mallard Re: Opony wielosezonowe 18.04.23, 22:11 Pęknie dziękuję za wszystkie wpisy! 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
greatbarrierreef Re: Opony wielosezonowe 18.04.23, 22:15 Mam od roku, jeżdżę głównie po mieście, ale nie do końca mam do nich zaufanie w zimie. Latem i w deszczu są ok, przy śniegu nie do końca mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24.0 Re: Opony wielosezonowe 18.04.23, 22:19 Tylko takich używam od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24.0 Re: Opony wielosezonowe 18.04.23, 22:20 Nigdy nie jeździłam na zimowych, wiec nie mam porównania jazdy zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Opony wielosezonowe 19.04.23, 10:26 Jeżdżę na wielosezonowych od kilku lat, bardzo sobie chwalę. Zarówno po mieście, jaki i po leśnych czy wiejskich drogach. Różnicy nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Opony wielosezonowe 19.04.23, 12:57 To się nadaje tylko po jeździe po mieście. Jak kupowaliśmy auto od typa co miał założone wielosezonowki strasznie je zachwalał. A jak spadł pierwszy śnieg nie można było u nas podjechać pod mała górkę. Mąż mówił że pierwszy raz auto mu postawiło bokiem odkąd ma prawko. Ja się bałam jeździć na tych oponach, tym bardziej z dziećmi. Po kilku tygodniach zimy wymieniliśmy opony na zimowe. Auto kupione od typa z miasta a my mieszkamy w małym miasteczku gdzie drogi nie zawsze są odśnieżone... Nigdy więcej takich opon. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Opony wielosezonowe 19.04.23, 14:58 Używam, chwalę sobie, jeżdżę głównie po mieście i pod miastem, żadnych terenów choćby zbliżonych go górskich - ani latem ani zimą. Zimą w mieście spokojnie dają radę. Odpowiedz Link Zgłoś