vivyan Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 14:40 Pozbądź się tych butów, byle prędziutko 😉🙃🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 14:55 Widzę wiszącą metkę, oddaj. A jak musisz je nosić, bo są mega wygodne, to tylko z beżowymi spodniami, żeby nie rzucały się w oczy, zniknęły wizualnie.Żadne kontrasty jak na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 15:21 Oczyma wyobraźni widzę od razu coś takiego: Akurat Halloween się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 15:39 miss_fahrenheit napisała: > Oczyma wyobraźni widzę od razu coś takiego: > > > > Akurat Halloween się zbliża W tym wypadku to bylyby baaardzo twarzowe buty. Popieram taki styling. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 15:29 Boże Bożenko co to za koszmarne buty 🙈 Dobrowolnie je kupiłaś czy po babci zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 15:44 Jak już musisz je nosić to zostaw na lato do jakichś szortów czy zwiewnej sukienki. Ale ten zestaw nieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 16:20 no właśnie, zestawienie tych dziwnych spodni z butami jest chyba gorsze niż same buty Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 16:46 ja to bym niesmialo jeszcze o zdjecie gory poprosila Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 17:02 kotejka napisała: > ja to bym niesmialo jeszcze o zdjecie gory poprosila ; Lepiej niech nie zdejmuje góry... Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 16:53 Nie mój styl ( na ten czas), ale super. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 21:11 Niestety nie jest to modne połączenie. Postarzający zestaw. Buty oddałabym komus potrzebującemu i tyle. Ale jeśli bardzo się na nie uparlas to noś je w zestawieniu z dżinsami mogą być nawet dzinsy poszarpane z dziurami żeby nieco przełamać unowocześnić xalosc. Generalnie jest problem ze wzornictwem butow w tym kraju, wzory jakieś takie niemodne, nieprzemyślane, często wręcz durne odbierajace kobiecie jakikolwiek wdzięk i seksapil. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Moda - pasuje? 15.10.22, 10:47 li_lah napisała: > Niestety nie jest to modne połączenie. Postarzający zestaw. Buty oddałabym komu > s potrzebującemu i tyle. Pytanie, kto potrzebuje TYCH butów? Ale jeśli bardzo się na nie uparlas to noś je w zestaw > ieniu z dżinsami mogą być nawet dzinsy poszarpane z dziurami żeby nieco przeła > mać unowocześnić xalosc. Generalnie jest problem ze wzornictwem butow w tym kra > ju, wzory jakieś takie niemodne, nieprzemyślane, często wręcz durne odbierajace > kobiecie jakikolwiek wdzięk i seksapil. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 21:42 Aż sprawdziłam czy to nie jackowo.thinktank Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Moda - pasuje? 14.10.22, 22:14 Nie. Jedyne spodnie, z którymi te buty będą się jakoś bronić, to letnie jasne szorty albo biale letnie cygaretki z wąskimi nogawkami 3/4. Odpowiedz Link Zgłoś