Dodaj do ulubionych

Pozytywna kasjerka 😀

28.11.22, 22:15
Jest dla mnie żywym dowodem na to, ze nawet w uniformie można wypracować własny styl:
kobieta.onet.pl/wiadomosci/stala-sie-najpopularniejsza-kasjerka-w-warszawie-bawi-klientow-nakryciami-glowy/e73hrkk
P.S.: wpis niesponsorowany - nie jestem nią, ani jej znajomą, ale chyba odwiedzę ten sklep 😉
Obserwuj wątek
    • powodzenia_juno Re: Pozytywna kasjerka 😀 28.11.22, 22:32
      Fajne!
    • pani_tau Re: Pozytywna kasjerka 😀 28.11.22, 22:50
      Sympatycznesmile
    • beata985 Re: Pozytywna kasjerka 😀 28.11.22, 22:51
      Fajne...chciałabym mieć tyle odwagi i taki dystans do siebie, tylko się zastanawiam...że też jej to nie przeszkadza w pracy..
      • wisniowy_sad Re: Pozytywna kasjerka 😀 28.11.22, 23:04
        Z reguły takie ozdoby są lekkie jak piórko - miałam okazję nosić. Ciężkie rzeczy i tak nie przykleiły by się do opaski.
        • beata985 Re: Pozytywna kasjerka 😀 28.11.22, 23:33
          Tu nie chodzi o wagę...tylko że w ogóle mam coś na głowie...no ja np. Nic nie mam, nawet biżuteria mi przeszkadza..
          Wiem, wiem...inni mają inaczej 😉
      • asia.sthm Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 12:20
        > tylko się zastanawiam...że też jej to nie przeszkadza w pracy..

W siedzeniu w kasie? Jak by jej sie opaska osunela to nosa nie utnie, poprawi sobie i czesc.

Bardzo mi sie ta pani podoba, taki kwiatuszek w czesto ponurej codziennosci.
        • beata985 Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 17:49
          Praca w sklepie to nie tylko praca na kasie...przypuszczam, że do innych zajęć ją ściąga...No i nadal...Nawet przy kasie przeszadzaloby mi to jak by się zsuwala...No tak mam..
    • sueellen Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 00:11
      Pozytywnie szurnięta. Lubię takich ludzi.

Kiedyś polazałam do szkoły odebrać córkę przebrana za pingwina. Akurat mieliśmy taki projekt charytatywny i mnóstwo kostiumów pingwinów. Teoria głosi, że nie da się nie uśmiechnąć na widok pingwina. Potwierdzam. Jest prawdziwa.
      • ajaksiowa Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 08:09
        Fajne,od razu mi przyszedł do głowy smrodliwy expedient w Biedrze i kasjer z źałobą za paznokciami w innej Biedrze,nie pytajcie co zrobiłam😔😔😔
        • bye-bye Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 09:29
          ajaksiowa napisała:

> Fajne,od razu mi przyszedł do głowy smrodliwy expedient w Biedrze i kasjer z źa
          > łobą za paznokciami w innej Biedrze,nie pytajcie co zrobiłam😔😔😔
          >

Zaryzykuję.
          Obgryzlas mu te pazurki?🤪
          • ajaksiowa Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 10:17
            bye-bye napisała:

> ajaksiowa napisała:
            >
            > > Fajne,od razu mi przyszedł do głowy smrodliwy expedient w Biedrze i kasje
            > r z źa
            > > łobą za paznokciami w innej Biedrze,nie pytajcie co zrobiłam😔😔😔
            > >
            >
            > Zaryzykuję.
            > Obgryzlas mu te pazurki?🤪

Żeby pomyślał że na niego lecę?przy tym on był jakiś powykręcany czyli niepełnosprawny
            • bye-bye Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 12:14
              Tak, na pewno to by była jego pierwsza myśl🙄
    • lilia.z.doliny Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 08:17
      Ale fajna kobieta smile
    • anilorak174 Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 08:24
      Lubię takich pozytywnych ludzi.
      W mojej Żabce kiedys pracował kasjer o wyglądzie zbója. Ale był tak pozytywną osobą, że nie dało się nie uśmiechnąć po chwilce rozmowy.
      • alpepe Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 08:45
        W moim Kauflandzie pracował kiedyś chłopak, który bez charakteryzacji mógłby grać surfera w jakimś filmie o kalifornijskich surferach. I był przy tym takim właśnie uśmiechniętym człowiekiem, nazywałam go w myślach sunny boy. Inni kasjerzy i kasjerki są u mnie też super, ale ten właśnie wyglądał jak z innej bajki.
        • azja_pl2 Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 11:27
          u mnie taki pracuje w wiejskim urzedzie. Kompletnie nie pasuje do tego miejsca smile
    • no_name33 Re: Pozytywna kasjerka 😀 29.11.22, 09:21
      Super pozytywna.
      Jestem w szoku, że nie została wezwana na dywanik. Niektóre markety maja takie "standardy" obsługi, że zaraz nagana by była.

Brawo dla pani smile lecę na jej IG.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka