gajmal 21.11.22, 13:50 Gdzie można kupić fajne i w rozsądnej cenie apaszki jedwabne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 13:52 Ja kupuję w lumpie. Chyba nie miałabym sumienia tak z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_11 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 13:56 milva24 napisała: > Ja kupuję w lumpie. Chyba nie miałabym sumienia tak z pierwszej ręki. Dlaczego nie miałabyś sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 13:59 Proces pozyskiwania nici bardzo źle mi się kojarzy, może w którymś wcieleniu byłam jedwabnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_11 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 14:05 milva24 napisała: > Proces pozyskiwania nici bardzo źle mi się kojarzy, może w którymś wcieleniu by > łam jedwabnikiem Nie byłaś na pewno. Kokony z larwami wzbudzają w tobie zal. Rozumiem. Nie powinnaś więc kupować nic jedwabnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 13:56 No cóż, fajne mogę polecić : Hermes, ale drugiego warunku nie spełniają za cholerę. (jakbym mogła to bym cały boutique im wykupiła 🤦♀️) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 16:12 no nie? moj prawie 30letni hermes juz sie sypie ogladam wlasnie milanowek Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 16:40 ja jak widze gdy moja corka uzywa swoj carré jako... paska do spodni to dostaje palpitacji (podobno sienieznam) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 17:29 nie znasz sie w sposobach wiazania apaszek sa i jako paski do spodni i ozdoba toreb (tez tak wiaze na torbiszczu zary, ale nie hermesa ) Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 18:39 hermesa to ewentualnie mozna zadziergnac na birkinowej torebusi ja to najlepiej bym swoje chusteczki w ramki oprawila i sciany sobie nimi wyozdobila (podobno mam ostry syndrom hermesingu) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 18:45 birkinowa torebusia jest okrutnie niewygodna 😋 e, nie, ja z tych co nosza hermesy i inne guczi na codzien i do wszystkiego bez nabozenstwa 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 14:10 Nie wiem co to rozsądna cena dla ciebie 😉 Ale Kazar ma apaszki z jedwabiu. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 18:46 heca7 napisała: > Nie wiem co to rozsądna cena dla ciebie 😉 > Ale Kazar ma apaszki z jedwabiu. > jeśli cena jest rozsądna to warto sie upewnić, czy to jedwab sztuczny czy naturalny Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 18:49 nawet jesli rozsadna i mozliwy jedwab naturalny, to logo i nazwa firmy na kazdej chusteczce mnie zniechecily Odpowiedz Link Zgłoś
sferoplast Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 16:18 Polska marka Ora Studio ma ładne projekty. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 16:24 Dzięki Ci, szukałam szala - opaski na włosy Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 19:41 W lumpeksie. Mam cały pawlacz takich z czasów kiedy buszowałam po kumplach, niestety zupełnie nie umiem tego nosić, od razu robię się starsza od własnej szacownej ciotki 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 20:07 przestalam liczyc moje apaszki, szale, gawroszki itp do setki pewnie kolekcja dobija, patrzac ile miejsca zajmuje w szafie (wiekszosc tez lumpeksowa) nosze zawsze i do wszystkiego, nie znosze 'golej' szyi, a zbyt przylegajace golfy mnie draznia, poogladaj moze tuoriale z wiazan? sporo pomyslow i natchnien mam z takich stron/blogow Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Apaszki jedwabne 21.11.22, 22:06 Jedną noszę czasami, w charakterze pareo ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś