22, 20:17
              • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 20:18
                Czyli wyszło szydło z worka...Ta Kaśka powinna się o tym dowiedzieć i zgłosić to na policję, wiem, że kilka osób z forum ma z nią kontakt. Ta hejterka może być naprawdę niebezpieczna, a Kaśka ma nadal otwartego Instagrama.
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:49
                  No, trochę wyszło...
                  • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 21:01
                    Może dotarło do niej, że nie jest całkowicie anonimowa. Jeśli nie, to sama napiszę do tej Kaśki- obserwuję ją na Instagramie, powinna zmienić ustawienia konta na prywatne i potraktować ten hejt poważnie.
                    • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:02
                    • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:04
                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:06
                        Skoro mamy ustalone inicjały i wygląda - pomyslmy, dlaczego tu siedzisz cały dzień. Hmm. No na przykład... nie mozesz pracowac w swoim zawodzie. Ale dlaczego? Wyobraźnia pracuje. Czekaj. Może był jakiś skandal. Ale z czym? Ze stalkingiem? Nie, jeden to za mało. Może kilka? W tym kogoś znanego...?
                        • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:13
                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:16
                            O, czekaj, czyli to, co mi piszą na priv, to prawda? Ale... to jak to? Nie było żadnego syna? Żadnego hejtowania innych Twoich nicków? Zmyśliłaś to wszystko? No wiesz co...?
                            No to koniecznie daj to zdjęcie i chyba się już możesz tu przedstawić, skoro tyle powiedziałaś smile
                            • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:17
                              A powiedz, dlaczego siedzisz na forum caluteńki dzień, skoro masz pracę i koneksje? Czyli nie zaprzeczasz, że był jakiś skandal ze stalkingiem? I co, koneksje pomogły? smile
                              • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:24
                            • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:18
                        • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 21:52
                          annaboleyn napisała:

> Skoro mamy ustalone inicjały i wygląda - pomyslmy, dlaczego tu siedzisz cały dz
                          > ień. Hmm. No na przykład... nie mozesz pracowac w swoim zawodzie. Ale dlaczego?
                          > Wyobraźnia pracuje. Czekaj. Może był jakiś skandal. Ale z czym? Ze stalkingiem
                          > ? Nie, jeden to za mało. Może kilka? W tym kogoś znanego...?

Kto, co i jak?! Proszę szczegóły na priva. Ja mam byc
                          niezorientowana w medialnych aferkach? To moje środowisko.
                          • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:12
                            Berga, kazdy to w google znajdzie w 30 sekund. Na tacy masz podane.
                            • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 22:19
                              Nie czytalam wątku a teraz nic nie zostalo. Piszcie na priv!
                              • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:21
                                Zaden priv, bez jaj
                              • suki-z-godzin Re: Problemik 14.04.22, 22:28
                                Serio, i Ty jestes dziennikarka? Na cos tak banalnego nie potrafisz wpasc? Ruszże glówką, Pani redaktor z bożej łaski.
                                • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 22:33
                                  Ja nie jestem dziennikarką i nie mam tv od piętnastu lat. Możecie mi jakoś podpowiedzieć?
                                  Dupczoka kojarzę i że Kasia o nim pisała.
                                  Ale z dziennikarek "mt", przychodzi mi tylko Małgorzata z tvp, która tańczyć próbowała w programie rozrywkowym. uncertain
                                  • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:35
                                    Incubo wyraznie napisala: stalkerka Edyty Bartosiewicz. Reszta jest milczeniem wink
                                    • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 22:36
                                      Mimo wszystko napisałam to jednak mniej wyraźnie.
                                    • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 22:38
                                      ale stalkerka Edyty miała nazwisko na R. a nie na T.
                                      • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 22:42
                                        Ja też nie wiem czy to ona.
                                    • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:39
                                      Ale:
                                      1. Ja nie wiem czy to rzeczywiscie ona, bo skoro tu pisze ktos ewidentnie nienormalny, to moze sie podszywac...
                                      2. Nie ma w tym nic ciekawego, baba nie jest nawet znana. No ale skoro bergitta tak przebiera nozkami z ekscytacji, to sie ulitowalam.
                                      • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:42
                                        Grrru, ja nie pisze o tej, ktora rzekomo ma byc annaboleyn. Tylko o autorce dziwnych wpisow w tym watku.
                                        • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 22:46
                                          A to jest jakaś zaburzona osoba, nie mam pojęcia, jakaś panienka Durczoka? Czy tak sama z siebie się rzuca
                                          • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:49
                                            Ja nic nie wiem o dziewczynie Durczoka sad Ja juz sie pogubilam i nic nie wiem. Wczesniej to rozumialam tak: dziwny nick twierdzi, ze annaboleyn to ta Kasia z focha, igimag. A sam dziwny nick to stalkerka Edyty Bartosiewicz. Ale jak tu jeszcze Durczok wkracza, to dla mnie za duzo.
                                            • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 22:51
                                              Dziwny nick twierdzi, że Kasia jest złaaaaa bo kiedyś napisała felieton o Durczoku, za co Durczok na nią ruszył z prawnikami, bo jak wykazały późniejsze zdarzenia, wcale nie był przemocowcem, ćpunem i pijakiem smile A na jakiej podstawie ustalilyście, że dziwny nick to MR?
                                              • fornita111 Re: Problemik 14.04.22, 22:54
                                                Ja nie ustalalam, na gotowe przyszlam wink Tak wyczytalam z nieusunietych postow.
                                              • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 23:00
                                                Jezu częściowo kojarze o co moze chodzić, ale wychodza nowe odnogi. Dziękuje tym, którzy nie stracili we mnie wiary, choć nie wiem co było napisane. Takiego uzycia nozyc tu jeszcze nie bylo... Z anna jest peace, potwierdzam i ogólem jest peace. Ogarnijmy się - jest wojna, inflacja, wysokie stopy pricentowe, zima do maja i rachuny za gaz! Na forum szukam odskoczni a nie jatek. Choc nudno bylo ostatnio i rzadko wchodzilam...
                                              • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 23:41
                                                Nieee, nie ustaliłyśmy, to ja pytałam Annę czy to ona, bo stalkowanie sławnych osób przez dziennikarkę kojarzy się (mi)przede wszystkim z nią.
                                                • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 23:49
                                                  Ale Kaśka nie jest taka znana, bez przesady, ja ją kojarzę z branży, ale dla przeciętnego człowieka to noname. Sadząc ze ścieku na temat zdjętego tekstu tu chodzi ewidentnie o cześć i honor Durczoka. Tylko dlaczego na Annę padło? BTW kiedyś się jeden typ w necie uparł, że jestem Anną Wojtachą, korespondentką wojenną big_grin No nie szło wytłumaczyć, że naprawdę jest na świecie więcej dziennikarek mówiących po rosyjsku.
                                                  • m_incubo Re: Problemik 15.04.22, 00:00
                                                    Nie, zupełnie źle to zrozumiałaś, nie chodziło mi o to, że Kaśka-Anna jest stalkowaną celebrytką, ale ponieważ anna wspomniała w komentarzu, że dziwny nick może mieć na sumieniu stalkowanie znanych osób, to od razu skojarzyło mi się z MR, stalkerka Edyty.
                                                    Idę spać.
                                                  • g.r.uu Re: Problemik 15.04.22, 00:04
                                                    To już rozumiem smile Dobranoc.
                                                  • piataziuta Re: Problemik 15.04.22, 07:54
                                                    g.r.uu napisała:

> Ale Kaśka nie jest taka znana, bez przesady, ja ją kojarzę z branży, ale dla pr
                                                    > zeciętnego człowieka to noname. Sadząc ze ścieku na temat zdjętego tekstu tu ch
                                                    > odzi ewidentnie o cześć i honor Durczoka.

Ja z waszą branża mam tyle wspólnego, że przegląda czasem gazetę, pudelka i wyborczą (kolejność nieprzypadkowa), a kto to jest Kasia wiem dobrze od ponad dziesięciu lat, bo mi się kiedyś strasznie spodobało jak pisze i śledziłam wszystkie jej teksty, które mi wpadły w ręce (łącznie z tym o tęsknocie za noszeniaem przez facetów skarpetek do sandałów :p). To co pisała o dupczoku też czytałam - z zaskoczeniem i zadowoleniem, bo mi się spodobało, że można już obnażać brzydką prawdę o nadużyciach konkretnych facetów na wysokich stanowiskach (najwyraźniej jednak nie do końca..:/).

Więc albo świat jest bardzo bardzo mały, albo Kasia jest bardziej znana niż myślisz.
                                                  • mid.week Re: Problemik 15.04.22, 07:59
                                                    Ja nie znam, nie czytałam ale to co tym artykule pozostało bardzo mi się podoba. Dupczok po tym co zrobił nigdy nie powinien mieć możliwości pracy na stanowisku menadżerskim i zarządzać zespołem.
                                            • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 22:52
                                              Mnie łeb rozbolał od tej dramy i chyba muszę procha na noc łyknąć 😒
                                  • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 22:37
                                    W skrócie: K. napisała krytyczny felieton do Wysokich Obcasów i Durczok uruchomił prawników, więc zdjęli tekst. Natomiast w jaki sposób z tego faktu wynika że Anna to Kasia i dlaczego ktoś tu przylazi i kręci aferę o sprawę z 2016 roku to już nie mam pojęcia.
                • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:01
                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:04
                    Czyli mamy ustalone, jesteś szczupłą, delikatną blondynka, o inicjałach MT. Co by tu jeszcze. Zawód, wykształcenie, imię ojca... Może na J. to imię, jakoś mi się zgadza z inicjałami.. No i jesteś mamą Taniego. Zdumiewające smile
                    • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:09
                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:11
                        No podeślij, jasne smile
                        Myślmy dalej. Stalking, tak? Dobra. Kogo najczęsciej dotyka stalking.... chyba celebrytów. Ale których? Piosenkarzy? Influencerów? A może aktorów..
                        • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:16
                          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:18
                            Ok, czyli nie zaprzeczasz, że jesteś szczupłą blondynką o inicjałach MT i byłaś bohaterką afery ze stalkingiem kogoś znanego.. I próbowałaś ją wyciszyć koneksjami, prawda? Ale w takim razie - dlaczego cały dzień siedzisz na forum, dlaczego nie pracujesz? wink
                            • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 21:31
                              Serio chodzi o osobę, która stalkowała E.B?
                              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:32
                                Piosenkarze, aktorzy..
                                • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:41
                              • mid.week Re: Problemik 14.04.22, 21:39
                                Pani z TVN?
                                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:43
                                  Nękał, to facet. Owszem, niejedną tu nękał. Ciebie cieszą takie adoracje? Serio? Podoba ci się to? Współczuję. Dla mnie to obrzydliwe.
                                  • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:47
                                    • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 21:49
                                      Anna Boleyn to może tak, nie mam pojęcia, kim jest. A Kaska przed TVN pisała w igimag, nic kontrowersyjnego, taki bzdetny portalik, jacy prawnicy??? I właściwie na jakiej podstawie uznałas że Anna to Kaska?
                                      • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:54
                                      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:55
                                        Słuchajcie, dziewczyny. Ja wiem, że sama nie odpuszczałam, ale w tej chwili to już przekroczyło poziom zwykłej, forumowej nawalanki. Ta osoba zostawiła po sobie mnóstwo śladów, ja sobie w tym czasie jeszcze rozmawiałam z adminami, no i - nie ukrywam - z prawnikiem. W tej chwili nie mogę zabierać w tej kwestii głosu, oczywiste - dlaczego. I chcę, żeby to było tu napisane - czuję się zagrożona działaniami tej osoby. Tyle smile
                                        • kalina.bene [...] 14.04.22, 22:02
                                      • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 21:57
                                        No i robila slynnego Bachora, o ktorym napisalam kiedys tekst big_grin gruu jutro cię zlapie, dzis byłam zagoniona...
                                        • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 22:08
                                          Dobra, już wiem, o Durczoka chodzi. Tylko nie wiem co to za obrończyni tego pana nam się objawiła na forum
                                • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:44
                  • magdallenac Re: Problemik 14.04.22, 21:19
                    Kaśka i Anna to dwie różne osoby. Annę znam prywatnie, Kaśkę, która jest dziennikarką obserwuję na Insta. Cały swój hejt kierujesz w stronę osoby, która nie ma o tym pojęcia, nie krzywdzisz Anny, a Bogu ducha winną kobietę i jej rodzinę, które nawet nie zdają sobie sprawy z tego co tutaj się dzieje. Na forum zdarzają się kłótnie, jatki, walki, ale powinny się one rozgrywać pomiędzy osobami bezpośrednio w nie zaangażowanymi, nie powinno się wciągać nikogo z zewnątrz. Tylko to próbuję Ci przekazać.
                    • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:25
                • piataziuta Re: Problemik 14.04.22, 21:42
                  magdallenac napisała:

> Czyli wyszło szydło z worka...Ta Kaśka powinna się o tym dowiedzieć i zgłosić t
                  > o na policję, wiem, że kilka osób z forum ma z nią kontakt. Ta hejterka może by
                  > ć naprawdę niebezpieczna, a Kaśka ma nadal otwartego Instagrama.

Jezu co wyszło???
                  Godzinę tylko sprzątałam i pół gotowałam, a tu już się zdążyło wydarzyć i wyciąć!
                  • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:43
                    No pani się przyznała trochę kim jest...
                    • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:50
                  • bergamotka77 Re: Problemik 14.04.22, 22:10
                    Tez nie wiem bo powycinane 🙄
    • turbinkamalinka Re: Problemik 14.04.22, 20:18
      Ja rozumiem posądzenie o kradzież samochodu, ale żeby posądzać o kradzież nosa. Swoją drogą Mnie te wpisy wyglądały bardziej na Lalkaikę (czy podobnie), ona ma ostatnio jakiś straszny nawrót chamstwa i prostactwa.
      • kot_filemon88 [...] 14.04.22, 20:20
      • mashcaron Re: Problemik 14.04.22, 20:47
        A gdzie tam, to w ogóle nie przypomina lalki.
    • znana.jako.ggigus Re: Problemik 14.04.22, 20:45
      Nie pomogę, ale masz b ładnie wykrojone usta.
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 20:54
        Dziękuję, to bardzo miłe. Zwłaszcza że ostatnio rozważałam jakies poprawki smile
        • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 20:59
          Hesus! Nie tykaj ust, na litość!
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:09
            Ja się nawet pypcia boję rozgrzebać igłą, myślę, że jeszcze dużo wody by upłynęło, zanim bym przeszła do czynów big_grin
            • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 21:12
              Ja, gdybym była na twoim miejscu, rozgrzebałabym to igłą jeszcze przed założeniem wątku.
              • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:13
                CICHO.
        • ania_z_zielonymii Re: Problemik 14.04.22, 21:04
          Też zwróciłam uwagę na ładny wykrój ust🙂 Nie poprawiaj, bo zepsujesz.
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:13
            Dziękuję smile Moje marzenia o zrobieniu sobie CZEGOŚ powoli się rozpływają smile)
        • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:05
        • znana.jako.ggigus Re: Problemik 14.04.22, 21:06
          i nawet masz tutaj już fan club!!
          Nic nie rób, poza tym te powiększone usa strasznie widać, szczególnie z boku
          • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 21:07
            Ponieważ nie istnieją dobrze zrobione usta, niestety.
            • znana.jako.ggigus Re: Problemik 14.04.22, 21:08
              Amen!!!!
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:08
            Ten fanclub to chyba jedna osoba wink Ja w ogóle myslalam, ze nigdy nie pomyśę o jakichkolwiek poprawkach. Ale coraz więcej koleżanek zaczęło sobie robić to i owo i, kurczę, wyglądają świetnie, naturalnie, po prostu zdjęcie z twarzy zmęczenie, stres, praca.
            Takie powiększanie nazywa sie chyba płaskie czy na płasko. Ale oczywiscie mam wizję, że zaraz by mi wyszedł glonojad pro i nici z nadziei wink
            • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 21:13
              Russian lips to się nazywa. Ale jak się boisz glonojada to bullhorn lip lift jest bez wypełniaczy, zobacz sobie, jakie efekty daje
            • ania_z_zielonymii Re: Problemik 14.04.22, 21:14
              No, ale po co masz się męczyć z jakimś powiększaniem jak masz ładne, pełne z wyraźnym konturem. Bez sensu zmieniać coś co zostało ładnie zaprojektowane przez matkę naturę.
            • m_incubo Re: Problemik 14.04.22, 21:16
              A nienie, ja nie jestem przeciwniczką poprawek na twarzy, przeciwnie, choć sobie nie robiłam jeszcze niczego, ale myślę nad lwią zmarszczką.
              Natomiast co do ust, owszem, bywają zrobione z umiarem i tak dalej, a mimo to efekt zawsze jest sztuczny, to zawsze widać.
              • ania_z_zielonymii Re: Problemik 14.04.22, 21:23
                Też nie jestem przeciwniczką. Ja w przyszłości rozważam wypełnienie bruzd nosowo-wargowych. Tylko na razie nie wiem co i jak i czy są jakieś w miarę nieinwazyjne i bezpieczne metody. Kto wie ręka do góry.
                • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:25
                  No niby kwas hialuronowy jest bezpieczny, jako naturalny. Ale z drugiej strony chyba się może przesunąć...?
                  • ania_z_zielonymii Re: Problemik 14.04.22, 21:30
                    Kiedyś czytałam jakąś grupę o różnych metodach ingerowania w twarz i powiem szczerze, że mi się odechciało jak zobaczyłam efekty. Tylko nieliczne kobiety wyglądały po tych poprawkach lepiej. Bardzo zniechęcająca lektura.
                    • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:31
                      Tu dziewczyny chyba polecały te grupę przy pytaniach o różne zabiegi. Ale też jakoś tam dociera do mnie konkluzja, że o tych świetnie zrobionych się nie mówi. Coś jak "o rokujących facetach nie zakładasz wątku na ematce" smile
                      • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 21:33
                        Ja widuję dobrze zrobione zabiegi u koleżanek i zrobione dobrze technicznie choć nie w moim guście, bo na przykład mnie się średnio podobają implanty piersi okrągłe, wolę anatomiczne. Ewidentnie spartaczone widziałam raz i były to brwi
                        • znana.jako.ggigus Re: Problemik 14.04.22, 21:36
                          Dobrze zrobione, ale widać. Naturalnie tak ani piersi ani usta jak w russian lips nie wyglądają.
                          Brwi kiedyś partaczyły sobie kobiety henną, a teraz laminowaniem.
        • ursydia Re: Problemik 14.04.22, 23:13
          Nic nie rób!
    • kot_filemon88 [...] 14.04.22, 21:32
      • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:35
        No mnie o tyle łatwiej, że to nie mnie ona opisuje, przecież udowodniłam, Filemonie!
        Opisuje zupełnie inną osobę, na którą się uwzięla, a która tu nawet nie pisze. Magdalena świadkiem.
        • kot_filemon88 [...] 14.04.22, 21:36
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:39
            Mimo, że to poniekąd w moim własnym interesie, bo jednak obrywać lubię za własną osobowość i z radością podejmuję rękawicę, więc oczywiscie wolę, żeby wszyscy widzieli jak jest - to ostrzegam, zemdli Cię. Choć chyba wszystkie jej odjazdy już poleciały.
            • kalina.bene [...] 14.04.22, 22:04
        • g.r.uu Re: Problemik 14.04.22, 21:37
          Swoją drogą co to za afera z Kasią, google milczy, a zwykle skandale dziennikarskie są głośne
          • annaboleyn Re: Problemik 14.04.22, 21:38
            No to jak już wiemy, że pani zmyśla, aż echo idzie, to można też domniemywać,że aferę z Kasia zmyśliła. I pewnie jeszcze niejedno zmyśli.
            • gangba [...] 14.04.22, 22:31
        • kalina.bene [...] 14.04.22, 21:59
    • kot_filemon88 [...] 14.04.22, 22:19
      • borsuczyca.klusek Re: Problemik 14.04.22, 22:27
        A nie piszesz z dwóch nicków przypadkiem?
        • kot_filemon88 [...] 14.04.22, 22:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka