miki.20105 19.11.23, 20:49 Czy wszystkim pasuje czerwony płaszcz? Nigdy nie miałam i mnie kusi. Jakie dodatki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 21:22 Nie wiem czy wszystkim. Ja w każdym razie mam. Noszę z czarnymi, granatowymi albo szarymi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 21:30 Koleżanka nosi najczęściej z granatowymi albo pstrokatymi Jej pasuje, ma czarne włosy i oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 22:56 miki.20105 napisała: > Czy wszystkim pasuje czerwony płaszcz? O nie. Nie nie i jeszcze raz nie. Moje 2 koleżanki chodziły w identycznym płaszczu w kolorze mocnej czerwieni, świetnym jakościowo. Jedna wyglądała w nim jak milion dolarow, druga jak babina co przyjechała z prowincji jajka sprzedawać na Szembeku. Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:53 A czy istnieje płaszcz, w którym ta pierwsza wygląda jak babina, a druga jak milion dolarów? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 23:15 Wszystkim albo prawie wszystkim pasuje czerwien ale w roznych odcieniach - jednym taki bardziej pomidorek, innym malina, jeszcze innym cegla. Musisz poprzymierzac i znalezc swoj odcien czerwieni, wtedy bedzie pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 08:44 Ja mam czerwoną dłuższą zimową kurtkę w chłodnym, ciemniejszym odcieniu czerwieni. Noszę do niej jasnoszare, beżowe, granatowe i czarne dodatki. Mam dwa wzorzyste szaliki, które do niej bardzo pasują, w biało-czarno pepitke i beżowy w kratkę burberry. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:06 Wszystkim pasuje jakiś odcień czerwieni. Pytanie jaki pasuje tobie oraz jaki odcień posiada pożądany płaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:48 Nie kazdemu pasuje czerwony kolor. Jak ci pasuje, to i plaszcz bedzie pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:52 Mnie moze i pasuje, ale nie lubie czerwonego, wiec nosze fuksjowy. Odpowiedz Link Zgłoś