eriu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 16:36 Powiedziałabym, że nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 16:46 Jedyne sensowne wytłumaczenie pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 16:41 🙈😂🤭Ja wiedziałam, że po ciężkim dniu trzeba zajrzeć choćby na chwilę na ematkę. Kobieca intuicja istnieje dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 02:13 Dopisuję się, śmieję się na głos do ekranu 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:04 a czego w tych tekstach nie zrozumiałas? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:11 A co w nich jest niejasnego? Czerstwe są niewątpliwie, ale może facet się naczytał, że do kobiety trzeba mówić przed, w trakcie i po, więc biedny realizuje, a nie bardzo umie. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 11:57 Wolałabym, żeby je wygłosił w języku, którego nie rozumiem. Może być po chińsku Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:08 To niech się uczy gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:42 Spisuj te teksty i wydaj powieść erotyczną, dialogi już masz. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:40 gr.ruuu napisała: > Spisuj te teksty i wydaj powieść erotyczną, dialogi już masz. Chyba kulinarna 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:48 Słodkijezu, co za abstrakcyjny wątek 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:09 ktoś się stara rozkręcić kolejny wątek na miarę "murzynka" Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:05 Jesteś pewna, że po figo fago nie wytarł cygara w ręcznik do rąk? Żeby się nie okazało, że resztki wąsów na nim zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:19 Dobrze, że nie w firankę. Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:18 Jesteś pewna że on ma 40 lat? Brzmi jak podpity wujek na imieninach u szwagra. Opadło by mi wszystko po takich tekstach. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 19:53 Ja wiem, że ten wątek to wygłup, ale zbliża sie koniec roku i wybory już wkrótce. Chodź na kawę, mój kochany, widzę, że twój wąs zadbany! Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:53 Ooo, tak, mocny kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 04.12.22, 02:31 da mnie na 100pro wątek roku Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 21:20 dokąd nie przemawia do ciebie w kluczowych momentach o Bogu i Cnocie - możesz się nie martwić Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:31 Ty też umawiałaś się w młodości ze Zbyszkiem Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 22:26 w którym miejscu ten tekst był niejasny? czego nie zrozumiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 07:57 gr.ruuu napisała: > Na obiad pierogi? Nie, ruchanki z fiutem. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 10:41 A dzyndzałki mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 23:41 Co tam na obiad w Poznaniu macie? Odpowiedz Link Zgłoś
zonazpoznania Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 23:47 Mąż pochodzi ze ściany wschodniej, na obiad życzył sobie babkę ziemniaczaną. Cała już sczerniała, bo on w internecie siedzi Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 11:48 Uwielbiam cię xD Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 00:20 Boze po co ja tu wlazlam...tego sie nie da odzobaczyc. 🙄😮🤦🙊🙀 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 00:38 Źle do tego podeszłaś. Ja tam nabrałam nawet ochoty na taki wyuzdany seks. Zaraz wyciągnę jakieś pantery, zajdę do sypialni ruchem kocicy w rui. Zrobię mrauuuu mam ochotę na cygaro z wąsem, wyciągaj pana fiutka to na deser wjadą pierogi i będzie figo fago 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 00:45 Jak pierogi na deser to pewnie z serem a to się akurat za dobrze nie kojarzy w okolicznościach łóżkowych 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 01:05 I popsułaś wszystko, a już się nastawiłam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 01:22 Przepraszam, z grzybami kojarzy się lepiej? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 08:31 Jak widać porównania pierogowe nie są zbyt fortunne 🤷♀️ Może więc wrócić do starych dobrych owoców? Tu chyba mniej rzeczy może pójść nie tak 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:13 Dobrze, że nie z mięsem... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:36 Mogą być z owocami Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 07:05 Nie ma takich pieniędzy ani takich przymiotów urody u faceta, które powstrzymałyby mnie przed wypchnięciem go za pomocą śmiechu o mocy bomby atomowej przez balkon. Serio. Co to za twór, który nie zrobiwszy uprzednio rekonesansu i odpowiednio nie zadbawszy uprzednio o kobietę, wyjeżdża rubasznie z żądaniem seksu oralnego? Dżizu. A może ona tego w ogóle nie lubi takiej formy pieszczot, albo lubi, ale niekoniecznie z tym gościem? Co to jest w ogóle za kolejność zdarzeń?? I w ogóle ajlowju dziewczyny za ten wątasek, dzięki niemu przypomniałam sobie, że mieśnie dna miednicy są jednak bardzo ważne 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:59 Jak dobrze, że to napisałaś, bo już mi się wydawało, że jestem jakąś popier..a. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:13 No nie, delikwent, który przy pierwszym macanku poinformuje mnie, że oto niniejszym mogę mu wypolerować gałę, skończy na klatce schodowej z majtasami na głowie. Na szczęście nigdy mi się takie dziwo nie trafiło. Dobrze wychowani kochankowie czekają aż kobieta zainicjuje określone formy pieszczot i czynią obserwacje co lubi a czego nie. I tu nie chodzi o loda czy nie loda, ten sam odruch "spadaj za drzwi" miałabym gdyby był rzekł "a teraz kochanie nadziewamy kurczaczka na ruszt" zanim jeszcze zdążyłabym pomyśleć o bzykaniu. No ludzie, trochę cierpliwości w tym seksie a nie takie łapu capu łubu dubu. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:20 trampki_w_kwiatki napisała: >Dobrze wychowani kochanko > wie czekają aż kobieta zainicjuje określone formy pieszczot i czynią obserwacje > co lubi a czego nie. no ok ok, ale nope przeciez nawet dobrze wychowany kochanek moze zainicjowac co tam by chcial, tylko w odpowiedni sposob i obserwowac czy jest ok mam na serio wrazenie, ze wszystkie gadamy o tym samym, a debata jest zupelnie sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:23 No ja się z tobą totalnie zgadzam, tylko ten sposób jest tu kluczowy. W omawianym przykładzie sposób zwala z nóg 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:33 on to wyczul i sie stara polski slang nie pasuje? jedziemy po egzotycznemu senior Penisso dekorujacy panna cotta cyccate desserro to przeciez ze dwa levele wyzej od pierogow Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:48 Jeny, nie. Po dłuższej znajomości to MOŻE nawet być śmieszne DLA KOGOŚ. Ale tu zachodzi etap podrywania... Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:52 Nie pisalam ZUPELNIE na powaznie 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 14:09 Ja już nie wiem, rzeczywistość tego wątku mnie zbiła z pantałyku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:12 Trampki, wyjęłaś mi to z ust (tylko bez skojarzeń...) Nie chodzi o terminologię, tylko o żądanie. Jakby pan zapytał delikatnie, czy pani może ma ochotę na cygaro z wąsem to jeszcze by uszło. Nawet mój mąż po kilkunastu latach małżeństwa nie dyktuje mi : a teraz robimy to, a teraz czas na tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:30 Dokładnie odwrotnie - żądanie jest spoko, za to terminologia powoduje gwałtowny wybuch śmiechu i odechciewa się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:40 W sumie to jedno i drugie dla mnie nie do zaakceptowania. Ale przyjęłam, że niektórym kobietom takie wujkostaszkowate określenia nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 13:00 gr.ruuu napisała: > Dokładnie odwrotnie - żądanie jest spoko, za to terminologia powoduje gwałtowny > wybuch śmiechu i odechciewa się wszystkiego. 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 07:44 To jest takie ordynarne ze az slabo sie robi. Ucieklabym w podskokach. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:39 Czytam wątek po kawałku i dopiero teraz dotarłam do przysłów o... kawie. Taka porcja śmiechu przed wyjściem do pracy w listopadowy ranek to błogosławieństwo (skopiuję sobie, co by się nie zapodział). Proponuję na wątek roku - tylu różnorodnych emocji nie było chyba dotąd w żadnym, Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:15 Wystarczy dodać do ulubionych... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 11:39 Te teksty są potwornie żenujące, ale gdzie tu niejasność? Są aż za bardzo jasne 😵💫 Odpowiedz Link Zgłoś
polskasza Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:06 Macie najnowsze sprzed 20 minut. Pan farmaceuta w formie. Niejasne nie dlatego, że nie rozumiem o co chodzi w wiadomości, tylko czy to na serio, czy dla żarty i gry wstępnej. Teraz już wiem, że na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:10 dzisiaj alla italiano Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:11 <parsk> to nie może być prawdziwe suki z godzin do siebie piszo! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:17 Z pracy mnie wyrzuco za plucie na monitor 😂 A tak serio, napisz mu może, żeby związał swoje małe tagiatelle w farfalle, bo inaczej twoja pizza zaschnie niczym cantuccini... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 14:08 Miałam już gotową ripostę, w której występowało jej canelloni, ale się powstrzymałam. Kocham ten wątek! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:24 Potrzymaj w dłoni Me canelloni! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:20 Przynajmniej wiadomo już kim jesteś 🤭🤭🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:56 Może zakrzyknij gromko: Wpieriod! Jak już jesteście tak zaawansowani językowo Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:03 Mistrzem subtelności to ten pan nie jest. Nie wiem, czy miałabym ochotę na cokolwiek po takich tekstach. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:25 Sorry, ale jem obiad i mam teraz mdlosci, bynajmniej nie od obiadu. Gdzieś ty tego chama znalazła? A teraz sobie zamień te prostackie teksty na bardziej cywilizowane i nadal masz obraz jedynie ruchacza, którego boli już ręka więc ma ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:26 I jeszcze ją pierdole, gdzie ten wartościowy mężczyzna? Jakie ten koleś może mieć inne zalety? Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:14 No, w aptece pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:57 Cudo xD Prosimy o więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 16:40 dziwi mnie, ze gosc ma teksty jak jakis stary wujek Zdzisek na weselu O.o w sensie..nie czai zenady? senior penissimo? Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 22:11 Zbliz lico, kochana zapodam ci banana! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:23 Wolisz bardziej po swojsku? Aby miłe były ranki Zapakuję Ci kaszanki! Nie bądź nieśmiała Gdy stoi ma pała! Wskakuj w poduchy Mam tu dwa pampuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:40 Oczywiście powinnaś odpisać w klimacie: Moja Cippolina tez juz gotowa na Twego Don Fiuteo na przystawkę, senior. Na danie główne pójdę w tango z Twoimi jądreo. W ramach drugiego dania wyczesze Ci wąsa, mi amigo. Na deserek licze na dupeo i już ostrze pazurki na Twe ciepłe kakałko. Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:45 Oczywiście każde zdanie jako wiadomość osobno by utrzymać napięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:01 Ojp, co za goowniarskie teksty🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:15 Romantyczny niczym nasz król Sobieski, który do ukochanej Marysieńki pisał: „Całuję nóżeczki, rączeczki, i muszeczkę milion razy, bez której kawaler bardzo nos zwiesił. Z muszką co się dzieje, wzajemnie oznajmić” Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:58 briar_rose napisał(a): > Romantyczny niczym nasz król Sobieski, który do ukochanej Marysieńki pisał: > > „Całuję nóżeczki, rączeczki, i muszeczkę milion razy, bez której kawaler bar > dzo nos zwiesił. Z muszką co się dzieje, wzajemnie oznajmić” > > zdecydowanie jestem team Jasio S. ! pierogowy prosze won ! (a jesli pierogowy ma jakies walory warte grzechu, to niech przynajmniej milczy) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 18:47 Dobra autorko weź napisz jak dzisiaj. Jakim soczystym tekstem pan cie uraczył? Bo mi się nudzi, a jestem po treningu za bardzo zmęczona, żeby sobie znaleźć inne zajęcie niż ematka. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 18:59 Zgadzam się, polać jej! Co ćwiczyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:08 hrabina_niczyja napisała: > Dobra autorko weź napisz jak dzisiaj. Jakim soczystym tekstem pan cie uraczył? > Bo mi się nudzi, a jestem po treningu za bardzo zmęczona, żeby sobie znaleźć in > ne zajęcie niż ematka. Dołączam się do prośby, prosimy o więcej! <3 Cudny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:33 Ja dzisiaj nie dam rady poćwiczyć 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:41 Ja też nie - choć zwykle we wtorki robię dwie godziny. Jutro też jest dzień, Borsuczyca! Ja pójdę biegać - a jeśli się nie będzie dało, to na basen albo ściankę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:05 Dwie godziny 😱 Dzisiejszy dzień mi wypadł, ale mam jutro, piątek i niedzielę w planach 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:33 Wtorek się nie skończył 🙄 Za chwilę startuję z treningiem. Tylko się zastanawiam, czy po podstawowym zrobić brzuch czy tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:39 Powodzenia! Zrób tyłek! Mnie się tyłek zmniejszył o 5 cm, a talia maks o centymetr . Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 09:33 Zrobiłam tyłek i brzuch i jeszcze szybkie cardio W talii to mam 65 cm czyli trochę spadło, za to w biodrach zjechało do 84 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:31 A ile było wcześniej? U mnie w dupie- 100/99, a teraz mam 95 i mi się jakaś dziwnie mała ta dupa wydaje (w mojej skali of kors, wiem, że masz inną ), będę musiała ją podpompować z ciężką sztangą. A w talii nic - było 71-72, jest 70-71 - jakaś żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:34 Dawaj zdjęcie dupy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:37 znooowuuu? strasznie trudno się robi samemu zdjęcie z tej strony daj na zachętę zdjęcie swojej Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:42 Ja mam wielki zad, nie zmieści się w kadrze 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:50 borsuczyca.klusek napisała: > Ja mam wielki zad, nie zmieści się w kadrze 😒 > to zrób dwa zdjęcia, po pół dupy Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:58 borsuczyca.klusek napisała: > Ja mam wielki zad, nie zmieści się w kadrze 😒 > To się odsuń od aparatu Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:05 Kardashianki mogą to Ty też. Pół forum ma Cię prosić o danie dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:43 Właśnie! I żeby nie odchodzić od tematu wątku: lud żąda borsuczego duperro na deserro! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:41 Zależy kiedy, na początku wakacji 88. No właśnie pompuję sztangą, wykroki z hantlami na stepie i inne takie cuda mi trenerka dała. Liczę że pod choinką znajdę żelazo na sztangę, bo na razie mam 20 kg tylko Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 09:13 A ja dostałam zakaz wstępu do klubu na dziś. Mam odpocząć i przyjść jutro. To sobie zrobię długą jogę na własnej podłodze a potem do lasu z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:31 Kto wydał zakaz? Zrobiłaś sobie jakąś krzywdę? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:37 piataziuta napisała: > Kto wydał zakaz? > Zrobiłaś sobie jakąś krzywdę? Trener. Uważa, że przesadzam. Uważam, że przesadza Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:41 Uuuu...Niedobrze Primula. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:57 Jestem posłuszną pacjentką, więc ok, zastosuję się. Ale jak go pytam, czy zauważył utratę mocy, to przyznaje, że nie. No to chyba się nie przemęczam? Ps. 100 kg przy hip thrust, 3 serie po 8, chyba zwariowałam na stare lata Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:04 Z moimi 20 kg czuję się jak lamus 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:09 Każdy kiedyś zaczynał Nie spodziewałam się tego po sobie, szczerze mówiąc. A potem okazuje się, że poprzedni load nie stanowi dla tyłka żadnego wyzwania, ot machasz góra dół; no to dokładasz Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:20 Na siłce pocisnęłabym więcej, ale w domu mam tylko sztangę body pump, taką fitnessową. Ale setka to mój cel na przyszły rok Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:23 gr.ruuu napisała: > Na siłce pocisnęłabym więcej, ale w domu mam tylko sztangę body pump, taką fitn > essową. Ale setka to mój cel na przyszły rok A, w domu thrustów nie robię, tylko w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:17 primula.alpicola napisała: > Jestem posłuszną pacjentką, więc ok, zastosuję się. > Ale jak go pytam, czy zauważył utratę mocy, to przyznaje, że nie. No to chyba s > ię nie przemęczam? Bo może nie chodzi o utratę mocy, tylko o przesadę treningową będącą trochę formą autodestrukcji? > Ps. 100 kg przy hip thrust, 3 serie po 8, chyba zwariowałam na stare lata O cholera, to tyle się da? Teraz to Twój tyłek chciałabym zobaczyć! 🙏 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:25 piataziuta napisała: > > Bo może nie chodzi o utratę mocy, tylko o przesadę treningową będącą trochę for > mą autodestrukcji? Chyba Ty > O cholera, to tyle się da? > Teraz to Twój tyłek chciałabym zobaczyć! 🙏 Da się! Tyłek silny, bez dwóch zdań, ale pokazywać go publicznie nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:54 A na priv? Zaciekawiłaś mnie. Nigdy nie robiłam typowych treningów siłowych - w sensie, że bardzo duże obciążenie i seria 3x8 albo 4x6. Chodzę na zajęcia ze sztangami w grupie - ale one są w tempie muzycznym i przez to nie da się wziąć bardzo dużego obciążenia. Oprócz tego robię interwały, tbc/abt, bieganie, basen, raz na jakiś czas tabata (posłuchałam się Ciebie i ograniczyłam). Nie ma tu żadnego przemyślanego treningowego planu - robię to, co mi akurat pasuje. A jak u Ciebie teraz to wygląda - ile razy ćwiczenia siłowe i co poza tym (i jogą)? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 12:32 piataziuta napisała: > A na priv? No dobra. 3-4 treningi w siłowni (nie tylko ciężary, dużo też ćwiczę z zabawkami, robię mobilizację i rozciąganie), ze dwa cardio/hiit oraz joga/pilates, ale to już na własnej podłodze na ogół, bo nieczęsto mam okazję dołączyć do grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:26 Zaczynam się niepokoić. Mam nadzieję, że oni jednak zjedli tą pizze przed i pan nie rzucił się wygłodniały na autorkę jak szczerbaty na suchary i nie odgryzł kawałka tego deserro. Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:43 pan jej nadział capelotti. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:45 weszłam do tego wątku jeszcze raz, bo już wczoraj obśmiałam się jak norka i w sumie czemu nie jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
milku90 Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 13:00 Moze lubi wprowadzać ludzi w dyskomfort xD Odpowiedz Link Zgłoś