kamire12 12.06.23, 13:25 czy ktoś kupował w tym roku i może polecić? padła mi Vileda. Oglądałam nowe aktualne, w opiniach że jakość bardzo podupadła. że chwieje się itp. w sklepie rzeczywiście wygląda gorzej, ale rozłożyć się nie da, bo zafoliowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: deska do prasowania 12.06.23, 13:28 Kup leifheit, jak jesteś niepewna viledy Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: deska do prasowania 12.06.23, 13:38 ta firma na żywo też nie wyglądała najlepiej. część, która w Viledzie mi pękła, w Leifheit jest plastykowa. poza tym rozstaw nóżek wąski, wygląda jakby miała się przewrócić. Ale nie dało się rozpakować. dlatego pytam, czy ktoś ma nowo kupioną i wystawi opinię Odpowiedz Link Zgłoś
gajmal Re: deska do prasowania 12.06.23, 14:01 WENKO kupowałam w pażdzierniku i jestem zadowolona. Ale ona jest dość duża. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: deska do prasowania 12.06.23, 14:37 gajmal napisała: > WENKO kupowałam w pażdzierniku i jestem zadowolona. Ale ona jest dość duża. Fajna, ale dlaczego ona tyle kosztuje? To teraz normalne ceny desek, czy Wenko jest pcją premium? Odpowiedz Link Zgłoś
gajmal Re: deska do prasowania 12.06.23, 22:26 Nie wiem. Ja tyle nie płaciłam....Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: deska do prasowania 12.06.23, 14:31 Mamy Viledę od 22 lat, jeszcze jakoś żyje staruszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: deska do prasowania 12.06.23, 14:41 no ja też mam. dotąd była super. przekonana byłam, że pójdę i kupię taką samą nową. a tu znok. opinie z tego roku, że chwieje się, tandeta itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: deska do prasowania 12.06.23, 14:45 Po śmierci Viledy nabyłam Leifheit, ale to już z osiem lat będzie. Nie jest super, ale ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: deska do prasowania 12.06.23, 17:57 To samo, ale taką ogromną nabyłam i jest za duża, za szeroka, męczę się z nią Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: deska do prasowania 12.06.23, 20:07 wlasnie zalezalo mi na ogromnej Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: deska do prasowania 12.06.23, 15:52 Mam od lat masywnego, szerokiego Leifheita. Deska zrobiona jest z jakiegoś tworzywa, wiec nic nie rdzewieje od pary i fajnie pare odbija, wuec prasuję tylko jedną stronę ciuchow. Vileda to już dawno gówniana firma Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: deska do prasowania 12.06.23, 16:28 tez mam takiego leifheita, duzy, latwo sie rozklada i nareszcie! nie ma siatki, uzywam chyba juz 6sty rok Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: deska do prasowania 12.06.23, 19:52 Też Leifheit, rozmiar M, w zupełności wystarcza. Nie ma siatki - dlatego go wybrałam. Na początku miałam problemy ze składaniem, ale albo się nauczyłam, albo wyrobił się - bo teraz nie mam żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: deska do prasowania 12.06.23, 20:07 dokladnie, wazny byl dla mnie brak siatki, skladanie jest proste, ale tak, troche wprawy potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: deska do prasowania 12.06.23, 17:17 Mam deskę z Lidla, już od kilku dobrych lat, i jest bardzo solidna. Stacjonarnie nie zawsze są, ale może w sklepie online znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: deska do prasowania 12.06.23, 22:52 Mam taki stół: szyjposwojemu.pl/pl/p/Stol-prasowalniczy-z-nadmuchem-odsysaniem-TEXI-CHAMPION-SB/274 Stabilny, wygodny, ma ciepły i zimny nadmuch, podgrzewanie powierzchni prasowania, łatwo się składa. Owszem, ma jeden mankament - trzeba kłaść po spód jakąś ścierkę, bo odrowadzenie skroplonej pary ma na zewnątrz (na podłogę). Odpowiedz Link Zgłoś