lidiaxx 16.04.23, 17:10 Szukam jakiegoś dobrego, możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Serial o relacjach 16.04.23, 17:41 Rozterki Fleishmana - w skrócie szukanie przygód na portalu randkowym, rozwód, stare przyjaźnie, samotny rodzic, trzymanie się pewnych wartości kontra zagubienie ideałów z młodości, odnajdywanie siebie i konsekwencje podejmowanych decyzji. takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_na_be Re: Serial o relacjach 16.04.23, 21:22 Awantura dość nowy na netflix - ogólnie o relacjach nie tylko w związku Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 10:57 Awantura fajna jest, Amerykanie azjatyckiego pochodzenia świeżego napływu, ich ambicje i problemy, wartka akcja i niegłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Serial o relacjach 17.04.23, 22:27 Właśnie chciałam polecić Awanturę Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Serial o relacjach 16.04.23, 23:22 HBO Sukcesja, aczkolwiek każda jedna relacja tam jest toksyczna. Randka z gwiazdą, coś jak Notting Hill, tylko na odwrót Ktoś, gdzieś - już mi ktoś dziękował na forum za jego polecenie Amazon Prime Ich własna liga - punkt wyjścia ten sam, co w dawnym filmie z Geeną Davis, tylko (prawie) same relacje lesbijskie Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Serial o relacjach 16.04.23, 23:48 Ja wiem ze on niby o grzybach, ale w gruncie rzeczy o relacjach: The Last of Us. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Serial o relacjach 17.04.23, 00:21 W sumie każdy jeden serial jest w jakimś sensie relacjach, od "Gry od tron" do "Czarnobyla", chociaż domyślam się, że wątkodajce chodziło o relacje rodzinno-romantyczne, a nie zawodowe czy w obrębie zorganizowanej grupy przestępczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 01:32 Ten jest właśnie bardzo o relacjach rodzinni-romantycznych. W każdym odcinku jest taka relacja i ona nadaje ton epizodom. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 11:00 Zgadzam się, relacje przynajmniej tak samo podkreślone jak postapokaliptyka. Ci którzy nastawili się na kino zombi-akcji odpadli przy drugim odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Serial o relacjach 19.04.23, 17:30 Ja odpadlam po pierwszym, bo było identycznie jak w grze :p dialogi przepisane kropka w kropkę, już to przeżyłam :p Czy dalej jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Serial o relacjach 19.04.23, 17:40 Gdzie byłaś przez tych kilka tygodni entuzjastycznych recenzji wszędzie? Tak, dalej jest bardzo dobrze, miejscami dość odlegle od gry (z tego, co wiem, nie grałam), wątki są rozszerzane itd. Zombie akcyjniaki mi nie robią, gry nie znam, serialem jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Serial o relacjach 19.04.23, 17:44 No właśnie przez tę recenzje w ogóle go wlaczyłam, bo raczej nie oglądam seriali na podstawie gier w które grałam :p Może zrobię kolejne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Serial o relacjach 17.04.23, 00:33 Tacy właśnie jesteśmy (We Are Who We Are) na HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
zaspasniegowa Re: Serial o relacjach 17.04.23, 03:44 togetherness na HBO. Somebody somewhere tez na HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Serial o relacjach 17.04.23, 05:46 Słyszałam ze to jest sztos www.filmweb.pl/serial/Powiedz%2C+%C5%BCe+mnie+kochasz-2007-339311 Odpowiedz Link Zgłoś
lu_na_be Re: Serial o relacjach 17.04.23, 07:57 Przypomniały mi się jeszcze: "Status związku" - pokazana para, która rozmawia przed wejściem na sesję terapeutyczną "Rozwód" - może nie jest to top serial, ale dobrze się ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 10:40 Najlepszy serial o relacjach rodzinnych (i chyba najlepszy jaki widziałam w tym roku) to Yellowstone. W bonusie do podziwiania i zachwycania OOTDs Beth Dutton. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Serial o relacjach 18.04.23, 18:16 Ja też. Ale dodatkowo jeszcze bo otchłań, wlasnie skończyliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: Serial o relacjach 17.04.23, 10:48 Bloodline, Tyle wiem na pewno, Schody, Terapia. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaxx Re: Serial o relacjach 17.04.23, 11:07 Dzięki za fajne polecenia. Obejrzałam ostatnio "Normalni ludzie" ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 11:10 Omijać serial "Obsesja" na Neflixie. Koszmarnie słaba podróba "Skazy" Louisa Malle, odpaść można po pierwszej scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Serial o relacjach 17.04.23, 12:15 aandzia43 napisała: > Omijać serial "Obsesja" na Neflixie. Koszmarnie słaba podróba "Skazy" Louisa Ma > lle, odpaść można po pierwszej scenie. > Potwierdzam, kawał chały,nawet nie wiem, czemu to zmoglam Może po to żeby sprawdzić, jak jeszcze może być słabo i zenujaco Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 12:30 Współczuję że zmogłaś. Dawno temu leżałam na kanapie i oglądałam codziennie po południu "Klan", nie mogłam się oderwać - miałam paskudną depresję. Wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Serial o relacjach 18.04.23, 10:01 Obejrzałam dwa odcinki Obsesji i nie dam rady więcej. Możecie mi napisać, jak się potoczy dalej fabuła? Żona i syn się dowiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Serial o relacjach 18.04.23, 11:15 dni_minione napisała: > Obejrzałam dwa odcinki Obsesji i nie dam rady więcej. Możecie mi napisać, jak s > ię potoczy dalej fabuła? Żona i syn się dowiedzą? tak, dojdzie do ogromnej tragedii, ale stary palant dalej nie bedzie mial zadnych wnioskow serial jest ponoc na podstawie ksiazki, a wczesniej nakrecono na niej film z jeremym ironsem i juliete binoche podobno niezly nie wiem cala historia jest tak odrazająca, ze nie mam ochoty sie przez nia przedzierac jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Serial o relacjach 19.04.23, 10:08 Odgrzewany kotlet, film był dobry. Tu dodano masę niepotrzebnych wątków np. brata. Anna kreowana jest na femme fatale lecz trudno dopatrzeć się dlaczego mężczyźni tak tracą dla niej głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Serial o relacjach 19.04.23, 17:25 dvdva napisał(a): > Odgrzewany kotlet, film był dobry. Tu dodano masę niepotrzebnych wątków np. bra > ta. Anna kreowana jest na femme fatale lecz trudno dopatrzeć się dlaczego mężcz > yźni tak tracą dla niej głowę. To nie jest odgrzewany kotlet, one bywają smaczne, to zupa ugotowana na tygodniowych zeskrobinach z patelni po kotlecie. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Serial o relacjach 17.04.23, 12:29 Jest tak głupi, ze aż warto obejrzeć, dla śmiechu i dla 🤦♀️ Tylko aż dziw, ze taki fajny aktor jak Richard Armitage dał się wciągnąć w taki szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Serial o relacjach 17.04.23, 22:36 "Stranger" i "Stay close" z jego udziałem też średnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Serial o relacjach 18.04.23, 18:42 Bo to Harlan Coben, czyli wiadomo bylo, ze będzie to samo i o tym samym. Ale Obsesja jest już później poziomu dna. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Serial o relacjach 17.04.23, 12:26 Chciałam polecić świetny gruziński film obyczajowy pt. Moja szczęśliwa rodzina, ale nigdzie nie jest dostępny. Kiedyś był na netfliksie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Serial o relacjach 17.04.23, 22:34 tak, to świetny film, tez go tu kiedyś polecałam, faktycznie szkoda, zę nie ma go już Na Netfliksie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Serial o relacjach 18.04.23, 11:17 swoja droga, w poscie startowym nie ma jakie maja byc relacje ale na pewno o relacjach ze soba, z innymi, ze swiatem i z zyciem i ze smiercia jest szesc stop od ziemią cu-do-wny Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Serial o relacjach 18.04.23, 19:41 „Love” oraz „Master of none” - oba na Netflix. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Serial o relacjach 18.04.23, 19:49 Współczesna rodzinka relacji całkiem sporo i na wesoło, ale nie ma na netfliksie, chyba na disneyu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaxx Re: Serial o relacjach 26.04.23, 13:37 Rozterki Fleishmana, The Affair świetne, macie coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś