Dodaj do ulubionych

Niejasne teksty faceta na randce

• eriu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 16:36
      Powiedziałabym, że nie palę.
      • taniarada Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 16:46
        Jedyne sensowne wytłumaczenie pozdrawiam .
    • nota_bene0 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 16:41
      🙈😂🤭Ja wiedziałam, że po ciężkim dniu trzeba zajrzeć choćby na chwilę na ematkę. Kobieca intuicja istnieje dziewczyny!
      • lauren6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:06
        Ja tak samo 🤭
      • magda.z.bagien Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 02:13
        Dopisuję się, śmieję się na głos do ekranu 😁
    • mid.week Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:04
      a czego w tych tekstach nie zrozumiałas? big_grin
    • triss_merigold6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:11
      A co w nich jest niejasnego?
      Czerstwe są niewątpliwie, ale może facet się naczytał, że do kobiety trzeba mówić przed, w trakcie i po, więc biedny realizuje, a nie bardzo umie.
      • szmytka1 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 11:57
        Wolałabym, żeby je wygłosił w języku, którego nie rozumiem. Może być po chińsku
      • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:08
        To niech się uczy gdzie indziej...
    • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:42
      Spisuj te teksty i wydaj powieść erotyczną, dialogi już masz.
      • wapaha Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:40
        gr.ruuu napisała:

> Spisuj te teksty i wydaj powieść erotyczną, dialogi już masz.

Chyba kulinarna 🙈
    • cosmetic.wipes Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 17:48
      Słodkijezu, co za abstrakcyjny wątek 😁😁😁
      • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:09
        ktoś się stara rozkręcić kolejny wątek na miarę "murzynka"
    • lauren6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:05
      Jesteś pewna, że po figo fago nie wytarł cygara w ręcznik do rąk? Żeby się nie okazało, że resztki wąsów na nim zostały.
      • eriu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:19
        Dobrze, że nie w firankę.
    • jola9932 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 18:18
      Jesteś pewna że on ma 40 lat? Brzmi jak podpity wujek na imieninach u szwagra. Opadło by mi wszystko po takich tekstach.
    • beneficia Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 19:53
      Ja wiem, że ten wątek to wygłup, ale zbliża sie koniec roku i wybory już wkrótce.

Chodź na kawę, mój kochany, widzę, że twój wąs zadbany!
      • anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:53
        Ooo, tak, mocny kandydat big_grinbig_grin
        • claudel6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 04.12.22, 02:31
          da mnie na 100pro wątek roku big_grin
    • sol_13 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 20:58
      Płaczę
    • anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 21:20
      dokąd nie przemawia do ciebie w kluczowych momentach o Bogu i Cnocie - możesz się nie martwić
      • chicarica Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:31
        Ty też umawiałaś się w młodości ze Zbyszkiem Ziobro?
    • volta2 Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 22:26
      w którym miejscu ten tekst był niejasny? czego nie zrozumiałaś?
    • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 23:41
      Na obiad pierogi?
      • eglantine Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 07:57
        gr.ruuu napisała:

> Na obiad pierogi?

Nie, ruchanki z fiutem.

• szmytka1 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 10:41
          A dzyndzałki mogą być?
    • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 23:41
      Co tam na obiad w Poznaniu macie?
      • zonazpoznania Re: Niejasne teksty faceta na randce 21.11.22, 23:47
        Mąż pochodzi ze ściany wschodniej, na obiad życzył sobie babkę ziemniaczaną. Cała już sczerniała, bo on w internecie siedzi sad Pozdrawiam.
        • auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 11:48
          Uwielbiam cię xD
    • princesswhitewolf Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 00:20
      Boze po co ja tu wlazlam...tego sie nie da odzobaczyc. 🙄😮🤦🙊🙀

• hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 00:38
        Źle do tego podeszłaś. Ja tam nabrałam nawet ochoty na taki wyuzdany seks. Zaraz wyciągnę jakieś pantery, zajdę do sypialni ruchem kocicy w rui. Zrobię mrauuuu mam ochotę na cygaro z wąsem, wyciągaj pana fiutka to na deser wjadą pierogi i będzie figo fago 🤣
        • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 00:45
          Jak pierogi na deser to pewnie z serem a to się akurat za dobrze nie kojarzy w okolicznościach łóżkowych 🙄
          • hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 01:05
            I popsułaś wszystko, a już się nastawiłam 🙄
          • maleficent6 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 01:22
            Przepraszam, z grzybami kojarzy się lepiej? 😂
            • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 08:31
              Jak widać porównania pierogowe nie są zbyt fortunne 🤷‍♀️

Może więc wrócić do starych dobrych owoców? Tu chyba mniej rzeczy może pójść nie tak 🤔
            • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:13
              Dobrze, że nie z mięsem...
          • nangaparbat3 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:36
            Mogą być z owocami
          • anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:52
            ojp
    • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 07:05
      Nie ma takich pieniędzy ani takich przymiotów urody u faceta, które powstrzymałyby mnie przed wypchnięciem go za pomocą śmiechu o mocy bomby atomowej przez balkon. Serio.

Co to za twór, który nie zrobiwszy uprzednio rekonesansu i odpowiednio nie zadbawszy uprzednio o kobietę, wyjeżdża rubasznie z żądaniem seksu oralnego? Dżizu. A może ona tego w ogóle nie lubi takiej formy pieszczot, albo lubi, ale niekoniecznie z tym gościem? Co to jest w ogóle za kolejność zdarzeń??

I w ogóle ajlowju dziewczyny za ten wątasek, dzięki niemu przypomniałam sobie, że mieśnie dna miednicy są jednak bardzo ważne 😂😂😂
      • hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:59
        Jak dobrze, że to napisałaś, bo już mi się wydawało, że jestem jakąś popier..a. 😀
        • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:13
          No nie, delikwent, który przy pierwszym macanku poinformuje mnie, że oto niniejszym mogę mu wypolerować gałę, skończy na klatce schodowej z majtasami na głowie. Na szczęście nigdy mi się takie dziwo nie trafiło. Dobrze wychowani kochankowie czekają aż kobieta zainicjuje określone formy pieszczot i czynią obserwacje co lubi a czego nie. I tu nie chodzi o loda czy nie loda, ten sam odruch "spadaj za drzwi" miałabym gdyby był rzekł "a teraz kochanie nadziewamy kurczaczka na ruszt" zanim jeszcze zdążyłabym pomyśleć o bzykaniu. No ludzie, trochę cierpliwości w tym seksie a nie takie łapu capu łubu dubu.
          • boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:20
            trampki_w_kwiatki napisała:

>Dobrze wychowani kochanko
            > wie czekają aż kobieta zainicjuje określone formy pieszczot i czynią obserwacje
            > co lubi a czego nie.

no ok ok, ale nope tongue_out przeciez nawet dobrze wychowany kochanek moze zainicjowac co tam by chcial, tylko w odpowiedni sposob i obserwowac czy jest ok

mam na serio wrazenie, ze wszystkie gadamy o tym samym, a debata jest zupelnie sztuczna wink
            • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:23
              No ja się z tobą totalnie zgadzam, tylko ten sposób jest tu kluczowy. W omawianym przykładzie sposób zwala z nóg 😂
              • boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:33
                on to wyczul i sie stara
                polski slang nie pasuje? jedziemy po egzotycznemu

senior Penisso dekorujacy panna cotta cyccate desserro to przeciez ze dwa levele wyzej od pierogow big_grin
                • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:48
                  Jeny, nie. Po dłuższej znajomości to MOŻE nawet być śmieszne DLA KOGOŚ. Ale tu zachodzi etap podrywania...
                  • boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:52
                    Nie pisalam ZUPELNIE na powaznie 😜

• trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 14:09
                      Ja już nie wiem, rzeczywistość tego wątku mnie zbiła z pantałyku 😂
          • la_felicja Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:12
            Trampki, wyjęłaś mi to z ust (tylko bez skojarzeń...)
            Nie chodzi o terminologię, tylko o żądanie.
            Jakby pan zapytał delikatnie, czy pani może ma ochotę na cygaro z wąsem to jeszcze by uszło.

Nawet mój mąż po kilkunastu latach małżeństwa nie dyktuje mi : a teraz robimy to, a teraz czas na tamto.
            • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:30
              Dokładnie odwrotnie - żądanie jest spoko, za to terminologia powoduje gwałtowny wybuch śmiechu i odechciewa się wszystkiego.
              • la_felicja Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:40
                W sumie to jedno i drugie dla mnie nie do zaakceptowania.
                Ale przyjęłam, że niektórym kobietom takie wujkostaszkowate określenia nie przeszkadzają.
              • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 13:00
                gr.ruuu napisała:

> Dokładnie odwrotnie - żądanie jest spoko, za to terminologia powoduje gwałtowny
                > wybuch śmiechu i odechciewa się wszystkiego.

👍
    • fogito Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 07:44
      To jest takie ordynarne ze az slabo sie robi. Ucieklabym w podskokach.
    • nangaparbat3 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 09:39
      Czytam wątek po kawałku i dopiero teraz dotarłam do przysłów o... kawie. Taka porcja śmiechu przed wyjściem do pracy w listopadowy ranek to błogosławieństwo (skopiuję sobie, co by się nie zapodział). Proponuję na wątek roku - tylu różnorodnych emocji nie było chyba dotąd w żadnym,
      • m_incubo Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:15
        Wystarczy dodać do ulubionych...
    • m_incubo Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 11:39
      Te teksty są potwornie żenujące, ale gdzie tu niejasność? Są aż za bardzo jasne 😵‍💫
    • polskasza Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:06
      Macie najnowsze sprzed 20 minut. Pan farmaceuta w formie. Niejasne nie dlatego, że nie rozumiem o co chodzi w wiadomości, tylko czy to na serio, czy dla żarty i gry wstępnej. Teraz już wiem, że na poważnie.
      • boogiecat Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:10
        big_grin
        dzisiaj alla italiano
      • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:11
        <parsk>

to nie może być prawdziwe
        suki z godzin do siebie piszo!
      • m_incubo Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:14
        Mamma mia! 🙈
      • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:17
        Z pracy mnie wyrzuco za plucie na monitor 😂

A tak serio, napisz mu może, żeby związał swoje małe tagiatelle w farfalle, bo inaczej twoja pizza zaschnie niczym cantuccini...
        • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:56
          Przestań 😁
          • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 14:08
            Miałam już gotową ripostę, w której występowało jej canelloni, ale się powstrzymałam. Kocham ten wątek! 😂
            • memphis90 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:24
              Potrzymaj w dłoni
              Me canelloni!
              • trampki_w_kwiatki Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:25
                😂
      • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:20
        Przynajmniej wiadomo już kim jesteś 🤭🤭🤭
      • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 12:56
        Może zakrzyknij gromko: Wpieriod! Jak już jesteście tak zaawansowani językowo
      • pitupitt Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:03
        Mistrzem subtelności to ten pan nie jest. Nie wiem, czy miałabym ochotę na cokolwiek po takich tekstach.
      • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:09
        Ma dai!
      • hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:25
        Sorry, ale jem obiad i mam teraz mdlosci, bynajmniej nie od obiadu. Gdzieś ty tego chama znalazła? A teraz sobie zamień te prostackie teksty na bardziej cywilizowane i nadal masz obraz jedynie ruchacza, którego boli już ręka więc ma ciebie.
        • hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:26
          I jeszcze ją pierdole, gdzie ten wartościowy mężczyzna? Jakie ten koleś może mieć inne zalety?
          • la_felicja Re: Niejasne teksty faceta na randce 26.11.22, 12:14
            No, w aptece pracuje.
      • briar_rose Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:57
        Cudo xD Prosimy o więcej!
      • simply_z Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 16:40
        dziwi mnie, ze gosc ma teksty jak jakis stary wujek Zdzisek na weselu O.o w sensie..nie czai zenady? senior penissimo?
        • philippa_p Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 22:11
          Zbliz lico, kochana
          zapodam ci banana!
      • memphis90 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:23
        Wolisz bardziej po swojsku?

Aby miłe były ranki
        Zapakuję Ci kaszanki!

Nie bądź nieśmiała
        Gdy stoi ma pała!

Wskakuj w poduchy
        Mam tu dwa pampuchy!
      • auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:40
        Oczywiście powinnaś odpisać w klimacie: Moja Cippolina tez juz gotowa na Twego Don Fiuteo na przystawkę, senior. Na danie główne pójdę w tango z Twoimi jądreo. W ramach drugiego dania wyczesze Ci wąsa, mi amigo. Na deserek licze na dupeo i już ostrze pazurki na Twe ciepłe kakałko.
        • auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:45
          Oczywiście każde zdanie jako wiadomość osobno by utrzymać napięcie.
    • pitupitt Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:01
      Ojp, co za goowniarskie teksty🤦
    • briar_rose Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:15
      Romantyczny niczym nasz król Sobieski, który do ukochanej Marysieńki pisał:

„Całuję nóżeczki, rączeczki, i muszeczkę milion razy, bez której kawaler bardzo nos zwiesił. Z muszką co się dzieje, wzajemnie oznajmić”

big_grin
      • tt-tka Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 13:58
        briar_rose napisał(a):

> Romantyczny niczym nasz król Sobieski, który do ukochanej Marysieńki pisał:
        >
        > „Całuję nóżeczki, rączeczki, i muszeczkę milion razy, bez której kawaler bar
        > dzo nos zwiesił. Z muszką co się dzieje, wzajemnie oznajmić”

>
        > big_grin

zdecydowanie jestem team Jasio S. !
        pierogowy prosze won !
        (a jesli pierogowy ma jakies walory warte grzechu, to niech przynajmniej milczy)
    • hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 18:47
      Dobra autorko weź napisz jak dzisiaj. Jakim soczystym tekstem pan cie uraczył? Bo mi się nudzi, a jestem po treningu za bardzo zmęczona, żeby sobie znaleźć inne zajęcie niż ematka.
      • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 18:59
        Zgadzam się, polać jej!

Co ćwiczyłaś?
      • briar_rose Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:08
        hrabina_niczyja napisała:

> Dobra autorko weź napisz jak dzisiaj. Jakim soczystym tekstem pan cie uraczył?
        > Bo mi się nudzi, a jestem po treningu za bardzo zmęczona, żeby sobie znaleźć in
        > ne zajęcie niż ematka.

Dołączam się do prośby, prosimy o więcej! <3 Cudny wątek.
      • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:33
        Ja dzisiaj nie dam rady poćwiczyć 😒
        • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 19:41
          Ja też nie - choć zwykle we wtorki robię dwie godziny.
          Jutro też jest dzień, Borsuczyca!
          Ja pójdę biegać - a jeśli się nie będzie dało, to na basen albo ściankę.
          • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:05
            Dwie godziny 😱

Dzisiejszy dzień mi wypadł, ale mam jutro, piątek i niedzielę w planach 🙄
          • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:33
            Wtorek się nie skończył 🙄 Za chwilę startuję z treningiem. Tylko się zastanawiam, czy po podstawowym zrobić brzuch czy tyłek
            • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:39
              Powodzenia!
              Zrób tyłek!

Mnie się tyłek zmniejszył o 5 cm, a talia maks o centymetr uncertain.
              • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 09:33
                Zrobiłam tyłek i brzuch i jeszcze szybkie cardio smile W talii to mam 65 cm czyli trochę spadło, za to w biodrach zjechało do 84 🙄
                • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:31
                  A ile było wcześniej?

U mnie w dupie- 100/99, a teraz mam 95 i mi się jakaś dziwnie mała ta dupa wydaje (w mojej skali of kors, wiem, że masz inną tongue_out), będę musiała ją podpompować z ciężką sztangą. A w talii nic - było 71-72, jest 70-71 - jakaś żenada.
                  • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:34
                    Dawaj zdjęcie dupy 🙄
                    • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:37
                      znooowuuu? strasznie trudno się robi samemu zdjęcie z tej strony
                      daj na zachętę zdjęcie swojej
                      • borsuczyca.klusek Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:42
                        Ja mam wielki zad, nie zmieści się w kadrze 😒
                        • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:50
                          borsuczyca.klusek napisała:

> Ja mam wielki zad, nie zmieści się w kadrze 😒
                          >

to zrób dwa zdjęcia, po pół dupy tongue_out
                        • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:58
                          borsuczyca.klusek napisała:

> Ja mam wielki zad, nie zmieści się w kadrze 😒
                          >

To się odsuń od aparatuwink
                        • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:05
                          Kardashianki mogą to Ty też. Pół forum ma Cię prosić o danie dudy? tongue_out
                      • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:43
                        Właśnie! I żeby nie odchodzić od tematu wątku: lud żąda borsuczego duperro na deserro!
                        • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:49
                          Tak!
                  • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:41
                    Zależy kiedy, na początku wakacji 88. No właśnie pompuję sztangą, wykroki z hantlami na stepie i inne takie cuda mi trenerka dała. Liczę że pod choinką znajdę żelazo na sztangę, bo na razie mam 20 kg tylko
          • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 09:13
            A ja dostałam zakaz wstępu do klubu na dziś. Mam odpocząć i przyjść jutro.
            To sobie zrobię długą jogę na własnej podłodze a potem do lasu z psem.
            • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:31
              Kto wydał zakaz? suspicious
              Zrobiłaś sobie jakąś krzywdę? suspicious
              • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:37
                piataziuta napisała:

> Kto wydał zakaz? suspicious
                > Zrobiłaś sobie jakąś krzywdę? suspicious

Trener. Uważa, że przesadzam. Uważam, że przesadzawink
                • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:41
                  Uuuu...Niedobrze Primula.

• primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 10:57
                    Jestem posłuszną pacjentką, więc ok, zastosuję się.
                    Ale jak go pytam, czy zauważył utratę mocy, to przyznaje, że nie. No to chyba się nie przemęczam?
                    Ps. 100 kg przy hip thrust, 3 serie po 8, chyba zwariowałam na stare latabig_grin
                    • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:04
                      Z moimi 20 kg czuję się jak lamus 🙄
                      • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:09
                        Każdy kiedyś zaczynałsmile
                        Nie spodziewałam się tego po sobie, szczerze mówiąc. A potem okazuje się, że poprzedni load nie stanowi dla tyłka żadnego wyzwania, ot machasz góra dół; no to dokładaszwink
                        • gr.ruuu Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:20
                          Na siłce pocisnęłabym więcej, ale w domu mam tylko sztangę body pump, taką fitnessową. Ale setka to mój cel na przyszły rok smile
                          • primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:23
                            gr.ruuu napisała:

> Na siłce pocisnęłabym więcej, ale w domu mam tylko sztangę body pump, taką fitn
                            > essową. Ale setka to mój cel na przyszły rok smile

A, w domu thrustów nie robię, tylko w klubie.
                    • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:17
                      primula.alpicola napisała:

> Jestem posłuszną pacjentką, więc ok, zastosuję się.
                      > Ale jak go pytam, czy zauważył utratę mocy, to przyznaje, że nie. No to chyba s
                      > ię nie przemęczam?

Bo może nie chodzi o utratę mocy, tylko o przesadę treningową będącą trochę formą autodestrukcji? suspicious

> Ps. 100 kg przy hip thrust, 3 serie po 8, chyba zwariowałam na stare latabig_grin

O cholera, to tyle się da?
                      Teraz to Twój tyłek chciałabym zobaczyć! 🙏

• primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:25
                        piataziuta napisała:

>
                        > Bo może nie chodzi o utratę mocy, tylko o przesadę treningową będącą trochę for
                        > mą autodestrukcji? suspicious

Chyba Tywink

> O cholera, to tyle się da?
                        > Teraz to Twój tyłek chciałabym zobaczyć! 🙏

Da się! Tyłek silny, bez dwóch zdań, ale pokazywać go publicznie nie będęwink
                        • piataziuta Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 11:54
                          A na priv? suspicious

Zaciekawiłaś mnie. Nigdy nie robiłam typowych treningów siłowych - w sensie, że bardzo duże obciążenie i seria 3x8 albo 4x6.

Chodzę na zajęcia ze sztangami w grupie - ale one są w tempie muzycznym i przez to nie da się wziąć bardzo dużego obciążenia. Oprócz tego robię interwały, tbc/abt, bieganie, basen, raz na jakiś czas tabata (posłuchałam się Ciebie i ograniczyłam). Nie ma tu żadnego przemyślanego treningowego planu - robię to, co mi akurat pasuje.

A jak u Ciebie teraz to wygląda - ile razy ćwiczenia siłowe i co poza tym (i jogą)? suspicious

• primula.alpicola Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 12:32
                            piataziuta napisała:

> A na priv? suspicious

No dobra.

3-4 treningi w siłowni (nie tylko ciężary, dużo też ćwiczę z zabawkami, robię mobilizację i rozciąganie), ze dwa cardio/hiit oraz joga/pilates, ale to już na własnej podłodze na ogół, bo nieczęsto mam okazję dołączyć do grupy.
      • hrabina_niczyja Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:26
        Zaczynam się niepokoić. Mam nadzieję, że oni jednak zjedli tą pizze przed i pan nie rzucił się wygłodniały na autorkę jak szczerbaty na suchary i nie odgryzł kawałka tego deserro.
        • auksencja15 Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:43
          pan jej nadział capelotti.
    • anorektycznazdzira Re: Niejasne teksty faceta na randce 22.11.22, 20:45
      weszłam do tego wątku jeszcze raz, bo już wczoraj obśmiałam się jak norka i w sumie czemu nie jeszcze raz
    • milku90 Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 13:00
      Moze lubi wprowadzać ludzi w dyskomfort xD
      • hotelowy.boom Re: Niejasne teksty faceta na randce 23.11.22, 21:44
        ciekawe smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka