Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny ust

20.11.23, 21:35
Robiłyście? Warto?
Obserwuj wątek
    • szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 20.11.23, 22:27
      Robię co roku, bardzo sobie chwalę. Ale to nie jest tania impreza, szczególnie gdy wykonana u doświadczonej linergistki.
      • bei Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 09:32
        Jaki rodzaj robisz? Sam kontur, czy wypełnienie z cieniowaniem? Pełne?
        • szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 10:21
          Robię wypełnienie z mocniejszym cieniowaniem.

Sam kontur odpada, musiałabym malować szminką, a szminkę zjadam w trzy sekundy - dlatego właśnie wolę permanentny.
      • ivaz Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 21:59
        Co roku!!! ja robiłam w 2018 r. i cały czas się bardzo dobrze trzyma, robiłam kontur z cieniowaniem
        • szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 00:25
          "Co roku!!! ja robiłam w 2018 r. i cały czas się bardzo dobrze trzyma, robiłam kontur z cieniowaniem"

Mi też sie dobrze trzyma, ale odświeżenie po roku kosztuje grosze, a makijaż od zera dużo więcej - więc lubię sobie odświeżyć.
        • jusytka Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 07:35
          No ja też jestem w szoku ze ktoś co roku robi, radzę zmienić kosmetologa
          • szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 10:31
            Tak jak pisałam: w salonie odświeżenie raz w roku kosztuje ułamek ceny.

Gdybym robiła rzadziej, np. raz na dwa/trzy lata, to płaciłabym pełną "świeżą" cenę, a to się nie opłaca.
    • ruscello Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 10:55
      Robię, z cieniowaniem ust. Moje usta zaczęły tracić pigment i w końcu się zdecydowałam. Efekt super, wybrałam średnie krycie - na co dzień nie używam pomadki. Przez kilka godzin po pierwszym makijażu wyglądałam jak zaawansowany glonojad, więc warto wziąć to pod uwagę umawiając termin.
      • jusytka Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 19:03
        O tak, mina mojego męża bezcenna jak przyszłam z tym glonojadem do domu : - D
      • memphis90 Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 21:06
        Ja przez 3 dni wyglądałam jak wszystkie siostry Godlewskie naraz…
    • jusytka Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 19:02
      Tak warto! Pod warunkiem, że się trafi w dobre ręce i osiągnie naturalne efekt
      Moje usta mają teraz tak piękny kształt, że do tej samej kosmetyczki pobiegły wszystkie moje przyjaciółki, bo podobnie jak ja zwyczajnie się bały, że efekt będzie przerysowany.
      • celia2000 Re: makijaż permanentny ust 04.12.23, 12:02
        A gdzie robiłaś? Polecisz kosmetyczkę?
    • brenda_bee Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 07:48
      Tylko jak znaleźć dobrego fachowca? Na co zwrzcać uwagę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka