kochamruskieileniwe 12.09.23, 10:01 czy też kwestia modelki a może to specjalne przeznaczenie takiego modelu? A może się czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jehanette Re: dziwny projekt? 12.09.23, 10:10 Moim Zdaniem na żywej kobiecie mało praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: dziwny projekt? 12.09.23, 10:13 Widziałam coś podobnego na żywo ledwie wczoraj i efekt był podobnie dziwny, więc to raczej nie kwestia modelki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: dziwny projekt? 12.09.23, 10:14 mam wrażenie, że lewa pierś modelki jest znacznie niżej niz prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: dziwny projekt? 12.09.23, 10:15 Ramię też, po prostu krzywo stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: dziwny projekt? 12.09.23, 10:17 Krzywo stoi, to fakt a ta krzywa dziura tylko potęguje efekt krzywosci całokształtu. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: dziwny projekt? 12.09.23, 10:19 Zawsze będzie tak wyglądać, bo ramiączko ciągnie do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: dziwny projekt? 12.09.23, 14:03 Przede wszystkim fotograf niewydarzony, bo popatrz jak ta modelka ma ramiona Przy takim asymentycznym kostiumie ustawić modelkę tak, żeby tę asymetryczność w taki karykaturalny sposób podkreślić, to trzeba mieć talent Odpowiedz Link Zgłoś
czekolladamientowa Re: dziwny projekt? 12.09.23, 16:37 Modelu. Cipka jej się nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: dziwny projekt? 12.09.23, 16:43 Projekt powiedziałabym klasykami tak to ma chyba wyglądać i o ten efekt właśnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: dziwny projekt? 12.09.23, 16:59 Wycięte w kroku tak że machniesz dwa razy nogą i masz sznurek w kroku ładnie oddzielając dwie wargi. A piersi wyglądają niesymetrycznie, jedna bardziej opada - moze projektant kobiet nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: dziwny projekt? 12.09.23, 18:13 Przede wszystkim ten strój jest za mały na modelkę, wpija jej się w krocze i spłaszcza piersi Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: dziwny projekt? 12.09.23, 18:39 Dziwny ... a zdjęcie też dziwnie zrobione. Razem to wygląda jakby modelka miała piersi na zupełnie różnej wysokości Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: dziwny projekt? 12.09.23, 19:10 Górę tłumaczę sobie tym, że to dla osób o bardzo niesymetrycznej budowie (zaawansowana skolioza, wycięcie guza piersi), żeby się wydawało, że niesymetryczność pochodzi od budowy kostiumu a nie budowy osoby. Dołu niczym nie potrafię sobie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: dziwny projekt? 12.09.23, 19:19 Trochę kwestia modelki, bo ona krzywo stoi, ale kostium sam w sobie też jest dziwny. Poza tym patrząc na to zdjęcie mam wrażenie, że jej w tym czymś tak niewygodnie, że nie jest w stanie stanąć w jakiejś ładnej pozie. No nie zachęca do kupna, zdecydowanie 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: dziwny projekt? 12.09.23, 19:27 > Trochę kwestia modelki, bo ona krzywo stoi, Moim zdaniem ona ma taką budowę, inaczej stanąć nie potrafi. Kostium specjalnie ma dziurę na biuście, żeby ludzie się gapili na cycki i nie zauważali, że kobieta ma ramiona na różnej wysokości. Kostium spełnia swoją rolę, ja dopiero po chwili zauważyłam jej ramiona. Dół do poprawy/poszerzenia i hajda na plażę! Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: dziwny projekt? 12.09.23, 19:29 Ten z kolei dla osób niższych, które chcą się wydać wyższe. I ekscentryczne do tego. Brałabym. Odpowiedz Link Zgłoś