szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 20.11.23, 22:27 Robię co roku, bardzo sobie chwalę. Ale to nie jest tania impreza, szczególnie gdy wykonana u doświadczonej linergistki. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 09:32 Jaki rodzaj robisz? Sam kontur, czy wypełnienie z cieniowaniem? Pełne? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 10:21 Robię wypełnienie z mocniejszym cieniowaniem. Sam kontur odpada, musiałabym malować szminką, a szminkę zjadam w trzy sekundy - dlatego właśnie wolę permanentny. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 21:59 Co roku!!! ja robiłam w 2018 r. i cały czas się bardzo dobrze trzyma, robiłam kontur z cieniowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 00:25 "Co roku!!! ja robiłam w 2018 r. i cały czas się bardzo dobrze trzyma, robiłam kontur z cieniowaniem" Mi też sie dobrze trzyma, ale odświeżenie po roku kosztuje grosze, a makijaż od zera dużo więcej - więc lubię sobie odświeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 07:35 No ja też jestem w szoku ze ktoś co roku robi, radzę zmienić kosmetologa Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 10:31 Tak jak pisałam: w salonie odświeżenie raz w roku kosztuje ułamek ceny. Gdybym robiła rzadziej, np. raz na dwa/trzy lata, to płaciłabym pełną "świeżą" cenę, a to się nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 10:55 Robię, z cieniowaniem ust. Moje usta zaczęły tracić pigment i w końcu się zdecydowałam. Efekt super, wybrałam średnie krycie - na co dzień nie używam pomadki. Przez kilka godzin po pierwszym makijażu wyglądałam jak zaawansowany glonojad, więc warto wziąć to pod uwagę umawiając termin. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 19:03 O tak, mina mojego męża bezcenna jak przyszłam z tym glonojadem do domu : - D Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 21:06 Ja przez 3 dni wyglądałam jak wszystkie siostry Godlewskie naraz… Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: makijaż permanentny ust 21.11.23, 19:02 Tak warto! Pod warunkiem, że się trafi w dobre ręce i osiągnie naturalne efekt Moje usta mają teraz tak piękny kształt, że do tej samej kosmetyczki pobiegły wszystkie moje przyjaciółki, bo podobnie jak ja zwyczajnie się bały, że efekt będzie przerysowany. Odpowiedz Link Zgłoś
celia2000 Re: makijaż permanentny ust 04.12.23, 12:02 A gdzie robiłaś? Polecisz kosmetyczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: makijaż permanentny ust 22.11.23, 07:48 Tylko jak znaleźć dobrego fachowca? Na co zwrzcać uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś