Dodaj do ulubionych

Czerwony płaszcz

19.11.23, 20:49
Czy wszystkim pasuje czerwony płaszcz? Nigdy nie miałam i mnie kusi. Jakie dodatki ?
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 21:22
      Nie wiem czy wszystkim. Ja w każdym razie mam. Noszę z czarnymi, granatowymi albo szarymi dodatkami.
    • ga-ti Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 21:30
      Koleżanka nosi najczęściej z granatowymi albo pstrokatymi smile Jej pasuje, ma czarne włosy i oczy.
    • homohominilupus Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 22:56
      miki.20105 napisała:

> Czy wszystkim pasuje czerwony płaszcz?

O nie. Nie nie i jeszcze raz nie.

Moje 2 koleżanki chodziły w identycznym płaszczu w kolorze mocnej czerwieni, świetnym jakościowo. Jedna wyglądała w nim jak milion dolarow, druga jak babina co przyjechała z prowincji jajka sprzedawać na Szembeku.
      • septembra Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:53
        A czy istnieje płaszcz, w którym ta pierwsza wygląda jak babina, a druga jak milion dolarów?
    • mayaalex Re: Czerwony płaszcz 19.11.23, 23:15
      Wszystkim albo prawie wszystkim pasuje czerwien ale w roznych odcieniach - jednym taki bardziej pomidorek, innym malina, jeszcze innym cegla. Musisz poprzymierzac i znalezc swoj odcien czerwieni, wtedy bedzie pasowac.
      • nuta15 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 08:44
        Ja mam czerwoną dłuższą zimową kurtkę w chłodnym, ciemniejszym odcieniu czerwieni. Noszę do niej jasnoszare, beżowe, granatowe i czarne dodatki. Mam dwa wzorzyste szaliki, które do niej bardzo pasują, w biało-czarno pepitke i beżowy w kratkę burberry.
    • szarmszejk123 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:06
      Wszystkim pasuje jakiś odcień czerwieni. Pytanie jaki pasuje tobie oraz jaki odcień posiada pożądany płaszcz.
      • mikams75 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:48
        nie wszystkim.
    • mikams75 Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:48
      Nie kazdemu pasuje czerwony kolor. Jak ci pasuje, to i plaszcz bedzie pasowal.
    • princy-mincy Re: Czerwony płaszcz 20.11.23, 09:52
      Mnie moze i pasuje, ale nie lubie czerwonego, wiec nosze fuksjowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka