evro44 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:43 To ja poproszę fajnego chłopa w odpowiednim wieku aby pogadał, poprzytulał, zaopiekował i był wolny. Bo ja żle znoszę samotność... Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:52 Trzymam kciuki za ten cud dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:57 evro44 napisał(a): > To ja poproszę fajnego chłopa w odpowiednim wieku aby pogadał, poprzytulał, zao > piekował i był wolny. Bo ja żle znoszę samotność... To dla mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 23:15 I ja też poproszę. Dla trzech bliskich osób. Albo I dla pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 18:04 Chciałabym dobrej szkoły dla moich dzieci. I dobrego męża dla mojej starszej. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 18:37 To ja poproszę tak ogólnie o zdrowie, bardziej szczegółowo, żeby szefostwo nie wymyślało zmian, bo nie bardzo im to wychodzi, niech będzie, jak jest, pomysł na urlop, żeby wszystkim dogodzić i finansowo się nie zrujnować, szkołę dla średniego dziecka, żeby spełnić marzenia i żeby było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 19:13 Tylko, albo az 2 miesiące wakacji. I na razie to by wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 19:40 O, to ja tez napisze, ze nie mogę schudnąć, moze to wystarczy 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 19:52 To ja poproszę żebym znalazła jakiegoś faceta chociaż do tańca 😄. Jako, partner poza tańcem też może być ale na początek taki stały do tańca wystarczy 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 19:58 Hmm ja po miesiącu zjadania lodów w hurcie, od pięciu dni jestem na diecie warzywno- owocowej, odstawiłam lody, i bułki, i makarony i przytyłam pół kilo 🤔 poproszę o dwa kilo mniej! Teraz to dwa i pół. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:00 O to ja napiszę, żem biedna, kredyt za duży, odcisk mi się zrobil i kończy się karma dla kota Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:28 Żale się zatem na alergie męża na siersciuchy wszelakie. Okropnie to wpływa na życie mojej rodziny, zwłaszcza dzieci. (zakrywam oczy dłońmi i patrze przez palce czy działa) Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:32 Chcę się rozwieść. Niech magia zadziała 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
le.fay Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 21:14 Czasem coś się wydarzy, wchodzę na ematkę a tu wątasek na temat. Przełamując się i licząc na magię: lepsze stosunki w pracy, ambitniejsze zadania, awans, wyższą pensję!; zabierzcie mi to gówno z głowy; stres; ataki paniki. Reszta wiadomo: pokój na świecie, kredyty, i żeby putinisku itp się zdechło! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 21:17 Zacząć normalnie chodzić. Mogę chodzić z laską, byleby samodzielnie i trochę dalej niż z łóżka do łazienki. No i normalnie wchodzić i schodzić po schodach. I żeby moje wyniki zaczęły już być w normie. Nawet nie wiecie, jak dobrze się stało, że tamtej nocy ambulans zabrał mnie do szpitala. Z powodu paniki oddechowej. Nie mogli mi zrobić tomografii, bo nie byłam w stanie spokojnie oddychać, a moje wyniki pokazywały coraz wyższe zakwaszenie organizmu. Od razu podjęli decyzję o śpiączce farmakologicznej i dializie nerek. Oddychała za mnie maszyna, a do ciała miałam podłączonych różnej długości i wielkosci 36 rurek. Powrót do normalnego chodzenia dobrze mi zrobi, a włosy odrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 23:19 Duuużo zdrowia Rosa. I szybkiej rehabilitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 18:10 Zdrowiej, Rosa, jeśli nawet nie szybko, to chociaż stale i bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 07:37 Ja mam problem z tylko z oprocentowaniem kredytów, czekam na magię ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Magia ematki - lajt 01.07.22, 19:16 Ja też. Niech już te stopy zaczną spadać Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 08:57 Schudlas, bo jak sama pisalas - masz cwiczenia i trzymasz diete... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Magia ematki - lajt 30.06.22, 13:28 Piniondzów mam wiecznie za mało, poproszę tak ze czy razy wincyj! Odpowiedz Link Zgłoś
royal283 Re: Magia ematki - lajt 30.06.22, 14:32 Poproszę o ciekawą ofertę pracy. I jeszcze o silną wolę , ale tak na dłużej a nie na pół roku. Czekam grzecznie na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Magia ematki - lajt 01.07.22, 19:12 O dobrą pogodę- niech te upały będą już tylko wspomnieniem. O silną wolę (moje ciało kwiczy, a ja nie mam siły poćwiczyć) Może jak się ochłodzi, to i ja wezmę się w kupę Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Magia ematki - lajt 01.07.22, 21:48 Kocham ematke miłościom chorom, gdyż co i rusz dostaję kopy. Ale się mówi trudno, od 12 lat tu zaglądam, od niedawna piszę. Duuuuzo się dowiedziałam, dużo zrozumiałam. I uwielbiam te kochane wąskie specjalistki z dużą kasą, wielkimi domami, wypasionymi samochodami, jeżdżące sobie po świecie swobodnie, mające cudowne dzieci. A przy tym piękne nieprzyzwoicie i okrutnie. Szkoda, że kilkanaście forumek zniknęło, ale cóż, takie życie. Jestem nawet autorka jednego z kultowych wątków na forum, co napawa mnie wielką dumą. Na nagrobku każę sobie wyryc, pod imieniem i nazwiskiem, " ematka". Odpowiedz Link Zgłoś