Dodaj do ulubionych

Wymarzone wakacje

• piataziuta Re: Wymarzone wakacje 25.06.22, 21:07
      Biorę faceta, ulubionych instruktorów kajta, ulubionych trenerów, duuuużo fantastycznego sprzętu do pływania, skrzynki Gosseta, Chablis, świetnego kucharza, zapas owoców morza, sezonowych warzyw i wołowiny wagyu, najbliższych znajomych razem z ich planszówkami, dobry jazzowy zespół, ze trzy książki, mocne środki na chorobę lokomocyjną i wynajmuję ogromny jacht/statek, i wypływam na oceany w kierunku pięknych miejsc.
      • taje Re: Wymarzone wakacje 25.06.22, 23:13
        Podoba mi się ten opis - taki mocno romantyczny w nieromantyczny sposób.
        • piataziuta Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 16:06
          Faktycznie, jest w tym hedonizmie coś aż prawie romantycznego! big_grin
      • krwawy.lolo Re: Wymarzone wakacje 25.06.22, 23:43
        A co z nami? Oboje podziwialibyśmy Twoje popisy na deseczce ze spadochronem, sącząc złośliwie jelaous master ...
        • piataziuta Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 16:12
          Znajdę Ci miejsce!
          Możemy wziąć rower - będziesz mógł jeździć wokół pokładu tongue_out, albo robić wycieczki rowerowe na postojach.

Kogo chcesz zabrać? suspicious
          • krwawy.lolo Re: Wymarzone wakacje 27.06.22, 12:18
            Kogo? Bugi oczywiście.
    • trampki_w_kwiatki Re: Wymarzone wakacje 25.06.22, 21:23
      Tajlandia. Wynajmuję skuter i jakiś bungalow na Koh Tao. Leżę w hamaku, czytam, nurkuję, jem ryby do obrzydnięcia i gorące ostre zupy w tym nieludzkim słońcu. Chodzę na jogę. Odwiedzam tamtejsze świątynie. Slow life i brudne stopy. To są wakacje marzeń.
      • krwawy.lolo Re: Wymarzone wakacje 25.06.22, 23:38
        Oprócz jogiego wszystko pochwalam. No i świątynie też już bym odpuścił.
    • taje Re: Wymarzone wakacje 25.06.22, 23:01
      Japonia, Chile, Kostaryka albo USA.
    • czarna_kita Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 01:11
      Przez miesiąc to bym chyba Karaiby wybrała. I leżałaby do góry brzuchem i nie kiwnelabym nawet palcem.
      • igge Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 01:24
        Ja zamiast Karaibów wybrałabym Australię. Nowa Zelandia też może być.
        Taka podróż poślubna bis bo pierwszy ( niezrealizowany nigdy) pomysł mój kiedyś był, żeby w podróż poślubną do Australii pojechać. To czemu nie?
      • chococaffe Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 06:51
        Moje dziecko mówiło: leżeć mogę w domu smile
        • igge Re: Wymarzone wakacje 27.06.22, 12:07
          Ja akurat nie tyle leżę do góry brzuchem ( bo rzeczywiście w domu mogę to robić) tylko godzinami nurkuję i pływam albo bawię się na maksa w wodzie.
          I tego w domu NIESTETY nie mam.
          • igge Re: Wymarzone wakacje 27.06.22, 12:10
            Zamiast Australii czy Karaibów mogą być inne miejsca, chyba nie mam takich wymarzonych bo wymarzona jest tylko obecność męża u boku, a to daje się łatwo mieć.
    • mamkaantka Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 08:00
      Na moje wymarzone wakacje wybieram się w lipcu choć niestety nie na miesiąc Gdzie? Do Austrii i Bawarii Rowery górskie ferraty rowery i tak w kółko - uwielbiam takie wakacje, na szczęście mój mąż również 🙂
    • milupaa Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 09:27
      Ah, wynajmuje luksusową kabinę na wypasionej jednostce pływającej, zabieram dziecko i ruszam w rejs! Z zawijaniem do ciekawych portów i zwiedzaniem. Na statku baseny, restauracje, imprezy, salon spa, nianie do dzieci, takie ot marzenia 😉
      • igge Re: Wymarzone wakacje 27.06.22, 12:16
        O, ja też tak mogłabym chcieć.
        Wszystkie możliwe porty i jednostki pływające lubię. Łódki i łodzie. Łącznie z canoe, kajakami żeglówkami itp. I każdą wodę. Wokół jakiejś jednostki pływającej mogłabym wymarzyć sobie destynację marzeń😊
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 16:26
      Chcialabym bialy piasek, piękne czyste morze i rafę.
      I naukę nurkowania indywidualną.
    • chococaffe Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 16:31
      Zgłaszam wniosek. Rok a nie miesiąc. Chyba, że taki miesiąc bez liczenia się z kosztami co roku.
    • przeslicznawiolonczelistka Re: Wymarzone wakacje 26.06.22, 17:18
      Stany Zjednoczone Ameryki Pn

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka