arabelax 04.11.22, 19:48 Kupowalyscie kiedys bilety przez myTrip i podobne strony? Wszystko bylo ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne_paul_piper Re: Mytrip bilety 04.11.22, 19:56 Kupowałam przed covidem i później przez 11 miesięcy czekałam na zwrot pieniędzy za odwołany lot. Btw. dopiero opublikowana krytyczna opinia zmotywowała ich do oddania kasy. Od tamtej pory kupuję wyłącznie w liniach lotniczych, oprócz LOTu ofcourse. Dzięki temu mam pewność, że w razie jakiś zmian sami zaproponują mi przebookowanie, a przynajmniej nie będą przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
zonawedrowna Re: Mytrip bilety 04.11.22, 20:52 Oprócz LoTu ofcourse. Jaki to cute. Przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Mytrip bilety 04.11.22, 21:01 Dziękuję kochana!!! Jednak są dobrze ludzie na tym świecie 🫠🫠🫠🫠😘😘😘😘 Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Mytrip bilety 04.11.22, 21:08 ja tak, wiele razy. U innych sprzedawców biletów lotniczych typu Gotogate, Budgetair, flightfix itp rówież. Nigdy nie miałam niemiłej przygody, ale wiem, że sie zdarzają. Często ryzykowałam, kiedy różnica w cenie na komplecie biletów miedzy linią lotniczą a pośrednikiem sięgała tysiąca pln albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś