czerwonylucjan 24.08.22, 12:42 Macie doswiadczenia? Chodzi o polepszenie samopoczucia, przyplyw enegrii itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Kriokomora 24.08.22, 12:47 Mam. Dostałam zapalenia gardła mimo zastosowania wszelkich zasad. Ale poza tym działa świetnie jak nie masz klaustrofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
betyskai Re: Kriokomora 24.08.22, 12:58 Korzystalam, dała fajny power energetyczny. Uwagi - maseczkę dobrze dopasuj na twarzy żeby nie oddychać mrożonką (załapiesz po pierwszym razie), a po wyjściu faktycznie poćwicz na rowerkach a nie leć na tramwaj (w pośpiechu ubierając się przejechałam paznokciem po zmrożonej jeszcze skórze i ją rozcięłam) Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Kriokomora 24.08.22, 17:03 Korzystałam wiele razy, świetna sprawa. Trzeba tylko czymś myśli zająć, bo 3 minuty w 130 stopniach na minusie strasznie długo trwają🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Kriokomora 24.08.22, 17:29 Było fajnie. Ciekawe doświadczenie, power jest, raz wystarczy 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Kriokomora 24.08.22, 17:43 A w czym się wchodzi do tej komory, w sensie ubioru, butów? Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Kriokomora 24.08.22, 17:47 bylam.stara.mostowiakowa napisała: > A w czym się wchodzi do tej komory, w sensie ubioru, butów? Krótkie spodenki, top króciutki, opaska na uszy, maska, rękawiczki, skarpety, drewniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kriokomora 25.08.22, 22:08 bylam.stara.mostowiakowa napisała: > A w czym się wchodzi do tej komory, w sensie ubioru, butów? Kostium kąpielowy, ciepła czapka, rękawiczki i wełniane grube skarpety. Buty dają ichnie - takie drewniaki. No i maseczka na twarz i nie wolno mieć okularów, zegarków, pierścionków, kolczyków, nic metalowego. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynka Re: Kriokomora 24.08.22, 23:53 Nie można z niej korzystać, jeśli ma się w ciele jakieś śruby, metalowe implanty czy cokolwiek z metalu (port centralny). Odpowiedz Link Zgłoś
agatazieba Re: Kriokomora 25.08.22, 07:25 Na przypływ energii jest rewelacyjna. Tylko poćwicz po tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: Kriokomora 25.08.22, 15:51 Moja mama korzystała na ból kolan a teściowa na ból kręgosłupa - obydwie bardzo zadowolone z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
dytka73 Re: Kriokomora 26.08.22, 13:59 Lepszy trening motoryczny W klinice enel sport można na taki się zapisać i dla samopoczucia i dla zdrowia ja tak się pozbyłam bólu i ciągnięcia w plecach. Odpowiedz Link Zgłoś