panna_lila 13.08.23, 09:51 Która ma, rzeczywiście taką fantastyczna jak piszą w komentarzach pod reklamą na FB. Cudownie wygładza włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellyanna Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 10:57 Multistyler airwrap tak. Przestałam używać prostownicy i lokowki. Włosy są po użyciu faktycznie błyszczące i gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 13:19 Jestem po prostu zakochana w airwrap, jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 13:47 Za to prostownicę odesłałam. Niemożebnie ciężka, złe mi leżała w dłoni i efekt taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 13:53 Ja w ogóle nie prostuję - używam grubej szczotki, cienkiej szczotki, suszarki i tych końcówek które robią loki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 11:07 O, to ja się przysiądę bo też o niej myślę. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 11:29 Jako fanka szczotek obrotowych i lokówko-suszarek( mam chyba wszystkie modele🤣) dysonowy zestaw stawiam na pierwszej pozycji. Poręczny- wszystkie ustawienia można zmieniać jedną ręką bez ekwilibrystyki, temperatura i moce wg upodobania, wygładza cudnie, fale trzymają się do następnego mycia. Samej suszarki nie używam, wiec sie nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 12:53 Cholera... cena wysoka ale na szczęście zbliżają się moje urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 13:10 Dla mnie i tak za droga.1,5 byłaby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 11:19 Tak. Chwilę zajela mi nauka, mialam nawet chwilę załamania, że tyle kasy w błoto, ale teraz uzywam codziennie i wożę ją ze sobą wszędzie. Unosi włosy, wydobywa skręt, zupełnie nieporównywalna z normalną suszarką. Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 11:28 Mam i nie warto jeśli masz cienkie włosy i nie masz ich dużo, u mnie niestety nie robi efektu wow, fale się nie trzymają, jedynym sposobem są wałki termiczne. Także, jak masz gęstą, bujną czuprynę, albo cienkich włosów burzę to warto, ale jak nie, to cudu nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 11:45 Mam nie tylko cienkie włosy, ale i farbowane na blond- czyli zniszczone i wlasnie dla moich ten sprzęt jest idealny🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 14:25 No tak, bo to też kwestia porowartości, moje włosy z natury są dość gładkie, cienkie, przyklapnięte i nie ma ich tony, płakać mi się chciało jak widziałam co dziewczyny z Dysonem wyczyniają, a u mnie nędza. Żałuję, że nie odesłałam na okresie próbnym, ale to już moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
sattwaguna Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 13:24 Mam suszarkę, lokówkę, walki i prostownice. Po co mi bezsensownie drogi sprzet, którym zrobię to samo? Jak ktoś umie układać włosy, to nie potrzebuje takich bajerów. To chyba tylko dla nieogarów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 13:58 Tak samo myślałam, dopóki nie spróbowałam i nie poużywałam przez jakiś czas, ba pierwszego multistylera odesłałam, a po jakimś czasie dostałam kolejnego w prezencie i okazało się jednak, że to strzał w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 14:09 No dobra, ale który model wybrać? Do włosów półdługich, tak 2cm nad ramionami. Prostych jak drut, blond, niepoddających się układaniu (trudne w kręceniu), słabo trzymające skręt. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Suszarka Dyson? 13.08.23, 14:32 Mam, nie zachwycam się. Kupiłam że względu na dobre opinie , co tu ukrywać, wygląd . Działa jak każda mocna suszarka - na moje włosy wystarczy 2 min. Częściej używam poczciwego BaBylissa. Z tym, że ja nie mam żadnego multistylera ani innego zestawu, tylko samą suszarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maghdalena33 Re: Suszarka Dyson? 07.06.25, 19:14 Macie jakiś patent na utrzymanie loków po użyciu Multistyler airwrap? Kurczę zanim skończę kręcić ostatnie pasmo to pierwsze już mi się rozpada. Włosy mam do ramion i żeby było śmieszniej lekko mi się podkręcają ale chciałabym mieć takie uporządkowane loki a nie każdy w inną stronę 😐 Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Suszarka Dyson? 07.06.25, 20:52 Lakier? Faktycznie moje też szybko się rozprostowują. Pewnie trzeba je spinkami spiąć do ostygnięcia. Ja mam patent, że wysuszone włosy ściągam i roluję i zawijam mocno gumką do włosów, a przody modeluje końcówką do zawijania. Później rozpuszczam i z tyłu mam fale od koczka, a z przodu wymodelowane dysonem. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Suszarka Dyson? 07.06.25, 20:16 Mam suszarkę i airwrap. Moje córki używają najpierw suszarki, potem Airwrapa. Ja suszę tylko tą suszarką i wygładza, ale używam tej końcówki w kształcie haka. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Suszarka Dyson? 08.06.25, 12:14 Zdecydowanie wygładza. Sprawdzone przez córkę. To dobra suszarka za b.wysoką cenę. Początkowo byłam zdystansowana, w sensie….dobra, ale zdecydowanie za droga. Aktualnie kwestia ceny zeszla na drugi plan (nie myślę o tym🙈) jest dobra, kropka. Nie wykluczam jednak, że na rynku są suszarki równie dobre a tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś